Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 181 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-22, 16:42   #5401
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
jak tak sbie czytam o rodzajach implantów to poprostu widzę, że czekaja mnie trudne decyzje
nieeeee na konsultacji dr dobierze Ci odpowiednie ..
zastanow się jaki chcesz mniej więcej efekt - ja chciałam ładnie zaznaczone u góry wzięłam pare fotek na konsultację i po pomiarach dr dał mi do wyboru 420 lub 460 cc okrągle EHR więc dylemat miałam tylko co do rozmiaru - zdecydowałam się na ten większy marudziłam wszem i wobez że będą za duże i w dzień op dostałam mniejszy, bo Dr zadecydował na stole które lepsze do mojej figury
potem oczywiście marudziłam że krzywe i małe ale to już chyba pisałam wcześniej

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 17:42   #5402
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

MyaDiva beda podobne
na bank!
moje są podobne (nieskromnie powiem ) to i twoje takie beda
wszak takie same protezy bedziesz miala i ta sama wprana reka bedzie Cie operowac (tu nie ma ryzyka, ze jakis asystent Cie w obroty weźmie )
nie ma innej opcji ja sukces
Twoje są podobne , już pisałam-jak młodsze siostrzyczki .
W przyszłym tygodniu mam jeszcze konsultacje u pani dr.Chciałam żeby pani dr zobaczyła stan obecny, zdjęcia rezonansu oraz opis poprzedniego zabiegu. Może się wyjaśni , czy da się umiejscowić podmięśniowo.
No dzięki Bogu , że pani dr nie ma asystenta .
Ostatnio czytałam, jak jakaś pacjentka zachwalała P&C, za to, że tam przy op jest po trzech chirurgów . A jakis czas temu zastanawiałyśmy się z Listopadową-po co ich tam tylu skoro ani nie robia szybciej (u mnie operacja trwała 3 godziny), ani lepiej. I doszłyśmy do wniosku że jeden czyta z książki dwóm pozostałym, co i jak po kolei mają robić.
A prawda wygląda tak, że chirurg który ma niby swoim geniuszem nadzorować operację po 5 min juz nie jest na sali operacyjnej, a asystenci operuja sami. Jeszcze pół biedy jeśli operują na cztery ręce- a jeśli jeden robi jedną pierś, a drugi drugą.

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez KISI_72 Pokaż wiadomość
Cześć,

ponieważ widzę, że nowe dziewczyny pragną powiększyć sobie swoje cycuchy, przesyłam zdjęcia jak wyglądają Allergany 335 Anatomiczne, przed (pierwsze zdjęcie)i po. Ja mam pod gruczoł (co dziewczyny na forum skrzetnie skrytykowaly). Ja jednak widzę, że wygladają naturalnie... I o taki efekt prosilam doktorka, aby nie rzucały się w oczy. Raczej chcialam, żeby móc zalożyć letnią bluzeczkę bez mega pushapów I wierzcie mi robiłam wszystko już 5 dni po operacji, nie oszczędzając się wcale. Ostatnie dwa zdjęcia są 4 tyg. po zabiegu.
Wyglądają bardzo naturanie. I jak napisałaś o taki efekt Ci głównie chodziło. Pogratulować tylko.
A jeśli chodzi o krytykę metody pod gruczoł to w wyniku dyskusji doszłyśmy jednak do wniosku, że są przypadki gdzie ta metoda jest jedyną i najlepszą. Dlatego nie można powiedzieć, że metoda podmięśniowa jest najlepsza, a pod gruczoł najgorsza . O wyborze metody musi zadecydować lekarz indywidualnie . I cieszę się bardzo, że u Ciebie podjął dobrą decyzję.
Przypomnij ile jesteś po op i jaki masz model 410 czy 510.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 05:01 ---------- Poprzedni post napisano o 04:55 ----------

niestety nie
Pisalam do niej "kiedyś", ale... cisza :no niewiem:
pomyślałam, ze tak "molestowala" swojego doktorka, ze ją

---------- Dopisano o 05:07 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ----------

Ciekawa byłam co tam u niej, bo z tego co pamiętam miała przed sobą konsultacje u dr i już się nie pokazała.

