|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
ja sie bardzo ciesze z tych ciuszkow, bardzo milo mi, ze klientki o mnie mysla, to cudne, ze sa jeszcze tak uprzejmi ludzie <3
dzis mialam zwariowany dzien, praca, potem jezdzilismy szukac wozka, ogladalam tez lozeczka, posciele itp, potem samochod, bo jednak wybor inny niz insignia.....pozniej bylam na zabiegu na posladki i uda (endermologia), padam na twarz najbardziej sie ciesze jednak, ze wybralismy wozek i bedziemy w czerwcu zamawiac, zdecydowalismy sie na Cybex Priam Butterfly z wersja Lux Seat, jestem strasznie zaaferowana i podniecona <3
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, wracam do żywych. Wczoraj wieczorem goście wyjechali i szczerze jestem padnięta. Te 5 dni dały mi równo w kość - zwiedzanie miasta, gotowanie, wysiadywanie non stop z kimś to nie jest już na moje siły. Dzisiaj robię sobie kompletny dzień leniucha. Nie idę na żadne zakupy, na obiad zrobię co jest czyli ziemniaki, jajko sadzone i surówka. Szybko i bezproblemowo.
AndziaHa przykro mi z powodu cukrzycy. Zmiana diety tak naprawdę może przynieść więcej pozytywnych korzyści niż Ci się wydaje. Jednak zdaje sobie sprawę, że trzymać ją jest ciężko. Gratuluje udanych wizyt w tygodniu i zakupów wyprawkowych. Przepraszam, że nie odniosę się indywidualnie, ale za dużo tego tu nastukane ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A obiadek bardzo dobry robisz, z checia bym zjadla Ja w pon powtorka glukozy.... i jeszcze do zusu musze jechac zlozyc l4. Jestem ciekawa czy je przyjma.....zus to absurd jakis dla mnie. 4 lata place 1200 zl za zus za firme 1osobowa i musze sie klocic o 1800 zl chorobowego na ciaze, a jeszcze nigdy l4 nie skladalam..... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry,
gratuluje studniowek i wizyty udanej u nas w koncu slonce wyszlo, ogarne sie troche i idziemy na spacer do parku. milego dnia ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za dobre słowa, od wczoraj zmagam się z podłym humorem i co chwilę mam łzy w oczach
dzisiaj jedziemy do Krakowa do szwagierki na weekend - czuje, że będę musiała odmówić połowy jedzenia Miłego dnia dla wszystkich ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w pracy do 16:30
|
|
|
#548 |
|
Zadomowienie
|
Ja do 13stej....
I gości wieczorem będę mieć, ale to przyjaciółka więc zero stresu że jest bałagan ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam karę do 12 z farbą na głowie hehe i zapowiedzialam focha Tż to dostalam odp że kino będzie jutro hihi a miał do pracy jechać hmmm
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Chloestic widzę, że ten ZUS Cię stresuje. No paranoja z tym wszystkim jest, że płaci człowiek lata i nawet z głupim L4 są potem problemy. I to nie takim długim przecież, bo 3 miesiące z hakiem do porodu zostało.
Mój maluszek kopie mnie dziś bardzo, pewnie się wkurza że leże/siedze cały czas i nie może się pobujać ![]() Przez te święta to potraciłam już rachubę dni, cały czas mi się wydaje że dziś poniedziałek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
Tez mi ciężko do rutyny wrócić po chrzcie, spotkaniach z tata i kursowaniem między domami tak żeby miał kto z psem wyjsc
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
Cześć! Ja się witam w 7 miesiącu i 3 trymestrze
już naprawdę bliżej niż dalej ![]() Chloe, jak masz powtórkę z gluko to może nie pij duszkiem tym razem, mi pielęgniarki przekazywaly żeby pić powoli, wypić kubeczek w ciągu 5 minut, wyniki będą bardziej miarodajne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Bitamina gratuluje III trymestru
Właśnie sobie uświadomiłam, że ja jestem w ostatnim tygodniu II.Czas naprawdę zasuwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- A w ogóle to ja miałam krzywa w piątek i powiem wam, że pielęgniarka wychodziła co kwadrans pytać jak się czuje mimo że byłam z mężem. W poprzednim tygodniu dziewczyna aż skurczy dostała.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#555 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest tu ktoś?
![]() potrzebuje porady.. sukienka z h&m brac czy nie brac? potem usune zdjecia bo widac mi twarz Edytowane przez Melka92 Czas edycji: 2018-05-05 o 20:28 |
|
|
|
#556 |
|
Rozeznanie
|
Melka bardzo ladna!! Super leży i podkreśla brzuszek
|
|
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem brać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
Melka brać
|
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
Brać i git kolor włosów
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki za pomoc! kupiona !
panterka moj kolor wlosow jest wyplowialy, ostatni raz bylam we wrzesniu u fryzjera, ale dzieki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Po czasie, ale jak kupiona to dobry wybór. Na ciążowy brzuszek super, i na taki pociążowy też będzie super
|
|
|
#562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
Jak masz zapas na brzuszek to brać!!
Dziś wszyscy testują moją cierpliwość. Od młodego i teściowej począwszy, na mężu skończywszy.. Dziwić się ze młody ma kaszel jak w dzień siedzi na dworzu ubrany w koszulke na krótki rekaw, na to koszulka na długi i jeszcze bluza podszyta polarem... A teściowa zadowolona na krótkim rękawku siedzi.. I to jest standard u niej.. Drugi wnuk już starszy to się rozbierze jak mu ciepło. A Tomek nawet jak powie to i tak ona nic. Dziś na szczęście nie spał u niej w dzień więc jest szansa na spokojny wieczór. A mąż mój szanowny kosi trawę z teściem jeszcze. Rozumiem bo mamy tej trawy od chole..y i potem będzie gorzej bo za długa. No ale do kitu, za godzine przyjedzie przyjaciółka z chłopakiem a on jeszcze musi Tatę odwieść do domu, się wykąpać i ogarnąć.. To się pozalilam... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#564 |
|
Nawiedzona PeMa
|
Cześć dziewczyny
![]() Widać że majówka w pełni bo taka cisza na wątku. My też skorzystaliśmy z ładnej pogody i spontanicznie wyskoczyliśmy do Zakopanego. Już zapomniałam że niektóre knajpy na prawdę dobrze tam karmią ![]() Melka sukienka pasuje do Ciebie wręcz idealnie
|
#565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#568 | |
|
Nawiedzona PeMa
|
Cytat:
Polecam też Marzanne, też świetne jedzenie a dla dziecka prędzej coś wybierzesz
|
|
#569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- stella zazdroszcze wycieczki do zakopca, jedno z moich ulubionych miejsc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#570 |
|
Raczkowanie
|
Melka, bardzo fajna kieca, zgrabnie wyglądasz, zazdroszczę tych pęcinek, zgrabne nóżki!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

dzisiaj jedziemy do Krakowa do szwagierki na weekend - czuje, że będę musiała odmówić połowy jedzenia