|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
"wsrod grona fryzjerskiego panuje zasada - im mniej na wlosach - tym sa zdrowsze i to tez sie tyczy odzywek bez splukiwania moje drogie"
zgoda ,ze wsuwki, gumki , klamry itd noszone bez umiaru szkodza wlosom obciazajac cebulki... ale co do odzywek? chyba "lekko" przesadne porownanie ![]() ![]()
#544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
gaga, ale taka prawda
![]() ja np uzywam samych odzywek do splukiwania, dopieram szampon do struktury i podatnosci wlosow.. nie uzywam zadnych gumek do zwiazywania czy tez klamr do podpinania , nie rozczesuje na morko i tez nie uzywam szczotek tylko grzebienia - po prostu - samowolka dla mojej glowy ![]() ![]() nanus - mamusia sie spisala! roznicy koloru najmniejszej nie widac a Twoje wlosy wcale nie sa tak cieniuskie jak mowisz, jednak zwazywszy na wyglad po przedluzeniu i bez patrzenia na zdjecie przed - moge smialo powiedziec (z pewnoscia) ze to byl zabieg na wieeeeeeeelgachny plus dla Ciebie ![]() ![]() pozdrawiam goraco
#546 |
Raczkowanie
|
boshhhhh.. ile bledow.. ah..
musicie mi wybaczyc - wybralam sobie drugi kierunek studiow i zaczynam powoli zalowac bo np w chwili obecnej mam 3 noce do tylu ![]()
#547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tam lub ie szczotki, masują skórę głowy i pobudzają wzrost cebulek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
Nena1984 gratulacje dla zdolnej mamy
![]() efekt jest super!!!!!! i wcale nie widać że robiła to mama która jak piszesz nie jest fryzjerką! wyglądają super!!! włoski masz lekko falowane na końcach , ładnie to wygląda, gdzie je kupiłaś ? |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
aha ja jeszcze chcialam wrocic do tej nieszczesnej sprawy szczepana, mysle, ze jak szczepan zgodzila sie na poprawki u tej samej NIEDOBREJ fryzjerki, to sila rzeczy nie moze ona byc NIEDOBRA. Bo jakby mi ktos zrobil naprawde krzywde, to wiecej bym sie u niego nie pojawila na kolejne tortury...
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Wtajemniczenie
|
nena1984 a jakie poniosłaś koszta tego wszystkiego ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny mam pytanie. mam namiary od anastazji do pani ktora robi metoda japońska. czy jest ktos chetny z okolic katowic na takie przedłużanie włosków? bo ona moze przyjechac ale mysiałoby byc wiecej niż 1-na.dodam ze moze byc to robione u mnie w domu . jesli ktos chetny to piszcie. renia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Wlasnie stalam sie szczesliwa posiadaczka pieknych wlosow indyjskich
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej! czy ma ktoras z Was namiary na kogos kto dobrze przedłuża wloski - w rozsadnej cenie oczywiscie.....Najbardzie j interesuje mnie Wroclaw( badz ktos kto dojedzie do Wrocka! ) ewentualnie ja bym mogla dojechac do Łodzi , Piotrkowa Trybunalskiego lub do Bełchatowa.......bardzo dziekuje za wszelkie info.......ps.czytalam tu o oobie ktora robi wloski w lubinie-czy dojedza do wrocka?za wszelkie info bede bardzo wdzieczna..... ollkas@tlen.pl pozdrawiam olka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
hej tyle sie mówi o sposobie przedłużania włosów, a mnie interesuje również jakie wlosy wybrac aby byly najlepsze. teraz nosze europejskie. ale te pomimo ze są ładne niestety krusza sie. zapewne jest to wuna prostownicy ale od czasu do czasu trzeba no nie? słyszałam ze super sa indyjskie jesli chodzi o trwałosc ale..własnie tych nie można farbowac..bo coś tam coś tam...i będa do wyrzucenia. dobre opinie sa również i włosach słowiańskiech i prawde mówiąć i takich myśle. o azjatach nie słyszałam najlepszej opinii. także ....moze ktos mi powie, ewentualnie da namiary na jakąs hurtownie albo co...które włosy są naprawde godne polecenia. pozdr. renia
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Przedłużyłam wczoraj włosy, ale.......
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
A ja w sobotę przedłużam sobie włoski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam juz drugi raz zalozone indyjskie i pierwsze farbowalam 3 razy czarna farba i nic sie nie stalo.Oczywiscie potem trzeba o nie tak samo dbac i uzywac odzywek ,tak jak przy kazdych farbowanych. Wlosy nadaly sie do ponownego uzycia i wiekszosc pasemek mam zalozonych teraz,poraz drugi.Reszta lezy w szufladzie bo byly wystopniowane i nie pasowaly. Teraz tez bym juz musiala powoli farbowac ale wpadlam na inny sposob. Nie farbuje calych wlosow juz tylko same moje odrosty.Po prostu calych mi sie nie chce.. Uwazam ,ze indyjskie wlosy sa super.Mocniejsze i troche grubsze od europejskich a dzieki temu troszke trwalsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Przyczajenie
|
Hej, mam pytanie do Natalas5. Pisałaś (gdy Podziomka pytała) że masz namiary na panią z gdyni, która przedłuża włosy. Możesz podac te namiary jeszcze raz, bo w tamtej wypowiedzi chyba zapomniałaś ich dodac
![]() A jak ktoś jeszcze moze polecić kogoś z trójmiasta lub okolic to bardzo poproszę ![]() P.S. Moze głupie pytanie, ale często forumki używają skrótu TŻ ( z kontekstów domyslam sie ze chodzi o ich facetów) - ale co on oznacza dokładnie ????? |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
towarzysz życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Przyczajenie
|
towarzysz życia - ale super !!!! TŻ - a skąd to określenie przywędrowało??????? Czy to taki forumowy słownik????
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Przyczajenie
|
Aha, jeszcze pytanie, czy moze słyszałyście o przedłużaniu na wosk????? Jesli chodzi o okolice trójmiasta to znalazłam panią w Wejherowie - która robi własnie taką metodą. Ale na czym to polega???
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
ja mam namiary na panoa z krakowa ktora robi metoda wplatania tasmy. jsli sprawa jest auktalna. napisz dam ci tel . pozdr. renia
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
witam powd zmi prosze skad mialas te wloski indyjskie. ja mialam okazje kupic ale powiedziano mi ze nie moge ich absolutnie farbowac. a ja musze. a ty piszesz ze swoje farbowalas. wiec prosze o porade. dzieki. renia
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
A jaka szczotka musi być do czesania przy włosach naturalnych??
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Xenia. pani z allegro od ktorej chciałam kupić włosy indyjskie Reemy powiedziała zebym nie robiła głupot i nie frabowała. stad moje pytania. ale skoro masz i mowisz że są ok, to ja ci wierzę, tylko moze mi powiesz jakiej firmy masz włosy albo gdzie je można nabyć , albo co..no i dzie ki za odzew.pozdr. renia
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Przyczajenie
|
Hej!chcialam prosic o rade dziewczyny ktore sie znaja na przedluzaniu wloskow badz tez maja wprawe w noszeniu ich ....mam kilka typow w jaki sposob to zrobic ale ciagle sie waham... otoz
1.zalozenie syntetykow metoda dome(na warkoczyk i zgrzew) 2.naturalne ,europejskie metoda micro ring hair extension 3.i metoda na tasme(ale niewiem jakie naturalne czy tez nie.....zachwalane przez "anastazje") jesli gdzies sie pomylilam co do metody to prosze o wyrozumialosc bo sie kompletnie na tym nie znam.........dodam ze mam naturalne wloski jasny braz i farbuje na jasny blond,sa one w dobrej kondycji,dosc grube i geste a siegaja mi do ramion ..jednak marza mi sie dluzsze aha i nie chce rezygnowac z rozjasniania....... wszystkie uczynne dziewczynki prosze o rade!!! pozdrowki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.