Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 183 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-28, 20:27   #5461
ktopozna
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Widać świątęczną atmosferę, bo mało piszecie

ktopozna- ja wiem ,że mam małą asymetrię- w sumie nie rzuca się to w oczy ......bardziej w dotyku czuję ,ze jedna jest trochę mniejsza, teraz mi to nie przeszkadza ale boję się, że jak będą dwa różne to będzie różnica...kurcze nie wiem sama- jeszcze raz do niego pójdę niech zmierzy i powie jakie........
No właśnie, mnie TK wymierzył i stwierdził, że to jest asymetria wg niego na jakieś 10-20ml. Więc jeśli obecna asymetria mi nie przeszkadza, to generalnie ona się nie powiększy przy takich samych implantach, a przy różnych wielkościach, nie wiadomo jak bardzo będzie widoczna. Doszłam do wniosku, że skoro nie przeszkadza mi teraz, to zakładam, że nie będzie przeszkadzała po. A z boku jak popatrzę, to lewa jest bardziej obwisła, jest w dotyku ciut większa, ale zdecydowałam jednak, żeby włożyć taką samą pojemność. Zobaczysz jak u mnie wyjdzie i ocenisz

Edytowane przez ktopozna
Czas edycji: 2013-03-28 o 20:29
ktopozna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:42   #5462
nelson40
Raczkowanie

GG do nelson40 Send a message via Skype™ to nelson40
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Hej, hej
Ja już po operacji Jak zaglądałam to wygląda to idealnie- na szczęście nie wyszło tak jak się martwiłyśmy... Miałam dużo ciała i to wszystko się ładnie ułożyło ) Dziewczyny kiedy można iść na jakieś solarium? Pytam bo 29.06 wychodzę za mąż i jak każda Panna Młoda chcę błyszczeć )
Stary 2013-03-28, 20:44   #5463
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Lauren, bez dwóch zdań jesteś moją jedną z kilku faworytek na najśliczniejszy biust Właśnie taki chciałabym mieć, jest piękny
I Horo, te 425, chyba będą mi się po nocach śniły
Hej,hej,
witaj Lauren-zgadzam się z przedmówczynią,ze masz tu jedne z najładniejszych biustów

Ja co prawda się doświąt nie przeygotowuję,bo jadę na gotowe
ale niestety dzieci mi się pochorowały i to już popsuło mi całą atmosferę...a dodatku lekarka małego wzięla sobie wolne i muśze teraz kombinowac zeby isc do innej aby go przebadała...nie lubię tak

darcia,
ja tak podobnie mam ze swoją rodziną-i to niestety na odwrót jak u Horo,to moja mama najbradziej uważa że powinnam teraz tylko mieć dzieci na pierwszym planie,a ja to już nieważne-nie daj bóg coś zrobić dla siebie to odrazu słyszę,ze ejstem egoistką!!!
Dlatego niestety tak jak kiedyś miałyśmy ze sobą dobry kontakt i wszyskto jej mówiłam,tak teraz to tym bardziej o operacji nic nie mogę napomknąć
Stary 2013-03-28, 20:48   #5464
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
ktopozna- ja wiem ,że mam małą asymetrię- w sumie nie rzuca się to w oczy ......bardziej w dotyku czuję ,ze jedna jest trochę mniejsza, teraz mi to nie przeszkadza ale boję się, że jak będą dwa różne to będzie różnica...kurcze nie wiem sama- jeszcze raz do niego pójdę niech zmierzy i powie jakie........
Odpada - pod uwagę biorę tylko tych dwóch- a jeśli trzeci powiedziałby coś jeszcze innego kompletnie bym zgłupiała.....
Martiko, idź na spokojnie raz jeszcze. Termin operacji Cię nie goni. Co do JJ nie mogę się wypowiedzieć, ale MW jest perfekcjonistą, więc zrobi tak, aby było jak najlepiej. Porozmawiaj i powiedz o swoich obawach.
Stary 2013-03-28, 20:48   #5465
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nelson40 Pokaż wiadomość
Hej, hej
Ja już po operacji Jak zaglądałam to wygląda to idealnie- na szczęście nie wyszło tak jak się martwiłyśmy... Miałam dużo ciała i to wszystko się ładnie ułożyło ) Dziewczyny kiedy można iść na jakieś solarium? Pytam bo 29.06 wychodzę za mąż i jak każda Panna Młoda chcę błyszczeć )

nelson,
super,że się odezwałaś!!
My się tak tu o Ciebie martwilyśmy-wpadłaś do nas na chwilę,a dużo "szumu narobiłaś"
Ale to bardzo dobrze,bo dzięki Tobie wiemy jakie są możliwości i co różni doktorzy proponują-ja np. pierwszy raz spotkałam się z taką opcją,ale skoro mówisz,ze miałaś dużo swojego ciałka to wydaje się to być dobrym uzasadnieniem
Fajnie gdybyśmy mogły obejrześ jakieś fotki-sprzed op i teraz
No i najwazniejsze,że Ty jesteś zadowolona!!!
Stary 2013-03-28, 20:48   #5466
beatrise
Raczkowanie

Ja postanowiłam powiększyć sobie biust w łodzi.
Zastanawiam sie nad trzema lekarzami: J. R. w klinice na Aleksandrowskiej, P. P. w Pulmedzie i A. Z. w Uroda i Zdrowie
Czy jest jakaś koleżanka, którą sobie powiększała biust u któregoś z w/w Panów. Proszę kogo polecacie?

Edytowane przez beatrise
Czas edycji: 2013-03-28 o 20:59
beatrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:50   #5467
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
No właśnie, mnie TK wymierzył i stwierdził, że to jest asymetria wg niego na jakieś 10-20ml. Więc jeśli obecna asymetria mi nie przeszkadza, to generalnie ona się nie powiększy przy takich samych implantach, a przy różnych wielkościach, nie wiadomo jak bardzo będzie widoczna. Doszłam do wniosku, że skoro nie przeszkadza mi teraz, to zakładam, że nie będzie przeszkadzała po. A z boku jak popatrzę, to lewa jest bardziej obwisła, jest w dotyku ciut większa, ale zdecydowałam jednak, żeby włożyć taką samą pojemność. Zobaczysz jak u mnie wyjdzie i ocenisz
No ocenię ocenię kochana i mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Ja w każdym razie pewna nie jestem na co się decydować. Tyle wiem, że 305 odpada a 350 to minimum......
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 20:51   #5468
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jest taki zabieg na nadwagę, który polega na wszczepieniu na języku twardego implantu to utrudnia jedzenie I się chudnie w oczach. Po ustabilizowaniu wagi implant się wyciąga. Ty biedaku teraz na takiej terapii jesteś Ale jak tylko buzię zaleczysz szybciutko nadrobisz kilogramy- więc się nie martw. Nie jesteś chora więc wrócisz do normy
I chyba nikt nie zaprzeczy, że dodatkowe kilogramy biorą się z powietrza
Genialny pomysł z tym implantem. Mnie by się taki przydał w końcu zamiast jakieś diety i odchudzania po prostu przestałabym żreć
Tylko nie wyobrażam sobie jak sie z czymś takim sepleni!

Horo widziałam (w końcu) Twoje zdjęcie po pierwszej operacji, piersi miałaś piękne! przepiekne! a jeśli to była autostrada to i ja mam teraz autostrade...
Jusi gratuluję małego jubileuszu, piersi może się nie zmieniły ale my i tak prosimy o zdjecia
Lauren byłam u Ciebie w albumie...

Edytowane przez margo50100
Czas edycji: 2013-03-28 o 21:06
margo50100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:57   #5469
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Ja postanowiłam powiększyć sobie biust w łodzi.
Zastanawiam sie nad trzema lekarzami:
Czy jest jakaś koleżanka, którą sobie powiększała biust u któregoś z w/w Panów. Pros
Nie używamy nazwisk lekarzy na forum,edytuj post wystawiając inicjały lekarzy

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Witam sie kochane z wieczora
Przepraszam ze tak mało zaglądać i sie udzielam ale przygotowania do świat, do tego ćwiczenia a na dokładkę moj młody buntuje sie i nie chce spać w dzień urwis,jak go zmuszeni jakoś to pośpiechu 0,5 h i wstaje maruda

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Hej, hej
Dobrze ze sie odezwalas moze wstaw jakieś zdjęcia jak będziesz mogla

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań

Edytowane przez edzia1985
Czas edycji: 2013-03-28 o 21:25
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:59   #5470
nelson40
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
nelson,
super,że się odezwałaś!!
My się tak tu o Ciebie martwilyśmy-wpadłaś do nas na chwilę,a dużo "szumu narobiłaś"
Ale to bardzo dobrze,bo dzięki Tobie wiemy jakie są możliwości i co różni doktorzy proponują-ja np. pierwszy raz spotkałam się z taką opcją,ale skoro mówisz,ze miałaś dużo swojego ciałka to wydaje się to być dobrym uzasadnieniem
Fajnie gdybyśmy mogły obejrześ jakieś fotki-sprzed op i teraz
No i najwazniejsze,że Ty jesteś zadowolona!!!
W sobotę idę na opatrunek- niestety nie zrobiłam sobie zdjęć sprzed operacji, ale poproszę lekarza żebym mi nagrał na pendrive- to bym pokazała A wiecie już może jak z tym solarium jest? Bo to teraz mój mały problem ) Ehh kobietą być! )
Stary 2013-03-28, 20:59   #5471
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny Widać świątęczną atmosferę, bo mało piszecie

Martika ja mam 2 różne implanty i jest różnica, oczywiście zdecydowanie mniejsza niż była przed zabiegiem bo ja miałam oooogromną asymetrię a i możesz u Aniki zobaczyć jak wyszło, ona też z asymetrią a ma 2 takie same implanty.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 21:02   #5472
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
a to taka super cena ? ja na miejscu w szcz. zmieściłam się w 11 co prawda mamy u doktorka rabacik ciut po znajomości a ciut dlatego że nas polubił ale nie musiałam nigdzie jeździć

Gawisz

Cały czas się zbieram żeby Tobie napisać że jesteś bardzo atrakcyjna babeczka,byłam obejrzałam miło się na was patrzy
mam znajomą niesamowicie podobną,taką w twoim typie urody ma dorosłe dzieci a wygląda jakby jeszcze nawet w ciąży nie chodziła ! hoduję psiska,ma kilka kuni zawsze oglądam jej zdjęcia i nadziwić się nie mogę

Dziewczyny oczywiście jak finanse na to pozwalają to nie dajcie sobie wmówić że macie fanaberie albo wam nie wypada,życie mamy jedno taka zmiana to bardzo istotna sprawa
gorzej tylko jak partner nie akceptuje poprawek wszelakich i sztucznych biustów żadnej maści wtedy to już trzeba dobrze przemyśleć żeby nie było przykrych konsekwencje.
Bliska koleżanka po "walce" o cycuchy z facetem anty ,po konsultacji zapisana na termin napawa się jego nastrojem i zmianą nastawienia,teraz to on czeka i jest ciężko zainteresowany tematem a taki był obrażony i pazerny więc przeważnie więcej się nagadają niż to warte :P

Mam do was mały apel choćby nie wiem co nie rozdrapujcie krostek po operacji ! niby to takie logiczne ale ja mądra wymyśliłam sobie że trochę podłubie przy zaskórnikach bo przecież i tak będę dużo teraz siedzieć w domu ... skończyło się tym że od operacji na tą chwilę w końcu powoli pozbywam się ropnych krost które roznosiłam wyciskaniem nawet już nie tylko od lustra a tak o rozdrapywaniem w "ciemno" i zostały piękne,eleganckie strupy i plamy :/

Generalnie jestem załamana ale jest trochę szczęścia w nieszczęściu zmusiłam się do poczytania,wizyty w gabinecie kosmetycznym i już wiem co w trawie piszczy.
Skórę mam z zewnątrz wydawałoby się tłustą,ale pod spodem wszystko jest srogo przesuszone efekt solary co jakiś czas niby nie dużo ale wystarczyło skoro nie rekompensowałam odpowiednim nawilżaniem przez co wychodziły krostki a przy drapaniu to już w ogóle.
Używałam raczej byle jakich kosmetyków przez kilka lat,do tego lubię wystawić buzie na słońce.
Cały czas byłam przekonana że niedoskonałości skóry są przez cerę tłustą,a okazuję się że przez brak odpowiedniego nawilżania i opalania buzi,skóra z zewnątrz wywalała sebum --> pojawiały się krostki za to pod spodem sahara.
Teraz testuję kosmetyki Clarins od tygodnia i już powoli wyglądam promienniej ale cena takiego zestawu mnie z lekka zabija,każdy z osobna kosztuje około 80-90zł :O
no ale cóż wole zainwestować,podreperować skórę i móc chodzić bez makijażu za to z rozjaśniającym kremem czy tonerem niż w wieku 26 lat w kółko z tapetą bo bez niej na pierwszy rzut oka idą cienie pod oczami (od kiedy urodziła się dzidzia gorzej ze spaniem ' ) a potem plamki czy krostki :/
Koniecznie przed słońcem marzy mi się zrobić 2-3 sesje kwasami,potem ampułki nawilżające i myślę że powinno być ok,bo nie mam cery problemowej z powodu np. trądziku tylko z powodu złej "pielęgnacji"

Jak bym czytała o sobie walczę z tym samym problem,fakt ja mam cerę z problemami. Pora roku i podklad oraz solarium czasami,wysuszyly mi strasznie skórę,wymienilam kosmetyki i rownież widzę poprawę.

Dzięki za radę, jestem akurat z tych co by " w ciemno" zajęły sie zaskornikami itp

Poznań
Stary 2013-03-28, 21:02   #5473
belseno
Zadomowienie

Cytat:
W sobotę idę na opatrunek- niestety nie zrobiłam sobie zdjęć sprzed operacji, ale poproszę lekarza żebym mi nagrał na pendrive- to bym pokazała A wiecie już może jak z tym solarium jest? Bo to teraz mój mały problem ) Ehh kobietą być! )
nelson blizn nie możesz opalać okolo roku bo mogą Ci ściemnieć natomiast jeśli zasłonisz blizny to można wcześniej ale najlepiej dopytaj lekarza kiedy w Twoim przypadku można...
Stary 2013-03-28, 21:04   #5474
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Z tego co wiem to na solarium nie powinnas korzystać . Kwestia blizn itp.moze natryskowe opalanie, choć nie jestem pewna a nie chce wprowadzać cie w błąd

Poznań
Stary 2013-03-28, 21:07   #5475
Kachuula
Zadomowienie

Dobry wieczór dziewczynki
Wpadłam się przywitać i niestety zmykam.Trzeci dzień sprzątania więc jestem padnieta .
Do jutra kochane
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 21:23   #5476
margo50100
Raczkowanie

edzia, teraz i Ty Kochana zedytuj post bo w zacytowanej przez Ciebie wypowiedzi beatrice są nazwiska lekarzy

nelson, Witaj , ja również z grona tych które się o Ciebie martwiły. Cieszę sie że jesteś zadowolona i trzymam za Ciebie kciuki!

Edytowane przez margo50100
Czas edycji: 2013-03-28 o 21:26
margo50100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:25   #5477
edzia1985
Raczkowanie

Ja rownież idę spać juz.
Dobrej nocki

Poznań
Stary 2013-03-28, 21:26   #5478
madlen666
Zadomowienie

witam wasz dziewczynki ja mam jedna piers wieksza od drugiej wiec sie zastanawiam co mi zaproponuje jeden i drugi lekarz odnosnie rozmiaru jak patrze na wasze zdjecia to ja jestem straszna chudzinka
dzieki wam jestem juz mniej wiecej wyedukowana i pytania sobie na karteczce spislalam gdym ze zdenerwowania o czyms zapomniala
mi najbardziej zalezy zeby jak naszybciej wrocic do pracy .ja niestey mam prace w ruchu nie za biurkiem i moge tylko tydzien wolnego wziasc
jak dlugo wracalyscie do siebie po operacji i jak to jest z ograniczeniem ruchow chodzi mi o to co moglyscie kolo siebie zrobic same a o co prosilyscie ?

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2013-03-28 o 21:31
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:26   #5479
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
edzia, teraz i Ty Kochana zedytuj post bo w zacytowanej przez Ciebie wypowiedzi beatrice są nazwiska lekarzy

nelson, Witaj , ja również z grona tych które się o Ciebie martwiły. Cieszę sie że jesteś zadowolona i trzymam za Ciebie kciuki!

Heheh dzięki slonce zrobione

Poznań

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 21:35   #5480
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
witam wasz dziewczynki ja mam jedna piers wieksza od drugiej wiec sie zastanawiam co mi zaproponuje jeden i drugi lekarz odnosnie rozmiaru jak patrze na wasze zdjecia to ja jestem straszna chudzinka
dzieki wam jestem juz mniej wiecej wyedukowana i pytania sobie na karteczce spislalam gdym ze zdenerwowania o czyms zapomniala
mi najbardziej zalezy zeby jak naszybciej wrocic do pracy .ja niestey mam prace w ruchu nie za biurkiem i moge tylko tydzien wolnego wziasc
jak dlugo wracalyscie do siebie po operacji i jak to jest z ograniczeniem ruchow chodzi mi o to co moglyscie kolo siebie zrobic same a o co prosilyscie ?
a wstawilas juz wyjsciowke?

