|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5401 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- mówię o sytuacji kiedy kobieta ma już w ręku prawomocny wyrok o płaceniu alimentów. Nie zgłasza tego do sądu tylko do komornika i nie twierdzę, że komornik te pieniądze natychmiast odzyska, chodzi mi o to, że jeśli taką sprawe się zgłosi to ktoś, coś w naszym imieniu robi i są większą szanse niż jak się nic nie robi. Chodzi mi o to, że kobiety po kilka, kilkanaście lat nie zgłaszają takiego gościa, radzą sobie same bo muszą a jak zgłosi za 10lat to i tak wstecz chyba max. 2 lata możne próbować odzyskiwać, a jak zgłosi teraz to niech sobie koleś cwaniakuje, lata lecą odsetki też i wcześniej czy później do tyłka mu się dobierają, takie sprawy i po kilka - kilkanaście lat się ciągną ale ważne żeby coś w tym kierunku robić a nie czekać aż Pan i Władca okaże łaskę i coś tam skapnie. Takie sprawy nic finansowo kobiety nie kosztują. Może coś zyskać wiec dlaczego nie spróbować i ułatwiać mu życie?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-03-27 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5402 |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Kahuula,
witam się już w nieco lepszym humorze ![]() Staram się po prostu nie myśleć o pewnych rzeczach,które powodują mój negatywny stan,choć czasem same pewnie wiecie-ciężko nie myśleć o czymś... gawisz, tak czytałam co pisałas o tych nianiach-ja też miałam przeboje z tymi "babami",ale suma summarum mam własnie młodą osobę-32lata, i to jest najbardziej trafiona osoba.Wczesniej obawiałam się młodych osób, ale to też zaelży kto ma jakie doświadczenia-moja ma swoją dwójkę dzieci i co najwazniejsze lubi się dziećmi zajmować(co ja akurat podziwiam,bo mam dosyć czasem dzieci-jakichkolwiek-nawet własnych!!)Za to te wczesniejsze-starsze Pani,były...dziwne,jak patrzę z perspektywy czasu. Pierwsza była taka bardzo zasadnicza i choć bardzo zadbana i taka ułozona,to ja się cieszyłam,ze mijam się z nią tylko w drzwiach. Czułam i widziałam,ze dobrze się zajmuje dzieckiem i to było najwazniejsze,ale ja bym z nią na kawę nie poszła...choć teraz po czasie jak sobie mysle,ze mój synek nigdy nie spał w dzień w domu-tylko na spacerach a ona twierdziła,ze nie ma z tym problemu to zachodzę w głowę,co ona takiego robiłą,ze jednak jej spał?! Wolę chyba nie myśleć...heh. Druga babka,jak urodziy się juz moje córki to w sumie przychodziła aby pomagać mi w domu,ale jak ona gadała o swoich problemach to masakra!!znieść jej nie mogłam-nawet mi opowiadała o swoich wizytach u ginekologa,a rodzinę i znajomych obgadała chyba wszystkich. Ja oczywiście zabroniłam jej gadać cokolwiek na mój temat na podwórku jak poszła z dziećmi,ale moje sąsiadki potem uprzejmie mi donisły,ze kłapała dziobem równo!A na końcu największy hit! Zawsze powtarzała jaka to ona uczciwa(no fakt-nic z domu nie zginęło),ale że nigdy mnie nie zostawi z dnia nadzień,bo zdaje sobie sprawę,ze ja sama z trójką dzieci,mąż za granicą itd.a potem -też w piątek-okazałao się,z ejest ostatni dzień w pracy!!!A jak się okazało-to ja ją zapytałam biorąc pod włos "słyszałam,ze Pani chce nas opuścić"-bo coś tak przeczuwałam,a ona mi :no,tak,tak w poniedziałek juz nie przyjdę" No jak zrobiłam wielkie oczy to szok?!Zastanawiam się kiedy zamierzała mi to powiedzieć,a że akurat musiałam wyjśc to nie zrobiłam jej awantury bo jeszcze musiała zostać dziećmi-masakra!!! Jak widać-do trzech razy sztuka i mi się też udało za trzecim razem!
