Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 - Strona 185 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-23, 07:52   #5521
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Tiaara przysłała mi sms-a że tż znowu zabrał jej kompa i odezwie się do nas dopiero w piątek. Wszystkie Was pozdrawia
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 09:10   #5522
ch_aga
Zadomowienie

Płatku -- dziękuję za troskę Nie poszliśmy narazie do lekarza bo po tym psikadełku do noska na alergię katar się rozrzedza i jest przeźroczysty, tż mówi, że to powinno mu pomóc i każe mi się wstrzymać z wizytą u innego lekarza.
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 09:14   #5523
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

To czekamy na Tiaare.
Ja znowu ciemnota nic nie wiedziałam o tych koszulkach. Zresztą mnie wszystkie takie przesądy raczej irytują. Nie będzie u nas wróży wyciągania na roczek różnych przedmiotów. Teściowa mnie napewno wyklnie.
czy Wasze dzieci zgrzytają zębami? Julka robi to regularnie, szczególnie gdy się denerwuje. Doprowadza mnie to do szału.

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 09:15   #5524
Mariqa
Wtajemniczenie

Meme, jeszcze a propos podkładów- jeszcze ten jest w miare dobry
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13120

http://www.esentia.pl/servlet/SNFPro...74efc1fb0846ff
Stary 2007-01-23, 09:28   #5525
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

O to coś dla mnie widze, że jest chwalony ten podkład i jaka niska cena:tak:. Muszę się za nim oglądnąć.

Joasiu te zgrzytanie mnie też doprowadza do szału, ciarki mnie przechodzą gdy Mati to robi, a najczęściej z nudów w przerwie gdy myśli co tu znowu zbroić .

Ch_ago jak mu pomaga lek na alergie to coś w tym musi być być musiała w przyszłości pomysleć o testach.

Ja mam znowu katar, ale tylko rano przez godzinę jak wstanę i kaszel w nocy i tak mam co roku o tej samej porze roku .
Stary 2007-01-23, 09:29   #5526
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Witajcie!!!
Ch_ago to dobrze, że z Mateuszkiem już coraz lepiej. TŻ ma chyba rację, skoro katarek sie rozrzedza to idzie ku lepszemu i na razie możesz poczekać z wizytą u lekarza.

Ja również nie znałam żadnych przesądów dotyczących wychodzących lub wypadających ząbków. U nas się tego nie praktykowało

Dzięki za pozdro od Tiary

Jeszcze a propo ząbków, Natalka ma rozpulchnione górne dziąsła, ale jeszcze nie widać jedynek. Ciekawa jestem czy bedzie mieć przerwę między nimi. Jeśli sie poda na mnie to na pewno , bo ja sobie mogę wrzucać grosiki między górne jedynki
Joasiu, Natalka nie ma jeszcze czym zgrzytać , ale mój TŻ zgrzyta zębami w nocy i też mnie to doprowadza do szału

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 09:33   #5527
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez kostka.kr Pokaż wiadomość
Witajcie!!!
Ch_ago to dobrze, że z Mateuszkiem już coraz lepiej. TŻ ma chyba rację, skoro katarek sie rozrzedza to idzie ku lepszemu i na razie możesz poczekać z wizytą u lekarza.

Ja również nie znałam żadnych przesądów dotyczących wychodzących lub wypadających ząbków. U nas się tego nie praktykowało

Dzięki za pozdro od Tiary

Jeszcze a propo ząbków, Natalka ma rozpulchnione górne dziąsła, ale jeszcze nie widać jedynek. Ciekawa jestem czy bedzie mieć przerwę między nimi. Jeśli sie poda na mnie to na pewno , bo ja sobie mogę wrzucać grosiki między górne jedynki
Joasiu, Natalka nie ma jeszcze czym zgrzytać , ale mój TŻ zgrzyta
zębami w nocy i też mnie to doprowadza do szału

Kostko nie żartuj dobrze, że dodatkowo jeszcze nie chrapie .
Stary 2007-01-23, 09:38   #5528
ch_aga
Zadomowienie

Muszek zgrzytał jak miał 4 ząbki, dwa na dole i cztery na górze, o to 6 wychodzi Teraz ma 8 i nie zgrzyta.
Dzięki za pozdrófki od Tiary
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 09:39   #5529
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Cytat:
Napisane przez płatek1 Pokaż wiadomość
Kostko nie żartuj dobrze, że dodatkowo jeszcze nie chrapie .
On nie chrapie, to ja jestem w tym mistrzem . Więc wyobraź sobie jak u nas wygląda noc Aż się dziwię, że Natalka sie przez to wszystko nie budzi...