tu jest sporo dziewczyn o podobnej wadze jak Ty ale wyzszych i maja mniej pod biustem. Chudzinka i drobinka jest MissCheri 42kg,pod 65. Nie musisz sie wiec stresowac wymiarami
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:41   #5481
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Witajcie Diablice Właśnie was nadrabiam w czytaniu, przygotowania świąteczne mnie pochłonęły
Horo-Ja się nasłuchałam od rodzinki po urodzeniu Niuni ,że teraz to tylko dziecko ważne jest i nic innego. Jak kupiłam sobie ubrania to wysłuchiwałam jak tak można o sobie myśleć .Moje dziecko ma wszystko staram się jak mogę ale uważam ,że bycie mamą nie oznacza, że mam chodzić w podomkach z odrostami itd Jak by wiedziały że mam w planach cycuchy zrobić Mieszkam daleko od swojej rodzinki więc tylko okazjonalnie posłucham co maja do powiedzenia
Moja znajoma jak wyszła za mąż ( to często wcześniejszy level przed urodzeniem dzieci) to starsze Panie sąsiadki zaczęły ją uświadamiać ''po co ona jeszcze włosy farbuje?... przecież ma już męża!!!"

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
Witaj , kilka dni temu GAWISZ pięknie i wyczerpująco opisała stan pooperacyjny

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Witaj Amorciu co u Ciebie?

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Wiesz co horo, twój tż jest naprawdę nie w porzadku...
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------
A Twoje pierwsze implanty były bardzo fajne. I jeśli uważasz, ze to była autostrada, to ja tez ją mam - dzisiaj złapałam się na tym, ze jak kucam, to mogę całe kolano włozyć między cycki Moim zdaniem były bardzo ładne!!!
... jak szczupłe kolano (a założe się że tak) to sie nie dziwie
Stary 2013-03-28, 21:46   #5482
madlen666
Zadomowienie

tak wstawilam wyjsciowki juz dawnodo swojegom albumu

KOREKTA NOSA
Stary 2013-03-28, 21:46   #5483
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja znajoma jak wyszła za mąż ( to często wcześniejszy level przed urodzeniem dzieci) to starsze Panie sąsiadki zaczęły ją uświadamiać ''po co ona jeszcze włosy farbuje?... przecież ma już męża!!!"

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Witaj , kilka dni temu GAWISZ pięknie i wyczerpująco opisała stan pooperacyjny

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Witaj Amorciu co u Ciebie?

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

... jak szczupłe kolano (a założe się że tak) to sie nie dziwie
a dziekuje, u mnie romantycznie
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:46   #5484
madlen666
Zadomowienie

tak wstawilam wyjsciowki juz dawno do swojegom albumu

KOREKTA NOSA
Stary 2013-03-28, 22:03   #5485
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Kachula no już sobie wyobrażam tą komunijną masakrę.
Mało tego u nas w kościele z powodu braku zainteresowania procesja mój syn miał komunię w Boże Ciało i co by nie było mało, msza komunijna trwała 1,5 godz. Procesja około 1,5 godz. A potem przed kościołem obowiązkowa msza 1 godz. Ńikt nie pomyślał o gościach często starszych osobach , a dzieci były tak umeczone ze chodzić ńie miały siły. [/QUOTE]

...proboszcz nie taki gupi... za ten brak zainteresowania od razu wierni pokute dostali

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
No Kochana toż to pomysł wspaniały... taki piękny tłum po mieście się przechadzał.. to pokazuje potęgę i wielkość kościoła.. ile wiernych - to jest siła, którą trzeba pokazać... a że dzieci wystrojone, zestresowane, starsi... czy to ważne?