#5403 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() horo, iloonko pozytywne myślenie przyciąga pozytywne rzeczy trzymam kciuki za was dziewczyny żeby się wam wszystko poukładało po waszej myśli ![]() moje dzieciaczki śpią wpadłam na chwilkę i uciekam sprzątać bo przecież zaraz święta ![]()
![]() |
#5404 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie przy popoludniowej kawce
![]() To ja zaczne juz świateczne klimaty ![]() "Śnieg nam wszystkim popsuł szyki, przykrył jajka i koszyki a kurczaczkom zmarzły nóżki, więc się tulą do rzeżuszki, lecz choć śnieg nam pada w święta i pogoda taka wstrętna my święconym się dzielimy i radości wszem życzymy!" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5405 |
Zadomowienie
|
dziewczynki moje kochane,posiedziałabym z Wami, ale nie dam niestety rady już, bo za duzo mam zajęć przed świętami. Życzę Wam spokojnych świąt i bezpiecznych wyjazdow i powrotów. Buziaki
#5406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5407 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny faktycznie święta tuż tuż.. choć przyznam się szczerze z każdym rokiem coraz mniejszą wagę do tego przywiązuję. Chociaż moi rodzice są bardzo wierzący to ja po 3 latach spędzonych w internacie i szkole urszulanek
![]() A jak u Was z TYMI sprawami?? ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Iloonko, a to widzę, że nie tylko u nas sprawa niani była skomplikowana... ehhh chętnych początkowo dużo, a jak trzeba kogoś z sercem i odpowiedzialnego to jest problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#5408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5409 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=gawisz;40011390]Dziewczyny faktycznie święta tuż tuż.. choć przyznam się szczerze z każdym rokiem coraz mniejszą wagę do tego przywiązuję. Chociaż moi rodzice są bardzo wierzący to ja po 3 latach spędzonych w internacie i szkole urszulanek
![]() A jak u Was z TYMI sprawami??[COLOR=" Jeżeli chodzi o dzieci to ciężka sprawa z religia w szkole . Uważam ze zdecydowanie lepiej było gdy katechezy były w kościele . Kto chciał to chodził a teraz gdy nie zapiszesz dziecka na religie to wielkie halo i dzieci obgadują za plecami. Moje dzieci tez maja chrzest a syn już po komunii. Ale cyrki i szopki podczas przygotowań w kościele to były co tydzień . Łącznie z wytykaniem przez siostrę czy księdza rodziców którzy poczuli zryw okolicznościowy jak to oni nazywali. Ze mało osób zgłaszało się do sprzątania i dekorowania kościoła to dzieci były wyzwanie na próbę czytania , gdy przychodzilismy dzieci siedziały na ławkach a rodzice dostawali szmaty , miotly do ręki i zapierdzielali. Z pól godzinnej próby robiło się trzy godzinne sprzątanie . Postanowiłam sobie ze jak syn nie będzie chciał w gimnazjum chodzić na religie to jego sprawa. ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
Aniu Chyba długi proces z tym uniewaznieniem małzenstwa kościelnego?
![]() |
#5410 |
Raczkowanie
|
Aniu to widzę, że zdeterminowana jesteś, żeby się od eks męża uwolnić w pełni,bo z tego co słyszałam, to też trochę zachodu jest z unieważnieniem małżeństwa. A mogę spytać jaki powód podajesz w pozwie? Macie dzieci?
Mój mąż wziął ślub po wyjściu po dwóch latach z wojska, przed służbą znał swoją narzeczoną pół roku... jak się okazało miała już kogoś innego, ale "głupio było wszystko odwoływać", oczywiście ślub nic nie zmienił i po 5 latach zdrad wspaniałomyślna małżonka postanowiła wystąpić o rozwód... bo ze swym ukochanym zaszła w ciążę. Ja poznałam mojego męża prawie 10 lat po tym rozwodzie. Też myślał właśnie o unieważnieniu ze względu na niedojrzałość... ale tu jedna ze stron musi się podobno do tego przyznać. Kachula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5411 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecie co? Jakoś mi nie może wyjść z głowy Nelson - naprawdę. Mam nadzieję, że to, co pisałyśmy wywołało efekt taki, jaki miało, a nie sprawiło, że poczuła się spłoszona i niezrozumiana. Nelson, odezwij się, jak czytasz, tu naprawdę wszyscy chcą dla siebie wzajemnie dobrze ![]()
![]() |
#5412 |
Raczkowanie
|
No właśnie a propos Nelson to wyobraźcie sobie, że widziałam kilka dni temu program na Polsac Cafe (powtórki starej produkcji) pt. "Chcę być piękna" - taki jednen z pierwszych programów w których bohaterki są zmieniane nie do poznania, , pomaga dr Sxxxxxxxx i oczywiście specjalisci med estetycznej. I własnie pani miała dość obwisłe piersi i do tego sporą asymetie i on jej proponował: albo zmniejszamy to większą do mniejszej, albo wsadzamy implant do mniejszej i podciągamy większą...
![]() Edytowane przez gawisz Czas edycji: 2013-03-28 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#5413 |
Zadomowienie
|
Kachula
![]() Mało tego u nas w kościele z powodu braku zainteresowania procesja mój syn miał komunię w Boże Ciało i co by nie było mało, msza komunijna trwała 1,5 godz. Procesja około 1,5 godz. A potem przed kościołem obowiązkowa msza 1 godz. ![]() ![]()
#5414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez tak sobie pomyślałam , jeżeli się zdecydowała to pewnie już jest po operacji. Mam nadzieje ze da znać jaką decyzję podjęła ??????
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5416 |
Zadomowienie
|
Oj,dziewczyny-widzę znowu ciekawy temat został poruszony.
Gawisz, to co napisałas o swoim stosunku do kościoła to ja bym mogła się pod tym podpisać ![]() Z tym,ze ja akurat nie byłam w tego typu szkole a moja cała rodzina ma podobne podejście... Ja w swoim życiu niestety nie trafiłam na kasiędza z prawdziwego zdarzenia, oprócz tego który nam ślubu udzielał-czym byłam zdziwiona,bo rzecz można iż ślub kościelny był "z przypadku". Mieliśmy wszystko już załatwione z USC, łącznie z całą imprezą tego danego dnia i nagle okazało się,ze będą renowację urzędu przeprowadzać i musze nam termin przesunąć(!!!) byłam załamana,bo cała reszta już opłacona itp.Szukaliśmy więc na gwałt kościoła,bo do tego koło domu nikt nie uczęszczał no i przypadkiem trafiliśmy do takiego,gdzie o dziwo! nas przyjęli dość miło-bez większych kosztów!! Byłam w szoku,ale to jedyny szok pozytywny związany z kościołem, bo generalnie czułam ze nie do końca zgodnie ze sobą postępuję. Do kościoła nie chodzę,dzieci nie ochrzciłam, mam dużo świetnych przyjaciół innej orientacji seksualnej a moja przyjacióka toczyła walkę o dziecko i udało się wreszcie z in vitro ![]() Ania, dobrze piszesz-wiara swoją drogą i nalezy iść do kościoła wtedy,kiedy się to czuje,a nie POWINNO!!!
#5417 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-03-27 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5418 |
Zadomowienie
|
Mało tego u nas w kościele z powodu braku zainteresowania procesja mój syn miał komunię w Boże Ciało i co by nie było mało, msza komunijna trwała 1,5 godz. Procesja około 1,5 godz. A potem przed kościołem obowiązkowa msza 1 godz.
![]() ![]() Nie...no to mnie przeraża,dlatego ja sama się zastanawiam nad komunią...heh,mam jeszcze trochę czasu,więc będę myśleć ![]() Tylko to wszystko się zastanawiam,co ma tak naprawdę wspólnego z Bogiem...? Nelson, odezwij się koniecznie-jesteś dość egzotycznym przypadkiem i dlatego jesteśmy ciekawe,co wcale nie wynika z czegoś złego...martwimy się i tyle ![]()
#5419 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki,
mam prośbę. Saba chciałaby zobaczyć moje fotki po 1 operacji. Bardzo proszę, zeby któraś z Was skopiowała mi z albumów z mojego starego nicku te foteczki i wstawiła nawet tutaj na forum.
#5420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5421 |
Zadomowienie
|
To można kopiowac czyjeś fotki?????
#5422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wykropkuj proszę nazwisko w swoim poście ![]() Cytat:
![]() ![]() Szkoda że nelson tak późno do nas trafiła - niezorientowane pacjentki są zupełnie bezbronne. Niestety można im wcisnąć wszystko w dobrej wierze ![]() A jakby nelson miała więcej czasu, choćby na obejrzenie zdjęć i na rozmowę z dziewczynami po plastyce już by miała większą pewność czego chce. No ale to była jej decyzja. I oby była zadowolona z efektu.
![]() |
#5423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-03-27 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5424 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() a ciekawa jestem jak sylcia kurcze nic się nie odzywa jak tam jej badania i czy będzie miała op ![]()
![]() A wiecie że kocham moje cycuszki hi hi ![]() ![]() Edytowane przez ninka28 Czas edycji: 2013-03-27 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#5425 |
Zadomowienie
|
Z tą zimową depresją to chyba macie rację. Horo
![]()
#5426 |
Zadomowienie
|
Hejka laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() Belseno hehe no ja mam zazwyczaj przeczucia jak ma się dziać coś złego, teraz martwię się o piersi, bo przed tym usuwaniem ząbków udało mi się dobić do 52kg, teraz 49kg na wadze i to moje marszczenie znowu jest kurna bardziej wyczuwalne i bardziej widoczne, niech to szlag. Co do wróżenia itd to masz rację. Ja raz byłam u wróżki, która mi powiedziała coś podobnego, co Ty napisałaś. To były wróżby na dany moment, jednak wiedząc co nas może spotkać możemy to zmienić, bo to my kierujemy własnym życiem i mamy wpływ na to jak się ono potoczy. To, że mamy wywróżony taki stan rzeczy nie znaczy, że tak będzie, jeżeli tylko podejmiemy odpowiednie kroki, żeby to zmienić. Tak mi powiedziała wróżka, u której byłam ![]() Też jestem ciekawa co u Nelson, myslałam, czy się odezwała, ale zauważyłam, że jednak nie. Heh dziewczynki ja już od wielu lat do kościoła nie chodzę ![]() Kachuula jak wejdziesz na czyjś profil w galerie i na zdjęcie prawym przyciskiem myszki klikniesz wyskoczy Ci też opcja "zapisz obrazek jako" albo coś w tym stylu, no niestety na to nic się nie poradzi i tak można prawie z całej sieci zapisywać grafikę ![]()
#5427 |
Zadomowienie
|
kochane jesteście
![]() życie niestety nie zawsze uklada scenariusz po naszej myśli ... Kiciu, wyslalam mail ![]() ![]()
#5428 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() Byłam wczoraj na konsultacji u drugiego doktorka i mimo tego ,że nie była to pełna konsultacja- bo spieszył się bardzo- to dała mi do myślenia ..... Tak w skrócie: 1. z powodu asymetrii proponuje dwa różne (nie powiedział jakie, bo mnie nie wymierzył) -pierwszy lekarz nic takiego nie mówił- tzn powiedział, że jest minimalna asymetria ale, że będą dwa takie same ![]() 2. Odradził operacje przed urlopem...... 3. Zrobił na mnie b.dobre wrażenie mimo ograniczonego czasu jaki mi poświęcił 4. Cholera wie co robić......
#5429 |
Zadomowienie
|
Sabuś,
fotki w albumie ... Dr naprawdę jest cudotwórcą ![]()
#5430 |
Raczkowanie
|
Troszke mnie nie bylo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.