|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Znowu się nie popisali, same pierdoły |
|
|
|
#5432 |
|
Wtajemniczenie
|
MAm prośbe...
W ofercie netto do k 04 był taki zegarek... nie wiem jak sie nazywal ale chyba tylko jeden byl wiec wiadomo o co chodzi Czy ktos moglby mi podac jego numer ?
|
|
|
|
#5433 |
|
Raczkowanie
|
Nr zegarka: 17210
|
|
|
|
#5434 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#5435 |
|
Raczkowanie
|
Drobiazg
|
|
|
|
#5436 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!
Te szminki z PW nie przychodzą?? Mam zamówienie od koleżanki i jej baaardzo zależy na tej szmince.... Zastanawia się między kolorkiem Vintage Pink a Magnificent Mauve... Poradźcie mi, czy ich kolorki odpowiadają tym, jakie są pokazane w katalogu? Który z tych kolorków byście poleciły?
|
|
#5437 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5438 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Bo jakoś nie miałam dzisiaj czasu nawet przejrzeć tego forum,więc pewnie gdzies odpowiedz na moje pyt. by się znalazła, ale dziekuję za odpowiedź ![]() Pozdrowionka!!
|
|
#5439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Był to chyba pierwszy zapach linii Color Trend! Ciekawe kto jeszcze je pamięta? Bardzo miło je wspominam.. taki wakacyjny ogórek ^^ |
|
|
|
|
#5440 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętam tę wodę, jej główną nutą, oprócz ogórka, był majeranek
Pamiętam też Women of Earth, Starring, Millenia... Szkoda, że wycofali
|
|
|
|
#5441 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
właśnie przebrnęłam przez 20 stron postów, bo nie było mnie tu cały tydzień. byłam odcięta od świata z powodu zmiany dostawcy internetu. z tego też powodu wielką loterią było, co dostanę z zamówienia na II termin k03 - nie miałam jak zobaczyć faktury. paczka przyszła wczoraj - niewiele tego było, ale doszło wszystko oprócz toników bambusowych. dostałam za to między innymi biżu z passion dance (ktoś pisał, że jej nie miał). od passion mnie odrzuca, ale zgłosiła się chętna na kupno tego zapaszku i kłopot z głowy ![]() ktoś pytał o summer white. ładny, taki delikatny zapach. i wbrew pozorom trwały, przynajmniej u mnie. psiknęłam raz po południu i do późnego wieczora czułam go na nadgarstku pomimo tego, że co najmniej kilka razy myłam ręce. zastanawiam się nawet czy nie wziąć dla siebie - kończą mi się always, a z kasą krucho... i jeszcze a propos nowej szaty graficznej - co to ma być?!?!?!?! |
|
|
|
#5442 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie mam zadnej gorącej "piątki w strefie" :-(
aaa juz znalazlam :-P
|
#5443 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5444 |
|
Raczkowanie
|
Jest w Aktualnościach
|
|
|
|
#5445 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Jest do ściągnięcia w Aktualnościach Marketingowych.
|
|
|
|
#5446 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ależ ja nie mogę się doczekać na ten kremik Milk Comfort
Do poniedziałku chyba uschnę. Szkoda, że nie ma możliwości odbioru paczek w soboty (tylko w Warszawie jest ). Byyyzyyyduuuuraaa. Dobrej nocy.
|
|
|
|
#5447 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3834552]W aktualnościach jest, ale to tylko na COK [/QUOTE]
Dziekuje za odpowiedz
|
#5448 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam dziś kilka nowości z kat5:
* kremiki hydra-radiance ładnie pachną i mają śliczne turkusowo-błękitne opakowania ale naszyjnik to badziewie totalne!* kosmetyczka z zestawu ze str.6 jest chyba ciut ciemniejsza * szampon jabłkowy naturals pachnie ślicznym jabłuszkiem ![]() * galaretki naturals są takim twardym żelem- chyba techniczną przeszkoda mogą byc długie pazurki ![]() * błyszczyki lip radiance- cudowne . Tubka jest elastyczna więc chyba da radę zuzyć błyszczyk do końca tylko cena chyba ciut za wysoka ale pewnie i tak ulegnę ![]() * nowe szminkiAnew Beauty- maziałam się jasnymi kolorkami- śliczne * ProWild nawet ciekawy, ale nie umiem dokładnie określić co to ![]() * słoneczne okularki wg mnie wcale nie są różowe tylko brązowe ![]() uff
|
#5449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w poniedziałek pójdę do biura i poproszę, żeby koordynatorka kupiła mi w COKu Mam nadzieję, że będzie też kiedyś dostępny pierścionek bo oczywiście jak ta biżuteria była w katalogu to nie zwracałam uwagi, bo nie byłam zainteresowana avonową biżuteria A i chciałabym żeby w netto albo internetowej była jeszcze torba Vegas w katalogu była trochę za droga więc sie nie skusiłam, a wczoraj przeglądając stare katalogi na nowo na nią zachorowałam
|
|
|
|
|
#5451 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana ;-)
![]() jusz (tak, tak wiem ze sie pisze już ale ja tak zawsze pisze bo mi wygodniej luknijcie sobie na klawiaturę i napiszcie :P) we wtorek składam zamówienie ale dopiero paczuszka będzie w piątek.. hmm czy dobrze mi sie wydaje ze nowy katalog już we wtorek? nie moge sie doczekać ciekawe co Avon wymyślił dla nas ciekawego ;-)
|
#5452 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie dumam właśnie co zamówić z kat. 04 i narazie obstaję tylko przy promocji 2 za 24.90 i wezmę błyszczyk Glazewear(ten migoczący, co za nazwa
) kolor Pink a Glow i jako drugi Extreme Gloss - Sand Shine i to chyba będzie wsio ![]() Wczoraj nakupiłam tyle kosmetyków, że narazie sie muszę trochę powstrzymać
|
#5453 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nie wiem czy wy też to zauważyłyście, ale...
Metaliczne błyszczyki mają miękki aplikator, którym łatwo rozprowadza się błyszczyk. Natomiast Extreme Gloss ma twardy aplikator, którym nie da rady normalnie go rozprowadzić. Za twardy. Miałam dwie sztuki, więc nie ma mowy o złej serii. Jakiekolwiek by miał kolory, na Extreme Gloss już nigdy się nie połaszę, natomiast metaliczny polecam z czystym sumieniem A co do błyszczyków z katalogu 05, to nie mogę się doczekać. Strasznie kusząco wyglądają Miałam ochotę na Frosty Shimmer i nadzieję, że ma lekki kolor, ale skoro to bezbarwny :/ To sama nie wiem który wezmę.
|
|
|
|
#5454 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mam pytanko, jakie macie wrażenia odnośnie maski rewitalizującej z witaminami (seria Solutions pomarańczowa)? Bo od kilku minut mnie kusi na nią
Recenzje ogólnie ma dobre, ale czy opłaca się ją kupić?
|
|
|
|
#5455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam pytanko widzialas moze ta torebke z 5 Elana?? czarana ze str 123? jelsi tak napisz jakies wrazenia heh i dzieki opisowi wiem ze na pewno wezme te blyszczyki nowe dziekuje![]()
|
|
#5456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5457 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ciocia sobie brała na wakacjach tą maskę... Ale nie wiem....nie skarżyła się na nią, to myślę że była dobra
|
|
#5459 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#5460 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Zrobiłam sobie małe SPA w domu. Stopy i dłonie po użyciu kremów z MM miodziooo. Mięciutkie, milutkie, oh ah ![]() Będę się czaić na taką promocję jak w 3 były, bo osobno to drogawe są ![]() Z 4 jak przeglądałam katalog ze zdjęć, to błyszczyki w ogóle mnie nie kusiły. Dostałam papierową wersję i już się zastanawiam nad 4 z tej promocji łączonej. Z extreme gloss podoba mi się Sand Shine, mam w podobnym odcieniu już jeden, ale on ma tonę brokatu, a to nie zawsze pasuje. Choć jak Hosenka o nim pisała, że miała kupę zamiast błyszczyku, to ciągle się waham. Z metalicznego podobają mi się Golden i Mauvelous Metal, a z migoczących Glistening Peach. Ma może któraś z was w/w odcienie i mogłaby zrobić zdjęcie? Byłabym bardzo wdzięczna. Oprócz błyszczyków chcę wziąć płatki do stóp, płyn do kąpieli mango i passiflora i myślę nad kremem pod oczy, bo jak wczoraj na uczelni zerknęłam do lustra, to ja już zmarszczki mam pod oczami!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

W ofercie netto do k 04 był taki zegarek... nie wiem jak sie nazywal ale chyba tylko jeden byl wiec wiadomo o co chodzi 

). Byyyzyyyduuuuraaa. Dobrej nocy.