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Ja podalam powód przymuszenie przez rodzicow i niedojrzalosc emocjonalna. Bylam mloda jak wyszlam za maz i nie bylam wtedy w ciazy. Mam jedno dziecko z tego małżeństwa, ktore urodzilo się 6 lat po ślubie. Jestem w trakcie I instancji . Na pierwsze przesluchania od pierwszej rozmowy kwalifikacyjnej minęły ponad 2 lata wiec z 2 następne jak nie lepiej to jeszcze potrwa. Nie robie tego dlabbialej sukienki, ale trudno jest corce wytlumaczyc ze powinna isc np. Do spowiedzi kiedy my nie chodzimy, a chcialabym swiecic przykladem. Wydaje mi sie ze jednak wiara jest wazna, pomaga w zyciu ale co ja na forum o cyckach o wierze bede opowiadac
Mojego znajomego rodzice uzyskali unieważnienie ślubu kościelnego. Ślub wzieli mając ok 18 lat (z miłości do dziecka, a potem urodziło im sie jeszcze troje dzieci. Po ok 20 lat małżeństwa rozwiedli się a ten Pan to zakochiwał się jeszcze wiele razy z czego żenił jeszcze 2 razy. Dla ostatniej damy postarał sie o unieważnienie ślubu koscielnego z pierwszą żoną. Dodam tylko, że kiedy uzyskali to unieważnienie obydwoje byli już po 60-siątce
Stary 2013-03-28, 22:41   #5486
ania2003
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki wpadlam sie tylko przywitac i nadrobic co napisalyscie. Ale tu dzis pustka. Faktycznie chyba przygotowania do swiat ruszyly pelna para. A mnie dzis jak zwykle przed świętami maz wkurzyl. Stres mu przed świąteczny sie udziela, czyli nic mu się nie chce robić. I choc nie ma zawiele do robienia, bo tak jak wczesniej pisałam wyjeżdżamy, ale to i jak dla niego za dużo. Wszystko na mijej głowie. Wiec pomimo ze o 5 maluchy pobudke mi zrobia, to wpadlam do Was odreagować.
Stary 2013-03-28, 22:52   #5487
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie dziewczynki wpadlam sie tylko przywitac i nadrobic co napisalyscie. Ale tu dzis pustka. Faktycznie chyba przygotowania do swiat ruszyly pelna para. A mnie dzis jak zwykle przed świętami maz wkurzyl. Stres mu przed świąteczny sie udziela, czyli nic mu się nie chce robić. I choc nie ma zawiele do robienia, bo tak jak wczesniej pisałam wyjeżdżamy, ale to i jak dla niego za dużo. Wszystko na mijej głowie. Wiec pomimo ze o 5 maluchy pobudke mi zrobia, to wpadlam do Was odreagować.
ach te chłopy
trzymaj się Ania, życzę Ci owocnego wypoczynku na basenach i cóż, czekamy na fotki
Stary 2013-03-28, 23:02   #5488
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Oj,no to koniecznie poproś-niektóre dziewczynki też prosiły doktorka o przyslanie zdjęć,bo same nie zrobiły

A jeśli chodzi o opalanie,to faktycznie jest takie natryskowe i któraś juz korzystała...Klaudeczka?T ylko coś cichutko siedzi

Na pewno zapytaj dr bo to priorytet!!

Pozdrawiam i spokojnej nocki życzę....
Mam nadzieję,ze i moja będzie z kaszlącymi dziećmi n:-(
Stary 2013-03-29, 01:16   #5489
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, hej
O , super że jesteś My tu mocno kciuki trzymałyśmy za Ciebie . I skoro jesteś po operacji można tylko pogratulować nie ma już co gdybać i martwić się na zapas. Pierś zrobiona, Ty zadowolona- no czegoż więcej można chcieć? Dbaj teraz o siebie i o pierś, noś staniczek jak należy. I pamiętaj też o tej drugiej piersi- też potrzebuje odpowiedniej pielęgnacji żeby nie przegoniła wiekiem tej zrobionej ma sąsiadkę po tuningu, musi teraz wyglądać Pozdrawiam i oczywiście.
O solarium zapomnij na razie. Może tuż przed ślubem deczko jak Pan dr pozwoli.

Cytat:
Genialny pomysł z tym implantem. Mnie by się taki przydał w końcu zamiast jakieś diety i odchudzania po prostu przestałabym żreć
Tylko nie wyobrażam sobie jak sie z czymś takim sepleni!
to też część terapii - nie można w kółko mówić że się jest głodnym

Cytat:
Nie rozumiem czemu Ty masz coś na głowie jak Tż nie ma nic No serio- nie rozumem Jak się jest za dobrym to tak jest.
Nie stresuj się tak i jak Cię złość bierze siadaj do kompa i kawusię z nami wypij

Życzę Wam Kochane Wesołego Jajeczka
W Świętach najpiękniejsze jest to, że się rodzinka spotyka dobrze że jajkiem się nie da przez neta podzielić W przyszłym tygodniu będziemy pewnie diety uskuteczniać - ale co użyjemy przez te trzy dni to nasze A może tym razem nam w cycuchy pójdą schabiki , babki i mazurki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 01:16   #5490
nelson40
Raczkowanie

Ilonka a powiedz mi- bo aż przez to nie mogę spać )- dlaczego ja miałam takie malutkie dreny w sensie ich średnice, a koleżanka na łóżku obok takie wieelkie rury? Czym to jest spowodowane? Boje się, że nie do końca wyleciał mi ten płyn...

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości