![]() |
#541 | ||
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() ![]() Martunia, te same śpiworki kosztują 450zł w innych sklepach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
A jakie macie inne śpiworki?
Edytowane przez ola0605 Czas edycji: 2016-11-09 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Z deszczem w butach
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby którąś interesowało to od 14.11 w biedrze mają być różne zabawki na promocji. Np. klocki drewniane 100 elementów za 40 zł: ![]() Edytowane przez Anika1986 Czas edycji: 2016-11-09 o 09:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zadomowienie
|
OMG nieźle z tym Lidlem....ja bym się wstydzila nawet gdyby mi nie odpowiadało...co innego jakby produkt miał jakąś wadę to wtedy tak...masakra...
Mężowi mojemu od pewnego czasu nie zdażyło się podczas przewijania trafić na kupę.I słuchajcie co akcja.Wczoraj przewija i słyszę z pokoju obok...No nie...ona sra ludzkimi kupami i to smierdzacymi.Ej czemu ona już robi takie kupy?takie ludzkie? Na co ja...no nie wiem może dlatego ze jest człowiekiem...dobrze ze Słonia nie urodziłam...powiedział że jestem okrutna 😃 ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Najlepsze na Świecie domowe jedzenie dla dzieci-te książkę próbuje upolować ponoć genialne przepisy dla maluchów.Ktoś cos?
#546 | |
Zakorzenienie
|
Ale tak sobie jeszcze myślę w kontekście tego lidla, że w Polsce nigdy nie będzie tak jak w stanach czy na zachodzie Europy ze zwrotami, gwarancjami. Pewnie przez biedę u nas szerzy się takie cwaniactwo. Słyszałyście, że w zarach ekspedientki potrafią wąchać zwracane ubrania, żeby ocenić czy faktycznie nie były noszone?! Z drugiej strony moja koleżanka kupiła swojemu choremu dziecku zabawkę i po dwóch dniach zapakowała i odniosła do sklepu!!!
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba ze w Lidlu tacy wszyscy wyrozumiali że tak ufają ludziom.
![]() |
#550 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny krem ochronny do buźki? Nie nawilzajacy tylko ochronny. Pewnie nie moze miec w skaldzie wody. Ktoś coś?
(Oczywiscie jestem za jak najlepszym skladem).
![]() |
#553 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Zabcia ja Ci polecam Sopelek,może też być z Emolium krem ochronny na wiatr i mróz, ja kupiłam z Babydream na wiatr i mróz i też jest spoko.A ten zwykły z babydream mąż do rąk używa a jest alergikiem i aktualnie leczy wysypke po marchewce i twierdzi że mu fajnie łagodzi zaczerwienienie.
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Czesc pospalismy znow do 10. Cudowne dziecko. Noc tez fajna wiec odespalam wczorajszą.
Fab napisalas to co ja tez czuje. Bron Boze nie mam Ci za zle tego posta hehe nie chcialam juz wczoraj tyle smecic ale piszecia sama prawde. I uwierzcie ja wcale niczym nie tlumacze tego co wczoraj zrobil. Niczym. Kazda jesna osobe bym skreslila gdyby zajmujac sie moim dzieckiem tak sie zachowala. Tesciowa juz by kwiatki gryzla hahaha. Jemu wczoraj do konca dnia nie dalam malego. Sama sie z nim bawilam potem go na zeby strasznie bolalo i to tez sama ogarnelam Tez sie zastanawiam co bedzie jak maly z premedytacja bedzie cos robic denerwujacego. Juz wiem ze etap celowego zrzucania zabawek i podaj mi bedzie ciezki. On nie trybi ze to kolejny etap rozwoju. Juz teraz niechcacy malutki gdy sobie przeklada z lapki do lapki i mu wypadnie pare razy to ten mowi koniec nie ma zabawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś jest takiego, że traktują nas czasem jak podludzi, a my tam i tak ciągniemy ![]() Chyba pierwszy raz próbuję uśpić Marysię nosząc ją... na leżąco jeść nie chciała, na siedząco też nie, a marudzi straszliwie... teraz noszę i spać nie chce, ale widzę, że jest zmęczona, bo nie gada, nie uśmiecha się tylko żuje swój rękaw i tępo patrzy przed siebie... ![]()
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-11-09 o 09:57 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Napisal smsa jak tam bylo dzis w nocy.
Odpisalam jednym slowem- dobrze. On ? (Tak piszemy gdy nie wiemy o co chodzi) Odpisalam ze nie zamierzam dzis udawac ze nic sie nie stalo jak gdyby nic i ze jest miedzy nami ok bo nie jest. Cisza. |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zara dla mnie to badziewie. Serio, kupiłam kilka koszulek córce jakieś spodnie i taki szit że głowa mała. Wszystko się porozciagalo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Moje własne osobiste mini stópki
![]() Niestety Polaki cwaniaki zawsze zrobią siarę. Na pewno trochę to wynika z niezamożności,ale wiele osób pewnie też sobie myśli, że skoro mnie wszyscy począwszy od państwa, poprzez pracodawców itp wykorzystują na każdym kroku to czemu ja mam tego nie zrobić skoro mam taką okazję? Ja osobiście bym się wstydziła. Ja muszę kupić jakiś spiworek ale nie mogę się zdecydować. U nas już biało a w miasteczku oczywiście paraliż. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- A czy te kremy na zimę nie zapychają? Ja nie umiem tego ocenić, a potrzebuję dla Mateusza lekkiego kremu nawilżającego ze względu na to rzekome ŁZS. Babydream chyba właśnie wywołał u nas te krosty na buźce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#559 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja juz nie moglam zasnac odkad sprawdzilam wyniki! ![]() Cytat:
Iwonia, ja tez popieram Fab. Ale! Nie mamy tez pelnego obrazu waszego zwiazku, nie znamy Cie(no dobra, troche znamy ![]() Cytat:
Mu uzywamy weledy 'weather protector'. Wydaje sie ok ![]() Cytat:
Jak ja bym czytala o swoim!! Czasem az mi szkoda tych biednych ludzi, bo on nie traktuje tego powaznie a inni sa zdezorientowani haha Cytat:
Eee, tutaj tez ludzie kombinuja. Mi byloby wstyd. Pewnie wszystkie ogarniacie, ze jak sa jakies fajne rzeczy w promocji, wlasnie w lidlu czy cos to ludzie ustawiaja sie w kolejkach od rana i rzucaja sie po to. Przezylam szok z dwa tygodnie temu, gdy w pracy dziewczyny mi powiedzialy ze tutaj tez tak robia ;p bo akurat mieli drewniane zabawki, domki/kolejki etc w aldim za bezcen i ludzie sie rzucali na to ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy tylko ja od maja nie umyłam okien i nie wyprałam firan ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#562 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
jeden i drugi jest naprawdę dobry ale przy alergii z nivea ostrożnie. Zawsze na zimę najlepiej się sprzedaje sopelek i ta nivea natomiast przy alergikach najczęściej emolium i hipp przy czym moim zdaniem hipp ze składem wygrywa. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#563 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Takie zajęcia dla maluchów, że np. malują kolorowankę, jaką postać i skanują aplikacją i w aplikacji ta postać się rusza i ma takie kolory jak dziecko pomalowało albo bawią się lego sterowanymi robotami. Jej tata szybko ogarnął programowanie, takie proste, że samemu się grę pisze, w stylu jeśli jest ściana to zrób dwa kroki w lewo. Cytat:
Współczuję, ja na śmierć i życie walczyłam przed pierwszą ciążą, w ciąży też, alw to pewnie dlatego, że robiliśmy remont kupionego mieszkania. Tylko ja tak z grubej rury, że jak mamy coś niemrawo do siebie podchodzić to on ma się wyprowadzić z domu, żeby mnie z równowagi nie wyprowadzać swoją obecnością i wtedy dostaję superpowera i jakoś sobie radzę z dziećmi, z odwożeniem do przedszkola, psem, kotem a on dojrzewa. Najgorzej jak zwierzę zachoruje wtedy. Cytat:
A z tym tabletem to właśnie mamy go już vo niespodziewanie staliśmy się posiadaczami i chcieliśmy córce oddać, sami nie używamy go i raczej nie będziemy. Ona lubi też nasze zdjęcia oglądać. Cały czas myślę, bo ona się do zabawek jakoś szczególnie nie przywiązuje i da sobie wszystko przetłumaczyć, no prawie wszystko. Edytowane przez biedronkadancer Czas edycji: 2016-11-09 o 10:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Coooo??? Trump wygrał??? Tu dopiero przeczytalam.
Tra ge dia |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba Clinton ze swoimi powiązaniami z Bliskim Wschodem gorsza, takie opinie słyszałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Przyczajenie
|
Oj, dziewczyny...potrzeba troszkę czasu żeby nadrobić wszystko co przeczytałyście
![]() ![]() Co do mężów/partnerów to ja może na pocieszenie niektórym powiem , że mój mąż prawie wcale nie zajmuje się naszą córką. Nie wiem, on chyba po prostu nie umie. Znaczy już go trochę przyzwyczajam, myślę, że to najwyższy czas i tak z dwa razy w tygodniu ma ją na tą godzinę ale on odmierza ten czas z zegarkiem w ręku. Jest dla Alinki czymś w rodzaju atrakcji. Najgorsze jak jestem w domu i słyszę, że ona płacze a on nie reaguje. Mam pretensje zawsze, a luby twierdzi, że dziecko przecież musi sobie popłakać. A mnie coś trafia...dlatego nawet nie chcę wychodzić z domu bo wiem jak to będzie wyglądało. Na jego obronę powiem jedynie, że jak córka nie jest marudna to potrafi się z nią pobawić. Ale też na chwilę...W każdym razie sam zachowuję się czasem jak dziecko ![]() No i jest jednym z tych facetów którzy uważają, że jak kobieta siedzi na macierzyńskim to nie ma prawa być zmęczona tak jako on biedny który musi chodzić do pracy! Ale...w innych sprawach jest ok i to doceniam. Okien też jeszcze nie myłam, moja mama przyjechała i mnie wyręczyła ![]() Powiem Wam, że zabraliśmy Alinę ostatnio do centrum handlowego, do Smyka (2 raz w jej życiu ) i była zachwycona! A jak się 'rozgadała' ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- A co do kremu to hmmm....my używamy zwykłego bambino ochronnego. Tylko tego z lekką konsystencją. Na razie nam pasuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Ja sie boje trumpa i jego powiazan z ruskimi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie mam umytych okien, o frankach i zasłonach wolę sobie nie przypominać:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.