![]() |
#5431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Szkoda bo własnie sie zastanawiałam czy mozna te dwa specyfiki podawac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5432 |
Wtajemniczenie
|
jak chcesz to mogę spytać szefowej bo ona w aptece pracuje, zaraz wyślę smsa do niej to może szybko odpisze
#5433 |
Zakorzenienie
|
Mam kawał hihiih
przychodzi ksiadz po kolędzie do rodziny Jasia i zadaje Jasiowi standardowy zestaw pytań: -ile masz lat?-siedem... -a do kościólka chodzisz?-chodzę... -Co niedziela?-co niedziela... -z całą rodziną ?-z całą... -a do którego kościolka chodzicie? -do Carrefoura... hihihih ![]()
#5434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5435 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Są dwie kreski: // ![]() ![]()
#5436 |
Wtajemniczenie
|
Nikita już wiem. Powiedziła mi, że nie ma sensu podawać obu lekarstw na raz ponieważ mają podobny skład (różnią się tylko zawartością cynku). Powiedziała też, że lepszych efektów nie uzyska stosując oba zeatawy wit na raz. Najlepiej raz jedno opakowanie, a jak się skonczy to drugie wit.
Agacia kawał niezły ![]()
#5437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5438 |
Zakorzenienie
|
a mnie zaczoł bardzo bolec brzuch - chyba w nocy dostane
![]() zazwyczaj tak mnie boli jak juz jest - i teraz na dodatek kluje mnie jajnik ![]()
#5439 |
Zakorzenienie
|
Trochę wcześniej wrócił mąż z delegacji i co?
> > >> Tak jest. Zastał w małżeńskim łożu żonę z obcym facetem. Mężunio > > >> tak się wściekł, że wyciągnął gościa z pościeli za włosy rzucił na > > >> podłogę i zaczął go lać po pysku: > > >> - Dołóż mu, dołóż kochanie - krzyczy żona - ten podrywacz do > > >> wszystkich bab w okolicy zalatuje pod nieobecność mężów i uwodzi je > > >> łobuz jeden. > > >> Nagle sytuacja zmienia się diametralnie. > > >> Kochanek otrząsa się z pierwszego szoku, chwytem judo strąca z > > >> siebie przeciwnika i teraz on leje po pysku słabnącego z każdym > > >> ciosem gospodarza domu. > > >> - W mordę go, dziada - krzyczy kobieta - Sam nie rucha i drugiemu > > >> nie da. > > >> > > |
![]() ![]() |
![]() |
#5440 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() nikitko po ilu dniach od odstawienia luteiny dostalas @?
#5441 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5442 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kawał the best ![]() ![]()
![]() |
#5443 |
Zakorzenienie
|
Są 4 rodzaje seksu:
więzienny, studencki, przedszkolny i filozoficzny. więzienny: jest gdzie, ale nie ma z kim studencki: jest z kim, ale nie ma gdzie przedszkolny: jest gdzie, jest z kim, ale nie ma czym filozoficzny: jest gdzie, jest z kim, ale czy jest sens...? |
![]() ![]() |
![]() |
#5444 |
Zakorzenienie
|
kingus nie mysle - poprostu brzuch boli i już
![]() dzieki nikitko ![]() dobry ten ostatni kawał hihihii ![]()
#5445 |
Zakorzenienie
|
Dwóch zawianych facetów miało ochote na drinka, ale mieli ze sobą tylko dolara i pare centów. w końcu jeden z nich proponuje:
-Złóżmy sie i kupmy sobie hot doga. - Hot doga? A po co? Ja chce drinka! -Otóż to. Zrobimy tak : kupimy hot doga, wyjmiemy z niego parówke i przymocuje ją sobie do rozporka. Pójdziemy do baru, zamówimy drinka wypijemy. Kiedy przyjdzie do płacenia ty uklękniesz i zaczniesz ssać parówke tak jakbys robił mi laske. Barman nas wyrzuci i nie będziemy musieli płacić. Jak uradzili tak i zrobili. Zamówili dwie wishy wypili odegrali scenke barman ich wyrzucił i zakazał wracać. Odstawili ten numer w 19 barach. Wiesz co? mówi w końcu ten drugi. -Zamieńmy się rolami, bo mnie kolana juz bolą. -Stary, a co ja mam powiedzieć? zgubiłem parówke w trzecim barze. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5446 |
Raczkowanie
|
Zajefany kawal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5447 |
Zakorzenienie
|
Gość wyjeżdzając na wczasy zostawił swojemu bratu kota, żeby ten nim się opiekował. Wczasowicz dzwoni po tygodniu z Mazur i pyta sie brata jak tam jego kot.
-No stary. Niestety przykro mi, ale twój kot zdechł. -Ehh, musiałeś tak walić prosto z mostu. Przez ciebie będe miał zapsuta reszte urlopu. Mogłeś mi powiedzieć, że kot siedzi na dachu i nie chce zejść później zadzwoniłbym za dwa dni i Ty powiedziałbyś, że kot spadł z dachu i leży u weterynarza połamany, a kiedy zadzwoniłbym za kolejne dwa dni powiedziałbys ze mimo najwiekszych starań weterynarza mój kot zdechł. No ale cóż stało się, powiedz mi lepiej co tam u mamy? -No więc widzisz.... Mama siedzi na dachu i nie chce zejść... |
![]() ![]() |
![]() |
#5448 |
Wtajemniczenie
|
Chyba dzisiaj mamy dzień kawałów
![]() ![]() ![]() Kochane, żeczę miłej nocki i do przeczytania jutro ![]()
#5449 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5450 |
Zakorzenienie
|
Do firmy przyszedł hydraulik naprawić WC
Wszedł do sekretariatu i pyta: -No to gdzie jest ten sracz? Sekretarka niesmiało odpowiada. -Szef jest właśnie na obiedzie. -Ale pani mnie źle zrozumiała mam na mysli te dwa zera. -Zastępcy maja naradę. -Ale pani złota, ja sie pytam gdzie tu sie gó_no robi? -Aha,... rachunkowość jest piętro wyzej.... |
![]() ![]() |
![]() |
#5451 |
Raczkowanie
|
[quote=adatka;3875012]majeczko koniecznie daj znac jak wyniki TZ-a -
to dobrze ze trafilas do dobrego lekarza ja teraz jak pojde na wizyte to zapytam ginki gdzie mozemy zrobic takie badanie -jesli sie nie uda teraz w przyszlym cyklu to pomyslimy nad badaniami plemnikow ![]() majeczko czemu masz brac leki na raka piersi ? cos jest nie tak -zmartwilam się ![]() Adatko, Kindziu, kochane jestescie,ze tak martwicie sie o innych , pomimo ze macie tyle wlasnych problemow na glowie ![]() A jezeli chodzi o wyniki mojego TZ, to lekarz powiedzial ze jest ok,tylko zolnierzyki sa troszenke leniwe ![]() a co do leku na raka piersi : na szczescie ze mna pod tym wzgledem jest wszystko w porzadku. Tego leku uzywa sie, aby wywolac pewien efekt uboczny. U mnie chodzi o wzmocnienie endometrium.Mam tak cieniutkie, ze nawet jezeli udaje mi sie uchodowac jajeczka, to nie maja gdzie sie zagniezdzic.A jednoczesnie ten lek stymuluje owulacje.Wczesniej bralam Clo,ale ono powodowalo ze endomatrium bylo jeszcze mniejsze.Mysle wiec , ze lekarz teraz dobrze wykombinowal z tym lekiem.Poza tym zdazylam wyczytac juz na roznych forach, ze ten lek coraz czesciej stosowany jest w takich kuracjach. |
![]() ![]() |
![]() |
#5452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Agatko, po pierwsze - pięknie wyglądasz... i nie wiem czy się jednak spotkamy, bo ja w towarzystwie takiej ślicznotki to chyba tylko w jaskini, żeby mnie widać nie było i żeby nikt nas nie porównywał... ![]() co do badań nasienia, to faktycznie w naszej okolicy cienko - Katowice - na pewno, chyba nawet ProVita (Klinika Leczenia Niepłodności) robi badanka, bliżej ciebie jest Sosnowiec - tu można zrobić badanka w Laboratoriach Medycznych DIAGNOSTYKA na ul. Wawel - poczytaj na stronce interneowej (chyba www.diag.pl), wiem, że trzeba dowieźć materiał do 30 minut, po 2-3 dniowej wstrzemięźliwości seksualnej i alkoholowej coś jeszcze - mój małż ma 28 lat, pracuje fizycznie przy tworzywach, nasionków nie badał, ale jak tylko zajdzie potrzeba, to pójdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5453 |
Zakorzenienie
|
dzieki Roxanko za namiary
![]() ![]() Roxanko jak mozesz tak mowic o sobie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Adatko, musze niesmialo przylaczyc sie do opinii kobietek z wizazu - jestes rzeczywiscie przesliczna ![]() ![]() ![]() aaa! moj TZ juz nie taki mlody, bo ma 33 lata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5455 |
Zakorzenienie
|
hahaha chyba przesadzacie gdzie ja tam ladna jestem porostu zdjęcie fajnie wyszlo i juz
![]() ![]() chyba sie zawstydzilam a prpos fotek jukolek wklejaj no tą swoją grzyweczkę ![]() Roxanko niestety nie dziala mi ten link ![]()
#5456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba ze jak sobie wyprostuje o! to wtedy tak -jak najbardziej hihihihi moze niedlugo sobie wyprostuje u fryzjera to tez porobie pare fotek ![]() dziewczyny pokazcie swoje fotki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5458 |
Zakorzenienie
|
nie wiem kiedy zobaczycie moja grzywke tz robi takie zdjecia ze haftac sie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5459 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam jedynie baaaardzo nieaktualne fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5460 |
Zakorzenienie
|
Moja fotka z wyprawy do Krakowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.