![]() |
#541 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Zawsze lubiłam koty bardziej niż psy. Jednak się to zmieniło, odkąd 5 lat temu siostra przyniosła 2,5 letnią kotkę po przejściach (odratowana: połamany nos, łapki, ogon, przetrącony grzbiet) więc kotka jest bardzo agresywna. Potrafi ugryźć nawet jak się do niej nie podchodzi (doskakuje do człowieka). Całe szczęście że widzę ją tylko jak przyjeżdżam do rodziców. Jednak sprawiła, że przestałam na koty patrzeć jako coś miłego i fajnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze miałam napisać, że my w dużym wózku jeździliśmy aż młoda wolała chodzić po nogach. Wtedy łatwiej było mi ogarnąć parasolke i dziecko. Aczkolwiek wygodniejszym wózkiem było nasze camarelo jednak.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- My już po śniadaniu, dzisiaj twarożek. Zaraz jeszcze jajko sadzone wciągnę i idę się szykować. Chodzi za mną już kilka dni takie jajeczko. Proszę o kciuki. Ja czekam z praniem i prasowaniem na cieplejsze dni.
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Dziś mam studniówkę!
Postawiłabym Piccolo, ale mam po nim zgagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wypiłam właśnie glukozę siedzę i czekam ![]() Ale to było dobre ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Tuska jak tam budowa?my czekamy na pozwolenie..chcemy koniec marca poczatek kwietnia z fundamentami ruszyc ale ziemia mokra ..ma padac więc moze byc ciezko..poki ci mamy garaz postawiony i niedlugo kibelek..koparka tez juz wjechala :p.
Ja juz po sniadanku..kawka i ide nadrabiac. U mnie serek wiejski..pomidor..zielona cebulka i kanapka z maslem z chleba orkiszowego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Vela super ze ci smakowalo..to jest Twoje badanie.. Wczoraj ewidetnie nie był moj dzien..ciagle bym spala..mam nadzieje..ze dzis bedzie lepiej..chce poczytać jakies poradniki..lekko poogarniac..zobaczymy Piękny dinozaur ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Kciuki za wizytę 👍😙👍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej tak w ogole😁ja juz wstalam o 11 szybka kawa z kumpela, a wieczorem z moimi dziewczynkami idziemy na miasto😁 nareszcie w pelnym skladzie...nie pamietam kiedy sie ostatnio widzialysmy🙆 Ale mialam glupi sen, oa razu po porodzie wybralismy sie z mezem do kina...czekalam tylko az corke wypisza ze szpitala i mialam ja odwiezc do rodzicow, normalnie patola😯 w miedzyczasie poszlismy na kluski slaskie😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
No dobra, teraz nie jest fajnie. Jest mi tak niedobrze że dramat. Odplywam tu... Aż kręci mi się w głowie.
Jelonek super ten dinozaur ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#553 |
Rozeznanie
|
Kuz niedlugo bede z Wami pisacm zostalo mi 20stron do nadrobienia i wracam. A poki co siedze w kolejce czekam na pobranie krwi. Mam w reklamowce jablko i drozdzowke i juz tylko czekam kiedy wciagne... A potem ide po sklepach pochodzic...
U Nas piekne slonce. Zanim przybieglam do zabiegowego zaprowadzilam Cirke do przedszkola i wrocilam do domu wstawic pranie. Akurat jak wroce do domu do rozwiesze i bedzie schlo na balkonie w sloneczku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Vela ja tez na glukozie siedzę. Już po pierwszym pobraniu jestem.. Nawet nie było tak zle... początkowo jedynie tak mdło i lekko słabo... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#556 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja popiorę kwiecień/maj jak już pokoik po remoncie będzie i od razu poukładam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Ja bede prala w maju...tak samo zamawiala apteczna wyprawke..ogolnie po remoncie maj bedzie pracowity
![]() Mmona zazdroszcze wypadu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Vela ja tez wypiłam bez problemu na koniec tylko polizałam troche cytryny zeby mi się smak poprawił w ustach
![]() ![]() kiedy odbierasz wyniki? Witam nowe mamy ![]() Ja narazie nic nie robię bo nie mam mozliwosci pewnie jak bym miała mieszkanie ogarnięte to pomału bym szykowała rózne rzeczy-na razie dom rozkopany totalnie :/ syf kiła i mogiła ![]() Na razie jestesmy w czarnej ![]()
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
Jelonek ale świetny dinozaur!
![]() I gratulacje z okazji 100 dniówki! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Wtajemniczenie
|
Adatka też marzę o tym by iść spać a tu jeszcze tyle zalatwien mamy
![]() A czuję się coraz gorzej. Ciągnie mnie na wymioty, nawet się nie kryje z tym, ludzie się tylko dziwnie patrzą ![]() Wyniki będę mieć do dwóch godzin, sprawdzę w internecie. Wynik na czczo już mam - 89 Tak ledwo, ledwo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#563 | ||
Zakorzenienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7184991 1]Witajcie z rana
![]() dilanaj - nie panikuj, ja też w pierwszej ciąży, zresztą sporo nas pierwszych tutaj. U mnie termin 20.06. Też czym bliżej tym bardziej się boję - nie to że nie dam rady, bo to wiem, ale boję się komplikacji, długiego dochodzenia do siebie. Wierzę że będzie dobrze. mmona24 - współczuję że lekarz odchodzi i to teraz. Mam nadzieję że trafisz na fajnego lekarza. VelaLuca - też zastanawiamy się nad dokupieniem bagażnika na dach. Co do kotów i włażenia wszędzie - to że teraz nie włażą nie oznacza że nie będą tego robić - koty to drapieżniki które są nieobliczalne - miałam chyba z 10 kotów w czasach dzieciństwa. Nie przewidzisz ich zachowania. Co do prasowania, nadal czekam z tym na pranie w dziecięcym proszku jak się cieplej zrobi. Upiorę wszystko za jednym zamachem, bo mam duży wsad w pralce i się zmieści. Teraz nie opłaca się prać no chyba że w zwykłym proszku jak ciuszek z lumpka, a w szafce i tak się kurzy, więc i tak będziesz w maju prała znów i prasowała.[/QUOTE] Wiadomo, że kocie zachowanie może się jeszcze zmienić, ale bałam się, że to będzie ich ulubiona miejscówka- w końcu wózek jest na wysokości i do tego taki przytulny. Ale w ogóle się nie interesują. Eeeee... nie zamierzam raczej prać drugi raz. Może źle myślę, ale nie jestem aż tak przeczulona żeby ubranka, które w szafie poskładane leżą prać jeszcze raz bo się zakurzą bardzo. No nie. A jakby mi się zmieniło to najwyżej wypiorę :P Ale nie chciałam brudnych w szafie trzymać a te reklamówki na podłodze mnie denerwują. A jeszcze ze dwa prania będą, tyle tego. Kupiłam już dziecięcy proszek. Cytat:
Trzymaj się tam! Ja jutro chyba idę... Ale jakoś tak mi się nie spieszy i myślę czy na pewno :P Cytat:
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
Hej,
Ja właśnie też siedzę na glukozie, jeszcze tylko jedno pobranie mnie czeka za godzinę i do domu, jakoś dałam radę wypić nawet bez cytryny bo u mnie nie było można jej mieć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#565 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że dinuś Wam się podoba
![]() Paula, zabawki będzie ci się szyło cudownie, zobaczysz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
Mam tak rozrzedzoną krew po tej heparynie że tryska jak wulkan 😨
Jeszcze jedno wklucie za 30 minut i spadam stąd po drozdzowke ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Czesc Wam! Ja juz w trakcie sniadnka- mam takie samo jak Ania tylko zamaist chleba orkiszowego wcinam wafle ryzowe 😃
Vela to moze bys za kazda wypila ten cudowny eliksir? Jelonek dinuś super! A czym wypychasz? Wczoraj moj Bartek pomalowal 1 warstwe farby takiej morskiej. Ale super wyglada! Bedzie taka 1 ściana a pozostale szare 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Kurcze zazdroszcze Wam ze mozecie sobie poprac. Ja nie mam gdzie rozwisic bo cale mieszkanie zawalone rupieciami z pokoju ktory malujemy. A prac ciuszki dla małego to zaczne chyba w kwietniu i potem sobie wszystko poukladam..moze w weekend pojedziemy po komode i pollki. Kurcze ale sie ciesze 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#568 |
Zakorzenienie
|
robie pulpeciki, troche poogarnialam, pozniej jeszcze kurze i pozamiatac .. tez mysle, czy nie zostawic wiecej szarosci i tylko jedna sciane turkusowa ..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Panna anna a ja bym chciała w taką miętę/pistację iść jako dodatki.
Bo ścian ruszyć nie mogę, jedna jest beżowa a jedna taka kawa z mlekiem. Jakieś tam dodatki mam już w tym kolorze (leżaczek i matę ale zawsze to jakiś punkt zaczepienia) i wydaje mi się, że będzie dobrze pasować do ścian. Boję się, że mocniejszy turkus szybko by mi się znudził. Ale takie musztardowo żółte dodatki też są śliczne i też je rozważałam :P Myślałam o naklejkach na jedną ścianę ale obawiam się, że się zniszczy i muszę właściciela zapytać czy będzie ok. Jak nie to bez ruszania ścian też dam radę ![]() Ja się już do pracy nie nadaję. Pocieszam się, że już tylko 13 dni :P Potem pewnie w domu będę musiała coś policzyć jak będę chciała premię :P Już decyzja podjęta- powiedziałam, że jutro z domu pracuję bo badania muszę zrobić.
#570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.