|
|
#511 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: L'oreal Casting czy Wella Color Soft ?
Mam pytanko..
Chciałabym użyć Loreal Casting Ciemny Blond 600 na moje nieszczęsne blond włosy żeby przywrócić choć trochę ich naturalny kolor właśnie Castingiem.. :/ i tu pytanie, czy Casting Ciemny Blond 600 uzyska mi taki kolor jaki miałam naturalny? (fotka w załączniku) kolor pewnie by się troszkę zmył, i byłoby ok? z tego co widać na pudełku jest dość ciemny jak na Ciemny Blond więc. i czy jak wczoraj farbowałam włoski na blond mogłabym np. jutro pomalować je tym Castingiem? ... czy to by je strasznie zniszczyło? ale w końcu Casting nie niszczy jak farba więc.. można? |
|
|
|
|
#512 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#513 |
|
Przyczajenie
|
andziaxx a jaki masz obecnie kolor włosów? To znaczy na jaki teraz nakładałaś Casting? Bo na pasemka to rozumiem, że były one takie w kolorze blond?
|
|
|
|
|
#514 |
|
Rozeznanie
|
Może zastosuj Blond Castinga, bi ciemny blond na Twoich jaśniutkich włoskach może wyjść z niespodzianką, tzn czarny albo ciemnozielony, widziałam juz kiedyś u koleżanki taki efekt...
|
|
|
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
Miłam pasemka jaśniutkie z ciemnymi, ale pokryło przy drugim już nałożeniu castinga jednolicie. Właśnie to tak jest, że każdy ma inny efekt, u mnie nic nie miało to wspólnego z odcieniem zielonego
|
|
|
|
|
#516 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz powrócić do naturalnego koloru to nie farbuj Castingiem.
Z blondu w brąz radzę uważać.
|
|
#518 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#519 |
|
Raczkowanie
|
hej! mam włosy koloru ciemny brąz,a chcę je zafarbować castingiem również na brąz tylko po to żeby nadać jakiś inny odcień. Nigdy wcześniej nie farbowałam.Chciałabym zrobić to jednorazowo. Czy odrosty bardzo rzucają się w oczy w momencie gdy moje włosy będą wracać do naturalnego koloru???pomóżcie
|
|
|
|
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj zafarbowałam włosy Castingiem kolor blond 700ale wyszedł jasniejszy niż mój naturalny kolor wlosów do którego teraz chce powrócić.
Zastanawiam się nad ponownym zafarbowaniem włosów tylko nie wiem czy wybrać Casting ciemny blond czy Wellaton Soft Color średni blond, może któraś z Was miała doczynienia z tymi farbami i kolorami Proszę o radę i jak macie to zdjęcia castinga ciemny blond i Wellatonu średni blond
|
|
|
|
|
#521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#523 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam wlasnie pytanie dotyczace tych farb zmywalnych.przepraszam ze tak wklejam sie w ten watek, ale pytalam o to w innym i nie dostalm odpowiedzi
moze tu mi pomozecie zalezy mi na czasie. wiec wyjerzdzam nad morze i jak pojde sobie poplywac i zmocza mi sie cale wlosy to bedze mi ciekla z wlosow ciemniejsza woda od tej farby plisss pomozcie mi bo wyjezdzam za tydzen i nie wiem czy farbowac czy nie.
|
|
|
|
|
#524 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#525 |
|
Przyczajenie
|
ja tez mialam problem z jasnym blondem po balejazu i zafarbowlam castingiem blond.pokryl wlosy ale jest taki zlotawy a ciemny blond fajnie wychodzi moja kolezanka nim robi pokryje ci ladnie wlosy albo proponuje mrozny beż jeszce tez jest ok.bedzie bardziej podobny do twoich naturalnych
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
Dzisiaj chyba nie uda mi sie dodać zdjęcia ,ale jutro wkleje Cytat:
Chciałebym powrócić do swojego naturalnego koloru to znaczy ni to średni blond ni ciemny. Szukałam wszendzie szamponu koloryzującego wella Soft i normalnie nigdziego nie ma ![]() Produkują Go Dodaje zdjecia 3 pierwsze to włosy po Castingu blond 700 a trzecie zdjecie ( z grudnia) zafarbowane Castingiem mroźny beż Edytowane przez Dori1981 Czas edycji: 2008-07-29 o 11:35 |
|
|
|
|
|
#527 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
! Ten blond jest baardzo podobny do moich naturalnych włosów i właśnie takiego koloru szukałam
|
|
|
|
|
#528 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam pytanko to dziewczyn, które używały L'oreala. Jestem blondynką, chciałabym rzucić sobie jakiś odcień zbliżony do mojego naturalnego koloru. I po jakim czasie zauważe schodzenie koloru. Czy jest ono bardzo widoczne i czy kolor będzie sprany?
|
|
#529 |
|
BAN stały
|
kochane!! co mam robic
mam teraz na glowie sprany jasny braz z blond odrostami. a chce blond wloski miec! chce zmieszac z castinga ciemny blond i perlowy blond. wyjdzie mi na jasnym brazie cos w stylu blond? czy rudy? pomocy!!!!!
|
|
|
|
|
#530 |
|
Rozeznanie
|
chciałam zapytać, czy casting pokryje odrosty ze średniego blondu?
Farbuję włosy mieszanką farb średni blond i popielaty jasny blond, a naturalne mam średni blond. Mam ochotę spróbowac castinga, gdyż ma nie niszczyc tak włosów, ale nie wiem, czy pokryje moje odrosty? Nie chcę nim rozjaśniać, ale uzyskac taki sam kolor, jaki mam obecnie, a odrosty pokryć? Interesuje mnie odcień 900 - świetlisty blond, 930 - słoneczny blond. A mój naturalny blond podobny jest do perłowego blondu z castinga. Proszę o info...
|
|
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
h
. Edytowane przez pegawe Czas edycji: 2010-09-05 o 15:46 |
|
|
|
|
#532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolor zupelnie nie przypomina tego ze zdjecia, wyglada bardziej jak miedziany niz czekoladowy braz ![]() Niestety doszlam do wniosku, ze bede musiala pofarbowac wlosy jeszcze raz - brazem lub jasnym brazem, jeszcze nie wiem na 100% ktory kolor wybrac, bo gdy rok temu wzielam braz, wlosy byly czarniutkie. Boje sie o moje wlosy, bo przy tym farbowaniu bardzo duzo mi ich wypadlo... Moze ktos mi doradzic ile mam odczekac zeby wlosy to przezyly
|
|
|
|
#533 |
|
Przyczajenie
|
A czy ktoś ma jakies zdjecia po nugacie?, bardzo mi sie podoba ten kolor na opakowaniu ale z jednego postu wyczytalam ze na włosach wyglada brzydko
plis wklejcie jakies zdjecia |
|
|
|
|
#534 |
|
Przyczajenie
|
Ja również chciałabym pomalować włosy Castingiem, ale mam wątpliwości: jeszcze jej nie używałam, a wcześniej kiedy malowałam włosy np. farbą Garniera, szybko się zmywała i pozostawiała paskudne rude pasma
![]() ![]() ( mój naturalny kolor to średni brąz). Czy farba Loreal tez takie pozostawia?? ![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#535 |
|
Przyczajenie
|
Aha i zapomniałam dodać ze chciałaym pomalowac włosy na jakiś brąz, trochę ciemniejszy od moich naturalnych włosów, zależy mi tez na tym żeby kolor nie wyszedł czarny,,, Czy ta farba sie sprawdzi???
|
|
|
|
|
#536 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Słuchajcie mam mały problem;/... otóż zawsze marzyło mi się mieć ciemne włosy i postanowiłam zaszaleć... Mam blond włosy i zamierzam koloryzować je na taka czekoladę.. Już wiem jaki szampon wezmę--> Casting. Tylko jest jeden problem.. ja nigdy nie farbowałam sobie włosów.. i boje się, że się okaże, że wyglądam paskudnie a kolor będzie raczej dłużej się trzymał na moich włosach, nie? proszę doradźcie mi!!! Acha, jeżeli chodzi o cerę brwi i oprawę oczu to wszystko się da zrobić zamierzam przyciemnić czyli totalna metamorfoza ;P Załączam swoje zdjęcie na nim doskonale widać jaki mam kolor włosów. Pomóżcie! )
|
|
|
|
|
#537 |
|
Rozeznanie
|
ja mialam takie same onawy jak Ty kupilam ciemny blond i wyszlo jak na ciemny blon ciemno ale bylam zadowolona jak bedziesz sie zle czyla to niestety bedzie musiala poczekac az sie wypłucze
|
|
|
|
|
#538 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj kupiłam Casting Creme Gloss "czekolada" (535).
Czy któraś z Was (czytałam wyżej, że robiłyście ten kolor) mogłaby wkleić fotki? Nigdy wczesniej nie farbowałam włosów... licze na CZEKOLADĘ a nie czerń
|
|
|
|
|
#539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam Nugat i na wlosach sredni blond wyszedl m bardzo ciemny, cos jak kasztan- wszyscy mowili, ze to pomylka :P Nie polecam. Juz lepszy Karmel, bo daja efekt ciemnego blondu/jasnego brazu z karmelowa poswiata.
Edytowane przez lea88 Czas edycji: 2008-10-21 o 17:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

zalezy mi na czasie.
plisss pomozcie mi bo wyjezdzam za tydzen i nie wiem czy farbowac czy nie.