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 09:41   #5530
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez kostka.kr Pokaż wiadomość
On nie chrapie, to ja jestem w tym mistrzem . Więc wyobraź sobie jak u nas wygląda noc Aż się dziwię, że Natalka sie przez to wszystko nie budzi...

Stary 2007-01-23, 09:46   #5531
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

Dzxień dObERek!!
czyli Ch ago to ja dostane 5 kiecek, i jedną moja mama w nagrode za ząbale
kostko Natalka chyba bedzie miał , przynajmniej narazie ,,skarbonke,, w buzi bo tak to waszystkie dzieci mają
widziłąm Josie , bardzo fajnie wyglądasz.
ch ago zuza tez tak kreci i ja tez musze ją uspokajać
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 09:48   #5532
_dAria86
Rozeznanie

meme ja tez sobie w ciąży gazowane piłam bo mi sie fajnie po nich odbijało , czyli że mąż i teściowa skapitulowali?? bo chyba cos niedoczytałąm??

żebyś ty dziewczyne miała!!!!!
daria
Stary 2007-01-23, 09:51   #5533
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

Cytat:
Napisane przez Mariqa Pokaż wiadomość
Mariqa, dzięki, ze o mnie pamiętasz! Własnie wczoraj sie na ten podkład natknęlam...nawt nie jest drogi ku moemy zaskoczeniu! Chyba go spróbuję! A miałyście moze z Avon'a taką bazę i podkład 2w1 rozświetlajaca? Ta tezmnie intryguję...potrzebuje czegos co , raz dwa rozchlastam na twarzy, bez potrzeby kolejnych ilosci pudrowań itp, co da efekt ładnie rozświetlonej buzi ale nie maski, bo jak wspominaąłm mam b.suchą cerę. Myslałam właśnie o tym cudeńku z Avon'u, bo to właśnie takie raz dwa...a ja przy dwójce dzieciarów, to nie wiem czy będę miaął tyle czasu, zeby się pacykowac w nieskończonosć przed lustrem...A szczerze mówiać wygladam jak zombie...nie! Zombie przy mnie jest atrakcyjne! A poza tym wróciła mi mega ochota na sex...Tż mnie nei poznaje, ja sama siebie też nie...mam 5kg + ale jakos z tym żyję. Babelkowa kopie ale nie jak Felipe i ogólnie nie jest źle, gdyby nie...właśnie! Zawsze musi byc jakieś "ale" - tym razem fifek - strasznie kaszle - takim mokrym świszczącym kaszlem...extra...nie ma spokoju pod oliwkami...nie mam pojecia z czego, niegdzie z nim nie wycgodziłam, do zadnych supermarketów, nawet na spacerze dawno nie byliśmy, bo ciagle u nas albo wiało albo lało...boje się zeby to nie było jakieś zpalaenie oskrzeli...zwłaszcza, ze wszycsy bylismy pzrez 2 tyg. chorzy pzred samymi swietami! A to raptem miesiac temu....

FILIPEK
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsq...pek+ma+już.png

MADZIA
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbu...+Madzia+ma.png
Meme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 09:52   #5534
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

Cytat:
Napisane przez _dAria86 Pokaż wiadomość
meme ja tez sobie w ciąży gazowane piłam bo mi sie fajnie po nich odbijało , czyli że mąż i teściowa skapitulowali?? bo chyba cos niedoczytałąm??

żebyś ty dziewczyne miała!!!!!
daria
nie mieli odwagi zadzierac z cieżarną! Ja bez ciaży jestem nie do zniesienia,a Rafał wyznaje zasade, że w ciaży to lepiej dać mi wolna rękę! Dlatego tak modli się o ddziewczynkę, bo wie, ze jak znowu bedzie chłopak, bedzie musiał się za kilka starać o córke!

FILIPEK

MADZIA
Stary 2007-01-23, 09:54   #5535
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

Cytat:
Napisane przez Joasiaa Pokaż wiadomość
To czekamy na Tiaare.
Ja znowu ciemnota nic nie wiedziałam o tych koszulkach. Zresztą mnie wszystkie takie przesądy raczej irytują. Nie będzie u nas wróży wyciągania na roczek różnych przedmiotów. Teściowa mnie napewno wyklnie.
czy Wasze dzieci zgrzytają zębami? Julka robi to regularnie, szczególnie gdy się denerwuje. Doprowadza mnie to do szału.
fifek tez trasznie "szurał",ale pzrestał, jak mu wyszła dolna dwójka i teraz idą górne dwójki, więc tez go to juz nie bawi!Ale tż też doprowadzało to do zginania kolan...

FILIPEK

MADZIA
Stary 2007-01-23, 10:33   #5536
Alien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _dAria86 Pokaż wiadomość
no wąłśnie gudżmy sie, gudzmy!! no to buziole-przytulaki dla wszystkich mam z 2006roku!!i nie tylko rzecz jaśniejsza .
to wysyłamy z Zuzką dobre fluidy .
Alien jak sie w coś mocno wierzy to, to sie staje rzeczywistością, a jak bedziesz miął chwilusie słabości, to my bedziemy mocniej wierzyć za Ciebie. spoko
Dario wysyłaj z Zuzką tych pozytywnych fluidów jak najwięcej mi napewno się przydadzą.
Niech twoja dobra energia spływa na mnie

Cytat:
.....padały pytania o Alien .
Gdzie ?? Slepa jestem, choc jeden taki cyctat chciałabym zobaczyć nie licząc Darii z która mam kontakt.

Cytat:
...To w tym wszystkim nie chodzi o Ciebie, ale widze że bardzo za nią jesteś i próbujesz ją twoimi problemami tłumaczyć my też za sobą jesteśmy dlatego lepiej zaprzestańmy pisać wiecej postów na ten temat bo pewnie nie dojdziemy do porozumienia . I nie pisz proszę źle na Joasie bo nie zasłużyła na takie słowa Daria napisała nam co napisała Jastin na PW tam nie było nic na nas wiec co tu dalej tłumaczyć .
Ja tez pisze w tym wątku o róznych sprawach z wami i o kosmetykach takze a jakos słowa Jastin zrozumiałam inaczej i mnie nie uraziły.
Wiem, ze nie chodzi o mnie. Masz racje wy jestescie za sobą, mnie macie gdzies, i faktycznie pisanie postów na temat całej tej sprawy nic nie da, bo jesli ktoś nie chce się pogodzic to na siłe nic się nie da zrobić.
Ale jeszcze jedno, ja pisze zle na Joasię ? Ona sama na siebie zle pisze, u styczniówek nie zauwazyłam czegoś takiego, zeby ktoś był zle widziany (nie mam na mysli tej ostatniej wichury). Joasia sobie nie zasłuzyła na takie słowa, ale ja sobie zasłuzyłam na przykre słowa od Joasi ?! Czym ? Chyba tym, ze chciałam z wami być, staralam się do was przyłączyc, pomagac...ale wy chyba wcale tego nie zauwazyłyscie.

-------------------------------------------------------------------
11.09.2008 - spotkanie z Katesią
Alien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 11:01   #5537
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

He he Meme dobre juz mu się znudziło. Ciekawe kiedy mojej się znudzi. Przy dwójce to najlepiej podkład w sprayu cyk i gotowe. Tak serio to gdzieś coś takiego widziałam ale było koszmarnie drogie.
Zazdrosze tej ochoty na sex. Ja nie mam wcale. Poczytam wieczorem, popisze i padam na podusie.
Kostko to macie w nocy orkiestrę
Chago pomimo tego że jest lepiej może warto za jakiś czas iść do arelgologa.

Stary 2007-01-23, 11:03   #5538
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Alien aby nie wszczynać kolejnej burzy napisze Ci PW.

Stary 2007-01-23, 11:03   #5539
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

ee....e.e.e.e trza by jakos rozładować sytuację...o! To przychodzi baba do lekarza z z ropucha na głowie, lekarz pyta co pani jest? A żaba na to : cos mi się do tyłka przykleiło...ale pewnie to znacie...to tak niezobowiazująco...ehm

FILIPEK

MADZIA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 11:04   #5540
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez Alien Pokaż wiadomość
Dario wysyłaj z Zuzką tych pozytywnych fluidów jak najwięcej mi napewno się przydadzą.
Niech twoja dobra energia spływa na mnie

Gdzie ?? Slepa jestem, choc jeden taki cyctat chciałabym zobaczyć nie licząc Darii z która mam kontakt.

Ja tez pisze w tym wątku o róznych sprawach z wami i o kosmetykach takze a jakos słowa Jastin zrozumiałam inaczej i mnie nie uraziły.
Wiem, ze nie chodzi o mnie. Masz racje wy jestescie za sobą, mnie macie gdzies, i faktycznie pisanie postów na temat całej tej sprawy nic nie da, bo jesli ktoś nie chce się pogodzic to na siłe nic się nie da zrobić.
Ale jeszcze jedno, ja pisze zle na Joasię ? Ona sama na siebie zle pisze, u styczniówek nie zauwazyłam czegoś takiego, zeby ktoś był zle widziany (nie mam na mysli tej ostatniej wichury). Joasia sobie nie zasłuzyła na takie słowa, ale ja sobie zasłuzyłam na przykre słowa od Joasi ?! Czym ? Chyba tym, ze chciałam z wami być, staralam się do was przyłączyc, pomagac...ale wy chyba wcale tego nie zauwazyłyscie.

Oj Alien nie zauważyłam by Cię ktoś tu źle taraktował wręcz przeciwnie traktowałyśmy Cię tak jakbyś należała do mam dzieciaczków lutowo-marcowych mimo, że jesteś mamą grudniową. To wszystko co mam do napisania w tej sprawie, resztę przemilcze i zachowam dla siebie.

Nie widze nic przeciwko godzeniu się kto do tego doprowadził niech teraz przeprasza, proszę bardzo przeprosiny jak najbardziej mile widziane .
Stary 2007-01-23, 11:06   #5541
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez Joasiaa Pokaż wiadomość
He he Meme dobre juz mu się znudziło. Ciekawe kiedy mojej się znudzi. Przy dwójce to najlepiej podkład w sprayu cyk i gotowe. Tak serio to gdzieś coś takiego widziałam ale było koszmarnie drogie.
Zazdrosze tej ochoty na sex. Ja nie mam wcale. Poczytam wieczorem, popisze i padam na podusie.
Kostko to macie w nocy orkiestrę
Chago pomimo tego że jest lepiej może warto za jakiś czas iść do arelgologa.

W Seforze napewno będzie to cudo w sprayu widziałam taki puder na tvnstyle naprawde rewelka, ale cena też pewnie zwala z nóg .
Stary 2007-01-23, 11:09   #5542
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Dziewczyny widziałyście ile w Gadńsku spadło śniegu szok u nas nic. W końcu doczekałyśmy się inej pogody, oby teraz te choróbska wymiotło.
Stary 2007-01-23, 11:10   #5543
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

Cytat:
W Seforze napewno będzie to cudo w sprayu widziałam taki puder na tvnstyle naprawde rewelka, ale cena też pewnie zwala z nóg .
no właśnie....cena zawla z nóg...wiem o czym mówisz, ale to jest dla mnie "bardzo górna półka"...za wysokie progi.

FILIPEK

MADZIA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 11:24   #5544
Mariqa
Wtajemniczenie

W sprawie ejwonu się nie wypowiem : się nie znam na ichnich wyrobach
Ale niestety Meme ja mam złe doświadczenia z kosmetykami dwuetapowymi.
Pomijając już tusze- jak baza dobra, to szczotka ble, albo tusz jakiś płynny, mało wyrazisty kolor etc.
Z podkładami podobnie- ale używałam MF tego z dwóch części- podkład w sensie bazy i w sensie koloryzatora- baza rewelacja, ale już w połączeniu z podkładem dla mnie zbyt przytłaczające to jest. Na taką bazę naprawdę potrzeba już lekkiego podkładu. I u mnie to wyglądało tak np baza tuszu loreala a tusz hypnose lub najlepszy na średniej półce 200 kalorie. Z podkładów baza z MF i podkład z innej firmy /diorlight akurat wtedy/.
Spróbuj patentu biochemiczek ze skrobią ziemniaczaną lub dryflow, czyli kukurydzianą.
Podkład, dla nadania kolorytu i wyrównania, a dla matu- uwaga nieobciążąjącego i naturalnego omieść pędzlem twarz skrobią.
Tanie to jak barszcz i naprawdę dobre choć się wydaje takie..."spożywcze", ale tak naprawdę skrobia jest używana w kosmetykach /w pudrach guerlaina choćby / jako składnik właśnie matujący. Trzeba tylko oszczędnie, by uzyskać mat, a nie wizerunek gejszy.
Z baz mam też art deco- dość gęsta, biała, ale makijaż świetnie się trzyma. Ta baza ma oddzielny własny słoiczek /dość wysoką cene jak na średnią półkę/, używam jej tylko na wyjscia, na okres letni w ogóle według mnie odpada.
W innej kategorii są podkłady o wykończeniu pudrowym- ale wiesz Meme, jak cera jest skłonna do przesuszeń to nie polecam takiego podkładu- wśród nich sa np Cashmir perfect Loreala, DA H rubinstein, dP Chanela. Te podkłady tworzą mocny mat, mają taką aksamitne wykończenie, ale zawierają dużo substancji drażniących i wysuszających cerę.
Wiesz Meme czego Ci potrzeba? dawki witaminy C - jesi nie msz skłonnej cery do zanieczyszczania- smaruj gebulę Juvitem. Drożej można kupic Active C z larosza , serum Aurigi lub własnoręcznie ukręcić serum ze sproszkowanej wit C / kupić na mazidłach można/
Jesteś zmęczona i Fifkiem i ciążą i stąd wszystko odbija się na Twarzy, każda nieprzespana godzina i stres. Witamina C wzmocni naczynka, działa odtruwająco, rozjaśnia i rozpromienia cerę, działa jak taki enrgetyzujący drink.

W sprayu podkład ma Dior- cena widomo jaka, nie próbowałam, hm. jakoś mnie nie ciągnie ten sposób aplikowania podkładu, a jak sobie prysne miedzy brwi albo włosy? co przy moich umiejętnościach jest bardzo prawdopodobne.
Stary 2007-01-23, 11:28   #5545
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Cytat:
Napisane przez Meme Pokaż wiadomość
no właśnie....cena zawla z nóg...wiem o czym mówisz, ale to jest dla mnie "bardzo górna półka"...za wysokie progi.
Nie dla psa kiełbasa jak to mówią dla mnie też nie, chyba że wygram w toto-lotka.
Ja za śniegiem nie tęsknie.
Meme czy Twoje dziecko musi nas trzymać w takim napięciu??? Bąbelka ujawnij się bo zbzikuje niech to będzie dziewucha (albo facet-romantyk )
Przymroziło trochę, u nas jest -4. Wychodzicie na spacer? Ja właśnie nie wiem. Narazie gwiazda śpi więc mam trochę czasu aby się zastanowić.

Stary 2007-01-23, 11:32   #5546
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Joasiu właśnie szykuję się do wyjścia bo moje dziecko ma nerwa więc może mu po spacerku przejdzie .
Zauważyła,, że Ci Julka zaczyna ładnie w dzień spać super tylko pozazdrościć. No mi też zdarzają się takie dni z Matim, ale cicho......
Papaśki
Stary 2007-01-23, 11:40   #5547
_dAria86
Rozeznanie

Meme sez w ciąży-hmm ja byłam nie do za je cha nia!!że tak se powiem
Mariqa a jak stosujesz te oleje, to nie masz pózniej ,,schodzącej,, skóry jak po opalaniu?? i czy skóra sie nie uzależnia od ,,oliwienia,,??
Stary 2007-01-23, 11:43   #5548
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Cytat:
Joasiu właśnie szykuję się do wyjścia bo moje dziecko ma nerwa więc może mu po spacerku przejdzie .
Zauważyła,, że Ci Julka zaczyna ładnie w dzień spać super tylko pozazdrościć. No mi też zdarzają się takie dni z Matim, ale cicho......
Papaśki
Płatku zawzięłam się i jakoś to uregulowałam. Wcześniej było tak że wstawała o 6, ok 10-11 była już zmęczona więc kładłam ją na godzine. Potem padała o 17 i wojowanie do 23. Koszmar. Teraz wiem że musi zasnąć najpóźniej o 13 i wstać przed 15. Idzie wtedy spać max o 21. Nie było łatwo ale udało się. Jak jest ładnie to Julka śpi na spacerze.
Może Matiemu też się poprawi. Chyba są takie kryzysy w rozwoju dziecka po których wraca wszystko do normy. U nas gorzej w nocy bo budzi się co 4h. Wcześniej przesypiała całą noc. Mam nadzieje że to też minie.

Stary 2007-01-23, 12:00   #5549
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

kurde, jam myślałam, ze się znam na kosmetykach, ale moja wiedza to prszcz przy Mariq'ce! A mariqa pisząc o Juvicie, miałaś na mysli ten Juvit dla dzieci, witaminki? Bo ja takowe podaję daje właśnie Filipowi! Masz racje, moja cera jest poszarzała i zmeczona...na dodatek mam naczynka popękane....używam serii z Ziaji Photaktiv, krem z vit. C, ku mojemu zaskoczeniu faktycznie mniej je widać ,ale chyba najlepiej by mi zrobiło solarium,,,jak zwykle o tej porze roku, kiedy nie jestem w ciaży...

FILIPEK

MADZIA
Stary 2007-01-23, 12:07   #5550
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

u nas właśnie zaczął padać snieg....super!ja sie juz na wiosne nastawiałam! Poza tym zasypiam...Fifek mega pzrylepa, sam nei wiem co chce, zawsze tak jest jak cos go bierze - przechlapane wtedy z nim mam...

FILIPEK

MADZIA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości