![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego KOCHAMY KoTkI??? :)
![]() ![]() Dlaczego i za co kochamy koty? za to, że są ![]() ![]() ![]() To piszę ja, mama Lisy( Lizy, którą źli ludzie polali lizolem, jak maleństwem będąc leżała w kryjówce , na podwórku, "bo im śmierdziało sikami"), Maxymiliana ( dziś 7,5 letniego kociarza, który zaraz po znalezieniu "zaśpiewał" jak dostał miseczkę z jedzonkiem- czyli zachowanie "maksymalne") Kićki, która po prostu przyszła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
2. najprawdopodobniej połyka za dużo powietrza kiedy ssie mamę, można spróbować pomasować delikatnie brzuszek 3. ok 1 miesiąca, delikatną karmę dla kociąt Całusy dla Koteczków ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
OTO KLAKIER!!! ![]() ^_^ jest coraz bardziej pocieszny i ruchliwy - trudno za nim nadążyć! wspina sie po najbardziej chwiejnych rzeczach, wciska sie we wszelkie ciemne dziury ![]() czasem dostaje lanie, od nas albo od Kiciuli ![]()
Żonka niespokojny duch... nielubiący nudy... teraz poświęcony rodzinie BTW mów mi Agnieszka Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2006-06-17 o 00:56 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Wtajemniczenie
|
![]()
a to właścicielka
![]() zauważcie jak bardzo mały jest podobny do swojej matuli!!! Kocham tego brojka ![]()
#514 |
Zakorzenienie
|
Jaki sliczny maly Klakierek
![]() Ja od niedawna mam ( w koncu!!!!) malego OScarka w domu. Jego sie nie da nie kochac ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Raróg
|
Piękny łobuziak
![]() Wykapana mamusia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
Klakier jest piekny
![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich i oczywiscie Klakierka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
No i jak tu nie kochać kotów??? Klakier - cukiereczek
![]()
#519 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ,zagadka : Czy kot moze dotknac jezykiem nosa ?
Odp ponizej ![]() ![]() Ok dodaje nastepne ![]() ![]() ![]()
"Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy." Faith Resnick Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2006-06-17 o 00:56 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
|
Moja Fiona ostatnio odkryła nową zabawę: łapie obiema łapkami rurę biegnącą z kaloryfera w kierunku ściany i normalnie się podciąga...
![]() Zatkało mnie - koci fitness... ![]()
#521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moj Garfield lapie obiema lapkami rure w lazience (taka gruba) i od gory do samiuskiego dolu jedzie po niej pazurkami ... wrrrr mam za kazdym razem dreszcze ![]()
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
ciąg dalszy zdjęć Feli
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#524 | ||
Wtajemniczenie
|
Kochane Klakierek właśnie smaczmnie śpi ale gdy zaraz sie przebudzi i zacznie brykać przekaże mu wyrazy radości
![]() Bardzo wam wszytkim, Kociary, dziekuje za takie miłe i ciepłe wypowiedzi ![]() Klakierek jest debeściak Cytat:
![]() Cytat:
podobna jest do mojego KlakieLa ![]() sliczna ![]()
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
Dodaje kilka najswiezszych fotek Garfielda do poogladania . Nie moglam wczoraj zasnac i zrobilam mu lazienkowa sesje
![]() PS : Aprzybyla sliczny avatar ![]()
#526 | |
Raróg
|
Ale pluszak
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
Jednego koteczka mam takiego pieskowatego. Naiwny, pieszczotek. Powolny i kochaniutki-Pazurek
Micia jest przygarnieta. Od początku wystraszona cały czas ją oswajamy. Oczywiście to nie to co napoczątku, ale zawsze jest bardzo czujna, ale mimo to pieszczoszek. Wskakuje na kolana i sie psitula. No i młodzieniec Chojrak. Uwielbia ssac palce, ale od kiedy wychodzi na dwór to zrobił się taki niedostępny. Ale nadal kochany. Micia przygarnięta przeze mnie. Ostre zapalenie płuc, ostra zima. Jak można było nie ulec prośbom słodkiej Adusi? Pierwszy miot Mici w średnio dobrych rękach. To znaczy ciocie była jest najlepsza panią pod słońcem. Ale 2 inne im zginęły(nie cioci tym ludziom). Pazurek to synio Mici z drugiego miotu-urodził się w czepku, a jego siostrzyczka też u cioci. Chojrak. Zanleziony w kartonie z rodzeństwem. Maleństwa nie umiały jeszcze chodzi. Ja sie zrywałam ze szkoł i karmiłam je strzykawką, a mama nawet oddawała nadgodziny i je karmiła. Kizie i chorowitą Pyzunie(teraz to już kozaczke) dostała ciocia. Jeden poszedł mam nadzieje w dobre rece. A Chojrak, znów wymuśiłam, fakt to był skutek uboczny mojego giganta. Sa takie kochane. Niby niezależne, ale za to ja jestem uzależniona. Słodkie. Te ich nawyki. Jak w teatrze. Ale kocham wszystkie zwierzątka. Bardziej niz ludzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Wtajemniczenie
|
Ja uwielbiam patrzec na koty, moge patrzec na ich zachowanie godzinami, lezec i patrzec , o wiele lepsze niz telewizja
![]()
#529 |
Raczkowanie
|
Tak Izuś. Ej ja nie rozumiem ludzi których bawi cierpienie zwierząt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez tego nie rozumiem i nigdy nie zaakceptuje czlowieka ,ktory ma gdzies los zwierzat. Potrafie zabic komara ale wyobrazcie sobie ,ze nie potrafie zabic muchy robacznicy lub karalucha , to jest prawie jak mysz,nie zupelnie z tego powodu ,ze kocham te stworzenia ,chociaz moim zdaniem tez zostalo stworzone , niech sobie zyje , ale poprostu nie potrafilabym zabic lub skrzywdzic czegos w takich rozmiarach. Zwierzeta kocham ,wszystkie i poprostu nie rozumiem tego ,ze ktos dla "kaprysu" moze je krzywdzic , jesli ktos jest taki madry to niech np stanie z psem "oko w oko" a nie uzywa jakis sprzetow.To nie jest wyczyn zabic biedne ,zwiazene lub zakneblowane zwierze , ale to wlasnie jest postawa tchorzy . Niestety takie rzeczy i tacy zwyrodnialcy istnieja ,a my -osoby kochajace zwierzeta nie uciekniemy od tego mozemy temu tylko stawiac czola
![]()
#531 |
Wtajemniczenie
|
Ja zawsze bałam się i nadal sie boję pająków. Ale ostatnio nie pozwoliłam TŻtowi zadeptać boroczka, bo mi się go jakoś żal zrobiło... Mieszka teraz na balkonie...
#532 |
Raczkowanie
|
Dokładnie. Wiesz jeden chłopak który mnie zarywał. Tak właśnie zrobił. Nie będe opisywac co, bo już płacze. No ja sie o tym dowiedziałam. zagadałam tak na luzi, że niby z podziwem to się przyznał i zaczął opowiada chwalic się i smia. Wyzwałam go od sadystów, poryczzałam się i...dostał z liścia. Wiem, że to głupie i nic nie daje, ale co mogłam zrobic?
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
związali kota za szyje drutem i oderzali o ulice
*****, a on mnie potem przepraszał. bo go chyba nazwałąm po*******onym sadystą, a on do mnie uważaj jak zdania budujesz, a ja grozisz mi? i mu z liścia |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiedys na Brzeskiej w Warszawie malutka kotka wpadla pod samochod , nie mogla sie ruszyc a bandyci ,bo tak ich moge nazwac ,jacys malolaci , zaczeli kopac ta kotke po calej ulicy jak pilke , potem ja podpalali, oczywiscie nikt nie zareagowal ... tacy ludzie ![]() ![]() Ale nie piszmy o takich przykrych sprawach bo az mi sie ciezko oddycha ... Tak mi przykro ,ze swiat przez taka holote nie moze byc piekny i kazdy , kot ,pies , szczur nie moze byc szczesliwy .
![]() |
#536 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#537 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziekujemy ![]()
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Izunia ... przepiekny ten Twoj Garfield ... napatrzec sie nie moge
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ehhh... chyba jakbym mogla to zafundowalabym sobie brytyjczyki w wielu kolorach... po jednym z kazdego ![]()
#539 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdrówka dla całej trójki ![]() ps. ty tez zmieniłaś awatar! tak na wiosnę wszyscy zmieniają?? (laura tez!)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.