Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 182 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-23, 00:32   #5431
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
A jednak. Tylko nie mów, że obecnie masz implanty w miejscu gałek ocznych. I skoro jeden dziurawy to pewnie mocno łzawisz

A kicia - rasa europejska, stoczniowa (prawdziwa przylepa w odróżnieniu od pozostałych kotów - dzikusów)- wysterylizowana, obecnie z katarem kocim i ranami kąsanymi i szarpanymi tylnej kończyny. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrówka (ale już jest lepiej)
Na razie implanty się jeszcze układają-są na policzkach, może zacznę w pasie spać.

A kicia po przejściach, bidulka. Jednak w czepku urodzona-trafiła na ogromne serce. A malutka czy już panna?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 00:35   #5432
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A że ten co czyta jest już trochę leciwy- to i czyta powoli. Chodzą słuchy, że on ma już po siedemdziesiądce.
Hmm, to on przez tyle lat się nie nauczył i nadal co op. musi czytać z książek:h ahaha:. A może jak i leciwy to niewiadomo co on tam czyta i stąd taki pasztet

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Cytat:
Na razie implanty się jeszcze układają-są na policzkach, może zacznę w pasie spać.

Cytat:
A kicia po przejściach, bidulka. Jednak w czepku urodzona-trafiła na ogromne serce. A malutka czy już panna?
ok. 7 miesięczna.
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 00:41   #5433
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, to on przez tyle lat się nie nauczył i nadal co op. musi czytać z książek:h ahaha:. A może jak i leciwy to niewiadomo co on tam czyta i stąd taki pasztet

.
Bo on już zapomniał Aż strach pomyśleć co tam czytał jak mnie robili"netoperek teleskopik-zaginiony gatunek" boziu, dobrze że cos o słoniach mu w ręce nie wpadło-ale by mi trąbe zrobili, albo i dwie

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-23 o 00:43
Stary 2009-11-23, 00:48   #5434
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Bo on już zapomniał Aż strach pomyśleć co tam czytał jak mnie robili"netoperek teleskopik-zaginiony gatunek" boziu, dobrze że cos o słoniach mu w ręce nie wpadło-ale by mi trąbe zrobili, albo i dwie
Teraz to już leżę . Kochana - to Ty jednak masz niesamowitego farta. Powinnaś na klęczkach podziękować dr, że stworzył na twojej klacie twory cyckopodobne a nie dwie trąby
Stary 2009-11-23, 00:48   #5435
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

ok. 7 miesięczna.
To już panienka. Mój staruszek chętnie by się z nią pobawił, ma juz 10 lat ale jak maj przychodzi to na dobre wraca do domu dopiero w sierpniu .

Stary 2009-11-23, 00:51   #5436
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
To już panienka. Mój staruszek chętnie by się z nią pobawił, ma juz 10 lat ale jak maj przychodzi to na dobre wraca do domu dopiero w sierpniu .
To ci dopiero Lovelas

Ale moja już wysterylizowana, więc skora ale do innych zabaw
Stary 2009-11-23, 01:00   #5437
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to już leżę . Kochana - to Ty jednak masz niesamowitego farta. Powinnaś na klęczkach podziękować dr, że stworzył na twojej klacie twory cyckopodobne a nie dwie trąby
farta miłam, nie ma co Jutro jak nic klękam i dziękuje:dzie kuje:

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Cytat:
To ci dopiero Lovelas

Ale moja już wysterylizowana, więc skora ale do innych zabaw
To by się pobawili inaczej.

Słoneczko za cztery dni się spotkamy:jupi :, ale się cieszę .
Mykam juz, jutro ciężki dzień mam.Papatki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 01:04   #5438
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

To by się pobawili inaczej.

Słoneczko za cztery dni się spotkamy:jupi :, ale się cieszę .
Mykam juz, jutro ciężki dzień mam.Papatki
I ja mykam. I do zobaczenia w czwartek:jupi :
Stary 2009-11-23, 01:18   #5439
kalykaly
Raczkowanie

Witam wszystkie cycolinki
Tak sobie przeglądałam wasz wątek i dzięki niemu zupełnie nie boję się mojej operacji 30 listopada
Będe miała robione cycuchy i nosek..
Wcześniej błądziłam po Beauty szukając porady, niestety tamte cycolinki jakieś inne niż wy
Nadal nie wiem jaką wielkość wsadzić.. czy 375 czy 400hp?
Mam 158 cm 48 kilo drobną budowe ciała miniaturowy tyłke nad czym ubolewam i nie wiem co wybrać
Nie wiem tez jakie cięcie, wokół brodawki czy pod cucuchami...
Pod biustem mam na chwile obecną 70 w biuście 90, tylko mi cycki po trzech ciążach obwisły

