![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
A tak z innej beczki to bardzo mnie ciekawi jak wygląda Mariqa i jej dzieciaczki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
Mariqa a gdzie chodzisz do ortopedy i czy masz jakiegoś sprawdzonego lekarza (nazwisko). Muszę właśnie z moja mała pójść i będzie to raczej wizyta prywatnie bo w mojej wspaniałej przychodni ortopeda jest akurat na urlpoie a i tak zresztą nie mają usg, więc z czym do ludzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
Qrcze znów nie dostawałam powiadomień
![]() Co do pieluchowania to ja wogóle czegoś takiego nie robiłam. USG bioderek mieliśmy robione kilka dni po urodzeniu i wszystko wyszło ok. Żaden lekarz nawet nie wspomniał na temat pieluchowania. A brzuchalek to i mi został. Jak się nie najem to jest tylko flaczek ale jak porządnie zjem to wystaje jakbym była w 5 miesiącu ciąży ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
Płatku synek prześliczny
![]() ja powracam do wątku czapeczek polecam wam ten sklep, mają prześliczne czapeczki: www.birko.com.pl/sklep/ kupiłam jedną i jestem bardzo zadowolona czapeczka bardzo dobrej jakości, ładniejsza jak na zdjęciu w necie. Gdy szukałam czapeczki dla Miłoszka na forum gazety ktoś polecał też ten sklep: www.czerwonykapturek.com. pl/sklep/ ale nie wiem tu nie kupowałam. Dziś kupiłam na allegro matę i ciekawa jestem czy wasze dzieciaczki bawią się na macie, czy potrafią już same łapać zabaweczki a może mają swoje ulubione? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
oj dziewczyny przepraszam, ale w adresie zrobiłam błąd i w tym drugim powinno być: www.czerwonykapturek.com.pl inaczej nie wchodzi, zorientowałam się jak juz wysłałam...
Chaga to witaj w klubie jeśli chodzi o jedno i drugie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Millo ja bez maty sobie zycia nie wyobrażam
![]() ![]() Płatku ta Słowacja to jest od nas o rzut beretem, a fajnie i nawet trochę taniej niz w polskich górkach. Ja jade do Tarzanskiej łomnicy, mamy tam taki pensjonacik, warunki mieszkaniowe super, przyroda, po ogródku wiewiórki hasają, naprawdę fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko zapomniałam, że Wy wszystkie mieszkacie na połuniu Polski, to ja mam daleko i nie podrodze
![]() ![]() Millo mój pysiak też lubi bawić się na macie, ale ja mu wieszam na nią karuzele i puszczam i on próbuje ją sięgnąć, a grzechotki wiszące niżej już sięga i ciągnie do siebie. Oczywiście jest to do czasu, bo czasami nawet nie da się na niej położyć ![]() Czy zostały Wam może przebarwienia po ciąży? Ja mam brązowe plamki na czole i nosie. Byłam u dermatologa z tym, ale nic mi nie może na to przepisać i babka kazała mi się rozgladnąć za kremem na brzebarwienia po ciąży. Moża któraś z Was słyszała o dobrym kremie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Wtajemniczenie
|
Płatku ja mam przebrawienia na piersiach. Też nic nie da się z tym zrobić. Kremu żadnego nie mam. Jestem na etapie testowania wszelkich specyfików na rozstępy ale wiem że i tak to niewiele daje. Mam rozstepny nawet na ramionach i klolanach!
![]()
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się że może kwasy owocowe by coś na to pomogły
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
Ja to już chyba w życiu nie pokażę się w kostiumie kąpielowym
![]() ![]()
#553 |
Zakorzenienie
|
Ma-ri-qa Ma-ri-qa Ma-ri-qa, pokaż sie pokaż, pokaż
![]() ![]() Joasiu witaj w klubie posiadaczy upierdliwych sasiadów. Ja mam za sasiadke takie jedno babsko z 2 dzieci.... do córki zwarca sie per "gnojówo" a dzis swojego syna na oko 10 letniego zapytała, oczywiscie tak ze całe osiedle słyszało "A ciebie co - poj***ało" ? Co do przebarwien to ja nie mam, przybyło mi tylko kilka pieprzyków ale na szczescie w miejscach mało waznych strategicznie. Za to celulit - hohohoho, tu mam sie czym wykazac. Czekam na zakonczenie karmienia zeby zaczac stosowac kuracje, w tym roku tez nie zamierzam eksponowac cielska na widok publiczny zeby ludzi nie straszyc. Choc ostatnio ubyło mi ponad kilogram, nareszcze waga drgneła bo juz myslałam ze na wiek wiekow zostane z ta 10 kilogramową nadwagą - teraz juz "tylko" 8,5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, na przevbarwienia to tylko jakis silny preparat złuszczajacy- albo z jakimś kwasem, albo z retinoidami
![]() Ps. co do zdjęcia.. ekhem, ekhem... nie mam cyfrówki ![]() ![]() ![]() Anchela- chodziłam do normalnej poradni preluksacyjnej na Hipotecznej, tam są wysyłane wszystkie dzieci. Polecam dr Łapińskiego, właśnie tam przyjmuje / pracuje też w DSK na Chodźki i ma prywatny gabinet na Sławinku, bodajże na Dzieci Zamojszczyzny, ale nie pamiętam dokładnie, w każdym razie robi usg też w domu pacjenta ![]() Uskow- hehe, no moja córka w rodzinie zwana jest "Pulpecją" filigranowa to ci ona nie jest ![]() ![]() krucafuks, ze 4 razy wyrzucało mnie z wizazu, co się dzieje ![]() ps2 Kasiulko, z Ciebie to dopiero fotoekshibicjonista wizażowy ![]() ![]()
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co Wy dzisiaj porabiacie, że ni widu ni słychu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Joasiu, będę trzymać jutro kciuki za Ciebie ![]() ![]() Dziewczyny przejęłam się nie na żarty jeśli chodzi o bioderka. Mój lekarz po USG bioderek Natalki powiedział, że nie pieluchować bo wszystko jest ok. Ubierać ją luźno, żeby mogła swobodnie wierzgać nogami. Więc jak to w końcu jest z tym pieluchowaniem ![]() Witam w klubie marnych ciał ![]() ![]() ![]() Płatku zazdroszczę Ci bliskości morza. Ja morze poprostu uwielbiam ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem morska kobita, gory mnie nie ruszają, ale morze, szczególnie ciepłe, ach
![]() ![]() Co do sprawowania Oliwki to jest bardzo różnie. Wczoraj byłam z nia w pracy - dziecko ideał, smiała sie do wszystkich ciotek,a po południu - ryk, krzyk i histeria i tak pare godzin. W nocy spała super, chyba ją te własne wrzaski wykonczyły, dzis jest w miarę grzeczna. Nie można jej rozgryźć. Fotek nowych na razie nie mam, ale zrobie jutro, w tej nowej kiecusi z lumpeksu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Wtajemniczenie
|
Padam na pyszczek. Julka dała popis. Darła się w niebogłosy. Nie wiem co jej było. Może ja mam za mało cierpliwości. Chyba potrzebuję odpoczynku bo nerwy mi puszczają
![]() TŻ znowu do późna w pracy. Wziąść i się pochlastać ![]()
#559 |
Zakorzenienie
|
Oj Joasiu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zadomowienie
|
Hello!
Po1, jestem za morzem! Kocham wodę i cieszę sie ze moje dziecko to tez mały pływak! po2. Byliśmy dzis na naukach pzredchrzecielnych... z Fifkiem...ksiadz by zachwycony! ![]() ![]() Wczoraj wybrałam sie na zakupy żeby jakoś wygladać na chrzicinach własnego dziecka..po 2 h łażenia, juz miała wychodzić zrezygnowana...napzrymier załam się tysiace ciuchów. Płatku w Orsey'u znalazłam super komplet - biała sukienka bez pleców z lnu z super motywme zielonym na dole, do tego marynarka! Ewntualnie spodnie zamiast sukienki. Dostępne rozmiary - 42...tym sposobem nie "zakupywałam"...poszł am dalej zrezygnowana...nic qrna chata nie ma! jak juz miałam wychodzić weszłam jeszcze do New Yorkera i znalazłam -przez przypadek garnitur cały biały w lekkie ciemne prążki - bajera! I co? Przeceniony na 129 zł!!!Do tego biały top i suma sumarum 151zł! Nigdzie bym taniej nie kupiła! Ale wiecei ci mnie najbardzije cieszy? 36...to mój obecny rozmiar!!!!!!!!! Szkoda mi biustu i tż ciagle to podkresla, ze mam pzrytyć, ja sama zamiast biustu widze jakieś 2 wiszące śliwki, ale za tycie wezmę sie po 29 lipca, wtedy mamy jeszcze ślub mojej kuzynki,, musze sie zmieścic w ten komplet a potem!!! chulaj dusza piekła nie ma!!! ![]() ![]() ![]()
#561 |
Zadomowienie
|
Meme -- rozmiar 36 nigdy nie był na mnie dobry
![]() ![]() ![]() Lecę spać. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Meme Ty to masz farta kobieto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzicie ja natomiast jestem za górami, co za widoki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
[quote=płatek1]Meme Ty to masz farta kobieto
![]() ![]() wypraszam sobie, żadne tam "cosik", tylko bardzo elegancki i sexy garniaczek ![]() a propos mam nowe ulubione słowo: permanetnie. Jestem permanentnie niewyspana i permanentnie zmęczona....i nie zapowiada sie zeby miało być inaczej, obawiam sie ze bedzie gorzej, jak tylko wrócę za 2 tyg, do pracy.... ![]()
#564 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie gdzie sie podziewacie? Ja dzis cały dzien spedziłam na zakupach, kupiłam 6 dzrzwi
![]() ![]() ![]() ![]() Tylko troche sie marwtie bo ostatnio mala mi za mało je ![]() ![]() ![]() Meme u mnie na topie jest słowo "chronicznie", ja tez jestem chronicznie zmeczona, słaba, niewyspana itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
Kasiulko -- mi się wydaje, że może Oliwcia nie chce jeść bo gorąco. Dorośli też tak mają, że jak są upały to wcale się jeść nie chce. Może u dzieci jest tak samo ... Chociaż mój Mateuszek je częściej ale on jest tylko na cycu i możliwe, że mu się po prostu chce pić.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko mam identyczny problem co Ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulko kupiliście mieszkanie czy domek? Meme oczywiście, że chodziło mi o "cosik" eleganckiego, to rzecz oczywista ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
Millo witaj
![]() Zobaczyłam zdjęcia twojego Miłoszka. Śliczny chłopczyk ci rośnie ![]() ![]()
![]() |
#568 |
Zadomowienie
|
Witajcie!!!
Joasiu jak poszło? Pochwal się ![]() Moja Natalusia skończyła dziś trzy miesiące. Grubasiątko kochane waży 6500 i ma 62 cm ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Rozeznanie
|
Buziaczki dla Natalki
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.