![]() |
#5521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
Dziś nie poszłam do wet - choć byłam umówiona, zadzwoniłam i powiedziałam że jego boli ten kark w który się wkłuwała - wszystko na to wskazuje- a poza tym nie chcę go znów stresować kolejnym wyjściem. No i odpoczywamy teraz. Najgorsze jest to, że on dziś jeszcze nic nie pił..... ![]() ![]() Taka taka, Lukreti dziękuję za słowa otuchy ![]() ![]() A co do zmarszczek, obwisłych policzków itp (nie wiem czy na cienie pod oczami to działa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moi rodzice też nie są bez wad(któż jest),ale nie wyobrażam sobie,że kiedyś może ich zabraknąć. Pomimo tego,że założyłam już swoją rodzinę mam takie przeświadczenie,że ciągle jestem dzieckiem,które w razie kłopotów może liczyć na swoich rodziców. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath nie pierwszy raz piszesz w podobnym tonie o swoich rodzicach, a to porusza we mnie jakieś takie miejsca, których nie chcę dotykać, trudno mi Cię zrozumieć, ale Cię rozumiem nie jasno to napisałam, cóż.... pokręcone to wszystko.... Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-04-22 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5524 |
Zakorzenienie
|
A ja rozumien sabbath bardzo dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po za tym Sabbathku doskanale Cie rozumiem,nawet nie wiesz jak bardzo............
![]() |
#5526 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie Dziewczynki jesteście mądre, śliczne i wspaniałe!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5527 | |
Wiedźma
|
Cytat:
To ogromny "kapitał" życiowy, taka świadomość bliskości, zaufania i... miłość. Miłość, której ktoś nas nauczył. Jeśli czegokolwiek ludziom w życiu zazdroszczę, to jest to dzieciństwo; nawet niekoniecznie bardzo szczęśliwe, ale... normalne. Moja matka nie żyje. Odkąd umarła wreszcie mogę być szczęśliwa. I jestem. To tyle. Więcej pisać nie powinnam. Taka Taka, ja wiem, co masz na myśli pisząc, że trudno Ci mnie zrozumieć - samej mi trudno. Nesko, Nikuś - to wiele ułatwia, kiedy ktoś potrafi zrozumieć takie gorzkie słowa. Wolałabym jednak, żeby nie było na świecie ani jednego człowieka, który może to powiedzieć (w tym przypadku napisać). Są rzeczy, których nie życzyłabym nawet najgorszemu zbrodniarzowi. A może najgorszym zbrodniarzom to własnie się w życiu zdarzyło... Niko, Nesko - dziękuję i ślę Wam najcieplejszy z sabbathkowych uścisków. Nikuś, mnie w ogóle zadziwia to specyficzne pokrewieństwo dusz, które, mam wrażenie, nas łączy.
![]() |
#5528 |
Zadomowienie
|
Dzięwczyny wszytskiego dobrego na zblizajacy się nowy tydzien.
Sabath,,,,jestes Dzielna,,,,KObieta ,,,,trzymaj się.........bo jestes wyjatkowa,masz wiele zaintersowan,,masz slicznego synka,,, fajnego jak mysle meza.,grono sprawdzonych przyjaciól ...Wazne ,że TY jestes super mamą dla twojego Aniołka. Postaram się do Was zagladac czasem z pracy,,,na koputerze w drugim pokoju mam neta,,to zerknę czasami. |
![]() ![]() |
![]() |
#5529 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Obojetność mojego ojca to zaiste drobiazg. Pierwszy raz pytanie o to, czy moja matka zasługuje na milość, jaką ją darzyłam zadałam sobie, kiedy zaczęła krzywdzić mojego syna. Swoją drogą, jak mogłam być na tyle głupia, by tego nie przewidzieć?!
![]() |
#5530 |
Wiedźma
|
Wybaczcie - zepsułam nastrój.
Więcej nie będę. ![]()
#5531 |
Zadomowienie
|
SaBATH JESTES szybsza jak edit na wizazu,,te slowa o stosunku twoich rodzicow do wnusia,,,napisałam i edytowałam zaraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5532 |
Zakorzenienie
|
strasznie się cieszę, że tu trafiłam, może to naiwne, ale cieszę się, że Was poznałam <prawie beczy>
no przepraszam <beczy> ![]() ps jestem w dobrym nastroju |
![]() ![]() |
![]() |
#5533 |
Zadomowienie
|
sabbath...pomimo mojej bolacej raczki,sciskam cie bardzo mocno
![]() nikomu tutaj nie psujesz nastroju,czlowiek musi czasami sie wygadac,wyzalic,po to tu wszystkie jestesmy,zeby sobie nawzajem pomagac,wysluchac,dodac otuchy..... Ty zawsze nas podbudowujesz jak nam cos na sercu lezy,jestes naprawde dzielna,wspaniala kobieta..godna nasladowania...ciesze sie,ze cie poznalam ![]() ![]() Reszte moich kochanych dziewczynek serdecznie pozdrawiam i caluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5534 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ja też się cieszę. Jasne. Ja w sumie też. ![]()
![]() |
#5535 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Jak łapka? Mniej boli? Jak się czujesz? Odpoczywasz? Nie przemęczasz się? Pozwalasz się obsługiwać i rozpieszczać (ze wszech miar wskazane)? Dziękuję Ci bardzo. ![]() Ja rzeczywiście tak konsekwentnie zgrywam twardziela, że sama w to już wierzę. ![]() ![]()
![]() |
#5536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5537 |
Zakorzenienie
|
sabbatku To jest wielki bolesny paradoks, moja koleżanka powiedziała kiedyś
" Kocham moją mamę bo to moja mama, ale jej nie lubię" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5538 |
Zakorzenienie
|
Jak tam "grabka" joasiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5539 |
Zadomowienie
|
Kochane...sledze sobie was juz caly weekend..ale nie mialam sily do was pisac...caly czas na tabletach jade..reka boli jak skurczybyk...wczoraj bylam na imprezie,na ktora tak sie cieszylam..i musialam caly czas z okladami siedziec..taka to byla impreza
![]() Ale juz z dnia na dzien lepiej...nie bede juz narzekala...bedzie coraz lepiej....a rozpieszczac i obslugiwac,kochana sabbath daje sie jak najbardziej ![]() taka taka ![]() ![]() ![]() ![]() neska,teraz zauwazylam nowy avatarek....taki tajemniczy i grozny....takie jakies skojarzenie mam... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5540 |
Zadomowienie
|
kochane moje
![]() ide spac,jestem padnieta,zycze wam kolorowych snow,do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5541 |
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki, pracowałam do tej chwili i przez to ominęło mnie Wasze towarzystwo
![]() Co tam, spotkamy się jutro ![]() Taka taka cieszę się, żę już masz lepszy nastrój ![]() Sabbatku, tak jak napisałą Toogra, jesteś fantastyczną mamą i to jest w tej chwili najważniejsze, nasza silna kobietko ![]() Johanko ![]() Dobrej nocki Laseczki! |
![]() ![]() |
![]() |
#5542 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() idę walczyć z całym światem ![]() zajrzę wieczorem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5543 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kobiety!
![]() Ciepłego i słonecznego dnia Wam zyczę! |
![]() ![]() |
![]() |
#5544 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Moje Kochane, Niezastąpione Dziewczyny - Przyjaciółki od serca: Niko, Sabbath, Dorinko, Lewek, Maro, Johhanko, Neseczko, Lukreti, Taka Taka, Toogro, Fredziuniu.
Kochane Moje bardoz żałuję, że nie mogłam uczestniczyc w Waszych ciekawych i życiowych dyskusjach. Wzruszyłąm sie, uświadamiając sobnie, że każda z nas ma jakies swoje problemy, drobne drzazgi w sercu, z ktorymi nie może sobie poradzić. Może to własnie tak bardzo nas zbliża, tak samo jako nasza wzajemna wyrozumiałośc dla siebie i ta wielka empatia, ktore opromienia nasze serca w momencie zwątpienia. Sabbat Kochana - jestem z Tobą. Ja nie wyobrażam sobie zycia bez Moich Rodzicow, ale niestety Ich apodyktycznośc wiele w moim życiu skomplikowała i mam wrażenie, że wielokrotnie komplikuje w rożnych relacjach, dlatego tak badrzo chcialabym miec możliwośc mieszkania tylko z moim Synkiem. Mam dzis kiepski nastrój, udało mi się nawet pokłócic z Moim Kochanym Synkiem - nie miałam racji - czepiłam sie Jego dziewczyny, a właściwie drobiazgu jaki skrytykowała. Czepiam się niepotrzebnie, ale tez musze Wam o tym powiedzieć, by sie oczyścić, bowiem teraz jest mi głupio pzred samą soba i Moijm Synem. Znów nie radze sobie ze stresem, ktory ostnio generuje moja działalnośc zawodowa, nie chce stosowac psychologicznie udowodnionej agresji pzremieszczonej - nie chce taka być ![]() Może rzeczywiście poszukajmy doskonałych kremow pzreciwzmarszczkowych na nasze piękne lica - to może mnie dzis odstresuje. Ale z druhgiej strony nie chce Wam narzucać tematu. Cieszę się z całego serca , że Was mam i abdrzo Wam za to dziekuję _ Wszystkim - Moim Kochanym Czarowniczkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5545 |
Zadomowienie
|
Witam moje kochane:switezianko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sloneczko pieknie przygrzewa,ja dobrze spalam,dlatego witam was w bardzo dobrym humorze... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5546 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath trzymaj się kochana i nie pozwól by złe wspomnienia przeszłości zatruwały twoją przyszłość
Czasami mam wrażenie,że zależność człowieka od drugiego i ten ogromny głód miłości wcale nie jest darem,ale wręcz przekleństwem.Ileż to ludzi cierpi na jej brak ile pokaleczonych psychicznie wraków ludzkich...i wszystko to zamyka się w jednym słowie Miłość. Dziewczyny kochane życzę wam abyście nigdy nie cierpiały z braku odrzucenia i nie zrozumienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#5547 |
Rozeznanie
|
Witajcie slonca
![]() ![]() ![]() Tak jak napisala switezianka kazda z nas ma jakies rany z przeszlosci i sama wiem po sobie ze staram sie byc silna kobieta na zewnatrz dla innych (rodziny) ale w srodku przychodza dni ze pekam wystarczy jeden maly drobiazg ktory przypomni ci co cie boli (a o czym moze zapomnialas) i peka ta moja tarcza ochronna i niestety (wstyd sie przyznac) niejestm juz taka silna ![]() Ale jak mawiaja co nas niezabije to nas wzmocni ![]() Mimo wszystko co bylo mam zamiar byc SZCZESLIWA ![]() Joasiu : jak reka ? boli dalej tak strasznie ? mam nadzieje ze juz jest lepiej ![]() switezianko: moze ta poranna sprzeczke z synem da sie popoludniu jakos zalagodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5548 |
Wtajemniczenie
|
Fredzuniu Kochana,
ja tez jestem z tego gatunku, co na zewnątrz uchodzi za kobietę sukcesu, siły woli i szczęścia, a w głębi zrzuca swoj pancerzyk i czasem zgłębia się w smutek i tej smutnej twarzy nie chce nikomu pokazywać ![]() Fredziuniu Kochana, juz chyba udalo mi sie przeprosic Mojego Syna, ale sama czuje sie z tym bardzo niekomfortowo, zaczynam sie zachowywac jak stara sfrustrowana złośnica - nie lubie siebie takiej ![]() Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-04-23 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#5549 |
Wtajemniczenie
|
Johhanko Kochana, jak tam Twoja sliczna łapeczka sie sprawuje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5550 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki Kochane
![]() Sabbath strasznie smutne było Twoje wyznanie ![]() Najważniejsze, aby zła przeszłośc nie rzucała się cieniem na nasze obecne życie. Ja także staram się aby przeszłość dała o sobie zapomnieć, realizuję to poprzez ogromne pokłady miłości, w które wyposażam swojego syna. Wierzę, że taka miłość stanowi pancerz na całe życie, hartuje i daje moc. Nie otrzymałam takiej mocy niestety i zbierałam tego żniwa całe życie, poprzez nieumiejętne budowanie relacji z mężczyznami. Od kiedy zdałam sobie sprawę z mojego problemu jest lepiej, panuję nad tym, poza tym miłość do dziecka uzdrawia i daje niezwykłą moc. Kiedy pojawił się na świecie poczułam się silniejsza niż kiedykolwiek wcześniej......... _________________________ _________________________ ____________ Świtezianko nie przejmuj się tak bardzo sprzeczką z synem, jeśli powód był błahy to powiesz mu, że byłaś zdenerwowana czym innym i dlatego tak zareagowałaś. To na pewno nic takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.