![]() |
#541 |
BAN stały
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
jak to do mnie one nie należą???????? to do kogo należą??? może podasz jakiegoś linka albo wątek???? liczą się fakty a nie twoje wymysły, nie masz już czego wymyślać??? - to są moje rzeczy mam na to dowody w postaci mnóstwa zdjęć.Pytalam już gdzie moge je udostępnić ....
chcialam także żebyś pokazała gdzie oprócz staragnika i wizażu " kradłam" tomama jest klonem , poprostu napisalam co o niej wiem tak jak ona pisała o mnie , chyba każdego obowiązuje przestrzeganie regulaminu a jak ty masz czelność wtrącać się w czyjeś życie ?? aha i nie dokunuje żadnych przestęps ani oszust, tak jak pisałam wszystko dawno pooddawałam, a za wysłane mi rzeczy zaplaciłam , może te tysiące poszkodowanych osób się zgłaszają do ciebie bo do mnie nikt nie pisał to napisz wprost ze nie masz do mnie szacunku, a nie usuwasz obrazliwe zwroty !!!!!! mnie nie obchodzi jak ty interpretujesz znaczenia slowa " SZACUNEK " tylko że mnie poniżasz, grozisz mi i mnie wyzywasz a jak mówi regulamin a za to jest BAN . 1. Ten wątek służy do rzeczowego, kulturalnego (!) oraz zwięzłego opisywania sytuacji wraz z DOKŁADNYMI (spacje, myślniki) nickami osób, które Was oszukały. Proszę tu pisać tylko i wyłącznie na temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to co zrobiła przed edycją- nikt tego tutaj nie udokumentował, Ty też nie, więc nie widzę sensu jej oskarżać ![]()
![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moim zdaniem powinien wkroczyć moderator, bo to już wszystko za daleko zaszło i jak widać z wpisów, obie strony nie były fair w stosunku do siebie i obie nie są święte, a nerwy w tym wszystkim nie są dobrym doradcą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
tak naprawdę to KASIA__ nie powinna się udzielać, ponieważ i tak ma bana. Gdyby nie to, to nie byłoby teraz nieporozumien
![]() skoro wiadomo, że oszukuje, jest już u policji w rejestrze, to nie rozumiem po co ta cała dyskusja z nia. Z tego co widzę to jedynym celem jest pogrążenie na wizazu innych osób ![]() Nie chciałabym ujrzeć, jak jakies osoby dostają teraz bany przez KASIA__ za jakies klony, nie klony, obrazanie, nie obrazanie i rozstrzyganie teraz kogo wina, kto oszukał itp. , skoro i tak to jest już wyjaśnione. Nie podoba mi się to ![]()
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego nie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Aneta??? Czas edycji: 2007-07-14 o 00:09 Powód: błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Zwlekałam baaardzo długo z opisaniem mojej wymiany z innuendo ale już dłużej nie ma sensu czekać. Nie wierzę w to, że jeszcze jakiekolwiek zadośćuczynienie z jej strony mnie spotka
![]() Umawiłyśmy się na wymianę na konkretny dzień, na polecony priorytet. Sama terminu dotrzymałam, poinformowałam o wysyłce i ciiiisza. Po +/- 10 dniach w końcu otrzymałam przesyłkę i choć poczta też się nie spieszyła z dostarczeniem, jak to na priorytet przystało, ze zdziwieniem stwierdziłam, że list został nadany tydzień (!!!) po moim (czyli zapewne po otrzymaniu mojej przesyłki). Oczywiście innuendo nie uprzedziła mnie o opóźnieniu, na moje ciągłe PW czy dostała moją przesyłkę i czy wysłała swoją nie odpowiadała, choć w tym czasie logowała się parę razy. Jakby tego było mało podkłady, które od niej dostałam były brudne - w sensie tubki ubrudzone podkładem, wręcz z odciskami palców ![]() ![]() W końcu gdzieś po kolejnym tygodniu odpisała i obiecała mi wysłać jako zadośćuczynienie cień, który również mi się u niej wcześniej podobał. To PW było z 19 maja i obiecałą w nim wysłać cień "jutro" W odpowiedzi na nie podałam jeszcze raz swój adres i poprosiłam o informację o wysyłce, co bym nie martwiła się na zapas, że przesyłki nie ma. Od tamtej pory słuch po innuendo zaginął. A raczej nie zaginął, bo od czasu do czasu się loguje i wystawia recenzje na KWC, ale mnie totalnie olewa. I teraz tak się zastanawiam co jej wystawić... Link do jej wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145603 Pozycje 1 i 6, to te moje nieszczęsne podkłady. Ich opis zachował się jako cytat w moich postach. Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-07-13 o 23:58 Powód: dodałam link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Walilam i do niej i do jej siostry na PW...olewaly mnie..chcialam aby rozowiutka zwrocila mi moje rzeczy a ja jej odesle jej...opisujac stan tych ktore ona mi przyslala!! popruta bluzka ze skazami, zepsuty przyrzad do ukladania wlosow, a takze poplamiona kosmetyczka ktorej plamy juz puscic nie chcialy (nie musze dodawac ze na watku tego nie zaznaczyla!!)... Po czym sama zianteresowana w koncu odpisala zebym wyprala rzeczy bo ona nie miala czasu (i jeszcze z pretesnajmi do mnie :/:/:/) , ze robie problemy z niczego. Okej wypralam kosmetyczke i bluzke i nadal nic... napisalam PV... to droga Rozoituka bezczelnie odpisala mi : "skoro nie jestes zadowolona to wystaw mi negatyw"..wiec tak zrobilam...ale niesmak pozostal :/ Opisywalam wczesniej tutaj te sytuacje ale nikt nie zareagowal..ja wystawilam negatywa i tyle..ze stratami sie pogodzilam.. A Tobie radze poki innuendo chce zadosc uczynic, cierpliwie poczekac.. moze tak jak radzila poprzednia wizazanka poprosic moderatora o pomoc? Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#551 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Przypominam jaki jest temat przewodni tego wątku, więc proszę wszystkich o przemyślane wypowiedzi. Co do bana stałego dla naszego nowego trola poczekam na AgeZ która zadecyduje (jak było w przypadku poziomki). Pozdrawiam i przypominam że czuwam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z odpowiedzią na pytanie: "kto nie powinien się udzielać, ponieważ i tak ma bana" należałoby się chyba wstrzymać do czasu uzyskania jasności w kwestii zarzutów jakie padły pod adresem niektórych Wizażanek ![]() Czy "rewelacje" zawarte w poście Kasia_ są li tylko pomówieniem zdemaskowanej, nieuczciwej osoby? Czy też jednak "coś w tym jest"? Szkoda, że żadna z "wywołanych do tablicy" osób nie skomentowała osobiście zarzutów KASIA_ ![]() ![]() Wydaje mi się, że warto byłoby, aby przy okazji zamykania całej sprawy nie pomijać milczeniem tej konkretnej kwestii (jest to mój apel do Moderatora ![]() EDIT: Jeszcze słówko komentarza .. ![]() Moją intencją przy apelowaniu o wyjaśnienie kwestii zarzutów KASIA_ pod adresem innych Wizażanek nie jest bynajmniej "rozdmuchiwanie afery" ![]() Wyjaśnienie tej kwestii ma wymiar czysto praktyczny O ile bowiem sprawa Kasi (w jej licznych wirtualnych wcieleniach) jest "płaczem nad już rozlanym mlekiem", o tyle prawdziwość/nieprawdziwość zarzutów pod adresem innych Wizażanek stanowi dość istotny aspekt ewentualnych przyszłych targowiskowych transakcji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jak pisałam wyżej, cierpliwa to ja jestem, ale ileż można? Dziękuję za pomoc w sprawie ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybaczcie ale nie rozumiem Dziewczyny zostały pomówione przez osobę która pojawiała się tutaj wielokrotnie jako trancegirl, I_love_ibiza, xxDagnyxx, karusia, rose_cha, Pusia_moja itd. Nie oczekuje od nich tłumaczenia, że nie są oszustkami bo o ich wiarygodności świadczą przekupki i bardzo wiele przeprowadzonych na wizażu wymian. Zdaje się, że wiarygodność jest tutaj kluczową sprawą . Ktoś kto wcześniej oszukiwał nie jest dla mnie wiarygodny. Dlatego rewelacje zdemaskowanej oszustki nie są przezemnie traktowane poważnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
|
Cytat:
Święte słowa! Czy trzeba jeszcze coś dodać na ten temat? Nie rozumiem o jaką interwencje chodzi, troll dostaje bana zgodnie z regulaminem. tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s. dobra, już się nie wtrącam ![]()
![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
A ja nie bardzo
![]()
![]() |
#559 |
|
Najpierw apel do Kasi, zapraszam Cię serdecznie do napisania do AgiZ lub do Zło w sprawie odblokowania konta w celu sprostowania sprawy, ja wypełniam swoje obowiązki.
5. Ban stały może być zniesiony w przypadku kiedy użytkownik wyrazi skruchę i obieca poprawę oraz sumienne przestrzeganie regulaminu forum. W przypadku ponownego złamania regulaminu ban stały będzie nieodwracalny. Wnioski o zniesienie Bana zgłaszać do: - agnieszka.zembrzycka@wiza z.pl - zlosliwiec@wizaz.pl - jelonek@wizaz.pl Prosze również o wypowiedź wizazanki których sprawy dotyczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie proszę o interwencję ![]() Prosiłabym natomiast o dokonanie weryfikacji prawdziwości zarzutów postawionych niektórym wizażankom przez KASIA_. Nie zależy mi, aby ktokolwiek w tym wątku z trudem i mozołem udowadniał, że nie jest przysłowiowym wielbłądem, ale poinformowanie potencjalnych targowiskowych kontrahentek, że zarzuty były nieprawdziwe, nie jest chyba jakimś przesadzonym roszczeniem ![]() W kwestii wiarygodności natomiast ... ![]() Zdarza się, że osoba, której postępowanie budzi bardzo poważne zastrzeżenia, osoba niewątpliwie winna, dysponuje jednak pewnymi określonymi informacjami, które mogą zostać wykorzystane dla dobra ogółu (przykład: instytucja świadka koronnego) Zadaniem rzetelnego strażnika porządku jest wówczas dążenie, aby w ten właśnie sposób informacje owe zostały wykorzystane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Owszem, trzeba zbadać sytuację i ją przeanalizować, nawet chętnie poczytam, ale regulamin jest regulaminem. Z tego co zaobserwowałam, moderator zwykle daje bana i po prostu zostawia sprawę w rękach AgiZ lub Zlosliwca ![]() Jeśli oni stwierdzą, że warto się tym zająć, porozmawiać z KASIA__= xxDagnyxx= trancegirl= I_love_ibiza= rose_cha=karusia= Pusia_moja itp itd ![]() ![]() p.s. fajny Avatar ![]()
![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Zgadza się.Uważam,że nie można pewnych spraw zostawiać tylko dlatego,że oskarżenia padły ze strony trolla. I faktycznie,dziwi mnie bardzo brak reakcji dziewczyn oskarżonych przez Kasia_,xxDagnyxx,....itp. ![]()
![]() |
![]() |
#564 |
Wtajemniczenie
|
No to sie wypowiem
![]() Myśle że nie ma co porównywać mojego 'oszustwa' gdzie w gre wchodziły próbki kamy i mój żel za 6zł do oszustw Kasi, aczkolwiek było to nie fer z mojej strony. Postanowiłam sie zarejestrować bo zależało mi na udzielaniu sie na innych pod-forach, nie tylko na targowisku. Na innych pod-forach nigdy nie stwarzałam problemów i myślę że nie zasługuje na stałego bana ponownie. No a i tak moderator zrobi co zechce. Z mojej strony to by było na tyle.
![]() |
#565 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edit: Ja się ciągle zastanawiam, czy nie poczekać do końca wakacji ze zgłoszeniem? Może jakiś wyjazd? Nie zmienia to jednak faktu, iż dostałam wiadomość, że paczka zostanie wysłana "jutro" (koniec maja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Raczkowanie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4786782]Tak, z Warszawy
Edit: Ja się ciągle zastanawiam, czy nie poczekać do końca wakacji ze zgłoszeniem? Może jakiś wyjazd? Nie zmienia to jednak faktu, iż dostałam wiadomość, że paczka zostanie wysłana "jutro" (koniec maja ![]() ![]() Hm, nie wiem co ci poradzić. Chyba na twoim miejscu zgłosiłabym sprawe na policję. Wyjazd wyjazdem ale mogła napisać ze gdzieś jedzie to byś przynajmniej wiedziała czego się spodziewać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie tak sobie czytam i czytam te wypowiedzi w sprawie Kasi_ i po wymienieniu przez eldl kosmetyków które proponowała na wymianę, olśniło mnie, że mnie też zaczepiała, najpierw, już dość dawno, jako xxxDagnyxxx na gadu gadu proponowała mi ten puder guerlaina z połamanym pudełkiem, pisała ze jej mąż to złota rączka i że to naprawi... później z nazwą w gg Olcia znowu cos mi oferowała (twierdziła że na wizażu jest od dawna i ma nick bejbi63- tylko że nie znalazłam takiej użytkowniczki) a że mam taki zwyczaj że jak ktoś się odzywa do mnie na gg to prawie zawsze zapisuje tę osobę, to akurat bodajże przedwcozraj znowu do mnie podbijała
oto jej numery gg: najpierw jako xxdagnyxx - 1495713 a tu już jako olcia bejbi63-10108253 na szczescie jej sie ze mna nie udało, a już praktycznie miałam sie wymienić, tylko kazałam jej się w wątku wpisać i już się nie odezwała...
Edytowane przez lalicja Czas edycji: 2007-07-20 o 23:29 Powód: przez przypadek podałam mój nr gg:D |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam zupełnie
![]() ![]() Interwencja Sił Wyższych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co,po przeczytaniu tego watku az sie boje zakladac swojego watku wymankowego...:/
niewiedzialam ze tu takie walki odchodza... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Napisalam na PW do Virtual, ale nie otrzymalam odpowiedzi, zatem sprobuje tutaj.
Bardzo prosze Moda o interwencje. Ponizej link do watku, w ktorym wymienialam i poslalam priorytetowa, polecona przesylke dnia 6 sierpnia z Euphoria CK 25 ml oraz 100 ml szamponu i 100 ml odzywki z serii Absolu Repair Loreal Professional. W zamian mialam otrzymac 25 ml Angel Le Lys, nowy. Na moje wpisy w watku z prosba o jakas wiadomosc kiedy zostala nadana paczka otrzymalam tydzien temu PW z wiadomoscia, ze paczke wizazanka agusiaAA19 nada nastepnego dnia. Mija tydzien i poki co ani slychu ani widu... oto link do watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202111 Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-08-14 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.