|
|
#5401 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
|
|
#5402 |
|
Konto usunięte
|
Bo masz watek jest magnetyczny jak oczy Ebiego
Ależ piekne porównanie, nie sądzicie? ![]() a mnie się skończyła herbata... Hehe, miałam liczyć 30 zadań z chemii a co robię?
|
|
|
|
#5403 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3128298]Bo masz watek jest magnetyczny jak oczy Ebiego
Ależ piekne porównanie, nie sądzicie? ![]() a mnie się skończyła herbata... Hehe, miałam liczyć 30 zadań z chemii a co robię? [/QUOTE]chemia nie zając winko, szczególnie kiedy jestem w towarzystwie, owszem może
|
|
#5404 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się uczę informatyki (programowania) więc mogę z wami siedzieć i wypić
|
|
|
|
#5405 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3128298]Bo masz watek jest magnetyczny jak oczy Ebiego
Ależ piekne porównanie, nie sądzicie? ![]() a mnie się skończyła herbata... Hehe, miałam liczyć 30 zadań z chemii a co robię? [/quote]hehhee
|
|
|
|
#5406 |
|
Zakorzenienie
|
Wow! Aż 10 ludziów na wątku
![]() Nasz magnetyczny wątek przyciąga tłumy
|
|
|
|
#5407 |
|
Zadomowienie
|
Hehe
Zimoch to jest dopiero artysta Pamiętacie może jak komentował mecz Widzew - Broendby? No już z 10 lat będzie, ale to dopiero klasyka Do dziś sobie tego słucham jak mam zły humor Dobry wieczór wszystkim |
|
|
|
#5408 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, patrzcie, kolejna zaginiona przyszła!!!
Witamy, Firletko! |
|
|
|
#5409 |
|
Konto usunięte
|
Masz rację, do matury jeszcze 2,5 roku, zdąże zrobić
![]() A wiecie co teraz leci? Mecz! Werder-Chelsea! Ja tam kibicuję Czelsi ![]() A poza tym, tak z innej beczki, nasza repry w siatke znów wygrała! 3:0 z Japończykami! |
|
|
|
#5410 |
|
Konto usunięte
|
Magda: pisz pisz, a jeszcze dziś Ci stuknie 300 postów!!! C`mon baby zmiana trunków --> |
|
|
|
#5411 |
|
Zakorzenienie
|
te teksty są zabójcze
przed chwilą dostałam ataku śmiechu, a rodzina się przeraziła co mi jest |
|
|
|
#5412 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3128449]
A poza tym, tak z innej beczki, nasza repry w siatke znów wygrała! 3:0 z Japończykami! A Ebi grał? Była wymiana koszulek? Jak nie, to mnie to nie interesuje ![]() Nie, no, oczywiście oglądałam z chłopakami i wychowawczynią w szkole, na lekcji polskiego. Tylko tak trochę żałowałam, że to nie piłka nożna
|
|
|
|
#5413 |
|
Zakorzenienie
|
O, kolejne czary i Tri się pojawiła. Brawo dla czarodziejek!
A teraz czary mary i Ebi się pojawi
|
|
|
|
#5414 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny!
juz od baaaaaardzo dawna czytam Wasze forum i co to duzo mowic- jest GENIALNE ;D ale dopiero dzisiaj odwazylam sie cos tu napisac ;P nie powiem Wasze teksty wiele razy doprowadzily mnie do placzu (ze smiechu of kors :P) hehe nie to tylko ja ;P |
|
|
|
#5415 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy, witamy. Ja też jakieś 80 stron temu się musiałam tak ujawnić, bo też mi się podobały teksty dziewczyn i wogóle. A teraz, gdy napisałam tu już ok. 280 postów czuję się ważną częścią tego wątku, chociaż mam stanowisko tylko kochanki podczas gdy inne są żonami.
|
|
|
|
#5416 |
|
Zadomowienie
|
hehe eeee tam kochanka to wazna osoba - nie chce zon obrazac ale widocznie GO nie zaspokajaja :P ja to w ogole chyba jego kolezanka tu zostane, a w najlepszym przypadku przyjaciolka - no ale dla niego wszystko hehe :P
|
|
|
|
#5417 |
|
Konto usunięte
|
Witamy
Ja również czuję taką atmosferę tego wątku, co nie pozwala mi o nim zapomnieć i zrezygnować z niego Never! ![]() Więc liczymy, że Ty też zostaniesz stałą członkinią |
|
|
|
#5418 |
|
Konto usunięte
|
Dobra laski, ja spadam
![]() Miło było, jak zawsze, ale chemia czeka (Pewnie i tak będę oglądać mecz zamisat liczyć )Buzia Gośka Buzia Magda Buzia Talcia Buzia Firli Buzia Tri Buzia Aga Buzia Brzoskwinka Ach mnie wzięło na całowanko dziś |
|
|
|
#5419 |
|
Zadomowienie
|
heh no zostane w sumie juz zostalam tylko sie nie wypowiadalam :P
powiedzcie mi: jak sie robi buzki? bo wiecie nie wiem czy mam cos pisac czy to moge wkleic (jak tak to skad?) teraz beda Was meczyc pytaniami bo ja tu to taka maksymalnie glupia jestem - nie wiem co i jak ;/ :P wiec z gory przepraszam ;* |
|
|
|
#5420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nareszcie się kolejna odważyła. A co z pozostałymi? Dawać dziewczyny, nie bać się! Siedzą takie po cichutku i tylko obserwują notorycznie wątek zamiast się odezwać ![]() Im nas więcej, tym weselej |
|
|
|
|
#5421 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3128654]Dobra laski, ja spadam
![]() Miło było, jak zawsze, ale chemia czeka (Pewnie i tak będę oglądać mecz zamisat liczyć )Buzia Gośka Buzia Magda Buzia Talcia Buzia Firli Buzia Tri Buzia Aga Buzia Brzoskwinka Ach mnie wzięło na całowanko dziś O, jak miło być na drugim miejscu w kolejce do całowania Też cię całuję I ![]() Cytat:
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2006-11-22 o 21:51 |
|
|
|
|
#5422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#5423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#5424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5425 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, zaczynam nie nadążać z czytaniem
za czelsi, niech strzeli gola |
|
|
|
#5426 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się bardziej podoba wydepilowana klata Ebiego :P: I jego płaski brzuszek.
Chociaż te Arturowe zdjęcia z chrześnicą też mają swój urok. Ale mi i tak się najbardziej podoba nasz drobniutki Ebiś |
|
|
|
#5427 |
|
Zadomowienie
|
Artur to fajny chlopak musi byc i brzydki nawet nie jest no ale w porownaniu z Ebim to taki... mhmmm przecietny jest <lol> ale nie powiem chcialam go nawet przytulic jak zobaczylam ze placze na mundialu po meczu z niemcami ;P hehe
|
|
|
|
#5428 |
|
Zakorzenienie
|
Ebi to ma raczej klateczke niż klate
ale ciii ja tego nie mówiłam
|
|
|
|
#5429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowałaś tekst o hamburgerze? Cwaniara :P
|
|
|
|
|
#5430 |
|
Zakorzenienie
|
Ebi ma klateczke bo to jescze chłopczyk jest, a Arczi ma klatę bo to 100% facet
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

)

i ma boskiego misia