Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 57. - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-10-20, 06:47   #541
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 57.

Cytat:
Napisane przez tinkerver2 Pokaż wiadomość
W jakich sklepach można szukać ubrań dla dzieci - nastolatek? Lepszej jakości niż pepco. Potrzebuję kupić bieliznę, skarpety, stanik/top, jakieś spodnie, koszulki.

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka
W Lidlu (online).

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 06:49   #542
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifinick Pokaż wiadomość
Prosze jeszcze sprawdzic trekkingi Merrell - widze na eobuwie maly rozmiar z duzym rabatem
Mam zimowe i..mialy być najcieplejszymi butami świata, jak je kupowałam a nie są. Ciągle mnie też z tyłu uciskają. Ale fakt niezniszczalne, mam je przeszło 11 lat i wyglądają jak nowe. Owszem chodzę w nich rzadko, ale wtedy w ekstremalnych warunkach.

Stary 2020-10-20, 06:51   #543
Misia452
Zakorzenienie

TŻ ma buty zimowe z Matress Sport i jest bardzo zadowolony.

Misia452 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 07:35   #544
Nette
Wtajemniczenie

Cytat:
W jakich sklepach można szukać ubrań dla dzieci - nastolatek? Lepszej jakości niż pepco. Potrzebuję kupić bieliznę, skarpety, stanik/top, jakieś spodnie, koszulki.

H&M, Reserved, C&A - mają działy dziecięce.
Tylko że nastolatki to raczej już "normalne" ciuchy.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Jak wbijesz polski adres, to Ci przeliczy VAT. Z tym, że dzieje się to dopiero na etapie zatwierdzania koszyka. Może warto poczekać na Black Friday? Na Amazonie można dorwać spoko przeceny.
Nette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 07:38   #545
Misia452
Zakorzenienie

Cytat:

Bieliznę polecam z H&M. Cena nie powala, a jakość jak dla mniej bardzo dobra. Lubię biustonosze od nich.

Misia452 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 07:41   #546
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misia452 Pokaż wiadomość
U mnie w netto też zawsze dużo seniorów, może to taki sklep

U mnie to samo, ale Netto ma niższe ceny. I moim zdaniem lepsze produkty od Biedry

NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 07:43   #547
Nette
Wtajemniczenie

Przy pierwszym lockdownie musiałam pilnie zaliczyć serwis komputerowy oddalony o ok 100 km od mojego miasta. Tak się nieszczęśliwie składa, że też sprzedają tam lapki, ale i jakieś drobiazgi, ładowarki, peryferia, te sprawy. Sobota, zaliczyłam poślizg, dojechałam po 10:00. Facet się bał wpuścić mnie do środka, ale wyszedł do auta, wziął lapa i powiedział, by wrócić po 12:00. To sobie siedziałam przed sklepem. Wiecie ilu emerytów pojawiło się przez te 2h w sklepie? No oczywiście zero. A co najmniej kilkunastu klientów (gorący okres, niektórzy ludzie dopiero co przechodzili na zdalną i uzupełniali sprzęt) odbiło się od drzwi. W dzień, kiedy ruch na mieście był zerowy.
Jako właściciel biznesu byłabym wściekła na tak durny przepis.

Nie weszły mi cytaty...

Edytowane przez Nette
Czas edycji: 2020-10-20 o 07:49

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-10-20, 07:45   #548
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Ja mam pierścionek zaręczynowy z Aparatu i chciałam go trochę powiększyć.

Byłam u 4 złotników w mieście i żaden nie chciał się podjąć tego przedsięwzięcia. Od jednego kulturalnie usłyszałam :" wie pani, to jest taka słaba jakość, że ja się boje, że ten pierścionek tego nie wytrzyma"🤷

Miałam taką samą sytuację z bransoletką

Cytat:
Napisane przez Pani_Mada Pokaż wiadomość

mogę przytoczyć kilka przypadków problemów z biżuterią z apartu wśród rodziny i znajomych. jednej dziewczynie palec zieleniał od złotego pierścionka z apartu. żadnego innego - tylko od tego z apartu
zdecydowanie nie polecam tej sieciówki

Moi znajomi mieli problem z obrączkami. Co chwilę reklamowali. W końcu chcieli zwrot pieniędzy. Apart nie bardzo chciał zwrócić tylko upierał się przy zwrocie na kartę podarunkową.

Cytat:
Napisane przez Nette Pokaż wiadomość
Ja to samo. Z tym, że nie tylko grzebanie, a już ten specyficzny zapach mnie odrzuca. Nie przepadam też za TK Maxx, bo grzebanina analogiczna do second handów.

Ja ma tak samo z TK Maxxem. Czuję się jak w lumpeksie i nigdy nie potrafię tam nic znaleźć, jedynie idę tam na akcesoria typu torebki, okulary, paski lub wyposażenie domu

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nie wiem jak ich jakosc, bo nie kupuje, ale nie zdziwilbym sie gdyby byla taka sobie.
Zgadza sie - stosunek ile mozna sobie kupic ciuchow, butow itd. w Polsce za mediane wynagrodzenia, a na zachodzie Europy chocby to masakra
W ogole jest hardkor, gdy cena w przeliczeniu na inne waluty wychodzi wyzsza

Wyglada na to, ze problem z danymi/wnioskiem raczej ?

No to jest hardcore, bo taka Zara czy Ryłko nagle stają się sklepami luksusowymi.

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Mnie odrzuca idea zakupów stacjonarnych, dlatego kupuję w second-handach, ale on-line. Płaszcze też mam kupione w ten sposób, w tym jeden wełniany, który kosztował ok. 50 euro, a wyjściowo pewnie jakieś 15000 euro, z tego co widziałam oryginalne ceny tej marki.

Możesz polecić jakiś secon-hand online

Cytat:
Dobrze, że nie. To był debilny przepis - ilu emerytów korzysta np. ze sklepu komputerowego czy takiego z odżywkami dla pakerów...

Ten obecny też jest trochę debilny, bo seniorzy mają na to wywalone. Kręcą się codziennie w każdej godzinie i idą codziennie po jedną rzecz, zamiast kupić więcej.

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Nikt? Nic?

Ja mam Chirucy i też polecam. Ogólnie polecam się przejść do jakiegoś sklepu górskiego i pomierzyć. Buty górskie powinny być dobrze dopasowane w kostce. Powinno się brać rozmiar większe niż normalne. Kupiłabym też takie całosezonowe i potem w zależności od pory roku dobierała skarpetki. No i goretex to dla mnie mus w takich butach

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
I ja.

Ja nie lubię też robić zakupów w stacjonarnym sklepie H&M. Zdecydowanie wolę online. Stacjonarnie to jest tam dla mnie bajzel w dziale damskim szczególnie. Idąc jedna alejka najpierw bluzki, zaraz spodnie, wchodząc alejke dalej znowu bluzki, bluzy, po drugiej stronie znowu coś innego. Cały asortyment rozwalony po całym sklepie - ja to lubię wejść, mieć w jakimś określonym obszarze bluzki, w drugim spodnie, w trzecim buty. A nie wszystko wszędzie nie cierpię tam wchodzić

Ja też nie. Oni teraz mają strasznie ograniczoną ilość rzeczy stacjonarnie. Mam wrażenie, że od 3 lat ciągle wisi to samo
Stary 2020-10-20, 07:50   #549
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Przy pierwszym lockdownie musiałam pilnie zaliczyć serwis komputerowy oddalony o ok 100 km od mojego miasta. Tak się nieszczęśliwie składa, że też sprzedają tam lapki, ale i jakieś drobiazgi, ładowarki, peryferia, te sprawy. Sobota, zaliczyłam poślizg, dojechałam po 10:00. Facet się bał wpuścić mnie do środka, ale wyszedł do auta, wziął lapa i powiedział, by wrócić po 12:00. To sobie siedziałam przed sklepem. Wiecie ilu emerytów pojawiło się przez te 2h w sklepie? No oczywiście zero. A co najmniej kilkunastu klientów (gorący okres, niektórzy ludzie dopiero co przechodzili na zdalną i uzupełniali sprzęt) odbiło się od drzwi. W dzień, kiedy ruch na mieście był zerowy.
Jako właściciel biznesu byłabym wściekła na tak durny przepis.

Nie weszły mi cytaty...
U mnie w pracy sie wkurzali, ze nie moga pojsc do sklepu budowlanego czy elektrycznego i robota stoi
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 07:54   #550
Nette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meliandra Pokaż wiadomość
Ja ma tak samo z TK Maxxem. Czuję się jak w lumpeksie i nigdy nie potrafię tam nic znaleźć, jedynie idę tam na akcesoria typu torebki, okulary, paski lub wyposażenie domu

(...)

Ten obecny też jest trochę debilny, bo seniorzy mają na to wywalone. Kręcą się codziennie w każdej godzinie i idą codziennie po jedną rzecz, zamiast kupić więcej.
Właśnie TK Maxx to taki szmateks. Wszystko wymieszane, ściśnięte, ciuchy wyglądają jak przeżute przez krowę. Na dodatek dużo uszkodzonych.
Kupuję tam kostiumy kąpielowe, bo czasem można fajny dorwać, a tego u mnie nigdy za wiele. I pareo na saunę, jak się pojawia na grupach saunowych cynk, że "rzucili", a chcę zmieniać. I tyle. U nich nawet na buty nie mam cierpliwości.

Przepis - nie twierdzę, że aktualny jest mądry. Tylko nieco mniej durny niż poprzedni.
W ogóle niektóre decyzje tego rządu rozwalają ml i mózg.
Stary 2020-10-20, 08:05   #551
Olushka
Zakorzenienie

Czy dostanę w Pepco gadżety urodzinowe - balony cyfry, serpentyny, zwykłe balony, czapki, gwizdki itd?

redukcja od 05.2023
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
Olushka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-10-20, 08:05   #552
lightangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misia452 Pokaż wiadomość
U mnie w netto też zawsze dużo seniorów, może to taki sklep

Moja babcia uwielbiała Netto, bo mogła tam kupić jogurty po 20 gr w czasach kiedy gdzie indziej były po 80 gr. Tylko te jej to była kolorowa woda, ale ważne że tanie. Mam wrażenie że teraz jest podobnie, bo jest tam sporo tanich produktów, ale różne markowe są moim zdaniem droższe niż w innych sklepach.

lightangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 08:10   #553
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Olushka Pokaż wiadomość
Czy dostanę w Pepco gadżety urodzinowe - balony cyfry, serpentyny, zwykłe balony, czapki, gwizdki itd?
Tak.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 08:12   #554
Olushka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;88218790]Tak.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Fajnie, to lecę po pracy. Dzięki
Mam obok siebie taki typowo urodzinowy sklep, ale ceny porażają.

redukcja od 05.2023
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
Olushka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 08:16   #555
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam podobne odczucie co do działu z ubraniami w tym sklepie. Lubię Tkmaxx, ale kupuję tam tylko kosmetyki, czasem jakieś rzeczy do domu. Kiedyś jeszcze zatrzymywałam się przy ciuchach, ale nigdy nie widziałam tam nic specjalnego, dużo zniszczonych rzeczy, dużo tanich sieciówkowych, z kiepskich materiałów. No i też asortyment zależy od lokalizacji. Im mniejszy sklep, tym gorzej zaopatrzony. Duże TkMaxxy w dużych miastach dostają lepsze rzeczy niż te mniejsze.

Cytat:
Możesz polecić jakiś secon-hand online
Tylko w Niemczech (ubup.com). Nie znam polskiego rynku.
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-10-20, 08:16   #556
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, to lecę po pracy. Dzięki
Mam obok siebie taki typowo urodzinowy sklep, ale ceny porażają.

Czasem są też w Rossamnnie
Stary 2020-10-20, 08:17   #557
edyrak88
Przyczajenie

Cytat:
Kupiłam i używałam tylko do usuwania makijażu oczu przed basenem, poprzez przykładanie a nie tarcie. Dla mojej cery Glov to było narzędzie tortur, podobnie jak każda mikrofibra. Po próbie demakijażu skończyłam z czerwoną, piekącą, podrażnioną twarzą i musiałam się smarować Bepantenem.
Mikrofibra tylko z pozoru wygląda na miękką i delikatną. Kiedyś z rozpędu wyczyściłam szmatką z mikrofibry metalową szafkę. Cała była po tym w rysach.

Z jednej strony tak, z drugiej większość osób w czerni nie wygląda dobrze, zwłaszcza w górnej połowie ciała.
Mam obecnie ten sam problem i większość płaszczy i kurtek, które mają korzystny fason, są niestety w czerni. Nie ma mowy że kupię.
Hejka Ja używam tej rękawiczki od glov już od ponad 2 lat i nie zamieniłabym jej na nic innego. Używam jej razem z wodą micelarną. Moja cera jest w bardzo dobrej kondycji. Skończył się problem z zaskórnikami . Podstawą jest dbanie o jej czystość, suszenie jej. Na pewno już ze mną zostaje.
edyrak88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 08:55   #558
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
PS. co do H&M, to "wszedzie" jest on pozycjonowany jako "cheap & cheerful", w Polsce jak na przecietne zarobki te ciuchy sa po prostu drogie
Na wyprzedazach mozna dostac koszulki za mniej, niz $5 u mnie, czesto kupuje takie do chodzenia po domu albo pizamy do spania za grosze. Jakosc IMO fatalna, regularnej ceny bym nie zaplacila za te rzeczy.

Cytat:
Właśnie TK Maxx to taki szmateks. Wszystko wymieszane, ściśnięte, ciuchy wyglądają jak przeżute przez krowę. Na dodatek dużo uszkodzonych.
Kupuję tam kostiumy kąpielowe, bo czasem można fajny dorwać, a tego u mnie nigdy za wiele. I pareo na saunę, jak się pojawia na grupach saunowych cynk, że "rzucili", a chcę zmieniać. I tyle. U nich nawet na buty nie mam cierpliwości.

Przepis - nie twierdzę, że aktualny jest mądry. Tylko nieco mniej durny niż poprzedni.
W ogóle niektóre decyzje tego rządu rozwalają ml i mózg.
TK Maxx moze byc bardzo szmateksowy, ale fajne tez sie zdarzaja. U mnie jest jeden fajny, bardzo lubie tam jezdzic po torebki, bo maja spory wybor m.in. Betsey Johnson, ktorych nigdzie indziej dostac nie mozna.
Stary 2020-10-20, 09:02   #559
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam podobne odczucie co do działu z ubraniami w tym sklepie. Lubię Tkmaxx, ale kupuję tam tylko kosmetyki, czasem jakieś rzeczy do domu. Kiedyś jeszcze zatrzymywałam się przy ciuchach, ale nigdy nie widziałam tam nic specjalnego, dużo zniszczonych rzeczy, dużo tanich sieciówkowych, z kiepskich materiałów. No i też asortyment zależy od lokalizacji. Im mniejszy sklep, tym gorzej zaopatrzony. Duże TkMaxxy w dużych miastach dostają lepsze rzeczy niż te mniejsze.

Tylko w Niemczech (ubup.com). Nie znam polskiego rynku.
Jak byłam w TK maxxx w Holandii to zupełnie inna jakość niż nasze polskie, nawet w małym mieście. Mnóstwo znanych marek (patrzę głównie na kosmetyki), mac, laura mercier, benefit, wszystko zapakowane, nic nie porozciapywane. U mnie w Kielcach jedno wielkie guano, kosmetyki typu essence i make up revolution, no wow. Ewentualnie czasem OPI.

tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-10-20, 09:05   #560
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:
Tak.

NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 09:37   #561
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Jak byłam w TK maxxx w Holandii to zupełnie inna jakość niż nasze polskie, nawet w małym mieście. Mnóstwo znanych marek (patrzę głównie na kosmetyki), mac, laura mercier, benefit, wszystko zapakowane, nic nie porozciapywane. U mnie w Kielcach jedno wielkie guano, kosmetyki typu essence i make up revolution, no wow. Ewentualnie czasem OPI.

W Niemczech jest to samo co w Polsce. Im wieksze miasto i wiekszy sklep, tym lepsza oferta. Ale stojak z kolorowka wyglada tak samo jak w polskich TK czyli jakby czterolatek dorwal sie do kosmetyczki mamy. To jest tak odstraszajacy widok, ze w ogole nie widuje przy tej polce zainteresowanych klientow, ale z drugiej strony ktos tego syfu narobil.
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 09:46   #562
bbab4b1e68366f09bc3914c9672f02df694c852f_622be7447f718
Konto usunięte

Ile można być na zwolnieniu lekarskim? Kiedy pracodawca może zwolnić taką osobę?
bbab4b1e68366f09bc3914c9672f02df694c852f_622be7447f718 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 09:51   #563
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10
Konto usunięte

Treść usunięta
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 09:52   #564
blue2003
Miuoshowa

GG do blue2003 Wyślij wiadomość przez Yahoo do blue2003
Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 57.

[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;88218989]Ile można być na zwolnieniu lekarskim? Kiedy pracodawca może zwolnić taką osobę?[/QUOTE]

182 dni, w przypadku gruźlicy lub ciąży 270. Potem ma prawo do świdczenia rehabilitacyjnego na maks 12 miesięcy. Zwolnić może dopiero po powrocie z l4.

https://www.google.pl/amp/s/kadry.in...rskim.html.amp

"...nasza wielkość miała iskrzyć, a wygasa gdy tak teraz na nią patrzę a ty milczysz..."

Edytowane przez blue2003
Czas edycji: 2020-10-20 o 09:54
blue2003 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 10:00   #565
bbab4b1e68366f09bc3914c9672f02df694c852f_622be7447f718
Konto usunięte

[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;88219004]Treść usunięta[/QUOTE]

Dzięki.

Nie chodzi o mnie, a o osobę X. Ta osoba była w kłótni z firmą i wyprowadziła się. Pewnie jak już nie będzie zwolnienia to złoży wypowiedzenie, ale się zdziwiłam, bo jednak trochę to słabe zachowanie.
bbab4b1e68366f09bc3914c9672f02df694c852f_622be7447f718 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 11:16   #566
Cappuccino
Zakorzenienie

Co polecacie na brwi żeby efekt utrzymał się jak najdłużej ale nie był przesadzony? Zawsze malowałam brwi kredka, ale chciałabym coś bardziej trwałego. Myślałam o hennie pudrowej ale utrzymuje się max 2 tyg. Mam brązowe włosy i bardzo jasna karnacje, więc nie chce jakiś mocnych ciemnych brwi. Jest jakaś inna trwalsza metoda zafarbowania brwi? Potem makijaż permanentny, ale dla mnie to już za mocny efekt i nie chce tuszu wpuszczać pod naskórek. Widziałam jeszcze laminacje brwi z farbowaniem. Pytanie ile takie farbowanie trzyma się na skorze, a może to to samo co henna..

Co Wy stosujecie? Mzoe jest jakiś zabieg o którym nie słyszałam.
Cappuccino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 12:16   #567
zakalec
Zadomowienie

[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;88219025]Dzięki.

Nie chodzi o mnie, a o osobę X. Ta osoba była w kłótni z firmą i wyprowadziła się. Pewnie jak już nie będzie zwolnienia to złoży wypowiedzenie, ale się zdziwiłam, bo jednak trochę to słabe zachowanie.[/QUOTE]W budżetówce to częste zjawisko. Zwłaszcza, że niektóre stanowiska zależą od przynależności do partii politycznej... Ktoś dostaje wypowiedzenie i cyk ucieka na zwolnienie i pół roku dostaje kasę za darmo.

zakalec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 12:18   #568
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:

We Wrocławiu też są kiepskie Tk Maxxy
Stary 2020-10-20, 12:21   #569
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
W łódzkiej Manufakturze w Tk kiedyś okazja do wyhaczenia masek Kallos za 30 zł. Tych samych, co są w Hebe bo 12-13

Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-10-20, 12:36   #570
marza_mr
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości