|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Zadecyduj o przyszłości karmy na forum | |||
zostawiamy karmę w takiej postaci i na takich zasadach jak w okresie próbnym |
![]() ![]() ![]() ![]() |
720 | 44,01% |
zostawiamy karmę jak teraz oprócz mocy dotknięcia - wszyscy mają identyczną |
236 | 14,43% |
karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, moc dotknięcia bez zmian |
84 | 5,13% |
karma będzie widoczna TYLKO w profilu użytkownika, ale wszyscy mają mieć jednakową moc dotknięcia |
83 | 5,07% |
całkowicie rezygnujemy z karmy |
513 | 31,36% |
Głosujący: 1636. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | ||
Killing me softly
|
Dot.: KARMA: głosowanie
Cytat:
Cytat:
I nie jest to zaśmiecanie forum ![]() ![]()
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też na miejscu dzieczyn chciałabym wiedzieć co się stało, że nagle mają -1000 karmy.. czy to nie dziwne? Dziwne zwlaszcza dla osób, które kojarzą je i wiedzą jaki miały sposób wypowiadania się, a pojawienie się tutaj emotki "trol" jest chyba mocno nie na miejscu ![]() Zbieg okoliczności? ..może.. mimo wszystko jest to dziwne i wcale się nie dziwię, że one jako (byłe) użytkowniczki forum chciałyby żeby sytuacja się wyjaśniła. I my też byśmy chciały ![]()
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Ja również dziewczynom się nie dziwię i na ich miejscu zrobiłabym to samo. Cieszę się, że sprawa się wyjaśniła, jednak jakiś niesmak mi po tym wszystkim pozostał. Naprawdę nie potrafię sobie wyobrazić, w jaki sposób "przypadkiem" zablokowano i pokolorowano na czerwono właśnie te Wizażanki
![]()
#544 |
Zakorzenienie
|
Widze że główny temat zszedł na inne tory
![]() A ja chce POPROSIĆ uprzejmnie by ujemną karmę można było przyznawać tylko z uzasadnieniem! Wiem że nie tylko mi na tym zależy, dlatego jeśli karma zostanie i istnieje taka możliwość to bardzo prosze by ujemna karma bez powodu nie mogła być przyznawana. |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Nie depcze krokusów
|
Pomysłów na zmiany w karmie zabrakło, więc kobietki zaczęły bezsensowne kłótnie... Zaistniała dziwna sytuacja, więc prośba o wytłumaczenie jej jest jak najbardziej prawidłową reakcją. Przy okazji - czy wiadomo już, czemu tak się stało i czy to był przypadek czy celowe działanie? Jestem tu nowa, więc nie znam tych dziewczyn i ich historii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do spiskowych teorii dziejów - to albo artykulujcie je albo wyraznie albo wcale bo tego typu akcje robia sie nudne. Jeszcze jedno. Redakcja nie musi wlumaczyc wcale. Bo to jest jej portal i tak naprawde nie ma takiej osoby (z wyjatkiem redakcji) po ktorej odejsciu wizaz by sie zalamal lub stracil. Jesli ktos odejdzie wczesniej lub pozniej zostanie zapomniany. Taka jest prawda.
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edytowałam, żeby nie było niejasności ![]()
![]() Edytowane przez Anul3k Czas edycji: 2006-05-26 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Nie depcze krokusów
|
palomino - tak się składa, że śledzę ten wątek uważnie i Zło nie wyjaśnił do końca czy to był przypadek, stąd wiele postów z insynuacjami. Czy to źle, że dziewczyny są ciekawe, jak to się stało? Jeśli redakcja nie chce odpowiadać, niech napisze jakąś konkretną, zgrabną wymówkę, żeby nas uspokoić, a odczepimy się i znowu będzie pięknie. Użytkownicy mają się tu dobrze czuć, a nie drżeć, że zaraz dostaną czerwony wężyk za nic, co może prowadzić do niepotrzebnego podlizywania się ważnym figurom. Ale to tak na marginesie, bo tak naprawdę, jak już pisałam, nie znam tych dziewcząt, ich postów i stosunków z "władzą". Bazuję tylko na tutejszych komentarzach, świadczących o ich niewinności.
Najbardziej chodzi mi o bezsensowne kłótnie związane z tym, czy w ogóle się tą sprawą zajmować i to w tym wątku. Nie widzę do tego żadnych przeciwwskazań. Zamiast się wyzywać od trolli i snuć spiskowe teorie, możnaby zakończyć tę niemiłą wymianę zdań podaniem ręki. Pozdrawiam uczestniczki sporu, szefostwo i wszystkich uciśnionych. Pokój temu forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast Zlosnica napisała, że dziewczyny mają zablokowane konta mimo, że nie mają banów - to jest kwestia niewyjaśniona. Po to jest forum techniczne, żeby takie coś zgłaszać. Ty byś się nie chciała dowiedzieć dlaczego zablokowano Ci dostęp do wizażu, gdyby taka sytuacja miała miejsce? I co ma tutaj do rzeczy to, że jak ktoś odejdzie to wcześniej czy później zostanie zapomniany? To, że ktoś odchodzi nie wiąże się chyba z zablokowaniem konta? Przynajmniej mi się tak wydaje ![]() I po co robić z igły widły, że jakaś teoria spiskowa?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
A ja tak zmienie temat: Jak to jest, że na forum jest 73 652 użytkowników z czego 17 335 aktywnych, a zagłosowało na tą chwilę 1532? Czyżby reszty to nie obchodziło?
#553 |
Zakorzenienie
|
reszta nie wie, co to ta karma
![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
Sonda nie jest przymusowa. Jeśli kogoś to nie obchodzi, ma prawo to olać. Chyba lepiej ją zignorować, niż pacnąć byle jaką odpowiedź, nie mając o tym zielonego pojęcia
![]()
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to za tak bezkonfliktowego posta, że to aż boli. No chyba że komuś się nie podoba, jakie emotki na forum lubię najbardziej? ![]()
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Obowiązek spełniony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
Moj glos tez juz poszedl.
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie 9 kropek - może to jakis szyfr ![]() ![]()
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dyrektor firmy do przebywającego na wczasach pracownika napisał pismo: - PPPPPPP W odpowiedzi otrzymał list od tego pracownika: - DUPA Po powrocie zaprasza go na dywanik... - To ja piszę elegancko: Po Przyznaną Premię Proszę Przyjechać Pociągiem Pospiesznym, a pan mi tu wulgaryzmy? - Ja? Ależ jak? Ja odpisałem: Dziękuję Uprzejmie Przyjadę Autobusem |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Zagłosowałam na nie.
Wypowiem się w sprawie tajemniczych negatywów zasłużonych wizażanek, jeśli pozwolicie. Nie podobają mi się isynuacje, że to dziewczyny z biochemii były sprawczyniami czerwonych wężyków - po pierwsze nie jest nas tak dużo, żeby komuś sprezentować 1000 punktów negatywnej karmy, nie ma wśród nas zbyt wielu 'wypasionych' wizażanek o wielkiej mocy dotknięcia (nie wiem czy wogóle są), za to jest mnóstwo nowych wizażanek z mocą 1-pkt. Po drugie - to piszę w swoim imieniu, ja nie odważyłabym się dać negatywa dziewczynom, których obecność na tym forum była naprawdę ważna i cenna. Z wielką przyjemnością czytałam ich posty, wiele się z nich nauczyłam, bardzo szanuję wiedzę tych wizażanek. Nic co by napisały w kategorii cywilizowanego sporu nie byłoby dla mnie powodem do obdarowania ich negatywem (którego wogóle nie używam i któremu od początku byłam przeciwna). Jednak uważam ich zachowanie w wątku na biochemii za delikatnie mówiąc nieeleganckie. Pożegnały się z tym forum z sobie znanych powodów, nie udzielają się tu. Przyznam, że nie przyszłoby mi do głowy pisać na innym forum, w którym bym się nie udzielała, tak napastliwych postów w stosunku do moderatorek oraz użytkowniczek. Podobnie komuś kto nie głosuje w wyborach odmawiam prawa do krytyki rządzących - taka krytyka, podobnie jak tamten atak - jest nielogiczna. |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
właśnie nie odpowiedziała na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Nie depcze krokusów
|
Kate30 - pozwolimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Ja tez dostałam negatywa - pustego
![]() ![]() No nic czekam na wyniki tej sondy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.