Wszystko o Avonie - Część II - Strona 185 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-04, 07:08   #5521
agusiia69
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
nad malinowymi balsamami to już rozpływałyśmy się tutaj nie raz a oni jakoś chyba nie zamierzają wprowadzić
tak jest zawsze: gdy jest coś fajnego to oni wycofują, a jeśli my chcemy coś fajnego to oczywiście oni o tym nie pomyślą

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość

A co powiecie o mgiełce do twarzy aloes i awokado Naturals?
Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Kupiłam ją w zeszłym roku - bardzo przydała się na upały (np. greckie ). Daje uczucie odświeżenia i ochłodzenia, ale efekt nie trwa zbyt długo. Trzeba ją rozpylać z zamkniętymi oczami. Denerwuje mnie w niej tylko to, że jak się psiknie za blisko twarzy, to to wszystko po prostu sobie spływa... Ale polecam na lato
ja również polecam tą mgiełkę
zamówiłam ją dla siostry, ale oczywiście musiałam ją wypróbować mgiełka fajnie chłodzi i ma delikatny zapach ;-) bardzo przyjemna jest tak jak napisała margo80 nadaje sie na upały oraz na wf
Stary 2007-03-04, 07:39   #5522
isa666
Zakorzenienie

A czy ta mgiełka ma w składzie alkohol?
Stary 2007-03-04, 08:26   #5523
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
alcohol denat. jest na 3 miejscu od końca na liście składników

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 08:47   #5524
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
O to może i ja się na tą mgiełkę skuszę
Stary 2007-03-04, 08:58   #5525
alkaxy
biegam dla Zabawy

dziewczyny! mam problem. Miałam świetna jak dla mnie szminkę regeneracyjną, niestety gdzies mi sie zapodziła i teraz nie pamiętam koloru. To był taki lekko rózowy łosoś, jaśniutki. KAtalog niestety często przekłamuje kolory. Na tej stronie pink charm wygląda mniej wiecej tak jak ten mój kolorek http://kosmetyki-avon.pl/szminka-reg...m-pi-1568.html . Na innych jest bardziej rózowy. Zastanawiam sie jeszcze czy to nie był creamy nudy Może któraś z was ją ma i mogłaby mi podpowiedzieć ?
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 09:02   #5526
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Witajcie z rana
Niebawem wypadałoby złożyć zamówienie z 04 u mnie bo się już zaczela pare dni temu i tak się zastanawiam nad paroma rzeczami Wiem, że napewno wezmę spray do ciała Be.. Spontaneus po tym jak wywąchałam u siostry perfumy Jakos perfumy mnie ostatnio drażnią, a mgiełka będzie w sam raz

Mam pytanie, czy któraś z Was wie coś o tych produktach:
- świetlisty cień do powiek, odcień Mystic - to jest chyba jakaś nowość bo wcześniej go nie widziałam. W katalogu jest zaznaczone, że jest odcieniem migoczącym, mam nadzieję, że bez wielkich drobinek
- naszyjnik Maeve, nie wiem czemu ale coraz bardziej zaczyna mi się podobać niektóra biżu z Avonu
Byłabym wdzięczna za jakieś fotki w trakcie szkoły rzadko kiedy znajdzie się chwila czasu żeby na spokojnie pojechac do COK'u
Stary 2007-03-04, 09:04   #5527
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ania91 Pokaż wiadomość
mam do was pytanie : który żel pod prysznic ładniej pachnie : divnine time ( ten fioletowy ) czy Get ready ( ten niebieski )
Divinie Time- czerwony....pachnie bossskoooo,ta k ciepło i nie wiem czy o zapachu można powiedzieć romantico

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość
divine time jest czerowny, a fioletowy to my moment wiec nie wiem, o który Ci chodzi
Dokładnie tak jest

Cytat:
Dziewczyny, mam takie pytanie: czy perełki brązujące nakładacie bezpośrednio na twarz bez żadnego podkładu ani fluidu? Czy na fluid?... bo właśnie się tak zastanawiam nad tym
Ja perełki nakłądam różnie..najczęściej na "gołą" twarz...ale np jak mam jakieś większe wyjście to kładę podkład i perelki..a tak na codzień to tlyko perełk iaby się leciutko przybrązowić

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 09:19   #5528
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
wow....

Dziewczyny, mam takie pytanie: czy perełki brązujące nakładacie bezpośrednio na twarz bez żadnego podkładu ani fluidu? Czy na fluid?... bo właśnie się tak zastanawiam nad tym

Osobiście perełki brązujące nakładam na krem nawilżający+lekki podkład z nivea visage young

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
dziewczyny! mam problem. Miałam świetna jak dla mnie szminkę regeneracyjną, niestety gdzies mi sie zapodziła i teraz nie pamiętam koloru. To był taki lekko rózowy łosoś, jaśniutki. KAtalog niestety często przekłamuje kolory. Na tej stronie pink charm wygląda mniej wiecej tak jak ten mój kolorek http://kosmetyki-avon.pl/szminka-reg...m-pi-1568.html . Na innych jest bardziej rózowy. Zastanawiam sie jeszcze czy to nie był creamy nudy Może któraś z was ją ma i mogłaby mi podpowiedzieć ?
osobiście mam szminke regenerującą-odcień "pink charm"- w realu kolorek podobny do http://kosmetyki-avon.pl/szminka-reg...m-pi-1568.html
jest to delikatny róż, zmieszany z delikantym beżykiwm, jak nie dużo się go nałoży to kolorek taki brzoskwinkowy-łososiowy, a jak troszke więcej to ten róż bardziej się przebija, ale nie jest ciemny-to taki róż z domieszką brzoskiwni-osobiście bardzo jestem zadowlona z tego koloru.

Pamiętam, kiedyś zdjęcie odcienia "pink charm" i "creamy nudy" wstawiała, któraś z dziewczyn, mam tą fotke na dysku, więc pozwole ją sobie zamieścić, mam nadzieje, że nie pogniewa się ta osoba, która wstawiala fotke na wizaż, że wykorzystałam jej zdjęcia, ale sama nie mam możliwości zrobienia foto tego odcienia-a skoro może komuś pomóc, to prosze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 66.jpg (52,1 KB, 55 załadowań)

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 09:25   #5529
majula
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
wow....

Cytat:
Kupiłam ją w zeszłym roku - bardzo przydała się na upały (np. greckie ). Daje uczucie odświeżenia i ochłodzenia, ale efekt nie trwa zbyt długo. Trzeba ją rozpylać z zamkniętymi oczami. Denerwuje mnie w niej tylko to, że jak się psiknie za blisko twarzy, to to wszystko po prostu sobie spływa... Ale polecam na lato
Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
tak jest zawsze: gdy jest coś fajnego to oni wycofują, a jeśli my chcemy coś fajnego to oczywiście oni o tym nie pomyślą

ja również polecam tą mgiełkę
zamówiłam ją dla siostry, ale oczywiście musiałam ją wypróbować mgiełka fajnie chłodzi i ma delikatny zapach ;-) bardzo przyjemna jest tak jak napisała margo80 nadaje sie na upały oraz na wf
Cytat:
Cytat:
zgadzam sie w 100%
Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
Witajcie z rana
Niebawem wypadałoby złożyć zamówienie z 04 u mnie bo się już zaczela pare dni temu i tak się zastanawiam nad paroma rzeczami Wiem, że napewno wezmę spray do ciała Be.. Spontaneus po tym jak wywąchałam u siostry perfumy Jakos perfumy mnie ostatnio drażnią, a mgiełka będzie w sam raz

- świetlisty cień do powiek, odcień Mystic - to jest chyba jakaś nowość bo wcześniej go nie widziałam. W katalogu jest zaznaczone, że jest odcieniem migoczącym, mam nadzieję, że bez wielkich drobinek
Witam kiedys mialam ten cien ale w starej wersji ok 4 lata temu to byl tragiczny bo sie zwieral na powiece i krotko byl na powiece ale moze ten jest leprzy ja na pewno go nie wezme

Edytowane przez majula
Czas edycji: 2007-03-04 o 09:55
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 09:33   #5530
smerfeta01
Zakorzenienie

naprawdę nikt nie wąchał jeszcze True Glow
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 10:01   #5531
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie z rana

- naszyjnik Maeve, nie wiem czemu ale coraz bardziej zaczyna mi się podobać niektóra biżu z Avonu
Byłabym wdzięczna za jakieś fotki w trakcie szkoły rzadko kiedy znajdzie się chwila czasu żeby na spokojnie pojechac do COK'u
mi się bardzo podoba cały komplecik Maeve,ale na razie zamawiam w pierwszym terminie kolczykijak będę je miała to wkleję fotki
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 10:05   #5532
smerfeta01
Zakorzenienie

mam jeszcze pytanie odnośnie tej białej torebki z kat.05 ( była w ofercie letniej, teraz jest bodajże do wyczerpania zapasów, ma bambusowe rączki ), czy ktoś ją może ma i mógłby zamieścić fotkę jak wygląda w realu lub chociaż opisać czy warto ją kupić
Stary 2007-03-04, 10:06   #5533
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
naprawdę nikt nie wąchał jeszcze True Glow
wode najwczesniej moga miec okregi prognuziujace a w katalogu moga powochac ja dziewczyny z Klubu Rozy wiec chyba nikt nie wachal jej ale jakby sie taka osoba znalazla to ja tez chetnie poslucham opinibo tez nad nia mylse
Stary 2007-03-04, 10:07   #5534
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość

osobiście mam szminke regenerującą-odcień "pink charm"- w realu kolorek podobny do http://kosmetyki-avon.pl/szminka-reg...m-pi-1568.html
jest to delikatny róż, zmieszany z delikantym beżykiwm, jak nie dużo się go nałoży to kolorek taki brzoskwinkowy-łososiowy, a jak troszke więcej to ten róż bardziej się przebija, ale nie jest ciemny-to taki róż z domieszką brzoskiwni-osobiście bardzo jestem zadowlona z tego koloru.

Pamiętam, kiedyś zdjęcie odcienia "pink charm" i "creamy nudy" wstawiała, któraś z dziewczyn, mam tą fotke na dysku, więc pozwole ją sobie zamieścić, mam nadzieje, że nie pogniewa się ta osoba, która wstawiala fotke na wizaż, że wykorzystałam jej zdjęcia, ale sama nie mam możliwości zrobienia foto tego odcienia-a skoro może komuś pomóc, to prosze

dziękuję bardzo , wygląda na to, że to był pink charm
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 10:09   #5535
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
wode najwczesniej moga miec okregi prognuziujace a w katalogu moga powochac ja dziewczyny z Klubu Rozy wiec chyba nikt nie wachal jej ale jakby sie taka osoba znalazla to ja tez chetnie poslucham opinibo tez nad nia mylse
tez myślę, że jeszcze za wczesnie na jekikolwiek opinie na temat tego zapachu, ale zapytać nigdy nie zaszkodzi...anuż znajdzie się ktoś kto go wąchał
Stary 2007-03-04, 10:20   #5536
asia_z
Zakorzenienie

najwcześniej chyba jutro dziewczyny z okręgów prognozujących dostaną tą wodę, jeśli zamawiały. więc na wszelakie opinie trzeba jeszcze poczekać
Stary 2007-03-04, 10:21   #5537
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Witam kiedys mialam ten cien ale w starej wersji ok 4 lata temu to byl tragiczny bo sie zwieral na powiece i krotko byl na powiece ale moze ten jest leprzy ja na pewno go nie wezme
Hmm a jaka to była kiedyś seria? To może poszperam na KWC Kurcze, ten kolorek mnie strasznie kusi...

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
mi się bardzo podoba cały komplecik Maeve,ale na razie zamawiam w pierwszym terminie kolczykijak będę je miała to wkleję fotki
Mi kolczyki wydaja się za duże i za ciężkie trochę. Pozatym mogę nosić tylko prawdziwe srebro i złoto bo inaczej odrazu mam uczulenie Już dosłownie po kilku minutach noszenia ciemnieja mi uszy i wogóle... Ale zdjęcia i tak z przyjemnością zobaczę
Stary 2007-03-04, 10:33   #5538
naataliaa***
Raczkowanie

Witam w niedzielne dopołudnieZbliża się termin zamówienia z k04 i jak zwykle mam wielkieeee dylematy.Obecnie zastanawiam się nad zakupem mikrodermabrazji.Czy miała któraś z was doświadczenia z tym produktem??Szukałam na KWC niestety opinii żadnej nie znalazłam.JAkiś czas temu zastanawiałam się nad zakupem zestawu z Ori,ale w końcu nei kupiłam ni i teraz zastanawiam się nad tym.Jesli któraś z Was używała to bardzo prosze o opinię
Stary 2007-03-04, 11:57   #5539
pAtiŚ
Zakorzenienie

Dziewczyny, co myslicie na temat zestawu kolczyków z oferty netto 4?
Jest ich tam 3 pary....
Za wszystkie odp dziekuje

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-04, 12:17   #5540
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm a jaka to była kiedyś seria? To może poszperam na KWC Kurcze, ten kolorek mnie strasznie kusi...

byly ale dosc dawno temu jak nawet nie bylam jeszcze kosnultantka
Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Witam w niedzielne dopołudnieZbliża się termin zamówienia z k04 i jak zwykle mam wielkieeee dylematy.Obecnie zastanawiam się nad zakupem mikrodermabrazji.Czy miała któraś z was doświadczenia z tym produktem??Szukałam na KWC niestety opinii żadnej nie znalazłam.JAkiś czas temu zastanawiałam się nad zakupem zestawu z Ori,ale w końcu nei kupiłam ni i teraz zastanawiam się nad tym.Jesli któraś z Was używała to bardzo prosze o opinię
moja bardzo dobra przyjaciolka jej uzywala zakupila u mnie 2 opakowania byla bardzo z niej zadowolona, mowila ze efekty sa dosc dobre zapytam jej sie jak to dzialo dokladniej
Stary 2007-03-04, 12:21   #5541
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, co myslicie na temat zestawu kolczyków z oferty netto 4?
Jest ich tam 3 pary....
Za wszystkie odp dziekuje
Fakt nie widziałam ich na żywo ale wygladają mi tandetnie...takie niby złote...mi sie nie podobają ble

A czy któraś z Was ma może Opalizujący lakier do paznokci z K04 ze str. 105 w odcieniu Sand Shimmer ?? Na allegro wyszperałam tylko kolorek Sahara Sun http://ssl.allegro.pl/item169828039_...ew_.html#photo

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 12:39   #5542
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:

Na stronie 161 zamiescilam fotki tego cienia. Zauwaz,ze cien w katalogo 04 nie ma adnotacji,ze jest nowoscia Juz kilka lat temu pojawil sie w ofercie. Byc moze odswiezyli troszke opakowanie (choc szczerze mowiac nie zauwazylam tego).

W kazdym razie realny kolor odbiega od tego w katalogu ---- jest zimniejszy i ma cos w sobie z liliowego. Ja nie jestem z niego zadowolona --- nierownomiernie rozprowadza, jest rzadki, tworzy smugi i ma duze drobinki, ktore tez nieornomiernie sie nakladaja.Nie polecam.
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 12:54   #5543
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
moja bardzo dobra przyjaciolka jej uzywala zakupila u mnie 2 opakowania byla bardzo z niej zadowolona, mowila ze efekty sa dosc dobre zapytam jej sie jak to dzialo dokladniej
Dziękuję bardzo Myślę,że ją kupię,zwałszcza,że teraz 3% więcej to mi sie opłacaAle jakbyś zapytała przyjaciółki to będę bardzo wdzięczna
Stary 2007-03-04, 12:56   #5544
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Na stronie 161 zamiescilam fotki tego cienia. Zauwaz,ze cien w katalogo 04 nie ma adnotacji,ze jest nowoscia Juz kilka lat temu pojawil sie w ofercie. Byc moze odswiezyli troszke opakowanie (choc szczerze mowiac nie zauwazylam tego).

W kazdym razie realny kolor odbiega od tego w katalogu ---- jest zimniejszy i ma cos w sobie z liliowego. Ja nie jestem z niego zadowolona --- nierownomiernie rozprowadza, jest rzadki, tworzy smugi i ma duze drobinki, ktore tez nieornomiernie sie nakladaja.Nie polecam.
Dokladnie tez tak myslalam ze one juz byly i wtedy byly one tragiczne
Stary 2007-03-04, 14:09   #5545
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
A czy któraś z Was ma może Opalizujący lakier do paznokci z K04 ze str. 105 w odcieniu Sand Shimmer ?? Na allegro wyszperałam tylko kolorek Sahara Sun http://ssl.allegro.pl/item169828039_...ew_.html#photo
Mam odcień Sahara Sun - taki landrynkowy pomarańcz ale ładnie się mieni, to trzeba przyznać. Co do Sand Shimmer to kiedyś moja klientka go zamówiła bo szukałą czegoś w koloże cappucino i nie spodobał się jej kolor. Z tego co pamietam to za bardzo specjalny nie był. Delikatny raczej.

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość

Cytat:
Dokladnie tez tak myslalam ze one juz byly i wtedy byly one tragiczne
Dziękuje Wam bardzo Cień wydał mi się nowością bo jakoś wcześniej musiał mi umknąć - nie zauważyłam go. Jeżeli kolor odbiega od tego co jest w katalogu i aż w liliowy wpada to ja dziękuje
Zainwestuje w takim razie w tamten naszyjnik Maeve
Stary 2007-03-04, 14:50   #5546
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuje Wam bardzo Cień wydał mi się nowością bo jakoś wcześniej musiał mi umknąć - nie zauważyłam go. Jeżeli kolor odbiega od tego co jest w katalogu i aż w liliowy wpada to ja dziękuje
Zainwestuje w takim razie w tamten naszyjnik Maeve
Nie ma za co Dla mnie ten cien ma wstretny trupi odcien...
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 15:17   #5547
nutka85
Wtajemniczenie

Dziewczyny...
jak to w końcu jest?
W poprzedniej kampiani nic nie kupowałam...Za ile muszę teraz zrobić zakupy w COKu, żeby nie płacić dychy za małe zamówienie?
Mi się kojarzyło, że muszę zrobić zakupy za 50-80 zł. conajmniej, żeby nie płacić tej dychy.
Ale w gazetce NovaTy jest napisane, że przypominają, że jesli w bieżącej lub poprzedniej kampani miałam/mam zamówienie na 150 zł to nie płacę w COKu za zakupy...
Więc jak to jest?
Mam teraz zamówienie za 100 zł, chcę kupić to w COKu, ale nie chcę płacić dodatkowo....
jak to jest?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-04, 15:37   #5548
Vrenth
Zadomowienie

miałam wszystkie opalizujące lakiery i Sand Shimmer jest delikatny, taki jak w K4, opalizuje nieznacznie na jakiś delikatny róż, może coś jak katalogowe Cotton Candy z nailwear. nie pamiętam dokładnie, bo to chwilę temu było, ale taki jasny, delikatny, złocisty i bardzo ładny. szkoda że po pożyczeniu ode mnie resztki, kuzynka go rozcieńczyła i już był nie do użytku. naprawdę najładniejszy z opalizujących i jeśli będę składać zamówienie na 2 termin to może się skuszę...
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 16:08   #5549
karolinka123
Raczkowanie

Cytat:
O to może i ja się na tą mgiełkę skuszę
dla menie jest beznadziejna ta mgielka...malo intensywny zapach a odswieza tylko na chwile

karolinka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 16:42   #5550
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny...
jak to w końcu jest?
W poprzedniej kampiani nic nie kupowałam...Za ile muszę teraz zrobić zakupy w COKu, żeby nie płacić dychy za małe zamówienie?
Mi się kojarzyło, że muszę zrobić zakupy za 50-80 zł. conajmniej, żeby nie płacić tej dychy.
Ale w gazetce NovaTy jest napisane, że przypominają, że jesli w bieżącej lub poprzedniej kampani miałam/mam zamówienie na 150 zł to nie płacę w COKu za zakupy...
Więc jak to jest?
Mam teraz zamówienie za 100 zł, chcę kupić to w COKu, ale nie chcę płacić dodatkowo....
jak to jest?

Skoro w poprzedniej kampanii nic nie kupowałaś musisz zrobić zakupy za 150zł by nie płacić za tzw 'małe zamówienie'.
Lepiej więc sobie coś dobierz za 50zł, pewnie warto. Jak nie wiesz co to poczytaj forum - tutaj jest wiele kusicielek
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości