|
|
#541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
️- część 5
Ja mam wizytę dopiero w następny wtorek... Chyba jajko zniose do trgo czasu tak się nie mogę jej doczekać... Zastanawiam się czy nie przełożyć jej na ten czwartek
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
- część 5
Cytat:
Owszem był, ale z nudów nawet można było poczytać te gownoburze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
Kawal lokatora! Czyli rodzisz w terminie? Dziewczyny, a jak to jest z tym bzykaniem jak już mam rozwarcie na 1 palec? GIn mówiła ze mi czop raczej nie odejdzie wcześniej bo mam już rozwarcie (nie wiem skąd taka zależność ale skoro tak mówi i wierze, jeszcze mnie nie zawiodła). Ja od dziś już zaczynam normalnie funkcjonować jestem donoszona wiec rodzic mogę, oczywiście wolałabym doczekać do grudnia ale oszaleje odpoczywając kolejny tydzień... wiadomo, nie będę sprzątać jeszcze całego domu ale może dziś mufki do wózka uszyje?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Smarfetka Czas edycji: 2019-11-25 o 12:53 |
||
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Wytrzymasz! Ja mam w poniedziałek przyszły, będziemy razem czekać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
- część 5
Cytat:
Jak czop jest na miejscu to ja bym się poddała instynktom ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#545 | |
|
Wtajemniczenie
|
- część 5
Cytat:
![]() A nóż widelec może coś się zadzieje ![]() A ja właśnie umówiłam się na środę na 14 na USG zobaczymy jak się ma Tomek i ile waży ![]() A tak w ogóle to zaczyna mnie coś kłuć dzisiaj na dole. Czyżby szyjka zaczynała się rozwierać? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ola0731 Czas edycji: 2019-11-25 o 13:19 |
|
|
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Dziewczyny nie wpasowalyscie się w profil grupy
ja tam siedzę cichutko jak mysz pod miotłą, nic nie komentuje i się nie udzielam bo tam wszystkie mądre są i co jedna to lepsza czasem mój mąż jak się nudzi bardzo to czyta i się śmieje że mają problemy laski Ja mam wizytę w czwartek, mam nadzieję że moja żelazna szyjka nie jest już taka żelazna i powoli do brzegu ta ciąża zmierza. Coraz częściej delikatne kłucie czuje tam nisko ale czy to może ruszyć szyjka to wątpię. ![]() Voice kawał chłopa z Twojego synka. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Łooooo jak mi sie spalo po czekoladzie i kawie...... mmmmm
bedzie mi brakowac tych drzemek Przyszedl laktator ,chyba dzis bede go testować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Grudniowe 2019
- część 5
Cytat:
Ja tylko czytałam )Mnie tez co jakiś czas kuje i w sobotę chyba miałam jeden skurcz Bo poczułam taki dziwny ból brzucha przechodzący z góry na dół. ale nic pozatym a tydzień temu miałam szyjkę Max 1,5 cm i rozwarcie na 1 palec. A ty masz termin na 14 wiec dzień po mnie )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Smarfetka Czas edycji: 2019-11-25 o 13:41 |
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5
Cytat:
a waga zacna, bedzie duzy chlopiec jak moj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#550 | |
|
Raczkowanie
|
️- część 5
Cytat:
. Właśnie jadę po wynik mojego GBSu, wyniki sprawdziłam z telefonu i jest ujemny, ale wole go mieć w rękach gdybym nie dotrwała w dwupaku do tej wtorkowej wizyty . Nie śpię od tej 1.30 i mam juz mega kryzys, ale boję się że jak teraz bym przysnęła to sie obudze o 20 :/... Chyba ogarne prezenty świąteczneWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#552 | ||||
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#553 | |
|
Wtajemniczenie
|
️- część 5
Cytat:
Powiedziałam o tym TŻ ze mnie kłuje to już panika że rodzę chyba będę musiała sama się zawieźć do szpitala 🤣Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#554 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
Ciekawe jaki będzie, jak już przyjdzie ten czas i zacznę rodzić ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#555 | |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Cytat:
Przespałam się i jeszcze nie wiem czy to była dobra drzemka. Napewno nie taka z której wstajesz z ulgą. Mnie chyba po niej zaczyna głowa boleć ![]() Pati no właśnie stymulacja brodawek pobudza poród przecież. Laktator to jest to ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miewam takie bóle, które promieniują do połowy ud. Jak to pierwszy raz poczułam to sobie wyobraziłam, że mi dziecko ręką macicę przebiło i mnie chwyta za kość udową, takie to było uczucie. Chyba musi jakieś nerwy uciskać.
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
A ja juz wam powiem ze i biorę ta koncowke listopada nawet. Choinki wysawiaja, swiatelek coraz więcej. Ja tam czuje magię swiat.
Moze akurat do niedzieli mi sie porod rozkreci bo jak narazie wszystko wrocilo do normy. W pochwie sucho, zero skurczy dziecko aktywne. ![]() a przedwczoraj bylam pewna ,ze urodze nazajutrz... w konia mnie organizm robi.Misia mi po drzemce zycie kolorowe sie zrobilo haha. Dostalam werwy jakiejs.. maly sie wierci. Starszy przekupiony Maszą bez awantury opuścił przedszkole. Żyć nie umierać ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#558 | |
|
Rozeznanie
|
- część 5
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#559 | |
|
Wtajemniczenie
|
- część 5
Cytat:
na mnie mój prowadzący czeka 16grudnia jeszcze także on nie przewiduje wcześniejszego porodu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Do terminu mam ponad 2 tyg , jak poszalejemy to urodze w szóstej części
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miewam takie bóle, które promieniują do połowy ud. Jak to pierwszy raz poczułam to sobie wyobraziłam, że mi dziecko ręką macicę przebiło i mnie chwyta za kość udową, takie to było uczucie. Chyba musi jakieś nerwy uciskać.
|
#562 | |
|
Rozeznanie
|
- część 5
Cytat:
Mam nadzieję, że mój w środę nic jeszcze nie wygmera, do 7 muszę być jeszcze w dwupaku ![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Arya ale ten nasz laktator to jest maszyna
normalnie dojara dzieki Midusia za polecenie kupilas juz swoj? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#564 | |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
Cytat:
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Cytat:
No zarąbisty ciesze się, że w takiej cenie się trafił. Muszę jeszcze tylko ogarnąć te tryby, na jakim odciągać. Mężowi też się spodobał ostatnio się pytał czy odpalamy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
Lansinoh na dwie piersi , ale ja mam zle doswiadczenia z KP i sobie obiecalam ze jak nie bede KP to bede odciagac i karmic butla. Z tego powodu kupilam na dwie piersi,zeby odciąganie trwalo 15min a nie 30. I zeby byl w miare cichy w nocy.
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, wchodzę tu co chwilę popatrzeć czy któraś nie rodzi
nawet w nocy jak się przebudzę ale zazdroszczę tym, które mają już swoje dzieciątka mną też targają różne emocje coraz bardziej, jestem strasznie płaczliwa, dziś zaczęłam oglądać reportaż Filipa o tym ośrodku interwencyjnym i nie dałam radę obejrzeć całego bo tak się popłakałam, TŻ musiał mnie uspokajać
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
️- część 5
A jakbym sobie odpaliła ten laktator na cyckach to przyśpieszę poród ?
nic nie działa na mnie ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#569 |
|
Rozeznanie
|
️- część 5
|
|
|
|
#570 |
|
Zadomowienie
|
️- część 5
Ależ mam smętny dzień przez ten poranek. Czekam wciąż na tż i prawdopodobnie po usg podjedziemy na IP po prostu. 30 minut zapisu ktg to chwila a może się uspokoję. Bo najbardziej to się boję po prostu czegoś przeoczyć a do piątku jeszcze dużo dni.
No i mimo, że nie mam powodów do smutków to ten poranek zrobił mi cały dzień.. Voice a może to rwa? Rwa boli tak jakby w pośladkach, okolice kości ogonowej? Bardzo nieprzyjemne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

️- część 5

- część 5

ale nawet tego nie zauważyłam. Tak jak Pati pisała strasznie niski poziom był tej grupy 

jestem donoszona wiec rodzic mogę, oczywiście wolałabym doczekać do grudnia ale oszaleje odpoczywając kolejny tydzień... wiadomo, nie będę sprzątać jeszcze całego domu ale może dziś mufki do wózka uszyje?

ja tam siedzę cichutko jak mysz pod miotłą, nic nie komentuje i się nie udzielam bo tam wszystkie mądre są i co jedna to lepsza

. Nie śpię od tej 1.30 i mam juz mega kryzys, ale boję się że jak teraz bym przysnęła to sie obudze o 20 :/... Chyba ogarne prezenty świąteczne

chyba będę musiała sama się zawieźć do szpitala 🤣
Ciekawe jaki będzie, jak już przyjdzie ten czas i zacznę rodzić 
Mam nadzieję, że mój w środę nic jeszcze nie wygmera, do 7 muszę być jeszcze w dwupaku