---------- Dopisano o 05:16 ---------- Poprzedni post napisano o 05:07 ----------

Tyle, ze ten punktowy mocno wysusza ... to już na "konkretny syfek"
A redermic sobie wyprobuję na pewno ... mam trochę przebarwień po ciąży, więc... na pewno się przyda coś rozjaśniającego
A botox poczeka... skoro jeszcze nie musze go robić
Tak to specyfik z konkretnym zadaniem.
A jesli chodzi o redermic to on nie jest na przebarwienia-ale cera taka świerza, promienna i naciągnięta po nim jest. W aptekach próbki dają więc najlepiej najpierw spróbować .Na przebarwienia jest Mela-D , ale Ty z całą pewnością masz adres stronki http://www.laroche-posay.pl/ Ja na przebarwienia na cosmolanie jadę nadal

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-22 o 17:44
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:00   #5403
marchwianka
Rozeznanie

Mam ochote zrobic ciacho marchewkowe ale nie chce mi sie marchewki obierac i tarkować zjadkam 3ciasteczka, fuj jak wali z nich wole swoje ciasta Trzymałam się z dietą,m ale jak mnie ktoś wkur to odrazu co idę zrobić? wziąść cos do żarcia

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Namówiłam paszczaka na starkowanie marchewki (znaczy się mnie ) i idę zraz robić, kurcze fajowo, mam nadzieję, że jak wrócę to będzie kogo czestować
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:26   #5404
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Mam ochote zrobic ciacho marchewkowe ale nie chce mi sie marchewki obierac i tarkować zjadkam 3ciasteczka, fuj jak wali z nich wole swoje ciasta Trzymałam się z dietą,m ale jak mnie ktoś wkur to odrazu co idę zrobić? wziąść cos do żarcia

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Namówiłam paszczaka na starkowanie marchewki (znaczy się mnie ) i idę zraz robić, kurcze fajowo, mam nadzieję, że jak wrócę to będzie kogo czestować
ojej jakbym się napila soku z marchewki...:slina :

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:31   #5405
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
ja jestem niższa i mam 420cc profil super wysoki - nie jest to jakiś megawielki rozmiar, wręcz wizualnie takie C..wiadomo że staniki wyjdą większe ale to dlatego ze żeliki inaczej się układają są mniej plastyczne i potrzebuja szerszej fiszbiny..
A skłaniasz się ku anatomicznym czy okrąglym?

dziekuje za odp zawsze myslalam o anatomach ale po tym co tu widzialam sklonie sie chyba ku okraglym, czesto nie widac nawet roznicy miedzy anatomami a okraglymi zobacze co mi pani dr powie i doradzi ale nastawiam sie wlasnie na 325-350cc nie mniej:P dziewczyny maja sliczne biusty i ja tez taki chce

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ja pod koniec stycznia będę miała pierwszą wizytę kontrolną-więc może terminy nam sie zgrają i będzie szansa na kawkę.
A jeśli chodzi o konsultacje kilka dni przed zabiegiem to myślę, iż wszystko da się załatwić .
hmmm... fajny, pełny cyc-350cc okrągłe- nie mniej .
ojej byloby super gdybysmy mogly sie spotkac i w ogole gdybym mogla z kimkolwiek sie spotkac, jestescie takie super dziewczynki ze az sie doczekac nie moge az dolacze do waszego grona)
chce wlasnie pania dr zapytac czy jest taka mozliwosc, byloby mi latwiej gdybym mogla umowic sie na konsultacje odczekac dzien i pomyslec i odrazu klasc sie na stol zamiast znowu latac czekac itd ale jesli nie bezie takiej mozliwosci to oczywiscie dostosuje sie a czy z pania dr mozna konsultowac sie rowniez mailem albo cos?
i jak moge to chcialabym jeszcze raz prosic o namiary na pania dr , jej nr tel i stronke kliniki prosze

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2009-11-22 o 19:35
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 20:12   #5406
evitanna
BAN stały

Cytat:
Ja pod koniec stycznia będę miała pierwszą wizytę kontrolną-więc może terminy nam sie zgrają i będzie szansa na kawkę.
A jeśli chodzi o konsultacje kilka dni przed zabiegiem to myślę, iż wszystko da się załatwić .
hmmm... fajny, pełny cyc-350cc okrągłe- nie mniej .
Ja mam prawie identyko gabaryty jak Ty - tyle, że wzrost ok 170 cm, waga dobiegająca 60 kg i...2 lekarzy niezależnie od siebie proponowało mi 220-240, ja nieśmiało zaproponowałam 270. I to w dodatku anatomki, które należy brać większe - okrągłe o tej samej pojemności robią efekt większego biustu, prawda?
A ja tu czytam 350... Jedna lekarka na początku mi mówiła, że mam wystarczajace, niemałe cycki i tylko nieco można je powiększać, żeby nie szpecić mojej sylwetki nienaturalnie sporym biustem. Jednocześnie ta sama Pani dr powiedziała mi coś w stylu, że operacje są dobre dla osób, które naprawdę prawie nie mają piersi i wtedy to ma sens, a u mnie nie ma co za dużo powiększać, bo jak isę wsadzi duże impalnty to będzie nienaturalnie. A z drugiej strony to mi powiedziała, że takie małe powiększenie tymi 220-240 to sporo ryzyka, stresu, koszt, rekonwalescencja, a efekt mały. Więc prosiła, żebym jeszce się w ogóle zastanowiła czy chcę, bo nie jest mi to takie bardzo potrzebne. Druga babka wypowiadała się w podobnym tonie, choć nie mówiła tego wprost.

http://kopalniawiedzy.pl/operacje-pl...resja-509.html

Edytowane przez evitanna
Czas edycji: 2009-11-22 o 20:25
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 20:57   #5407
frida89
Przyczajenie

dzieki za odpowiedzi a jak ma trafic na ten rozowy??
frida89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 21:02   #5408
gusia1111
Raczkowanie

Witam Was wszystkie kobietki, zarówno te przed jak i po op .
Czytam to forum już od jakiś dwóch tygodni, oczywiście tylko drugą część. Ja również jestem zdecydowana na powiększenie biustu, a co mi pomogło w podjęciu decyzji ? oczywiście to forum bo do tej pory się wahałam. Dzięki Wam dobre kobietki. Mój mężuś już namówiony i to też dzięki Wam bo jak zobaczył wszystkie zdjęcia ( mam nadzieję że nie zabijecie mnie za to że mu pokazywałam Wasze piękne cycuszki) od razu kazał umawiać i się na wizytę.
Zawsze jak myślałam o op to rozważałam zrobienie jej w w-wie ale teraz zdecydowanie chciałabym ją zrobić u dr. Skwiercz tym bardziej że do Gdyni mam tylko godzinkę więcej jazdy niż do w-wy a poza tym nie rzuciło mi się do tej pory w oczy nazwisko dobrego lekarza w stolicy oprócz dr. Szczyta ale wydaje mi się że na wizytę do niego trzeba byłoby długo czekać. A nie chcę dać się pokroić jakiemuś partaczowi skoro o dr Skwiercz czytałam tak wiele pochlebnych opinii.
Mam więc do Was gorącą prośbę, szczególnie do Listopadowej . Czy byłabyś tak miła dobra kobieto i podała mi nr tel do dr . Ja wiem że już to robiłaś ale nie chce mi się znów przeszukiwać całego forum. I czy na konsultację do dr trzeba długo czekać?

Ach i zapomniałam napisać: Horo jak mężuś zobaczył Twoje cucuchy to aż zapiał z zachwytu
gusia1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 21:04   #5409
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
ojej jakbym się napila soku z marchewki...:slina :
nie ma problemu,. zapraszam na wieczaór marchewkowy, będzie sok z pierwszeo tłoczenia

Pierwsze ciasto na stole, tylko spokojnie, nie przepychać się, wstawiłm drugie, wszytkim wystarczy
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 21:09   #5410
agnes281
Wtajemniczenie

a ja chce sobie sobie zrobić nosek, a bardziej zmodyfikować skore, nozdrza, bo mam taka pyrę;-))

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 21:20   #5411
gusia1111
Raczkowanie

widzę agnes281 że apetyt wzrasta w miarę jedzenia, najpierw biuścik teraz nosek, a u kogo byś sobie robiła, u tego samego dr?
Jaki nosisz rozmiar staniczków po op?
gusia1111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 21:30   #5412
anna_ivy
Zadomowienie

evitanna, nie wiem jaka masz wyjsciowke, ale ja mam 172 cm wzrostu, waze 52 kg i mam zeleczki 360cc anatomy. Nie wyobrazam sobie, aby mogly byc mniejsze ... W sumie 400 albo 420cc tez bylyby ok Natomiast nawet nie bralam pod uwage niczego z dwojka z przodu
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 21:59   #5413
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez frida89 Pokaż wiadomość
dzieki za odpowiedzi a jak ma trafic na ten rozowy??
beautywpolsce
Stary 2009-11-22, 22:19   #5414
evitanna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
evitanna, nie wiem jaka masz wyjsciowke, ale ja mam 172 cm wzrostu, waze 52 kg i mam zeleczki 360cc anatomy. Nie wyobrazam sobie, aby mogly byc mniejsze ... W sumie 400 albo 420cc tez bylyby ok Natomiast nawet nie bralam pod uwage niczego z dwojka z przodu
tak jak pisałam mam wyjściowke, ok 70 obwód, 81-83 w biuście, 65 D
Stary 2009-11-22, 22:43   #5415
willma2
Raczkowanie

hEJ! Ja miałam pod biustem 72 a w biuście 86..niby tez nie mało..dlatego właśnie wystarczyła wkładka 300hp....Dała efekt 94 w biuście...Ale tez czytałam..i tez widziałam,że dziewczyny doradzały brać jak najwięcej.....bałam się,ze efekt będzie porażający i zaufałam pani dr. Jestem zadowolona
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 22:50   #5416
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
tak jak pisałam mam wyjściowke, ok 70 obwód, 81-83 w biuście, 65 D

ja mialam 72 pod i 82 - 83 w biuscie
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 22:50   #5417
evitanna
BAN stały

To miałaś 14 cm różnicy czyli nieco więcej niż ja, a 94 w obwodzie to b. duzo. Gdzieś pisałam, że chcę osiągnać w biuście 87 cm max. Czyli jeśli Ty użyłaś 300 to u mnie 270 byłoby ok.
Stary 2009-11-22, 22:56   #5418
marcepanowa3
Przyczajenie

Powstaje nowe forum o nieudanych operacjach plastycznych, wszystkie chętne osoby mające za sobą przykre doświadczenia z chirurgią plastyczną zapraszam na nowe forum:www.zleoperacjeplastyczne .fora.pl
marcepanowa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 23:21   #5419
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
dziekuje za odp zawsze myslalam o anatomach ale po tym co tu widzialam sklonie sie chyba ku okraglym, czesto nie widac nawet roznicy miedzy anatomami a okraglymi zobacze co mi pani dr powie i doradzi ale nastawiam sie wlasnie na 325-350cc nie mniej:P dziewczyny maja sliczne biusty i ja tez taki chce

