![]() |
#5461 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Sabbath Kochana ,
dobrze, że już jesteś z nami. Chyba Cie denaturacik wczoraj trochę zmeczył, a może Chudzinko tak Cie eksplatowało podtrzymywanie grabi dekaracyjnych. Spałas Kochana, w gumofilcach, czy tez bez tegoz eleganckiego obuwia? Kochanie, jestem za pomysłem maski weneckiej. Kupię dziś tę mąkę i az miło pomyslec ile czasu na makijaż zaoszczędzę każdego ranka ![]() Jestes genialna!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5462 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Z grabiami w objęciach i kufajką pod głową... Cytat:
![]() Dziękuję Świtezianko. Zawsze podejrzewałam, że dokonam jakiegoś odkrycia. Nie sądziłam tylko, że będzie to odkrycie związane z urodą. Podejrzewałam się raczej o materiały wybuchowe. ![]() Powinnam chyba odpalić dolę Dorince, kiedy już to opatentuję. Była w końcu moim natchnieniem. ![]()
![]() |
#5463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5464 |
Wtajemniczenie
|
Sababath i Dorinko Kochane,
zaiste dokonałyście wspólnie epokowe odkrycia. ja natychmiast pisze się jako grupa kontrolna. Taka zmienialna tapeta to cudowny wynalazek. Sabbath Moja Kochana, skoro widzisz swoje możliwości w zakresie wynalzkow środków ywbuchowych, to może opracujesz patent na rozrywanie owej machy każdego ranka, co by sie ze ściąganiem nie trudzić ![]() NO I OCZYWIśCIE NIEUSTAJąCE ZDROWIE JOASI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5465 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje Czarowniczki,
żegnam się z Wami z wielkim żalem i tulić bedę w objęciach gumofilce, fufajke i flaszkę lilowego specjału, pomiędzy czknięciami wspominac będę Wasze zacne patologiczne Osoby. Pamietajcie o masce dla mnie. Mam nadzieję, że jutro dołączy do nas Joasia w pełni zdrowia i humoru. Buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5466 |
Zadomowienie
|
Serdecznie pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#5467 |
Wtajemniczenie
|
Witam Toogra
![]() Kochane coś czuję pierwsze objawy uzależnienia...od was.Może znacie odpowiednie miejsce zajmujące się leczeniem takich przypadków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5468 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Najlepsze miejsce to nasz wątek. Najlepsze lekarstwo to fioletowy drink. Nie obiecuję, że wyleczy Cię z uzaleznienia, ale na pewno poprawi samopoczucie. ![]() Myślicie, że Joasia już w domu?
![]() |
#5469 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie,ze jest i nawet przegląda nasz wątek
![]() Witaj kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5470 |
Zadomowienie
|
Jestem....kochane...moje. ....
![]() Operacja udana,troche byly komplikacje...ale bogu dzieki udalo sie... Bole mam okropne..nie pomagaja zadne srodki przeciwbolowe.... ![]() Zamelduje sie jutro... Dziekuje bardzo za pamiec.....sloneczka moje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5471 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5472 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() byłm ostatnia wczoraj, a dziś jestem pierwsza ![]() kompletnie nie mam czasu, nawet nie przeczytałm wszystkiego jutro nadrobię sr.Johanna, mam nadzieję, że już nie boli ![]() pa Kochane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny kochane - Johannka Nasza jedzie dzisiaj do szpitala na opatrunek i jak tylko bedzie mogla to napisze do nas. ![]() ![]() ![]() Johannko kochana,najważniejsze ,ze operacja sie udała a ból za kilka dni przejdzie i zapomnisz o wszystkim. ![]() Myślałysmy o Tobie caly dzień.Wszystko bedzie dobrze. ![]() Sle Ci kochana pozytywna energie ![]()
![]() |
#5474 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki Kochane, Piekne Uzaleznione Czarowniczki,
Johhanko Kochana, cieszę się, że juz po wszystkim, a wszystkie poczynania - mimo delikatnych komplikacji - zostały uwieńczone sukcesem - tak dla Ciebie ważnym. Całuję Cię mocno. ![]() Cieszymy się, że jesteś z nami Lukreti Kochana, jak napisała Sabbath Nasza Piekna, najlepszym lekiem na uzaleznienie jestesmy MY - rowniez patologicznie uzaleznione. Ale w swoich dewiacjach wspaniale sie wspieramy i uzupełniamy wzajemnie - i samam widzisz Kochana, że mamy jak w raju ![]() Taka Taka Kochana, dobrze, że jednak do nas zaglądasz. Mam nadzieję, że Twoje samopoczucie ustawicznie sie poprawia , czego z całego serducha Ci życzę ![]() Witaj Toogro Kochana, co tam u Ciebie Piękna? ![]() Nikuś ![]() Dorinko Kochana Moja, jak tam maseczka, bo ja wciąż czekam na wymyslone pzrez Sabbath i Ciebie - udogodnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5475 |
Zadomowienie
|
U mnie Swiezianko jest okropnie,,,oczy nadal chore,,,i wszytko się wali łacznie z układami z TZ
![]() Joanna dobrze ,,ze jestes juz w domku,,,,, |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5476 |
Wiedźma
|
Witajcie Wiedźmusie
![]() Toogruś, nie martw się. Wiem, że oczy to okropna sprawa. Ale się wyleczą. ![]() ![]() A układy z TŻ-tami mają to do siebie, że raz się walą, a raz zbierają do kupy. C'est la vie! Joasiu - ból będzie coraz słabszy, a potem... Pełnia sprawności, szczyt szczęścia i świadomość, że człowiek to taka super konstrukcja, która się regeneruje. Samą mnie to czasami zadziwia. ![]() Teraz pewnie śpisz. I dobrze. Najlepiej przespać pierwszy dzień po operacji. My czekamy cierpliwie i nigdzie nie uciekniemy... ![]()
#5477 |
Wtajemniczenie
|
Toogrus Kochana,
wierzę, że dla Ciebie zaświeci słońce pełnym blaskiem zdrowia, uznania i miłości. teraz masz ciężkie chwile (kto z nas ich nie ma), ale jestes Sliną, Mądra Kobieta i ze wszystkim sobie poradzisz, a Twoje ciepło wewnętrznepozwoli Ci pzretrwac najtrudniejsze chwile. Nie matrw się Kochanie, wiem, że łatwo jest pocieszac, doskonale Cie rozumiem, mnie tez zycie nie rozpieszcza, ale moż ebędzie lepiej i tego się Kochana trzymajmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5478 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Laski!
Johanko, dobrze że już jesteś po operacji i po strachu ![]() ![]() Ech, prawie każda ma jakieś problemy zdrowotne - ja z kolei z kocurkiem ciągle ganiam do wet. i chyba jednak skończy się to cewnikowaniem... ![]() Miłego dzionka Wam życzę! |
![]() ![]() |
![]() |
#5479 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Leweczku,
szkoda Twojego kocurka biednego ![]() ale może chociaz weterynarz przystojny? ![]() Tęsknimy za Tobą!!! Jak firma, Pani Prezes? Całusy ciepluteńkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5480 |
Wtajemniczenie
|
Czarowniczki kochane noc jest zaiste dobrym czasem na wszelkie przemyślenia i refleksje.Właśnie to dziś w nocy uderzyła mnie okropna myśl,że wpadłam na wasz wątek z przysłowiowymi buciorami jak na prawdziwa prostaczkę przystało(bez gumofilców i grabi,ale jednak)
Kochane moje wszak nic mnie nie usprawiedliwia,ani mój góralski temperament,ani dewiacja postępująca,że nie przywitałam się z wami w należyty sposób.. Dziś nadrabiam zaległości i w ramach wpisowego przynoszę wam słodkości.Częstujcie się kochane i niech wam kalorie nie zaprzątają waszych ślicznych główek przecież odchudzać zawsze można dopiero od jutra ![]() Toogra głowa do góry. ![]() Lewek współczuję tobie i kocurkowi...cierpienie zwierząt zawsze mnie głęboko dotyka Kochane moje a wiecie,że ta skała,która znajduje się w moich okolicach zwie się czarownica.Można by się było doszukiwać ukrytych podtekstów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5481 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko, piszę: weterynarz, ale tak naprawdę to jest PANI weterynarz
![]() Wszędzie baby i baby, zero chłopów ![]() Lukreti, ja też bardoz przeżywam tą chorobę mojego kocurka, i tak samo cierpienie każdego zwierzęcia. Dlatego w tym roku 1% mojego podatku przekazałam na fundacje pomagającą bezdomnym pieskom i kotkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5482 |
Wtajemniczenie
|
Kochane nie wiem czy można to uznać za przypadek,ale zobaczcie na tą niebieską wielką reklamę w naszym wątku
![]() ![]() ![]() ![]() Gdyby była fioletowa wtedy wszystko było by jasne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5483 |
Zadomowienie
|
jestem...napisalam tak dluuuuuuuuuuuuuuugiego posta,ale poszlo w kosmos...nie moj laptop i caly czas mnie wylogowuje,nie wiem dlaczego....pozdrawiam was serdecznie moje kochane..tesknie za wami...dziekuje wam za pamiec.....bole sa ale wytrzymuje....zamelduje sie wieczorem z mojego computerka.....caluje was mocno wszystkie..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5484 |
Wiedźma
|
Nie widzę, bo mam wyłączone reklamy. Co na niej jest?
#5486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5487 |
Wiedźma
|
A to Ty?
Nie spodziewałam się, że zamiast sprzątać po remoncie byczysz się na serwetce oblana czekoladą. ![]()
![]() |
#5488 |
Zakorzenienie
|
Switezianko,
![]() ![]() A jak Twoje mieszkanko? Już się coś robi? |
![]() ![]() |
![]() |
#5489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skarbie chodzi oczywiscie o pierwsze zdjecie,przeciez mnie widzialaś ![]() Wypisz wymaluj; JA ![]() Chetnie zjadlabym takiego pączusia..............
![]() |
#5490 | |
Zakorzenienie
|
już myślałam, że skorzystam. ale przeczytaam:
Cytat:
![]() ![]() po co mi psychoterapia, mam śmiechoterapię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.