|
|
#5431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: M jak Miłość:)
|
|
|
|
#5432 |
|
Zakorzenienie
|
Przystojniacha z tego nowego nabytku
|
#5433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5434 |
|
Rozeznanie
|
Co do powrotu Madzi z Afganistanu...
Opalona z nowa fryzurą,ale nie do końca szczęśliwa miną.Taką magde zobaczą obudzeni radosnymi okrzykami Kingi przyjaciele.Po radosnym przywtaniu przyjaciele zasypuja Magde pytaniami.Domyslaja sie bowiem, że nie bez przyczyny przerwała ona swój pobyt w Afganistanie.Oczy Magdy napełaniają sie łzami.Jej tata miał zawał i w ciężkim stanie leży w szpitalu.Kiedy mama powiedziała jej o chorobie Magda wróciła do Polski najszybciej jak sie dalo.Zmartwieni ta wiadomością przyjaciele nie chca by Magda sama jechała w odwiedziny do taty.W drodze do szpitala zdenerwowanej koleżace towarzyszy Kinga.Lekarze nie mają najlepszych wieści.Madzia szybko zdaje sobie sprawe, że nie może już wrócić na misję,bo jest potrzebna tacie. |
|
|
|
#5435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5436 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle,to co Mroczki robili na gali najpiękniejszych
?Matko,jak zobaczyłam że oni są nominowani,to mnie zatkało .
|
|
|
|
#5437 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#5438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5439 |
|
Wtajemniczenie
|
ale byłam zła że wcisneli tą galę... A dzis juz na okladce Vivy Zakoscielny i Brodka. .. Szybcy są
|
#5440 |
|
Zakorzenienie
|
a dzisiaj jest m jak milosc?
|
|
|
|
#5441 |
|
Zakorzenienie
|
jest
|
|
#5442 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#5443 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też sie śmiać chciało jak zobaczyłam Mroczka na Gali
![]() A co do Magdy to też sie ciesze, że wróci do serialu, bo jakby nie było brakuje jej
|
#5444 |
|
Zadomowienie
|
Ojj się będzie dzialo
Ale Marysia musi być z Rogowskim Jakby co, jadę do niej z Wami Madzi też mi brakuje, ale niedlugo wraca więc ok...A niedługo kolejny odcinek
|
|
#5445 |
|
KWC
|
Boszszsz, jaka z tego Piotrka pipa! Jakbym miała takiego męża fujarę, jak ta biedna Kinga, to powiesiłabym się na klamce. Ten cipa w ogóle nie umie walczyć o swoje, tylko łzawe oczy robi
Tylko nie wiem kto uwierzyłby w ten gwałt. Ten Piotrek to taka mameja, że pewnie nawet onanizować się nie umie I ten jego siarczysty bluzg " a niech to JASNY GWINT!"
|
|
|
|
#5446 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka,idź sprawdź czy cie nie ma w kuchni
|
|
|
|
#5447 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
#5448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co,może on jest po prostu bardzo przesądny
|
|
|
|
|
#5449 |
|
Zakorzenienie
|
Paseczkowa ja też jestem , dlatego dla mnie jego pech jest jak najbardziej uzasadniony
))
|
#5450 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się porobi
Marek usiłuje skontrolować magazyny. Stwierdza, że wszystko jest zgodne z prawem, może więc spokojnie prowadzić swój pub. Tymczasem Peter spotyka się z jednym ze swoich dłużników, który jest właścicielem hurtowni. Zamiast pieniędzy żąda od niego przysługi. Mężczyzna dostarcza do pubu alkohol w butelkach bez banderoli. Ani Marek, ani Simona tego nie zauważają. Podają gościom alkohol. Okazuje się, że wśród klientów jest dwóch tajniaków. Odkrywają nielegalny alkohol i zamykają pub. Marek jest zatrzymany, w domu Mostowiaków ma być rewizja. Najpierw zaskoczenie, chwilę później radosny okrzyk Kingi, która pierwsza zobaczyła Magdę pijącą w kuchni herbatę... Anna Mucha powróciła na Łowicką! Opalona, z nową fryzurą, ale nie do końca szczęśliwą miną. Taką Magdę zobaczyli obudzeni radosnymi okrzykami Kingi przyjaciele. – Wszyscy są bardzo zaskoczeni, ale i bardzo szczęśliwi z powodu mojego powrotu – mówi Anna Mucha. Najmniej entuzjazmu wykazuje Małgosia – Zburzyłam pewien porządek, który powstał podczas mojej nieobecności, np. Gosia, która zaczęła mieszkać na Łowickiej, teraz musi się wyprowadzić – zdradza aktorka. Po radosnym przywitaniu przyjaciele zasypują Magdę pytaniami. Domyślają się bowiem, że nie bez przyczyny przerwała swój pobyt w Afganistanie. Oczy Magdy napełniają się łzami. Jej tata miał zawał i w ciężkim stanie leży w szpitalu. Kiedy mama powiedziała jej o chorobie ojca, wróciła do Polski najszybciej, jak się dało. Zmartwieni tą wiadomością przyjaciele nie chcą, by Magda sama jechała w odwiedziny do taty. W drodze do szpitala zdenerwowanej koleżance towarzyszy Kinga. Lekarze nie mają najlepszych wieści. Madzia szybko zdaje sobie sprawę, że nie może już wrócić na misję, bo jest potrzebna tacie.
|
#5451 |
|
Zakorzenienie
|
Nemezja było już
![]() Ale masz racje porobi sie
|
#5452 |
|
Zakorzenienie
|
Z Piotrka to taka dupa
Nie mogę już patrzeć na ten "płomienny rudy" Honoraty
|
#5453 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym te Julke - głupie dziewuszysko - przełozyła przez kolano i tak d**ę sprała...
jejuuuuu, jak mnie wkurzają takie pannice z takim zachowaniem a z drugiej strony Piotrek rzeczywiście jest pipa jakich mało |
|
|
|
#5454 |
|
BAN stały
|
Co wy chcecie od tej Elki,wg mnie nie jest taka brzydka!W ogóle najpierw myślałam,ze piszecie o Jolce i się dziwiłam,bo Jolka wg mnie śliczna
A ja za Madzią się nie stęskniłam,ale niech już będzie jak ma być... ![]() A z tym białym tekstem to żeście dały.najpier wnie wiedziałam co jest grane i nmyślałam,ze mi coś w kompie nie dziąła zanim się pokapowałam
|
|
|
|
#5455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5456 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzis nie oglądałam.. było coś ciekawego?
|
|
|
|
#5457 |
|
BAN stały
|
Marcin wyznał Gośce,że coś do niej czuje,a ona w odpowiedzi powiedziała,ze nie chce się z nim już więcej spotykać
.Potem Marzena próbowała przekonać Gosię aby zmieniła zdanie,ale gdy ta jej opowiedziała historię swoich związków to chyba dała za wygraną .Małgosia stwierdziła,że nie nadaję się do związków.Kinga poszła do Julki,chciała ją przekonać żeby wycofała swoje oskarżenie,ale gówniara wie swoje Honorata się rzuca na wszystkie strony,ale dała się ostatecznie przekonać przez swojego szefa żeby dopuściła do konfrontacji Julki z Piotrkiem i dopiero potem ewentualnie poszła na policję Tzn ta konfrontacja ma być w jego obecności Coś pominęłam? |
|
|
|
#5458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5459 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny od dłuższego czasu się chciałam do Was przyłączyć, ale nie wiem czy zostanę zaakceptowana w waszym gronie fanek m
Zaryzykuje, najwyżej mnie wykopiecie :PDziś to dopiero były jaja ... na Piotrka nawet nie mogę patrzeć, to go dziewucha załatwiła. Najlepsza Kinguś w akcjii ![]() A Honoraty niecierpie wręcz, sama baba chciała tych korków dla 'świętej' córuni ... ciekawe jaką będzie miała minę jak się dowie co jej świętoszek wyrabia z facetami ... strasznie jestem ciekawa następnego odcinku! Hmm a tak wogóle to strasznie jestem ciekawa co się kryje w tej całej przetwórni i czy wkońcu złapią Petera na gorącym uczynku.A tak swoją drogą ciekawe co wyniknie z romansuu Grażyny i Petera hmm
|
#5460 |
|
Zakorzenienie
|
i Sławek (prawdopodobnie) widział Marzene i Kube razem.
witaj Justysia
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

wiec nie kazdy musi czytac ten watek
.
?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)