ojej byloby super gdybysmy mogly sie spotkac i w ogole gdybym mogla z kimkolwiek sie spotkac, jestescie takie super dziewczynki ze az sie doczekac nie moge az dolacze do waszego grona)
chce wlasnie pania dr zapytac czy jest taka mozliwosc, byloby mi latwiej gdybym mogla umowic sie na konsultacje odczekac dzien i pomyslec i odrazu klasc sie na stol zamiast znowu latac czekac itd ale jesli nie bezie takiej mozliwosci to oczywiscie dostosuje sie a czy z pania dr mozna konsultowac sie rowniez mailem albo cos?
i jak moge to chcialabym jeszcze raz prosic o namiary na pania dr , jej nr tel i stronke kliniki prosze
O widzisz, jeśli masz chęć na anatomki to minimum 420-bo rozstaw masz dość spory. Pani dr dobierze Ci kształt-bo jeśli stwierdzi, że lepsze będą anatomki to nie przekonasz jej do okrągłych. Wiesz i tak teraz wpadłam na to, że za żelki trzeba przelew zrobić dwa tygodnie przed zabiegiem. Bo Ty sama je kupujesz, a przedstawiciel mentora je do szpitala przesyła-więc będzie trochę ciężko z tą konsultacja tuż przed operacją. Myślę, że musisz po prostu zadzwonić do pani dr i wsztstko omówić
Podaje numery do pani dr Skwiercz: zapisy na wizyty do Gdyni o58 6221039, oraz 508 962 786-(jak się na tą komórkę nie dodzwonisz, to zawsze ktoś oddzwania)
Adres szpitala gdzie odbywają się operacje w Gdańsku Perfekt Medica, ul Tetmajera 3 tel 058 554 31 78,79

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Napisane przez marcepanowa3 Pokaż wiadomość
Powstaje nowe forum o nieudanych operacjach plastycznych, wszystkie chętne osoby mające za sobą przykre doświadczenia z chirurgią plastyczną zapraszam na nowe forum:www.zleoperacjeplastyczne .fora.pl
....o to ja poproszę o kartę vipowską

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
nie ma problemu,. zapraszam na wieczaór marchewkowy, będzie sok z pierwszeo tłoczenia

Pierwsze ciasto na stole, tylko spokojnie, nie przepychać się, wstawiłm drugie, wszytkim wystarczy
mniam, mniam:mniam :, bardzo dziękuje, ja już zajadam. A jutro jak nic tarta marcheweczka u mnie

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
a ja chce sobie sobie zrobić nosek, a bardziej zmodyfikować skore, nozdrza, bo mam taka pyrę;-))
A do kogo z tym noskiem uderzysz? I jak tam Twoje cycusie się czują? dawno zdjęć nie było. Ostatnie to w tej turkusowej sukience były z tym zarąbistym dekoldem.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-11-22, 23:28   #5420
_mysza_
Raczkowanie

hej
mam pytanie do bardziej doswiadczonych, jezeli 'odleglosc' od sutka do sutka mam 21cm i kazda piers na szerokosc 16cm to ma to wplyw na dobor implantow?
z gory dziekuje
_mysza_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 23:51   #5421
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
hEJ! Ja miałam pod biustem 72 a w biuście 86..niby tez nie mało..dlatego właśnie wystarczyła wkładka 300hp....Dała efekt 94 w biuście...Ale tez czytałam..i tez widziałam,że dziewczyny doradzały brać jak najwięcej.....bałam się,ze efekt będzie porażający i zaufałam pani dr. Jestem zadowolona
94 w biuście to super efekt, ale 86 przed zabiegiem to też nie mało-ja po operacji mam 87. A przed miałam 84-wkładki mam 310 anatomki o dość dużym profilu bo 5,7cm.

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
Napisane przez _mysza_ Pokaż wiadomość
hej
mam pytanie do bardziej doswiadczonych, jezeli 'odleglosc' od sutka do sutka mam 21cm i kazda piers na szerokosc 16cm to ma to wplyw na dobor implantow?
z gory dziekuje
jasne, że ma, to najbardziej istotne dane. I można u Ciebie poszaleć, oj można. Podstawa 16 cm to baaaardzo dużo, rozstaw 21cm to też sporo-ja mam taki. Wkładkę dobiera się w zasadzie nie szerszą niz podstawa piersi (choć to nie jest regóła), a 16 cm to już ogromny implant by był, 14 cm to już jest duży!! A czym mierzyłaś tą podstawę piersi -najlepiej to zrobić sufmiarką. Bo o ile dobrze pamiętam to Ty masz takie "nasze" wymiary-chyba że coś pomyliłam- więc te 16 cm to jakoś dziwnie dużo. Przypomnij ile masz pod biustem i w biuście

Stary 2009-11-23, 00:02   #5422
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
A jak wyglada Toy Terier?

Ja mam 2 psy (wkrotce beda 3) i kota u mnie w domu zawsze roilo sie od zwierzat

Listopadowa pytalas studiuje wlasnie medycyne i dlatego widze w Tobie bratnia dusze i caly czas sie zastanawiam co po studiach moze plastykiem zostane
Agatau - jestem jak najbardziej za. Jak za kilka lat skończysz studia, staż i specjalizację to pewnie moja buźka będzie już wymagała podrasowania

A tak w ogóle widzę, że w sobotę były swojskie jak dla mnie klimaty.

Ja od kilku dni jestem właścicielką koteczki.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
O jak ja Twoje foteczki kocham oglądać . Jak moje panienki nie będą choć podobne do Twoich to mam już most w Warszawie wybrany.
Jaki most. Kochana, co Ty bredzisz. Pani dr takie Ci 'strzeli' cycuchy, że nasze monitory będą ociekać śliną:slina :

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-11-23 o 01:03
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 00:03   #5423
_mysza_
Raczkowanie

dziekuje Mya Diva, te 16cm to mam jak mierze piers od srodka klatki piersiowej do boku na wysokosci sutka, zawsze mialam szerokie piersi jak moja mama, uciekajace pod pache ze czasem ciezko je w miseczki od biustonosza upchnac (musze je zbierac od boku)
pod mam 72 a w 87-88 luzno mierzone
_mysza_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 00:06   #5424
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KISI_72 Pokaż wiadomość
Cześć,

ponieważ widzę, że nowe dziewczyny pragną powiększyć sobie swoje cycuchy, przesyłam zdjęcia jak wyglądają Allergany 335 Anatomiczne, przed (pierwsze zdjęcie)i po. Ja mam pod gruczoł (co dziewczyny na forum skrzetnie skrytykowaly). Ja jednak widzę, że wygladają naturalnie... I o taki efekt prosilam doktorka, aby nie rzucały się w oczy. Raczej chcialam, żeby móc zalożyć letnią bluzeczkę bez mega pushapów I wierzcie mi robiłam wszystko już 5 dni po operacji, nie oszczędzając się wcale. Ostatnie dwa zdjęcia są 4 tyg. po zabiegu.
To nie była krytyka; szkoda, że tak to odebrałaś

A cycuchy super, brawa dla dr
Stary 2009-11-23, 00:09   #5425
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Agatau - jestem jak najbardziej za. Jak za kilka lat skończysz studia i staż to pewnie moja buźka będzie już wymagała podrasowania

A tak w ogóle widzę, że w sobotę były swojskie jak dla mnie klimaty.

Ja od kilku dni jestem właścicielką koteczki.

A z kąd masz kotkę, może ze stoczni jedną przygarnęłaś? I jaka?
---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Jaki most. Kochana, co Ty bredzisz. Pani dr takie Ci 'strzeli' cycuchy, że nasze monitory będą ociekać śliną:slina :
Oj bredzę sobie tak czasami, za dużo wiszę do dołu głową .

Stary 2009-11-23, 00:13   #5426
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
No dzięki Bogu , że pani dr nie ma asystenta .
Ostatnio czytałam, jak jakaś pacjentka zachwalała P&C, za to, że tam przy op jest po trzech chirurgów . A jakis czas temu zastanawiałyśmy się z Listopadową-po co ich tam tylu skoro ani nie robia szybciej (u mnie operacja trwała 3 godziny), ani lepiej. I doszłyśmy do wniosku że jeden czyta z książki dwóm pozostałym, co i jak po kolei mają robić.
Bo i jak to inaczej wytłumaczyć

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-11-23 o 00:20
Stary 2009-11-23, 00:17   #5427
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _mysza_ Pokaż wiadomość
dziekuje Mya Diva, te 16cm to mam jak mierze piers od srodka klatki piersiowej do boku na wysokosci sutka, zawsze mialam szerokie piersi jak moja mama, uciekajace pod pache ze czasem ciezko je w miseczki od biustonosza upchnac (musze je zbierac od boku)
pod mam 72 a w 87-88 luzno mierzone
87-88 to sporo , i do tego 72 pod .Masz trochę tej wyjściuweczki.
Ale pierś mierzysz po podstawie-nie po piersi? Od fałdu piersiowego od strony mostka, do fałdu piersiowego od strony pachy. Centymetrem krawieckim to trochę trudno miarodajnie zmierzyć-najlepiej sufmiarką.

Stary 2009-11-23, 00:20   #5428
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Oj bredzę sobie tak czasami, za dużo wiszę do dołu głową .
A jednak. Tylko nie mów, że obecnie masz implanty w miejscu gałek ocznych. I skoro jeden dziurawy to pewnie mocno łzawisz

A kicia - rasa europejska, stoczniowa (prawdziwa przylepa w odróżnieniu od pozostałych kotów - dzikusów)- wysterylizowana, obecnie z katarem kocim i ranami kąsanymi i szarpanymi tylnej kończyny. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrówka (ale już jest lepiej)
Stary 2009-11-23, 00:24   #5429
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Bo i jak to inaczej wytłumaczyć:hahah a:
A że ten co czyta jest już trochę leciwy- to i czyta powoli. Chodzą słuchy, że on ma już po siedemdziesiądce.

Stary 2009-11-23, 00:29   #5430
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia1111 Pokaż wiadomość
Mój mężuś już namówiony i to też dzięki Wam bo jak zobaczył wszystkie zdjęcia ( mam nadzieję że nie zabijecie mnie za to że mu pokazywałam Wasze piękne cycuszki) od razu kazał umawiać i się na wizytę.

Cytat:
Zawsze jak myślałam o op to rozważałam zrobienie jej w w-wie ale teraz zdecydowanie chciałabym ją zrobić u dr. Skwiercz tym bardziej że do Gdyni mam tylko godzinkę więcej jazdy niż do w-wy a poza tym nie rzuciło mi się do tej pory w oczy nazwisko dobrego lekarza w stolicy oprócz dr. Szczyta ale wydaje mi się że na wizytę do niego trzeba byłoby długo czekać. A nie chcę dać się pokroić jakiemuś partaczowi skoro o dr Skwiercz czytałam tak wiele pochlebnych opinii.
Dr Skwiercz... dobry wybór. Nie ujmując innych lekarzom

Cytat:
Mam więc do Was gorącą prośbę, szczególnie do Listopadowej . Czy byłabyś tak miła dobra kobieto i podała mi nr tel do dr . Ja wiem że już to robiłaś ale nie chce mi się znów przeszukiwać całego forum. I czy na konsultację do dr trzeba długo czekać?
Na konsultację czeka się od 2 do 4 tyg. (mniej więcej). W sezonie letnim krócej, w jesienno-zimowo-wiosennym dłużej.
Tel. do kliniki: 058 622 10 39, 508 962 786

Cytat:
Ach i zapomniałam napisać: Horo jak mężuś zobaczył Twoje cucuchy to aż zapiał z zachwytu
Nic dziwnego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości