|
|
#5461 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
![]() Cytat:
o wiele bardziej wolę angielski niemiec mi w ogóle nie wchodzi do głowy
|
||
|
|
|
#5462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym wiedziała że w tym semestrze będę miała takie luzy na uczelni, to zapisałabym się i na niemiecki
|
|
|
|
|
#5463 |
|
Konto usunięte
|
zostałyśmy przesunięte na nowe podforum
![]() nie rozumiem tego za bardzo... w tym nowym podforum miały być wątki rocznikowe, itp., więc co ma z tym wspólnego Wątek o Ebim!? no, ale mniejsza
|
|
|
|
#5464 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a czeski - dla mnie to taki maksymalny zlepek wszystkich jezykow
|
|
|
#5465 |
|
Konto usunięte
|
Hejka laski
Miałam tak masakryczny dzień, że koniec świata!!!! Od dziś jestem prawowitą uczennicą liceum. Dostałam szmatę z polskiego A żeby się nie oszczędzać, to z w-f też! A chciałam dotrwać do końca semestru bez szmaty... Reszta dnia tez masakryczna! Z chemi znów nam dowaliła zadania (nie ma to jak biol-chem mimo, że nie wyliczyłam poprzednich [ eheh, mecz wazniejszy, Czelsi przegrała! ]) z fizyki nic nie rozumiem, boli mnie noga, jutro mam spr. z biologii i gościu odda spr. z matmy! Ogólnie dzień nieprzyjemny, dlatego od razu przyszłam wtulić się w ramiona Ebisia, wdychać zapach jego CK One i zapomnieć o kłopotach Co do klaty: Ebi ma klatę naturalnie łysą! Taka najlepsza! Przestańcie w ogóle! Najpierw były pasemka, potem solarium, potem rózowe ciuszki, teraz jeszcze depilacja?? PRZESTAŃCIE O POSĄDZAĆ O METROSEKSUALIZM! I jeszcze nas przesunęli...zostałyśmy wykluczone poza nawias społeczny! Fuck! |
|
|
|
#5466 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tricomi na pewno nie będziesz musiała zaczynać od początku ![]() Cytat:
![]() Jak ktoś będzie zainteresowany, to i tak nas odnajdzie. Widać działamy irytująco na pozostałą część wizażowej społeczności Na szczęście nie tylko my Wkurzyło mnie tylko to, że znalazła się "inteligencja", która chciała to pod-forum nazwać śmietnikiem Cytat:
Wbrew pozorom dbamy o zabytki. To czego nam najbardziej brakuje to po pierwsze pieniądze (na renowacje itd.) i reklama. Najlepszy przykład moim zdaniem - Praga. Z ręką na sercu i naprawdę obiektywnie przyznaję, że dużo bardziej od czeskiej stolicy podoba mi się nasz Kraków. Ale Kraków nie jest tak rozreklamowany jak Praga. A na pewno w niczym nie jest gorszy.A poza tym Polacy to taki dziwny naród... "cudze chwalicie, swego nie znacie". Dlaczego Czesi mogą być dumni ze swojego kraju, a my zawsze znajdziemy jakieś "ale"...? |
|||
|
|
|
#5467 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Polacy jednak wykazali się duuuużym patriotyzmem walcząc z Niemcami! Nie mamy teraz b. dużej liczby zabytków, bo masa została zniszczona, ale za to mamy satysfakcję. A te czeskie dupy teraz trzepią kasiorkę na zwiedzających ![]() Humor mi się poprawił, bo miałam taaaki pyszny obiad.. Kopytka z sosem, żeberka i znienawidzone warzywo Ebiego - brukselkę Mniam mniam ja jestem trochę zła przez to podforum! Teraz wątek może dużo stracić, bo może akurat którejś z Was (puk puk) nie będzie chcę chciało błądzić po podforach i już tu więcej nie zawita a poza tym, dlaczego takie wątki jak "Na co macie ochotę" albo "Jakiej muzyki teraz słuchacie" czy "nowości Oriflame" nie zostały przesunięte? To ma być sprawiedliwość? Nie podoba mi się to Ps. A dla marud można by utworzyć nowe pod forum: "Stare pierniki i marudy"
|
|
|
|
|
#5468 |
|
Zadomowienie
|
zle mnie zrozumialas... zgadzam sie ze mamy za malo pieniedzy i brakuje nam tez reklamy, ale piszac wczesniej mialam na mysli glupie rzeczy ktore ludzie robia chyba tylko u nas... moze nie jest tak we wszystkich miastach w Polsce ale w wawie np wszedzie gdzie sie tylko da wstawiaja nowoczesne biurowce czesto zaslaniajac piekne stare budynki... i to nie jest tak ze chwale cudze nie znajac swojego bo wrecz przeciwnie - uwazam ze mamy wspaniala i dluga historie, piekne miejsca (duzo jest takich np na mazurach i nie tylko) i w ogole Polacy to fajni ludzie, goscinni i zabawni
a co do Krakowa to ja osobiscie za tym miastem nie przepadam... nie wiem czemu... zdecydowanie wole Wroclaw
|
|
#5469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale prawda jest taka, że naprawdę nie potrafimy (jako naród) cieszyć się tym, co mamy. A mamy się czym pochwalić Wrocław też ładny
|
|
|
|
|
#5470 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Ebi ma lepszą, bo taką gładziutką i umięśnioną Oponki tam nie uświadczysz ![]() Już masz! Cytat:
Włąsnie odkryłam funkcję multicytowania... A tyle czasu się męczyłam ręcznie wpisując te całe [quote]
|
||
|
|
|
#5471 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3132273]Tiaaa...Czesi maja piękny kraj i masę zabytków, bo spietrali w czasie II wojny i zamiast walczyć o pokój i niepodległość woleli od razu sie poddac
![]() Polacy jednak wykazali się duuuużym patriotyzmem walcząc z Niemcami! Nie mamy teraz b. dużej liczby zabytków, bo masa została zniszczona, ale za to mamy satysfakcję. A te czeskie dupy teraz trzepią kasiorkę na zwiedzających ![]() Humor mi się poprawił, bo miałam taaaki pyszny obiad.. Kopytka z sosem, żeberka i znienawidzone warzywo Ebiego - brukselkę Mniam mniam ja jestem trochę zła przez to podforum! Teraz wątek może dużo stracić, bo może akurat którejś z Was (puk puk) nie będzie chcę chciało błądzić po podforach i już tu więcej nie zawita a poza tym, dlaczego takie wątki jak "Na co macie ochotę" albo "Jakiej muzyki teraz słuchacie" czy "nowości Oriflame" nie zostały przesunięte? To ma być sprawiedliwość? Nie podoba mi się to Ps. A dla marud można by utworzyć nowe pod forum: "Stare pierniki i marudy" [/quote]co coś TY ja tam mam ten watek wrzucony w ulobionych |
|
|
|
#5472 |
|
Konto usunięte
|
Ja widzę, że przegląda wątek Carolina22 i rybka 1616
Zapraszamy zapraszamy
|
|
|
|
#5473 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3131993]Hejka laski
Miałam tak masakryczny dzień, że koniec świata!!!! Od dziś jestem prawowitą uczennicą liceum. Dostałam szmatę z polskiego A żeby się nie oszczędzać, to z w-f też! A chciałam dotrwać do końca semestru bez szmaty... Reszta dnia tez masakryczna! Z chemi znów nam dowaliła zadania (nie ma to jak biol-chem mimo, że nie wyliczyłam poprzednich [ eheh, mecz wazniejszy, Czelsi przegrała! ]) z fizyki nic nie rozumiem, boli mnie noga, jutro mam spr. z biologii i gościu odda spr. z matmy! Ogólnie dzień nieprzyjemny, dlatego od razu przyszłam wtulić się w ramiona Ebisia, wdychać zapach jego CK One i zapomnieć o kłopotach Co do klaty: Ebi ma klatę naturalnie łysą! Taka najlepsza! Przestańcie w ogóle! Najpierw były pasemka, potem solarium, potem rózowe ciuszki, teraz jeszcze depilacja?? PRZESTAŃCIE O POSĄDZAĆ O METROSEKSUALIZM! I jeszcze nas przesunęli...zostałyśmy wykluczone poza nawias społeczny! Fuck! hehe uczeń bez jedynki to jak żołnierz bez karabinu mi już sie troche jedynek nazbierało ale sie tym nie przejmuje |
|
|
|
#5474 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3132522]Ja widzę, że przegląda wątek Carolina22 i rybka 1616
Zapraszamy zapraszamy [/QUOTE]ja też widzę Caroline22 zapraszamy
|
|
|
|
#5475 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3131386]zdradź jakiego żelu używasz
![]() ja sie uczę od niedawna, ale i tak nic nie kumam o wiele bardziej wolę angielski niemiec mi w ogóle nie wchodzi do głowy [/QUOTE]co do żelu, uhuhuhu, to uwaga, jadę: DOCCIA SCHIUMA CON YOGURT [DOLCE TENTAZIONE] WAFER ALLA NOCCIOLA. nic z tego nie rozumiem ale dostałam na urodziny, więc można kupić w Polsce o, dystrybutor w Polsce: www.madstudio.pl. z zaznaczeniem "do uzytku zewnetrznego"... wcale mnie to nie dziwi, sama się zmuszam żeby nie łyknąć polecam
|
|
#5476 |
|
Zadomowienie
|
wizażowe społeczności, niech mnie
tworzymy spolecznośc żon& kochanek Ebiego, ja tam się cieszę
|
|
#5477 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w Starym Browarze można to kupić |
|
|
|
|
#5478 |
|
Konto usunięte
|
niektórym nasz wątek bardzo przeszkadza
![]() w wątku o nowym podforum, co chwile go wymieniają |
|
|
|
#5479 | |
|
Zadomowienie
|
tak, tam to było kupione, w mydle i powidle
bynajmniej tak wynika z papierowego opakowanka. wąchaj wąchaj. Cytat:
![]() po krótkiej chwili. aha, to niby nagroda za cały rok, więc już w ogóle nie kumam Matusiaka, a kumam Bosego [mundial]. nie wiem, dziwne to jakieś. ale ja tam się nie znam.
|
|
|
#5480 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3133496]niektórym nasz wątek bardzo przeszkadza
![]() w wątku o nowym podforum, co chwile go wymieniają podaj linka sweet
|
|
#5481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez uwazam ze to glupie w koncu pilkarz roku to pilkarz roku - to ma byc rozliczenie za CALY rok a nie za 1mecz no ale coz... ja jestem za Ebim i Arturem, pokazali klase na mundialu (pomimo ze Ebi nic nie strzelil ale i tak byl najlepszy - widac bylo ze mu zalezy wszyscy moi znajomi z rodzinka wlacznie sie smiali ze taki maly - nie wspomne ze i tak wyzszy od polowy osoby ktore to mowily - a taki waleczny
|
|
|
#5482 |
|
Konto usunięte
|
a śledziłyście w ogóle gre Matusiaka w tym roku? nie, więc Was nie rozumiem. bierzecie pod uwagę tylko grę w reprezentacji, a tu nie tylko o to chodzi
no, ale mniejsza. według mnie to już prędzej Matusiak niż Boruc, który co chwile popełnia głupie błędy (wystarczy sobie onet czasami poczytać).edit: i chcę tylko dodać, że Matusiak (z tego co się orientuję) jest na pierwszym miejscu (wraz z kimśtam ) w tabeli strzelców rundy jesiennej
|
|
|
|
#5483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3133496]niektórym nasz wątek bardzo przeszkadza ![]() w wątku o nowym podforum, co chwile go wymieniają własnie nie wiem co on komu przeszkadzał na plotkowym
|
|
|
|
|
#5484 |
|
Zadomowienie
|
no fakt...
niech wygra najlepszy
|
|
#5485 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3133917]a śledziłyście w ogóle gre Matusiaka w tym roku? nie, więc Was nie rozumiem. bierzecie pod uwagę tylko grę w reprezentacji, a tu nie tylko o to chodzi
no, ale mniejsza. według mnie to już prędzej Matusiak niż Boruc, który co chwile popełnia głupie błędy (wystarczy sobie onet czasami poczytać).edit: i chcę tylko dodać, że Matusiak (z tego co się orientuję) jest na pierwszym miejscu (wraz z kimśtam ) w tabeli strzelców rundy jesiennej [/QUOTE]no właśnie sęk w tym, że nie biorę pod uwagę tylko reprezentacji. chłopak jest talentem i nie da się tego ukryć, ale, no właśnie, on BŁYSNĄŁ, czyli ta druga nagroda należy mu się jak najbardziej, pierwsza- jeszcze nie. niech utrzyma ten poziom parę sezonów. poza tym sezon zaczął się w lipcu, a rok 2006 w styczniu. całokształt, czyli reprezentacja i własne kluby, w ciągu całego roku, to Ebi i Artur, a operatorów onetu należy zesłać na gułag. onet onetem, murawa murawą.EDIT: orrrany wlasnie przeczytalam jeszcze raz to: a śledziłyście w ogóle gre Matusiaka w tym roku? nie, więc . jak ja nienawidzę jak ktoś wie lepiej ode mnie co robię ![]() wrrrr! ![]() EDTI: no fajnie, ciesze się, że ma króla strzelców. reiss ma króla asyst i też się cieszę. skuteczność to dobra rzecz. ale nie jest wszystkim.
|
|
#5486 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5487 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3133984]http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158276
[/QUOTE]thanks
|
|
#5488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#5489 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5490 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

czeski, to jest dopiero piękne, ale niestety trudne, wbrew pozorom. póki co muszę się jednak zmusić do tego niemca 

Kopytka z sosem, żeberka i znienawidzone warzywo Ebiego - brukselkę
a poza tym, dlaczego takie wątki jak "Na co macie ochotę" albo "Jakiej muzyki teraz słuchacie" czy "nowości Oriflame" nie zostały przesunięte? To ma być sprawiedliwość? Nie podoba mi się to