|
|
#511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
podobno wczoraj wojewódzki powiedzial ze bedzie ojcem wiec jak to jest z ta muszana ciążą? chociaz teraz mi sie rpzypomnialo to sa powtórki programu wiec chyba nie bardo.
swoja droga ona ma bardzo kontrowersyjne zdanie na temat matek i dzieci . |
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tak więc albo zmienili plany, albo zamiast reklamy stała sie antyreklamą
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejszy odcinek był strasznie zabawny :P Najbardziej podobało mi się jak Ewa i Leszek zdejmowali jednocześnie buty
. I ten Krzysiek - ideał męstwa, taki energiczny..M - "Będziesz to oglądać?" K - "Niee..." |
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zakonczenie dzisiejszego odcinka, hehehe, no ale ... niech sie kochaja w koncu m jak milosc
|
|
|
|
|
#516 |
|
Rozeznanie
|
ale nudny odcinek był dzisiaj
były wszystkie wątki które najmniej lubię: Teodor, Krzysztof i pan Józef czy jak mu tam... nuuudyyyyy
|
#517 |
|
Zadomowienie
|
Pan Józef jest pocieszny
Ale jak widzę Ewunię, Janinę itp, to mnie aż mdli :P Ehh... ta dzisisejsza rodzinna atmosfera... |
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się tam podobało
. lubię postać Leszka, bo taki dobry jest. i cieszę się, że się w końcu wszyscy w tej rodzinie pogodzili .
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ciekawe na jak dlugo, bo w ktoryms tam odcinku, chyba na przyjeciu weselnym Ewy i Leszka nie bedzie Teodora i Janeczka bedzie bardzo smutna ... ci scenarzysci, taka ich praca-pelna komplikacja
|
|
|
|
|
#520 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też kilku aktorów nie trawię, bo nie trawię i nic nie przemówi mi do rozumu a o zazdrości pod ich adresem ani myślę ![]() Co do dzisiejszego odcinka- po połowie wyszłam znudzona
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). zamiast ogladac z zaciekawieniem to przegadalam te 50 minut z mezem na tematy nie zwiazane z serialem .
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(no tylko nie z mężem a z bratem :P) Ale i tak potem pamiętam co było w serialu
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj to i ja sie wynudziłam
![]() Dzisiaj chyba tez bedzie niezaciekway odcinek (wnioskuje to po wczorajszych zapowiedziach w kulisach). Chcialam jeszcze nawiazac do wątku Teodora i Janeczki o ktorym wczesniej tak rozprawialyscie . Coz, to chyba normalne ze mlodych ludzi on za bardzo nie interesuje (ja też umieram z nudów jak ich pokazują).Ale uwazam ze jest potrzebny. Serial oglada nie tylko mlodziez, ale i starsze, samotne osoby. Mysle ze taki wątek dodaje im nadzieji, ze jeszcze los moze sie do nich usmiechnac i ze jeszcze maja szanse spotkac bratnią duszę.
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
M jak miłość wtorek 28.02.2006 TVP 2 20:10
Stefan planuje już wyjazd z Grabiny, ale Marek uprzedza go, że nie ma pieniędzy, by odkupić jego udziały. W efekcie Stefan decyduje się sprzedać swoją część pubu Egonowi. Łukasz razem Martą i Norbertem wybiera imię dla siostry: Anna. Kinga odbiera telefon z Londynu. Matka chłopca z autyzmem błaga ją, by wróciła, bo syn bardzo przeżywa utratę opiekunki. Zduńska nie wie, jaką decyzję podjąć w takiej sytuacji. Jerzy domyśla się, że Madzia wyprowadziła się z mieszkania studentów z powodu Kamila i jego reakcji na ich związek. Proponuje Madzi, że pożyczy jej pieniądze na wynajęcie osobnego mieszkania. Dziewczyna jednak odmawia: gdyby przyjęła ofertę, przyznałaby tym samym, że Kamil miał rację.
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
please, nie dubluj
|
|
|
#527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież jest taka ładna, utalentowana i wogóle... A ja nie ![]() Dziewczynko ile Ty masz lat? Taka argumentacja jest śmieszna i głupia! Czy trzeba kogomuś czegoś zazdrościć, żeby go zwyczajnie nie trawić? Chyba nie, więc nie wiem o co Ci chodziło. P.S. Dla mnie Cichopek jest ZWYCZAJNIE BRZYDKA, na dodatek teraz przewróciło jej się w głowie (żeby nie było kontrowersji to tylko moje zdanie)
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeśli nie znalazłaś, to zwracam honor
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Świeżutki news z Onetu
![]() "Stefan (Steffen Möller) z serialu "M jak miłość" wreszcie ułoży sobie życie u boku Elki (Monika Obara). Chociaż niedawno jeszcze myślał o powrocie do rodzimych Niemiec, gdzie, po rozstaniu z Małgosią Mostowiak (Joanna Koroniewska), chciał rozpocząć wszystko od nowa razem ze swoją nową ukochaną, ostatecznie postanowi pozostać w Polsce. Zakochana para będzie musiała jeszcze poczekać na rozwód Stefana, ale gdy tylko zostanie on uprawomocniony, rozpoczną się przygotowania do kolejnego ślubu. W planach młodzi będą mieli także dziecko."
|
|
#531 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja lubię Cichopkową nawet i moim zdaniem jest ładna Ale o gustach się nie dyskutuje..
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Uu..Kiciu znowuu Stefan..
No jakos wytrzymam.. Zaraz lecę na MjM..
|
|
|
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
i juz po serialu jak wam sie podobal dzisiejszy odcinek bo ja nie moglam sluchac Lukasza i smieszyla mnie ta scema ma koncu w pabie 3 darmowe kolejki hehe i smieszne bylo jak sie jerzy tylil do magdy
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się strasznie podobała scenka Marty z Norbertem jak rozmawiali o imionach
taka sympatyczna, ciepła.. i jak Kamil rozmawiał z Pawłem.. tak mi się przykro zrobiło, szczególnie gdy powiedział, że "najgorzej jest nic nie wiedzieć, bo nie wiesz wtedy czy jest o co walczyć, czy jest jakaś szansa.." (czy jakoś tak ).. ale dlatego mną to tak wstrząsnęło, bo sama mam podobny problem do niego.. Niezły dzisiejszy odcinek
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie obejrzalam zapowiedz nastepnego odcinka i juz chyba sa przymiarki do zejscia Krzysztofa z tego swiata |
|
|
|
#536 |
|
Zadomowienie
|
t juz nawet najprawdopodobniej będzie w następnym odcinku
bo piotrek był w gajerze więc to będą pewnie chrzciny a na chrzcinach miał Krzychu umrzeć![]() Co za radość ![]() Jesteśmy okropne :P |
|
|
|
#537 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze własnie znalezione
![]() "Mamy dla Was także dobrą wiadomość. Nie potwierdzają się informacje, że Anna Mucha opuści serial "M jak miłość". Wszystko więc wskazuje na to, że nadal będziemy śledzić losy sympatycznej Madzi." Czy takiej sympatycznej?:P |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
rany czyli co Stefan jednak nie wyjedzie
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
M jak miłość poniedziałek 06.03.2006 TVP 2 20:10
U Norberta i Marty trwają przygotowania do chrzcin. W pewnym momencie rodzina uświadamia sobie, że Łukasz ostatnio bardzo wydoroślał. Chłopak podkochuje się już nawet w koleżance ze szkoły, Alicji. Zduńska, czekając na męża przed wyjściem na chrzciny, coraz bardziej się denerwuje. W końcu w drzwiach staje doktor Rogowski. Lekarz mówi Marii, że na swoim dyżurze w pogotowiu widział Krzysztofa. Zduński miał zawał i mimo prób reanimacji zmarł. Paweł zleca Kamilowi wynajęcie mieszkania po panu Dziduszko. Kamil wraca do domu kompletnie pijany. Z jego bełkotu bracia Zduńscy domyślają się, że pił z powodu Madzi. Jerzy decyduje się na poważną rozmowę z synem. Wyznaje mu, że nie sypiał z Madzią i przeprasza za całą sytuację. Nie wiedział, że Kamil wciąż kocha dziewczynę. Nie chciał go zranić. Kiedy spotyka się z Madzią w kawiarni, dziewczyna oświadcza, że jest już gotowa na nowy związek i chce spędzić z Jerzym noc. Mężczyzna jednak odmawia. Mówi, że nie powinni się więcej spotykać.
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
a dzisiaj. hm. tak szczerze to podobało mi się jak Marta i Norbert wybierali imię i jak nabijali się z Łukasza
. Egon, Stefan i Marek - no nie należą do moich ulubionych bohaterów, więc przeżyłabym bez nich w tym odcinku.ale jedno mnie zastanawia, czy aby ojciec Kamila nie miał się rozstać z Madzią, po tym jak się dowiedział, że była w ciąży z jego synem . bo wyraźnie widzę zasieśnienie więzi pomiędzy Jerzym i Magdą, a tak przecież nie miało być.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.

w koncu m jak milosc
były wszystkie wątki które najmniej lubię: Teodor, Krzysztof i pan Józef czy jak mu tam... nuuudyyyyy

. lubię postać Leszka, bo taki dobry jest. i cieszę się, że się w końcu wszyscy w tej rodzinie pogodzili
... ci scenarzysci, taka ich praca-pelna komplikacja

. bo wyraźnie widzę zasieśnienie więzi pomiędzy Jerzym i Magdą, a tak przecież nie miało być.