Wasze sny - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-19, 12:39   #541
cattt
Mrs Mrau

Dot.: Sny-dziwne, śmieszne, prorocze :))

Cytat:
Napisane przez Mirianka Pokaż wiadomość
Cattt mój ulubiony awatar wrócił!
eh,co tu gadać...także mój ulubiony

ps.ad.twojego podpisu...nie cierpię Veer Zaara
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-19, 12:43   #542
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
eh,co tu gadać...także mój ulubiony

ps.ad.twojego podpisu...nie cierpię Veer Zaara
ej kurcze,skąd wiedziałas??
ja jeszcze nie widziałam ale muzyka bardzo mi sie podoba

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-19, 12:44   #543
truheart
Zakorzenienie

Przepraszam, ale wpisałam sen i sny i nic podobnego mi nie wyskoczyło .
No w takim razie już się zamykam.
truheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-19, 12:48   #544
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
ej kurcze,skąd wiedziałas??
ja jeszcze nie widziałam ale muzyka bardzo mi sie podoba
siedzę "w tym temacie" od dłuższego czasu
Film widziałam w tamtym roku (ze ścieżki jedynie lubię Aaya tere dar par...no i Lodi ujdzie w przedbiegach)

ps.Tru...spoko,bez urazy
Stary 2006-10-19, 12:52   #545
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
siedzę "w tym temacie" od dłuższego czasu
Film widziałam w tamtym roku (ze ścieżki jedynie lubię Aaya tere dar par...no i Lodi ujdzie w przedbiegach)

ps.Tru...spoko,bez urazy
no ja dopiero zaczynam mi sie "Tere Liye" najbardziej podoba chociaz zdaje sobie sprawe ze to nie jest jakas hmm "skomplikowana"piosen ka ale pozyjemy,zobaczymy (więcej )

Stary 2006-10-19, 12:55   #546
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
no ja dopiero zaczynam mi sie "Tere Liye" najbardziej podoba chociaz zdaje sobie sprawe ze to nie jest jakas hmm "skomplikowana"piosen ka ale pozyjemy,zobaczymy (więcej )
no to powodzenia
"Tere liye"...kojarzy mi się z "teraz leję" i za nic nie mogłam sie do niej przekonać mimo tego,że linia melodyczna może być.
Stary 2006-10-19, 13:02   #547
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
no to powodzenia
"Tere liye"...kojarzy mi się z "teraz leję" i za nic nie mogłam sie do niej przekonać mimo tego,że linia melodyczna może być.
i wszystko jasne
dziękuję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-19, 16:36   #548
Taosi
Raczkowanie

GG do Taosi
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

Ja miałam dziś straszny sen :/ normalnie się boję..

Byłam z jakimiś dwoma klasami na wycieczce w Bazylice, ale nie naszej, w Polsce. Obok bazyliki był długi budynek w którym znajdowały się pokoje. Był piękny słoneczny dzień. W jednym z pokoi byłam ja z dwoma koleżankami. Nagle pogoda się zmieniła. Była straszna wichura, padało, grzmiało...wybiegłam z pokoju i zobaczyłam, że z innymi ludźmi coś dziwnego zaczęło się dziać. Byli jak umarli...przezroczyści, bez oczów, ociekający krwią...łapali innych normalnych ludzi..wbiegłam do jakiegoś pokoju, gdzie siedziało kilkanaście osób. Nagle z sufitu zaczęła sączyć się krew..na nasze ciała, nasze głowy..krzyczeliśmy, płakaliśmy..połowa uciekła i już nie wróciła..wtedy ktoś powiedział że On się zbliża i nas też zabierze. I wtedy otworzyły się drzwi i pojawił się On..Bóg..był w ciemnych szatach i miał spojrzenie tak przeszywające, że gdy odwróciłam wzrok z rąk poleciała mi krew. Wybrał kilka osób..obok mnie siedział chłopak i trzymał mi rękę na kolanie. Bóg powiedział "Chłopcze puść tą dziewczyną, ty też idziesz ze mną, trzeba ich oczyścić.." Nikt nie chciał iść, wszyscy się bali, płakali..ale Bóg ich przyciągnął do siebie.Nasz pokój był ostatni.Momentalnie obok nas pojawiła się zamiast ściany ogromna szyba i zobaczyliśmy tam tych wszystkich których Bóg zabrał. Stali przerażeni, przytuleni..nagle zaczęli krzyczeć, szyba zniknęła, a z sufitu kapała krew, nagle zaczęła lać się strumieniami..byłam cała we krwi innych ludzi, krzyczałam, płakałam..
Po kilkunastu minutach zaczął padać śnieg, krew zniknęła, wszyscy wyszliśmy na powietrze...obok był bar i ludzie siedzieli tam jakby się nic nie stało..szłam do autobusu z koleżanką ale inną, bo tamtych koleżanek nie mogłam znaleźć, podobnie jak innych ludzi których Bóg zabrał...

Nie mogę zapomnieć o tym śnie, dla mnie jest przerażający, ciągle patrze na sufit... :niepewny:

studentka Technolgii Żywności i Żywienia Człowieka

za dwa miesiące praca inżynierska i egzamin inżynierski
Taosi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-19, 19:49   #549
AaniaA
Zakorzenienie

ja tez znowu mialam zly sen i oczywiscie w reczywistosci nie bylo za rozowo . tz zmiazdzyl sobie palca u reki . na szczescie nie jest az tak zle (chociaz tyle dobrego). mam juz dosc tych snow .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-19, 20:10   #550
wenedka
Zakorzenienie

Dot.: Wasze sny

Szczęśliwi są ludzie, którzy pamiętają swoje sny. Jedyne co pamiętam z mojego ostatniego snu to to, ze mieszkałam w Anglii (to było dawno temu). Ogólnie, to nie pamiętam snów
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-19, 20:14   #551
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka
Ogólnie, to nie pamiętam snów
tez bym tak chciala...
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-19, 20:20   #552
atka83
BAN stały

Hm,a mi się ostatnio śniło,że widziałam jak goście przyjeżdzali do mojego kumpla z bloku,bo ten miał zaręczyny.
A w senniku,to oznaczało,rychły slub,spełni się moje marzenie albo poprostu dobra nowina
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-19, 20:24   #553
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
a mnie się sniło, że oglądałam jakiś nowy teledysk hiphopowy i główny raper był martwy! Umarł kilka miesęcy wcześniej, ale go ekshumowali dla potrzeb nagrania. Miał obrzydliwe, nabrzmiałe ciało, ropa mu się sączyła z oczu, które zakryli mu okularami słonecznymi, a zamiast dłoni miał dwa kikuty I pomimo tego, że był trupem- śpiewał, tzn poruszał ustami, a ja byłam tym faktem mocno zdziwiona i trochę wstrząśnięta
Ten sen chyba bije pozostałe na głowe,no oprócz tych moich z aktorami rzecz jasna
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-20, 10:42   #554
bess
Zakorzenienie

Snilo mi sie ze widzialam swojego exa jak idzie do pokoju chyba ze swoja dziewczyna na sex.Ja widzialam to bo patrzylam przez dziurke od klucza,lezeli sobie on wysylal smsy czy bawil sie telefonem a ona go myziala po glowie .Teraz to juz mi sie snili chyba w kazdej mozliwej sytuacji i dlaczego pytam,dlaczego?w ogole mnie to nie obchodzi.Zeby jeszcze on sam,ale czemu ona pcha sie do moich snow jak widzialam ja ze 3 razyw zyciu
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-20, 12:12   #555
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Ostatnio zdarza mi się, że chwile po przebudzeniu zapominam co mi sie śniło.Siedze teraz i próbuje sobie przypomnieć co to był za sen dzisiejszej nocy, ale za cholere
Stary 2006-10-22, 15:04   #556
mara_m
Rozeznanie

GG do mara_m

Dziś sniło mi sie że byłam z kumpelką na zakupach i o dziwo ona dziś zadzwoniła do mnie w tej sprawie. NOrmalnie proroczy sen
Stary 2006-10-22, 17:24   #557
klaudynka4
Zakorzenienie

GG do klaudynka4 Send a message via Skype™ to klaudynka4

Dzisiaj śniło mi się więzienie, jakieś klatki z ludźmi, a ja stałam i sie temu przyglądałam. Nie wiecie, co to może znaczyć?
Stary 2006-10-22, 18:01   #558
naughty-girl
Rozeznanie

boze, ja miałam ostatnio porąbany sen..... śniło mi się że urodziło mi się dziecko [ludzie,ja mam 15 lat!!! ] , jakieś takie duuuże, tak 6 lat na oko, jakiś mały chińczyk to był samego momentu porodu nie było, on się tak nagle pojawił poprostu,... to jeszcze nic!! to wszystko się działo w parku wodnym jakimś, w którym w tym czasie był jakiś facet z bronią i strzelał do ludzi,pamiętam że chowałam się pod wodą.... potem z koleżankami się zastanawiałyśmy kto jest ojcem mojego małego chińczyka bo ja nie wiedziałam... najlepsza i tak była końcówka, w jakiejś kapsule poleciałam w kosmos, pooglądałam gwiazdy itd i wróciłam na ziemię....

takiego poj*banego snu jeszcze nigdy nie miałam!!!
naughty-girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 18:40   #559
klaudynka4
Zakorzenienie

No faktycznie pokręcony I jak tu dojść znaczenia takiego snu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-22, 19:00   #560
naughty-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaudynka4 Pokaż wiadomość
No faktycznie pokręcony I jak tu dojść znaczenia takiego snu?
znaczenie jest jedno - tak jak podejrzewałam z moją głową coś nie w porządku
naughty-girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-22, 20:52   #561
klaudynka4
Zakorzenienie

Może sie uderzyłaś w nocy? Albo spadłaś z łóżka? Poszukaj siniaków
Stary 2006-10-24, 13:17   #562
quietly
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

GG do quietly

wczoraj mi się śniło, że leżałam na szkolnym korytarzu i jakiś koleś przeszedł nade mną, a ja wstałam i walnęłam mu z prawego sierpowego.
jeszcze wcześniej śniło mi się, że stoję na takim betonowym placu, który co chwilę zalewa wielka fala wody i przepływają koło niej statki. przyszedł do mnie jakiś Rusek i on pilnował, żeby statki nie wpłynęły na ten beton, tylko przepłynęły spokojnie obok niego. i zaczełam z nim przeprowadzać wywiad do gazetki szkolnej (już mi się na mózg rzuca przez tą gazetkę), a on mi opowiadał, jaki to zaszczyt pilnować tych statków, i że w jego rodzinie robią to już od 10 pokoleń. a potem nadpłynęła fala i zmiotła tego Ruska do morza a mój artykuł wypadł mi z ręki i się utopił. pojechałam do skzoły i dostałam opieprz za t, że nie przyniosłam artykułu, i przez całe zebranie redkacji stałam w kącie. a potem się obudziłam (na szczęście)
quietly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-24, 13:37   #563
atka83
BAN stały

A ja dzisiaj miałam dziwny sen.Sniło mi się,że prowadziłam psy jak dzieci z przedszkola Potem własnie widziałam siebie z jakimś dzieckiem wchodzącym do sklepu.
Stary 2006-10-24, 17:08   #564
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Za bardzo nie pamietam co mi sie śniło, krótko spałam, ale czuje że musiało to byc cos bardzoooo przyjemnego, bom taka wesoła wstała
Stary 2006-10-28, 13:45   #565
morelowa
Zadomowienie

Mmm, a ja dzisiaj miałam taki cudowny sen, oo!
był w nim chłopak, który mi się podoba. zaczęło się od tego, że minęliśmy się w dużym sklepie. ja wychodziłam, a on akurat wchodził i się do siebie usmiechnęliśmy. Następnie on do mnie zadzwonił i poprosił o spotkanie. Oczywiście się zgodziłam, ale jak to ja, spóźniłam się i "mój" musiał czekać na dole pod klatką. w końcu wyszłam i poszliśmy do miasta, tak się przejść. ale romantycznie. . bardzo często się do siebie przytulaliśmy i było strrrasznie milutko. hahaha! w końcu zbliżały się walentynki i miałam problem co mu kupić... i któregoś dnia jak poszłam z mamą do jakiegoś sklepu, to wyhaczyłam takie serduszka do powieszenia. kupiłam trzy. największe, średnie i najmniejsze. ajj. szkoda, że to tylko sen. może coś znaczy?

*
*
u're my afrodisiac

morelowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 13:58   #566
littleola1
Zadomowienie

też miałam sen dzisiaj, w którym śnił mi się chłopak który mi się podoba potem był jakiś motyw, że byłam na dnie oceanu i oglądałam kolorowe ryby i wylegiwałam się na plaży mmmm śliczny sen
littleola1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 15:16   #567
atka83
BAN stały

A dzisiaj śnił mi się mój narzeczony,który szedł z inną kobieta za ręke,a ja ponoć byłam zła w tym śnie oczywiście.Coś tam powiedział,patrz już ma inną,czy już sobie szybko znalazł Potem mi się już sniło,że leżeliśmy sobie na chodniku i się przytulalismy,a obok przechodziła moja była przyjaciółka.Yhh,co za dziwny sen
Stary 2006-10-28, 16:24   #568
Mrs.
Zakorzenienie

Mi sie kiedyś sniła mama TŻ ( nie widziałam jej twarzy ale jakoś we śnie wyszło ze to ona ) i krzyczała na mnie i na TŻ ze nie umyliśmy naczyń . My byliśmy w pokoju a ona w kuchni i miała fochy o naczynia czy coś takiego
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 17:41   #569
morelowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mrs. Pokaż wiadomość
Mi sie kiedyś sniła mama TŻ ( nie widziałam jej twarzy ale jakoś we śnie wyszło ze to ona ) i krzyczała na mnie i na TŻ ze nie umyliśmy naczyń . My byliśmy w pokoju a ona w kuchni i miała fochy o naczynia czy coś takiego

*
*
u're my afrodisiac

morelowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 17:58   #570
obca
Zadomowienie

mi się śniły dwa wściekle walczące psy, szczegółów nie pamiętam ale obudziłam się wystraszona

qrcze, ja bym chciała w końcu jakiś ładny sen, jakąś łąkę, spokojne jezioro, miłych ludzi czy coś w tym rodzaju
obca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości