Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-10, 16:52   #541
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
Ktos sie zlitowal.... SENKJU MADAM!
Do usług

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 17:43   #542
kjd3
only smart shopping

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Zakupili wczorajsze...

Nie chce się ładować...

I jeszcze to..

Kilka ciuszkow...

Ech po jednym zdjęciu na fonie...

Torebusia...może ktoś s zlituje I polaczy..

Wizaż przepraszamy za usterkę...pracujemy nad usunięciem...

Jak krew z nosa.....
wow, to u Ciebie już wczoraj był mikołaj .

kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 18:42   #543
AnoIi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Niemowlaka to nie ,ale takiego 3-4 latka to bym na black friday zanabyła
Eeee tam. Taki niemowlak to fajna sprawa. Patrzy na Ciebie jak na królowę wszechświata. A taki 3-4 latek to już bunty przechodzi. A starszy to już nawet pyskuje
Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
No tak, jeszcze mu trzeba gotować...

Przypomniało mi się, jak kiedyś nocowało u nas kilku facetów. W pokojach zawsze są takie klapki jednorazowe, i jeden mówi 'jak dobrze, że są, bo mu żona klapek nie zapakowała'... Dorosły facet.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dorosły to on już był.... Zanim się ożenił
Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Mam historyjkę a propos. Byliśmy kiedyś na urlopie ze znajomymi we wrześniu i trafiła się ładna pogoda. I facet miał połowę pobytu focha, że mu kobita nie zapakowała krótkich spodenek

Cytat:
Zakupili wczorajsze...

Nie chce się ładować...

I jeszcze to..

Kilka ciuszkow...

Ech po jednym zdjęciu na fonie...

Torebusia...może ktoś s zlituje I polaczy..

Wizaż przepraszamy za usterkę...pracujemy nad usunięciem...

Jak krew z nosa.....
O Pani, zacne łowy!
AnoIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 19:01   #544
kjd3
only smart shopping

Co tam jutro kupujecie na Ali ?

Stary 2017-11-10, 19:03   #545
AnoIi
Zakorzenienie

Dziewczyny ponawiam pytanie. Znacie markę nude by nature? Bo oczywiście nie dotarłam dziś do D żeby pędzle zmacać Pogoda dziś taka, ze pędzikiem do domu gnałam.
Stary 2017-11-10, 19:15   #546
oliwia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szymelek Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie. Zamówiłam w Dougu cień w musie i konturówki do oczu z gąbeczką Chanel. I dumam czy odebrać bo opinie w necie są kiepskie zwłaszcza kredek, że niby twarde, słabo napigmentowane i nietrwałe. Miała może któraś z Was?

Moim zdaniem twarde pieruńsko, nie lubię ich. Moim zdaniem najlepsze kredki ma Estee lauder stay in place (do dostania za grosze czasem na Allegro jako tester) i teraz eyeliner Kat Von D.

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Ale dziś z rana zdenkowałam kosmetixów! Należą mi się brawa, podwójne, bo to kolorówka
Zużyłam mini korektor EL, mini kredkę do oczu MJ (no może na raz zostało, ale z trudem się nią już będzie malować) i calutki pełnowymiarowy prasowaniec MUFE.
A do tego mam jeszcze może na dwa razy kremu do twarzy
klask i:

Ja ostatnio zdenkowałam korektor w słoiczku MJ, podkład YSL (mój ostatni, musiałam dokupić coś na szybko), mini tusz Bobbi Brown i maskę do włosów Davines

Zamiast kosmetyków powinnam kupić sobie zegarek, bo na otwarcie wątku spóźniłam się 20 stron Sorry, ale ostatnio latałam w odległe kraje i niedługo znów czeka mnie kolejna podróż
oliwia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 19:21   #547
AnoIi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem twarde pieruńsko, nie lubię ich. Moim zdaniem najlepsze kredki ma Estee lauder stay in place (do dostania za grosze czasem na Allegro jako tester) i teraz eyeliner Kat Von D.

klask i:

Ja ostatnio zdenkowałam korektor w słoiczku MJ, podkład YSL (mój ostatni, musiałam dokupić coś na szybko), mini tusz Bobbi Brown i maskę do włosów Davines

Zamiast kosmetyków powinnam kupić sobie zegarek, bo na otwarcie wątku spóźniłam się 20 stron Sorry, ale ostatnio latałam w odległe kraje i niedługo znów czeka mnie kolejna podróż
Fajnie. Pochwal się gdzie byłaś. Mam nadzieję, że udało Ci się trochę słońca złapać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-10, 19:38   #548
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość

klask i:

O, przypomniałaś mi, że zdenkowałam wielką odżywkę do włosów Montibello. Cały litr!
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 19:40   #549
oliwia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
Fajnie. Pochwal się gdzie byłaś. Mam nadzieję, że udało Ci się trochę słońca złapać
Ostatnio Zatoka Perska, więc słońca łyknęłam, niedługo czeka mnie Dania i Szwajcaria. Zajęta jestem tak, że nie mam czasu myśleć o zakupach.

Zapomniałam napisać, że zużyłam krem z tego zestawu Biotherm: http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...zanie/P2915026 który miał opis taki, że miałam świecić jak rozmiękczony plankton nic takiego się nie stało, ale krem też niespecjalnie mnie zachwycił. Zużyłam też mini krem Rexaline pod oczy i mini do twarzy - niby miały mnieć 5 i 15 ml, ale jestem przekonana, że miały ledwo 1 i 3 ml. Takie dziadostwo - w opakowaniu było może na 2-3 użycia a mini zestaw kosztował 60 zł. Dawno nie czułam się tak oszukana
oliwia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 20:09   #550
Klaudynka1992
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
Dziewczyny ponawiam pytanie. Znacie markę nude by nature? Bo oczywiście nie dotarłam dziś do D żeby pędzle zmacać Pogoda dziś taka, ze pędzikiem do domu gnałam.
Ja ostatnio nabyłam w D 2 produkty nude by nature - podkład w pudrze oraz cień, gratis pędzel. Na co dzień używam pędzelków Hakuro i patrząc na ten z NbN, ciężko mu będzie przebić mojego ulubieńca - do tej pory nie zdecydowałam się nawet go rozpakować (wykonany z włókien syntetycznych). Podkład w pudrze zamówiłam dla mamy, w odcieniu W6 - na oko jest dość ciemny, jednak nu buzi pozostawia lekko białą poświatę, aczkolwiek zdecydowanie wygładza. Mama sam produkt ocenia na plus - rozczarowujący jest jedynie zapach, gdyż nie jest to produkt perfumowany i wyczuwam tu ewidentnie kredowe nuty. Cień jest ok (odcień 04-Sunrise), długo się utrzymuje na powiece, a z uwagi na fakt, iż kocham odcienie wpadające w złoto, zdecydowanie mi odpowiada. Podsumowując, warto spróbować, nie ma tragedii, choć znam lepsze produkty. Załączam zdjęcie dla prezentacji walorów owych kosmetyków. :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20171110_205513.jpg (142,7 KB, 61 załadowań)
Klaudynka1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 20:12   #551
saipan
Zakorzenienie

K....... jutro mam gości i właśnie dodałam 30dkg soli zamiast cukru do ciasta
saipan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-10, 20:16   #552
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Ja dla Tzta na swieta kupuje bon do podologa. I chyba sie ucieszy bo mnie regularnie o skarpety zluszczajace prosi a g... to daje. Wiec niech mu jakas mila pani ogarnie stopy 😁

Tomama, zawsze pozostaja sluchawki wygluszajace i pierwszy koncert w zyciu zaliczony 😁

S.mnie uraczyla bonem na 10%. Jesli komus potrzeba to zapraszam ☺
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 20:23   #553
AnoIi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudynka1992 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio nabyłam w D 2 produkty nude by nature - podkład w pudrze oraz cień, gratis pędzel. Na co dzień używam pędzelków Hakuro i patrząc na ten z NbN, ciężko mu będzie przebić mojego ulubieńca - do tej pory nie zdecydowałam się nawet go rozpakować (wykonany z włókien syntetycznych). Podkład w pudrze zamówiłam dla mamy, w odcieniu W6 - na oko jest dość ciemny, jednak nu buzi pozostawia lekko białą poświatę, aczkolwiek zdecydowanie wygładza. Mama sam produkt ocenia na plus - rozczarowujący jest jedynie zapach, gdyż nie jest to produkt perfumowany i wyczuwam tu ewidentnie kredowe nuty. Cień jest ok (odcień 04-Sunrise), długo się utrzymuje na powiece, a z uwagi na fakt, iż kocham odcienie wpadające w złoto, zdecydowanie mi odpowiada. Podsumowując, warto spróbować, nie ma tragedii, choć znam lepsze produkty. Załączam zdjęcie dla prezentacji walorów owych kosmetyków. :P
Dziękuję Ci serdecznie. Te kosmetyki naturalne mają być, więc pewnie stąd taki zapach. A skoro pędzle gorsze od hakuro to chyba odpuszczę te zakupy.
Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
Współczuję
Stary 2017-11-10, 20:37   #554
Aleksa_888
Wtajemniczenie

H&M -11% i bezplatna dostawa, kod 0152

Stary 2017-11-10, 21:07   #555
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Mam historyjkę a propos. Byliśmy kiedyś na urlopie ze znajomymi we wrześniu i trafiła się ładna pogoda. I facet miał połowę pobytu focha, że mu kobita nie zapakowała krótkich spodenek
a kobita nie pobiegla gdzies szybko kupic PANU!

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;78705541]Treść usunięta[/QUOTE]

cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 23:05   #556
kjd3
only smart shopping

Cytat:
a kobita nie pobiegla gdzies szybko kupic PANU!

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Ja bym w ukeju pomacala sobie Hourglass i kevin aucoin, plus kupilabym jako ciekawostke gastronomiczna na swieta do rodziny w Pl Christmas pudding wypasiony!
Poza tym zawsze sie zaopatruje w aspiryne oraz paracetamol, tanizna u nich kosztuje chyba 40 pi pakiet 10 sztuk. Frizz drink na przeziebienia Tesco marka wlasna tez dobry! Zaraz przy aspirynie lezy

Waitrose ma super herbaty w tym wybor tych ktore pachna wedzarnia
aaaa,...zerknij na dodatki do kobiecych miesiecznikow, super czesto maja! REd magazyn zawsze kupuje. Super jest!

E tam Mikolaj, zapomniane zyczenia urodzinowe musial odpokutowac
Ad. 1 . Nie, okazali się oszczędnymi ludźmi i koleś męczył się w długich spodniach fochając się.

Ad. 2. Dlaczego mi w maju nie przekazałaś co zanabyć w UK ?

Ad. 3. A nam Ty zapomniałaś powiedzieć o terminie .
W każdym razie, spóźnione, ale szczere !

Stary 2017-11-10, 23:28   #557
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Orsay - weekend darmowej dostawy, mwz 30zl

Stary 2017-11-11, 07:22   #558
Angel_007
Shopping Queen

Amyz, czas suszarkę do ubrań Już nie masz wymówki

IMG_9773.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Angel_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 08:08   #559
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Baletnica,
dziękuję za kota! Będzie miał u mnie jak w ulu.

A pro po, ku pamięci (Angel, z nieba mi spadasz)
Kochane Grażynki, ma któraś z Was taką suszarkę co wygląda jak pralka?
Warto to kupić?
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2017-11-11 o 08:09
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-11, 08:29   #560
Lidia1984
Lady Dior

Cześć Dziewczyny

co kupujecie na alli?

a propo niemowlaków, jak ktoś chce na święta to proszę
https://pl.aliexpress.com/item/S-odk...f-c89947cf63a8
Stary 2017-11-11, 08:45   #561
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
uuuuuu
chociaż nie powiem deko mnie rozbawiło
Cytat:
Napisane przez Aleksa_888 Pokaż wiadomość
H&M -11% i bezplatna dostawa, kod 0152

boszzzz

Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

co kupujecie na alli?

a propo niemowlaków, jak ktoś chce na święta to proszę
https://pl.aliexpress.com/item/S-odk...f-c89947cf63a8
nic

raz kupiłam tam lakiery do paznokci i tyle było
nie jestem w stanie znaleźć niczego, co jest warte zakupu

a Ty co kupujesz?

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 08:49   #562
Lidia1984
Lady Dior

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
uuuuuu
boszzzz

nic

a Ty co kupujesz?
Na razie jeszcze szukam, ale duuuużo tego wszystkiego ja raczej tylko jakieś drobiazgi kupuje za grosze, nic droższego
Stary 2017-11-11, 08:53   #563
AnulaQa

Odezwała się stara kontuzja. 2 miechy temu założono mi wenflon na 48h wspaniałych godzin. A dziś ponownie czuję ten rozwierający, miażdżący ból w miejscu wkłucia.
Zmiana pogody idzie czy co?

Przeglądając jutuby wciąż napotykam się na komentarze, typu
Kto z gangu dzwoneczka?
Na jakim świecie ja żyję???
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"
Stary 2017-11-11, 08:56   #564
Angel_007
Shopping Queen

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Baletnica,
dziękuję za kota! Będzie miał u mnie jak w ulu.

A pro po, ku pamięci (Angel, z nieba mi spadasz)
Kochane Grażynki, ma któraś z Was taką suszarkę co wygląda jak pralka?
Warto to kupić?
Mam od roku i uważam, że to jeden z lepszych zakupów, które zrobiłam Po pierwsze nie mam całego mieszkania zawalonego praniem, które zwykle w jesieni i na wiosnę nie chciało schnąć (a już swetry to była jakaś masakra, nie raz po 2 razy prałam bo nie wyschło i brzydko pachniało ). Po drugie mogę zrobić 3-4 prania dziennie, więc po jakimś większym wyjeździe mam wszystko ogarnięte w jeden dzień zamiast w dwa tygodnie (bo mogłam na raz powiesić jeden wsad, a później czekałam 3 dni aż wyschnie). Po trzecie zbiera kłaczki i kurz (z przodu jest taki zbiorniczek, który trzeba opróżniać po każdym praniu i naprawdę jest tego sporo), więc jest to genialne dla alergików. Dodatkowo pranie jest bardziej miękkie - zauważyłam to zwłaszcza na ręcznikach, bo tam tego kurzu zostawało sporo (nawet po zwyczajowym praniu w 60*C). Do mojego modelu można też dokupić wkład do suszenia delikatnych rzeczy, np. swetrów rozłożonych na płasko albo butów. Z plusów jest też program odświeżania, więc jak coś długo leżało w szafie to można na szybko odświeżyć.

Z minusów: jest na prąd, więc rachunki mogą wzrosnąć, ale z drugiej strony oddaje bardzo dużo ciepła, więc kaloryfery grzeją mniej. Ja nie zauważyłam jakiejś drastycznej zmiany (w razie czego decyduj się na jak najlepszą klasę energetyczną, minimum A). Poza tym ten model, który mam sam sobie dostosowuje długość prania do jego wilgotności, więc jak rzeczy jest mniej to suszy krócej i zużywa mniej prądu. Nie wszystko można suszyć w suszarce, ale tutaj również doszłam do wniosku, że jak coś się zbiegnie to trudno - widocznie tego nie potrzebowałam Z moich obserwacji wynika, że tylko ciuchy z Orsay się tam kurczą (skracają, ale w szerz są takie same), więc od tej pory nie kupuję w O, bo mi się nie chce pamiętać o suszeniu na powietrzu. Najwyżej jak mnie coś zachwyci to kupię rozmiar większe Zaryzykowałam też pranie i suszenie kurtek zimowych (moja jest z House, a TŻta z jakiegoś lokalnego sklepu), na których było oznaczenie, żeby prać tylko chemicznie. Kurtki miały już po kilka lat, więc uznałam, że w sumie i tak zasługuję na nową w razie czego Niestety nie mam nowej kurtki, bo tamta po praniu i suszeniu wyglądała jak nowa Foch

To jest mój model (tak na 99% bo nie mam teraz jak sprawdzić)
https://www.euro.com.pl/suszarki/ele...h3887gde.bhtml

Jeśli masz jakieś pytania to pisz śmiało
Angel_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 08:56   #565
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość
Na razie jeszcze szukam, ale duuuużo tego wszystkiego ja raczej tylko jakieś drobiazgi kupuje za grosze, nic droższego
hehe tez bym cos kupiła taniego, fajnego, ino nic mi nie przychodzi do głowy, co bym mogła chcieć od chinoli

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 08:57   #566
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
No Fiskars w ogóle ma fajne rzeczy

A do tego niemowlaka dodają też tatusia? To może też mym się skusiła...

Przed zakupem sprawdź czy dają gwarancję, a przede wszystkim czy jest możliwość zwrotu "produktu". Niektóre modele nie nadają się do użytku i są nienaprawialne.

Dzień dobry

Całe szczęście, że nie ogarniam aliexpress
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 09:02   #567
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Przed zakupem sprawdź czy dają gwarancję, a przede wszystkim czy jest możliwość zwrotu "produktu". Niektóre modele nie nadają się do użytku i są nienaprawialne.

Dzień dobry

Całe szczęście, że nie ogarniam aliexpress
Już się rozmyśliłam.

Kurcze, musiałabym zamówić na Ali, bo w Polsce jest to sprzęt niedostępny, ale jakoś nie podróże mi zapoznanie się z tą stroną.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 09:12   #568
AnulaQa

Angel_007
Ooooooo!
Dziękuję!!!
Takich informacji mi trzeba było.
Będę z Miśkiem rozmawiać i jak co to uderzę do Ciebie.

Mówią, że jak ktoś dużo wykrzykników wrzuca w wypowiedź, to kolokwialnie mówiąc powinien się leczyć.
Stary 2017-11-11, 09:16   #569
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
uuuuuu
boszzzz

nic

a Ty co kupujesz?
Teraz też mnie to śmieszy. Źle się wczoraj czułam i to kolejny dowód na to żeby nie brać się wtedy za robotę. Solilam mięso i dałam sól na miejsce cukru. Dobrze że kupiłam ser. Właśnie wyrasta drożdżowe dam na górę serek biały i posypke i będzie ok.

A ta mina tz i komentarz moje ulubione ciasto, nie da się dodać cukru żeby zabić smak soli?

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Zamówiłam na alli to etui na karty które w poprzednim wątku było 😀

saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 09:34   #570
AnulaQa

saipan
Ja to ostatnio zamiast pastę nałożyć dziecku na szczoteczkę, to wycisnęłam maść na pupę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości