![]() |
#541 |
Mrs Mrau
|
Dot.: Sny-dziwne, śmieszne, prorocze :))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jeszcze nie widziałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale wpisałam sen i sny i nic podobnego mi nie wyskoczyło
![]() No w takim razie już się zamykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#546 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() "Tere liye"...kojarzy mi się z "teraz leję" i za nic nie mogłam sie do niej przekonać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
Ja miałam dziś straszny sen :/ normalnie się boję..
Byłam z jakimiś dwoma klasami na wycieczce w Bazylice, ale nie naszej, w Polsce. Obok bazyliki był długi budynek w którym znajdowały się pokoje. Był piękny słoneczny dzień. W jednym z pokoi byłam ja z dwoma koleżankami. Nagle pogoda się zmieniła. Była straszna wichura, padało, grzmiało...wybiegłam z pokoju i zobaczyłam, że z innymi ludźmi coś dziwnego zaczęło się dziać. Byli jak umarli...przezroczyści, bez oczów, ociekający krwią...łapali innych normalnych ludzi..wbiegłam do jakiegoś pokoju, gdzie siedziało kilkanaście osób. Nagle z sufitu zaczęła sączyć się krew..na nasze ciała, nasze głowy..krzyczeliśmy, płakaliśmy..połowa uciekła i już nie wróciła..wtedy ktoś powiedział że On się zbliża i nas też zabierze. I wtedy otworzyły się drzwi i pojawił się On..Bóg..był w ciemnych szatach i miał spojrzenie tak przeszywające, że gdy odwróciłam wzrok z rąk poleciała mi krew. Wybrał kilka osób..obok mnie siedział chłopak i trzymał mi rękę na kolanie. Bóg powiedział "Chłopcze puść tą dziewczyną, ty też idziesz ze mną, trzeba ich oczyścić.." Nikt nie chciał iść, wszyscy się bali, płakali..ale Bóg ich przyciągnął do siebie.Nasz pokój był ostatni.Momentalnie obok nas pojawiła się zamiast ściany ogromna szyba i zobaczyliśmy tam tych wszystkich których Bóg zabrał. Stali przerażeni, przytuleni..nagle zaczęli krzyczeć, szyba zniknęła, a z sufitu kapała krew, nagle zaczęła lać się strumieniami..byłam cała we krwi innych ludzi, krzyczałam, płakałam.. Po kilkunastu minutach zaczął padać śnieg, krew zniknęła, wszyscy wyszliśmy na powietrze...obok był bar i ludzie siedzieli tam jakby się nic nie stało..szłam do autobusu z koleżanką ale inną, bo tamtych koleżanek nie mogłam znaleźć, podobnie jak innych ludzi których Bóg zabrał... Nie mogę zapomnieć o tym śnie, dla mnie jest przerażający, ciągle patrze na sufit... :niepewny:
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
ja tez znowu mialam zly sen i oczywiscie w reczywistosci nie bylo za rozowo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze sny
Szczęśliwi są ludzie, którzy pamiętają swoje sny. Jedyne co pamiętam z mojego ostatniego snu to to, ze mieszkałam w Anglii (to było dawno temu). Ogólnie, to nie pamiętam snów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
BAN stały
|
Hm,a mi się ostatnio śniło,że widziałam jak goście przyjeżdzali do mojego kumpla z bloku,bo ten miał zaręczyny.
![]() A w senniku,to oznaczało,rychły slub,spełni się moje marzenie albo poprostu dobra nowina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Snilo mi sie ze widzialam swojego exa jak idzie do pokoju chyba ze swoja dziewczyna na sex.Ja widzialam to bo patrzylam przez dziurke od klucza,lezeli sobie on wysylal smsy czy bawil sie telefonem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio zdarza mi się, że chwile po przebudzeniu zapominam co mi sie śniło.Siedze teraz i próbuje sobie przypomnieć co to był za sen dzisiejszej nocy, ale za cholere
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#556 |
Rozeznanie
|
Dziś sniło mi sie że byłam z kumpelką na zakupach i o dziwo ona dziś zadzwoniła do mnie w tej sprawie. NOrmalnie proroczy sen
![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj śniło mi się więzienie, jakieś klatki z ludźmi, a ja stałam i sie temu przyglądałam. Nie wiecie, co to może znaczyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Rozeznanie
|
boze, ja miałam ostatnio porąbany sen.....
![]() ![]() ![]() ![]() takiego poj*banego snu jeszcze nigdy nie miałam!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
No faktycznie pokręcony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Może sie uderzyłaś w nocy?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wczoraj mi się śniło, że leżałam na szkolnym korytarzu i jakiś koleś przeszedł nade mną, a ja wstałam i walnęłam mu z prawego sierpowego.
jeszcze wcześniej śniło mi się, że stoję na takim betonowym placu, który co chwilę zalewa wielka fala wody i przepływają koło niej statki. przyszedł do mnie jakiś Rusek i on pilnował, żeby statki nie wpłynęły na ten beton, tylko przepłynęły spokojnie obok niego. i zaczełam z nim przeprowadzać wywiad do gazetki szkolnej (już mi się na mózg rzuca przez tą gazetkę), a on mi opowiadał, jaki to zaszczyt pilnować tych statków, i że w jego rodzinie robią to już od 10 pokoleń. a potem nadpłynęła fala i zmiotła tego Ruska do morza a mój artykuł wypadł mi z ręki i się utopił. pojechałam do skzoły i dostałam opieprz za t, że nie przyniosłam artykułu, i przez całe zebranie redkacji stałam w kącie. a potem się obudziłam (na szczęście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
BAN stały
|
A ja dzisiaj miałam dziwny sen.Sniło mi się,że prowadziłam psy jak dzieci z przedszkola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Za bardzo nie pamietam co mi sie śniło, krótko spałam, ale czuje że musiało to byc cos bardzoooo przyjemnego, bom taka wesoła wstała
![]()
![]() |
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
Mmm, a ja dzisiaj miałam taki cudowny sen, oo!
![]() był w nim chłopak, który mi się podoba. zaczęło się od tego, że minęliśmy się w dużym sklepie. ja wychodziłam, a on akurat wchodził i się do siebie usmiechnęliśmy. Następnie on do mnie zadzwonił i poprosił o spotkanie. Oczywiście się zgodziłam, ale jak to ja, spóźniłam się i "mój" musiał czekać na dole pod klatką. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#566 |
Zadomowienie
|
też miałam sen dzisiaj, w którym śnił mi się chłopak który mi się podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
BAN stały
|
A dzisiaj śnił mi się mój narzeczony,który szedł z inną kobieta za ręke,a ja ponoć byłam zła w tym śnie oczywiście.Coś tam powiedział,patrz już ma inną,czy już sobie szybko znalazł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Mi sie kiedyś sniła mama TŻ ( nie widziałam jej twarzy ale jakoś we śnie wyszło ze to ona ) i krzyczała na mnie i na TŻ ze nie umyliśmy naczyń . My byliśmy w pokoju a ona w kuchni i miała fochy o naczynia czy coś takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
mi się śniły dwa wściekle walczące psy, szczegółów nie pamiętam ale obudziłam się wystraszona
qrcze, ja bym chciała w końcu jakiś ładny sen, jakąś łąkę, spokojne jezioro, miłych ludzi czy coś w tym rodzaju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.