Mam nadzieje ze ktoś coś doradzi
Bo na tym beauty to masakra...
kalykaly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 07:11   #5440
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Tak to specyfik z konkretnym zadaniem.
A jesli chodzi o redermic to on nie jest na przebarwienia-ale cera taka świerza, promienna i naciągnięta po nim jest. W aptekach próbki dają więc najlepiej najpierw spróbować .Na przebarwienia jest Mela-D , ale Ty z całą pewnością masz adres stronki http://www.laroche-posay.pl/ Ja na przebarwienia na cosmolanie jadę nadal
W zasadzie to tych przebarwień to aż tak strasznie nie ma, więc spróbuję redermic
A Mela-D mi nie odpowiada... konsystencja lipa taki za ciężki na moja skórę

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Ja mam prawie identyko gabaryty jak Ty - tyle, że wzrost ok 170 cm, waga dobiegająca 60 kg i...2 lekarzy niezależnie od siebie proponowało mi 220-240, ja nieśmiało zaproponowałam 270. I to w dodatku anatomki, które należy brać większe - okrągłe o tej samej pojemności robią efekt większego biustu, prawda?
A ja tu czytam 350... Jedna lekarka na początku mi mówiła, że mam wystarczajace, niemałe cycki i tylko nieco można je powiększać, żeby nie szpecić mojej sylwetki nienaturalnie sporym biustem. Jednocześnie ta sama Pani dr powiedziała mi coś w stylu, że operacje są dobre dla osób, które naprawdę prawie nie mają piersi i wtedy to ma sens, a u mnie nie ma co za dużo powiększać, bo jak isę wsadzi duże impalnty to będzie nienaturalnie. A z drugiej strony to mi powiedziała, że takie małe powiększenie tymi 220-240 to sporo ryzyka, stresu, koszt, rekonwalescencja, a efekt mały. Więc prosiła, żebym jeszce się w ogóle zastanowiła czy chcę, bo nie jest mi to takie bardzo potrzebne. Druga babka wypowiadała się w podobnym tonie, choć nie mówiła tego wprost.

http://kopalniawiedzy.pl/operacje-pl...resja-509.html
Evitana,
a może pokazesz jakieś fotki wtedy będzie łatwiej doradzić co, ile i... czy wogóle warto się ciąć

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez gusia1111 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie kobietki, zarówno te przed jak i po op .
Czytam to forum już od jakiś dwóch tygodni, oczywiście tylko drugą część. Ja również jestem zdecydowana na powiększenie biustu, a co mi pomogło w podjęciu decyzji ? oczywiście to forum bo do tej pory się wahałam.

Ach i zapomniałam napisać: Horo jak mężuś zobaczył Twoje cucuchy to aż zapiał z zachwytu
gusia,
super, ze decyzja już podjęta ... teraz będzie juz z górki

aaaa... i podziękuj męzusiowi w imieniu moich dziewczynek

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
a ja chce sobie sobie zrobić nosek, a bardziej zmodyfikować skore, nozdrza, bo mam taka pyrę;-))
a masz już kogoś na oku?
kiedyś obiło mi się o uszy, ze specjaliści od nosków to m.in. Kubasik, Pastucha

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
Napisane przez _mysza_ Pokaż wiadomość
hej
mam pytanie do bardziej doswiadczonych, jezeli 'odleglosc' od sutka do sutka mam 21cm i kazda piers na szerokosc 16cm to ma to wplyw na dobor implantow?
z gory dziekuje
to już musi zmierzyć doktorek.. ja jak sama zmierzylam, to tak niefortunnie ułożylam, czy splaszczylam cycuchy, ze mi wyszły po 17, 5 cm szerokie... a to niemozliwe przy mojej budowie.
moj rozstaw to 22, 5 cm (mierzone przed op)

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez _mysza_ Pokaż wiadomość
dziekuje Mya Diva, te 16cm to mam jak mierze piers od srodka klatki piersiowej do boku na wysokosci sutka, zawsze mialam szerokie piersi jak moja mama, uciekajace pod pache ze czasem ciezko je w miseczki od biustonosza upchnac (musze je zbierac od boku)
pod mam 72 a w 87-88 luzno mierzone
mysza,
72 cm pod, to szerokość piersi 16 cm chyba za dużo nie zmieściłyby się na klatce
musisz mierzyć samą pierś... tak jakby na płasko.. nie po piersi na wysokości sutka tak jak mierzyłas. Zamotalam się w opisie

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 07:15   #5441
pysia222
Zakorzenienie

Daga - jak tam samopoczucie mam nadzieje , ze u Ciebie wszystko ok. Powiedz o ktorej masz jutro op.
Bede z Toba przez caly dzien myslamiStrasznie Ci zazdroszcze , ze to juz jutro nareszcie spelni sie Twojr marzenie i bedziesz najszczesliwsza kobieta pod sloncem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 07:26   #5442
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Mya,
rozwalasz na łopatki

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez kalykaly Pokaż wiadomość

Tak sobie przeglądałam wasz wątek i dzięki niemu zupełnie nie boję się mojej operacji 30 listopada
Wcześniej błądziłam po Beauty szukając porady, niestety tamte cycolinki jakieś inne niż wy
Mam 158 cm 48 kilo drobną budowe ciała miniaturowy tyłke nad czym ubolewam i nie wiem co wybrać
Pod biustem mam na chwile obecną 70 w biuście 90, tylko mi cycki po trzech ciążach obwisły

kalykaly,
no to Ty masz spory biust... 90 cm i kruszynka z Ciebie
A ten rozmiar jest dobrany przez doktorka? Można wiedzieć u kogo robisz?

Stary 2009-11-23, 07:26   #5443
agnes281
Wtajemniczenie

Horo własnie nie wiem czy mój Dr. operuje noski, na jego str. www nie znalazłam nic o noskach, mi glownie chodzi o plastyke skóry, bez łamania kości- wyczytałam w internecie,że op nosa nie zawsze musi wiązać sięz łamaniem kości;-))) nie wiem u kogo będę to robić, dlatego pomocy, jeśli ktoś jest po takim zabiegu;-))) trochę się obawiam, bo nos jest trudniej zrobić....

p.s wstawiam zdjęcie, spójrz na prawa pierś- na dole jest ta skórka biała, niepokoi mnie to..

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-23 o 07:40
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 07:40   #5444
willma2
Raczkowanie

Cytat:
To miałaś 14 cm różnicy czyli nieco więcej niż ja, a 94 w obwodzie to b. duzo. Gdzieś pisałam, że chcę osiągnać w biuście 87 cm max. Czyli jeśli Ty użyłaś 300 to u mnie 270 byłoby ok.
Trudno mi powiedzieć...Ja mam koleżankę, która jest po operacji..Jest drobna...i ma wkładki 270..a biuścik wyszedł spory..nie rzucajacy się w oczy od razu..ale ładny, pełny....Zdaj się na P. doktor...Wydaje mi się ,że jak sie juz poddajemy operacji, to musimy ufać lekarzowi...Obejrzyj zdjęcia po operacji... Nie jestem ekspertem...U mnie nikt nie zauważył..Nawet mama...na basenie.
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 07:41   #5445
agnes281
Wtajemniczenie

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2009-11-23, 07:49   #5446
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
tak jak pisałam mam wyjściowke, ok 70 obwód, 81-83 w biuście, 65 D
NO ja z identycznymi wymiarami 69 pod 83 w miałam 70A

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 07:50   #5447
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo własnie nie wiem czy mój Dr. operuje noski, na jego str. www nie znalazłam nic o noskach, mi glownie chodzi o plastyke skóry, bez łamania kości- wyczytałam w internecie,że op nosa nie zawsze musi wiązać sięz łamaniem kości;-))) nie wiem u kogo będę to robić, dlatego pomocy, jeśli ktoś jest po takim zabiegu;-))) trochę się obawiam, bo nos jest trudniej zrobić....
kochana,
dzieła "nosowe" dr Pastuchy widzialam na zywo
Zresztą do kliniki, w ktorej robiłam piersi masa kobiet z zagranicy przylatywała własnie do niego na noski, więc wiem, zę jest super

Stary 2009-11-23, 07:52   #5448
Miskaa78
Kazar Lady

Listopadowa co to jest jeden kociak - nie chcesz jeszcze psiaka? mam do wydania sporo

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Aga a Ty od rana szczujesz pięknym biustem!!!
a o nosie przeczytałam...gdzie Ty masz te pyrę?????
Może nie swoje zdjęcia wklejałaś bo ja tam ziemniaka nie widziałam

Stary 2009-11-23, 07:52   #5449
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
agnes,
rzeczywiście ten spód jakoś dziwnie wyglada
ale to dopiero miesiac po op... więc piersi się jeszcze ukladają... moze to jeden z etapów gojenia i dochodzenia do siebie

Stary 2009-11-23, 08:00   #5450
pysia222
Zakorzenienie

agnes - Ty mi potrafisz poprawic samopoczucie
Twoje przody sa naprawde sliczne , tylko jak na nie patrze to mam obawy co do 350 .
Stary 2009-11-23, 08:35   #5451
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
agnes,
rzeczywiście ten spód jakoś dziwnie wyglada
ale to dopiero miesiac po op... więc piersi się jeszcze ukladają... moze to jeden z etapów gojenia i dochodzenia do siebie
no dziwnie dziwnie a do tego jak dotykam to ta skóra jest taka miękka a implant bardzo wyczuwalny tak sobie myśle, czy dr, zrobi mi jakies USG by zobaczyć czy wszystko ok.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
agnes - Ty mi potrafisz poprawic samopoczucie
Twoje przody sa naprawde sliczne , tylko jak na nie patrze to mam obawy co do 350 .
nie miej obaw, te 350 wcale nie jest duze, wczoraj jak zalożyłam koszule to jakbym wogóle po op nie była czekam na załozenie sztywnych staniczków, push upki

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Listopadowa co to jest jeden kociak - nie chcesz jeszcze psiaka? mam do wydania sporo

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Aga a Ty od rana szczujesz pięknym biustem!!!
a o nosie przeczytałam...gdzie Ty masz te pyrę?????
Może nie swoje zdjęcia wklejałaś bo ja tam ziemniaka nie widziałam
no jak nie mam nochal jak klamka od Zachrystii:hahaha : zależy jakie zdjęcie zrobie, ale generalnie nosek jest na pierwszym planie

Stary 2009-11-23, 09:12   #5452
Miskaa78
Kazar Lady

no jak tak na siebie patrze to chyba też nosek by się przydało poprawić

Stary 2009-11-23, 09:37   #5453
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:

mniam, mniam:mniam :, bardzo dziękuje, ja już zajadam. A jutro jak nic tarta marcheweczka u mnie
.
Stawiak kawkę z ciachem marchewkowym w dwóch odsłonach
Choć w nim za grosz marchewki nie czuć

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
szacun ogromny dla Ciebie za poczucie humoru, mimo tego co przeszłaś jesteś pogodna i masz siłe do walki i potrafisz z tego żartowć
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 09:40   #5454
Samiii
Zadomowienie

Miśka, ja wrócę jeszcze raz do botoksu - czemu nie można/powinno się więcej niz 5 razy podawać?
przecież to się wchłania, nie kupmuje w organizmie (podobno) więc czemu jest limit na ilośc podawanej substancji?

Cytat:
agnelka,
kosmetyczka kazala mi pić koniecznie 2 litry wody dziennie (nie lubię wody )
na tvn style jest taki program o sprawdzaniu róznych mitów itp - np taki, że picie wody nawadnia skórę - wyszło tym naukowcom, że to pic na wodę (nomen omen ), albo że diety oczyszczające oczyszczają nasze ciało - ono się samo oczyszcza, nie potrzebuje diet itp
generalnie ciekawych rzeczy się można dowiedzieć

Cytat:
no nie jesteśmy w stanie przewidziec jak się w ciąży zmieni nasze ciało..
Ja miałam megacycuchy - teraz po op takich nie mam a brzunio malutki..różnie bywa
na różowym jedna niedawno pisała że będzie poprawiać bo po ciązy skóra się rozciągnęła i przyjmie większy impl..teraz ma coś koło 420 a chce 600 jakoś tak..
ja zrozumiałam, że ona chce drugiej op, bo teraz ma troszkę "luźniejszą" skórę i wejdzie jej większa wkładka, która za pierwszym razem nie weszła.
nie że powiększa, bo skóry jej zostało, tylko bo chce

Cytat:
w końcu żaden mięsień nie zostal przecięty, więc akurat ten ból odpada
miśni w czasie operacji się nie rozcina, tylko rozwarstwia (palcami), na pewno pod jeden mięsień, nie wiem jak pod dwa, bo ja mam pierwszą opcję

Cytat:

można się domyślić, co Ci doradziły.. było coś o armacie..?
kochana, jeśli lekarz sugeruje takie wkładki spore, to chyba ma ku temu powody. tam na forum, jest megakult mikrowkładek i mikrobiustów, więc się nie przejmuj...
napisz u kogo będziesz się operować

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-11-23 o 09:41
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 09:47   #5455
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:

twoje wymiary mnie powaliły na kolana, może wystarczy tylko podniesienie? kurcze ja po dwóch zostalam płaska jak deska a jak karmiłam to takie pełniutkie duże były jeszcze po karmieniu było w miarę ale po odchudzaniu tragedia płaska jak deska ;(
Ale nie załuję bo jestem szczupła a cycki mozna zrobić
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 10:11   #5456
KISI_72
Raczkowanie

Cytat:
Wyglądają bardzo naturanie. I jak napisałaś o taki efekt Ci głównie chodziło. Pogratulować tylko.
A jeśli chodzi o krytykę metody pod gruczoł to w wyniku dyskusji doszłyśmy jednak do wniosku, że są przypadki gdzie ta metoda jest jedyną i najlepszą. Dlatego nie można powiedzieć, że metoda podmięśniowa jest najlepsza, a pod gruczoł najgorsza . O wyborze metody musi zadecydować lekarz indywidualnie . I cieszę się bardzo, że u Ciebie podjął dobrą decyzję.
Przypomnij ile jesteś po op i jaki masz model 410 czy 510.
Mam model 410 MF 335.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
To nie była krytyka; szkoda, że tak to odebrałaś

A cycuchy super, brawa dla dr
No wiesz... gdyby Ci ktoś powiedział zaraz po zabiegu, że doktorek zrobił to bo tak prościej i że tak się dawno nie robi i żeby w takim razie bardzo uważać itp to pewnie też byś miała stresa
Zgłębiłam potem temat, spytałam w innych klinikach i dopiero mogłam sie wyluzować Także spox
KISI_72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 10:36   #5457
Miskaa78
Kazar Lady

Samiii, wg lekarza u którego robiłam wieloletnie podawanie botuliny może doprowadzic do zaniku mięśni..on mówił ze nie stosuje go za długo po upływie 2,5-3 lat przechodzio na wypełniacze
i jednak może wystąpić efekt nakładania się dawek

A co do Joanny to ja nie wiem jak to można inaczej zrozumieć..

"wcale nie sa takie wielkie........były.....t ak mysle odrazu po op...teraz zrobiły sie troszke mniejsze.......w ciazy bardzo mi urosły...tez przez to mam rozstepy......chce druga op..poniewaz mam za duzo skóry rozciągniętej po ciazy i wypadało by ja uzupełnic.......mysle ze tak 600-650 by było ok...."

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 10:42   #5458
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Samiii, wg lekarza u którego robiłam wieloletnie podawanie botuliny może doprowadzic do zaniku mięśni..on mówił ze nie stosuje go za długo po upływie 2,5-3 lat przechodzio na wypełniacze
i jednak może wystąpić efekt nakładania się dawek
o tym zaniku to słyszałam, ale nie że może się pojawić już po paru latach..
pomyślę o mikrodermabrazji najpierw w takim razie

Cytat:
A co do Joanny to ja nie wiem jak to można inaczej zrozumieć..

"wcale nie sa takie wielkie........były.....t ak mysle odrazu po op...teraz zrobiły sie troszke mniejsze.......w ciazy bardzo mi urosły...tez przez to mam rozstepy......chce druga op..poniewaz mam za duzo skóry rozciągniętej po ciazy i wypadało by ja uzupełnic.......mysle ze tak 600-650 by było ok.."
wiesz, ze ja tam nie na bieżąco jestem pamiętam, jak może z miesiąc temu pisała tam, że po prostu chce większe, a skóra i kondycja piersi super może po prostu chce mieć jakiś "powód" do kolejnej operacji
bo przecież nadmiar skórki na piersiach po ciąży można wokół brodawki wyciąć - mały lifcik - i nie ma problemu. a jednak woli powiększyć
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 11:01   #5459
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

nie miej obaw, te 350 wcale nie jest duze, wczoraj jak zalożyłam koszule to jakbym wogóle po op nie była czekam na załozenie sztywnych staniczków, push upki
no w tej tunice raczej nie widać żebyś potrzebowała push -upków
ja mam w takim kolorze sukienke z lnu i przed op ledwo się w cyckach mieściłam teraz nawet jej nie wyjmuję..mogłam sobie chociaz zdjęć w niej porobić..

Stary 2009-11-23, 11:15   #5460
TiNi87
BAN stały

:d

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-23 o 11:40
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości