![]() |
#511 |
Zadomowienie
|
Dot.: Domowe sposoby na trądzik - ZBIORCZY
U mnie też dieta raczej nic nie zmienia, nie jem słodyczy już chyba 3 lata - i pomimo wszystko mam tradzik
Kiedys stosowalam taka depresyjną diete polegajaca na jedzeniu kasz, ryżu gotowanych warzyw i surowych owocow i nic ale to nic mi nie wyskakiwało, przerwałam tą diete bo wywoływała u mnie depresje ze praktycznie niczego "dobrego" typu mieso, produkty przetworzone - nie moge zjeść
![]() |
#512 |
Przyczajenie
|
a probowal ktos z was takich tabletek Unidox?? ja je wlasnie uzywalam przeez dwa tygodnie i mi pomoglo. I nie sa drogie. 5zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przy trądziku średni czas trwania kuracji Unidoxem to bodajże (mogę się mylić) pół roku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
BAN stały
|
a ten Unidox jest na receptę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Przyczajenie
|
WITAM
Mam wielki problem z pryszczami ![]() ![]() I to od 5 podstawowej a jestem juz w 3 gim:/ Na początku bylo dosc niewinnie 1, 2 pryscze Lecz w przeciągu 0,5 roku wysypało mi sie na twarz bardzo duza ilosc tego świństwa ![]() ![]() bo probowalem juz 1)maseczki cynamonowej przez ok tydzien - rezultat byl widoczny tylko na początku pozniej znow wrocily 2)potem zaczelem smarowac sie wlasnym moczem(przyznam ze z poczatku nie moglem uwierzyc ze posunelem sie az do takiego kroku, no ale coz, chce miec ładna buzke ![]() 3) stosowalem rozne masci typu benzacne, under twenty(nawet pomagal ale skonczyl mi sie i jakos nie mam czasu isc kupic go jeszcze raz:/)i jeszcze kilka(zapomnialem jak sie nazywaly) 4)mydlo siarkowe-kupilem ostatnio i chyba kupie jeszce jedno bo pomoglo troszeczke 5) Teraz mam taka kuracje - rano czyszcze twarz tonikiem jakims i czasami krem ,,sudocrem" -czesto po szkole myje sie mydlem siarkowym -po moim treningu biegowym(biegam zawodowo tzn. jestem w klubie) mysje twarz mydlem siarkowym -na noc stosuje jakis tonik i krem sudocrem i ponadto: -jem duzo owocow -slodycze niestety tez(i to czesto w duzych ilosciach:/) -ostatnio unikam czekolady -codziennie biegam(po ok 10km-15km) -bardzo aktywny fizycznie(czesto spocony) - prysczy mam najwiecej na policzkach, i na klatce piersiowej Macie jeszcze jakis pomysl na wprowadzenie do mojej kuracji jakis nowych i lepszych skladnikow?? z gory dziex ![]() (aha dermatologa mi nie proponujcie) pozdrawiam ![]() sebastian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny mam pytanko odnosnie kremu Barwa Siarkowa moc? czy w aptece?
pytam , bo mieszkam w UK, a moze mi go przywiezc mama tylko musz ejej dac znac gdzie szukac.. Brdzo mnie zaciekawil ten kremik i tak duzo pozytywnych opinii o nim z góry dzieki za odp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam w zwykłej drogerii.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
proszę
![]()
![]() |
#524 |
Zadomowienie
|
marthines moze lepiej będzie jeśli pójdziesz do dermatologa, bo czasami domowe sposoby są niewystarczające
U mnie znacząca poprawa, odkleiłam mój plaster antykoncepcyjny i od tego czasu nie mam ani jednego nowego pryszcza ![]() Pytanie tylko czy kiedy przykleje nastepny a to juz za 3 dni sytuacja nadal bedzie sie tak utrzymywac jak teraz, mam obawy że nie ![]()
![]() |
#525 |
Przyczajenie
|
Tak, biore przekrajam na pół i wcieram.
Przyznam ,że jest coraz lepiej. Plamy bledną . Jeszcze 6 dni temu miałam takiego czerwonego pryszcza wpół wyciśniętego teraz jest tylko lekki ślad... I tak więc efekty jak na 6 dni są świetne. Coprawda , żeby calkowicie pozbyć się trądziku trzeba przynajmnie stosowac kuracje cebulową z 2 miesiące. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie mimo wieku 30 lat nadal borykam się z trądzikem choć myślałam kiedyś że to problem nastolatek jak widać niestety nie .W mojej okolicy trafić na dobrego dermatologa to jak wygrać w totka niestety pani doktor która mnie leczy potrafi wypisać recepte a wizyta trwa ok 5 minut i kończy się tym że dostaje coraz droższe maści które mało pomagają.Na pytanie jak pielęgnować moją skóre mówi ,,jak pani uważa,, no to mnie rozbraja całkowicie a ja już nie mam pojecie czym myć tą buzie ,czym zmywać makijaż,jakich kosmetyków używać aby nie podrazniać.
Prosze o wasze porady jakich kosmetyków używacie i jak pielęgnujecie swoją cere
![]() |
#527 |
Wtajemniczenie
|
Czy stosując Unidox miałyście jakieś skutki uboczne? Z tego co wyczytałam w Internecie czasem mogą wystąpić i trochę się tego boje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja polecam Ci kupić pastę cynkową. kosztuje ok. 2 złoty. maseczki, kremy itp mało pomagają... a mam niemały problem z trądzikiem [ jestem w 2 gim]. codziennie wieczorem nakładam na pryszcza pastę i kładę się spać ![]() można też ją rozsmarować na większym kawałku twarzy, ale efekt nie jest tak widoczny. rano widzę że mam mniejszego pryszcza ![]() ![]() a, jak dla mnie pasta jest lepsza niż maść cynkowa. o, jeszcze nie dawno kupowałam na receptę Davercin. kosztował ok. 11 złoty. niby pomagał, ale strasznie mocny jest ![]() ![]() dermatlog to rzeczywiście nienajlepsze rozwiązanie. jak poszlam to przepisała mi leki za 150 zeta! bez przesady, wolę kupić tańsze ... pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#529 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także ja na razie z niego zrezygnuje i będę dalej stosować domowe sposoby, a nie truć organizm. Nawet ostatnio nie jest tak źle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
krasulka7399 dzięki napewno wyprubuje mam tylko jeszcze jedno pytanko gdzie kupujesz te specyfiki w drogeri czy aptece i jak wyglądają cenowo (orientacyjnie)
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Przyczajenie
|
hejka wszystkim
![]() Znów kupiłem mydło siarkowe i na dodatek jakis zel do mycia z clerasila(czy jakos tak) i jak na razie nie ma zadnych pozytywnych skutkow, wrecz wydaje mi sie ze mam jeszcze wiecej tych pryszczy:/ hmmm, a z tą pastą do zębow pomaga naprawde?? bo moze za jakis czas wyprubuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
krasulka7399 jeszcze raz wielkie dzięki zaraz po wypłacie zakupie te kosmetyki i dam znać jaki efekt.ja też używam kremu z avonu nawilżającego,wiec już jeden zakup mam za sobą bo on dla mnie też jest dobry fajnie nawilża.mam też tonik ale chyba go wywale bo skóra po nim piecze
![]() |
#537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
Pasta pomaga - pryszcz szybciej dojrzewa wychodzi na wierzch i mozna go wycisnąć, płytsze zmiany wysusza, trzeba stosowac puntkowo
![]()
![]() |
#539 |
BAN stały
|
Dziewczyny witam i polecam Wam wodę z sodą na pryszcze, nie ma lepszego sposobu, spróbujcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
![]()
Chyba to wypróbuję xD Bo zdaje się że jest niezłe ^^
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.