|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Magdusia fajne że wróciłaś
![]() My w pokoju mamy ciemny szary i jedna ściana taka delikatna żółta. Meble białe zwykle ,nie dziecięce. Mój synek mam nadzieje że zmierza w dobrą stronę i w nocy jadł tylko dwa razy ; D o północy i o trzeciej. Wstał po 6 . Zasnął po7 i dospaliśmy do prawie 9... ![]() mam nadzieje że już tak zostanie ![]() Współczuję tych Wymuszonych prezentów od tesciowych ![]() Mnie nikt nie raczy prezentami ![]() ![]() Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2016-06-03 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Dotka płaci płaci. Przelewem na konto. Sama tak chciałam żeby pozniej nie było niedomówień.
Cytat:
i sflaczale cycki to będzie myślała że tak powinnam wyglądać kobieta ![]() Cytat:
![]() W ogóle czy Wasze dzieci Was bija??? Moja ssie cyca i naparza mnie z piastki w ramię i tak z 15 razy...
![]() |
![]() |
#513 |
Raczkowanie
|
Dzieki Kochane za odpowiedzi odnosnie tego skaczacego oka. Czy magnez to moge brac magne b6?.
Magdusia mnie nie bije ale sam siebie po brzuchu nawala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Magdusia mnie Wojciech tarmosi cyca, czasami jak zacisnie piastki, to mi oczy na wierzch wychodza :-(
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Mnie Witek czesto szczypie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Wtajemniczenie
|
O tak tak! Np po dzisiejszym porannym karmieniu cycek jest w oplakanym stanie. Sznyta na sznycie
![]()
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Magdusia super ze powoli się układa ![]() Dotka zaraz ci na fejsie wyślę link ![]() Mój mnie nie bije, jedynie glaszcze. Wczoraj sam trzymał sobie butelkę z żelazem a cyca złapał w dwie ręce i wsadził sobie do buzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że szybkość dostaniesz zwrot kasy ![]() Cytat:
![]() Wczoraj pisałam że u Konradka zębów nie widać, ale jednak pomyłka bo czuć już prawą dolną jedynkę i widać że dziąsło pekniete ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- W ogóle jaka akcja, moja mama jest u mnie i trzymała Małego na rękach a ja się malowalam i gadalysmy. Nagle słychać taką mega głośna kupę i okazało się że z pampersa wyplynela mojej mamie na bluzkę ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Ewusia ależ przygody
![]() U mnie dzisiaj zamiast fitnessu sprzątanie... ogarnelam cała chałupę, część rano jak mała jeszcze spala, część teraz jak teściowa poszła na spacer. Moja siostra jest w ciąży. Mega się cieszę, Kornela będzie miała "rodzeństwo" ![]()
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Ewusia no to niezla akcja
![]() Ruda, gratki dla siostry ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#523 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry^^ czytam ale mam drugi dzień mega biegowy:// do tego od 2 nie mogłam spać wiec łącze się w bólu Malwi
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Ruda no to rzeczywiscie "rodzenstwo" bedzie
![]() Kasia, czemu spac nie mozesz? Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
Ewusia niezle hahaha
![]() Ruda gratulacje dla siostry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziecko też druga noc ma przerwy w spaniu - wczoraj między 4:30-5:40, a dzisiaj ok 6:00 jakieś 40 min. Może z goraca?
![]() |
#528 |
Wtajemniczenie
|
tyle dobrze ze młody spał w czasie mej bezsenności. u mnie idzie nawilzacz pół nocy może temu ładnie śpi
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Chociaż ja teraz też odczuwam różnice - kiedyś jak karmiłam w nocy to ledwo przystawiłam to odlatywalam a teraz nie śpię aż dziecko zaśnie. Jakoś trudniej mi się zasypia.
![]() |
#531 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Raczkowanie
|
Heloł
![]() Ewusia_marchew, to Was Konradek załatwił 😊 w sumie jeszcze tylko brakowało żeby zwymiotował i byłoby wszystko do kompletu 😜 Ruda, gratki dla siostry 😊 mnie się śniło ostatnio, że moja była w ciąży i byłam z nią przy porodzie 😎 Ech, ja się ostatnio mało odzywam, bo idą te cholerne zęby i jest ciężko... My właśnie na spacerze w chuście, bo jak pomyślałam że mam brać wózek, ona w nim poleży 5 minut, po czym wyląduje u mnie na rękach i będę pchać to puste dziadostwo a potem czyścić z błota, to podziękowałam. Młoda sobie właśnie słodko śpi, a ja siedzę na ławce i się modlę żeby nie zaczęło padać ![]() Mnie przy jedzieniu nikt nie bije, bo Młoda zajęta swoimi stopami😜 za to jak ją czasami usypiam na rękach, to mnie strasznie szczypie jak jest zdenerwowana, bo łapie co akurat pod ręką. Ja na prezenty dla dziecka nawet nie narzekam ![]() ![]() Aa i co do kąpieli, to ja zawsze z Jagodą w wózku/foteliku. Czy jest ktoś tak szczęśliwy, że się kąpie bez dziecka? 😜 Edytowane przez MietaZCytryna Czas edycji: 2016-06-03 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 | ||
Zakorzenienie
|
Ewusia czyli pranie na całego
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Uśpiłam marudę, marudzącą prawie 2 godzin bo spać się chciało. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewusia, możliwe,że tęskni, bo ostatnio jak TZ wyjechal, to pierwsza noc byla identyczna! W koncu to malenkie dziecko i nie wie czemu nagle nie ma taty... Kurrr, zaklinowal mi sie fotelik w bazie, ze ani zapiac ani wypiac, a nie mialam nic na obiad. Strach jechac z takim na pol przypietym fotelikiem, no to mlody do chusty i poszlismy do sklepu. U nas sklep to mega wyprawa, 1,5h nam w sumie zeszlo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Mój tez juz śpi.
Laski swiruje. Ja nie wiem czy po tej ciąży @ taki nieregularny czy ki grzyb? W.zeszłym miesiącu zaczęło się plamienie ok 20 kwietnia a 31 zaczęło się ze mnie lać. Później poszalelismy z tz raz bez ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Mieta, ja rano bez dziecka prysznic
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- I też nie kumam co to jest za moda "ładne ubranie do lekarza", ja biorę to co się łatwo zakłada i zdejmuje. Wiadomo, w szmatach nie chodzi, także nie potrzebuje jakiegoś odswietnego wdzianka do lekarza.
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Ruda mnie rozwala tekst "będzie miał po domu". Ja nie będę go milion razy przebierać w dzień specjalnie żeby z nim gdzieś wyjść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Magda spokojnie kilka pierwszych razy może być nie regularnie. No nie mów, że tak szybko by wam się drugie udało.
Też nie rozumiem z tym ubieraniem, pytają mnie czy zawsze go tak ładnie ubieram, a on normalnie w body i spodniach był. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie, dziecko to nie lalka, żeby ciągle przebierać. Dla niego to też nie jest komfortowe.
![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Kinga oby nie! Dziecko to radość i szczęście ale za dwa lata a nie teraz!
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Co nie znaczy że jakiekolwiek kolejne planuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.