![]() |
#541 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
Dot.: depilatory
Ja kupiłam depilator DINO PULS HAIR REMOVER (pseudo - ultradźwiękowy) z ciekawości. Już sam fakt, że parę lat temu kosztował koło 180 zł, a teraz coś ponad 70 mówi za siebie. Ponadto, "depilator" działa dokładnie tak samo z baterią jak i bez - czyli, zaryzykowałabym stwierdzenie, że nie działa w ogóle. W dodatku "depilator" jest strasznie nieporęczny i potrzeba mnóstwo wolnego czasu, żeby sobie nim np. wydepilować nogi (ja się poddałam, tygodnia wolnego nie wezmę w pracy z okazji depilacji). Nic nie słychać i nie czuć jak "działa" - to trochę podejrzane.
Edytowane przez GinaG Czas edycji: 2013-10-18 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki depilator wybrać??
A ja się zastanawiam, czy po wszystkich depilatorach zostają na nogach czerwone kropki, które nie znikają...
Moje koleżanki, które używają depilatorów, mają z tym problem i najgorsze jest to, że tak im chyba już zostanie, bo nawet jeśli przerzucają się na inne metody, te siniaczki dalej są. A wygląda to masakrycznie, jak jakaś czerwona wysypka. Naprawdę ze wszystkimi depilatorami tak jest? Czy od czego to zależy... Bo też właśnie przymierzam się do Brauna 7681. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
witaj...myślę że to zależy od rodzaju skóry jaką masz, żeby złagodzić i zapobiegać trzeba się stosować do pewnych zasad...mianowicie -piling przed depilacja -zmiana wody ciepła-zimna(dla rozluznienia porów) -balsam,krem,czy inne cudo po depilacji -kieliszeczek koniaczku dla odwagi przed kazdą depilacją ![]() trzymam kciuki....a model o którym wspominasz jest świetny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zadomowienie
|
Ja chcialam sie zapytac o zasilanie... Chce sobie kupic depilator tylko nie wiem, czy powinnam wybrac z zasilaniem akumulatorowym czy sieciowym? Obecnie mieszkamw USA, ale za pare miesiecy wracam do PL i nie wiem, czy moj depilator bedzie dzialal w kraju. Ten, ktory przywiozlam do USA ledwo chodzi. Wiadomo, ze moc w gniazdkach jest inna, ale tak sie zastanawiam czy to idzie w 2 strony... Z PL do USA = NIE, ale czy z USA do PL...? Tu moc jest slabsza i tak mnie to zastanawiam. Wiecie cos na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Przyczajenie
|
wiec radze ci kupić z sasileniem akumulatorowym.... po pierwsze lepszy w uzyciu, po drugie, najwyżej bedziesz dłużej ładować w polsce ...poza tym jak dostałam suszarke z usa-to dokupiłam w Polsce różnicówke i po kłopocie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Zadomowienie
|
Właśnie zakupiła depilator Brauna 3170, dodam iż to mój pierwszy depilator i nie wiem czy to moja nieumiejętność i strach, ale mam wrażenie, ze więcej włosków mi urwało niz wyrwało.
Mam jeszcze pytanie, czy jeżeli depilator nie posiada specjalnych nakładek można go stosować w innych miejscach niż do tego jest przeznaczony? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
Ja używam do nóg i pach brauna 5180, a nie ma żadnych dodatkowych nakładek i boli o wiele mniej, niż mój stary depilator, który miał mniej pęset. Także spróbuj
![]() Co do urywania włosków - spróbuj wolniej nim przesuwać po nogach i włącz na szybszy tryb. Powinno pomóc. Edytowane przez yudi Czas edycji: 2011-01-15 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Przyczajenie
|
Dot.: DEPILATOR--Ktory najlepszy???
Witam. Od niedawna zastanawiam się nad kupnem depilatora, jednak zanim doszłoby do zakupu takiego produktu, musiałabym być pewna jaki model byłby dla mnie najodpowiedniejszy a z tym jest kłopot
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
to jest wątek o depilatorach. zajrzyj lepiej tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=4280
![]() |
#551 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oczywiście, że można depilować pachy i bikini. Jeśli ktoś nie jest wrażliwy na ból. Ja, szczerze mówiąc, pach się jeszcze nie odważyłam wydepilować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2011-02-02 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Przyczajenie
|
Rzeczywiście nie jest tak źle
![]() A czy czyszczenie spirytusem, tak jak jest w ulotce napisane, wystarczy?
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
bardzo was proszę o pomoc.. zastanawiam się nad kupnem depilatora Philips 6530, 6572 lub Braun 7781. bardzo was proszę o jak najszybszą poradę!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Przyczajenie
|
Hej kobitki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Pewnie moje pytanie wyda wam się nieco dziwne, ale co tam
![]() Chciałam zapytać, czy depilatorowa golarka daje taki sam efekt jak zwykła maszynka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#561 |
Przyczajenie
|
![]()
Może mi ktoś powiedzieć, dla czego boję się głowicy golącej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Co sądzicie o tych: http://www.time2buy.pl/pl/depilator-...hp6400-00.html http://allegro.pl/depilator-braun-31...630467712.html http://allegro.pl/depilator-braun-33...631596650.html http://allegro.pl/depilator-braun-so...626405617.html Któryś jakoś szczególnie polecacie ? Włoski mam ciemne, dość grube... Mam dość codziennego golenia. Proszę o odpowiedź ![]()
czego Ty nie chcesz sam!" Edytowane przez Lidzia007 Czas edycji: 2011-05-26 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
witam : )
zastanawiam sie nad depilatorem ktora opcja jets lepsza braun czy philips? uzywalam kiedys brauna.nie bylo zle ale wlasnie mnie kusza te dodatkowe opcje( golarka, rekawice chlodzace) w philipsie! slyszalam opinie ze braun jest lepszy ? ! ! ze philips m.in. nie wyrywa tylko ucina wloski. i pelno negatywow.;/ sama juz nie wiem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Brauny też mają "dodatkowe opcje" typu golarka, czy rękawica chłodząca. W poprzednim depilatorze miałam w zestawie rękawicę i "Żelka" do zamrażania" oraz głowicę golącą.
![]() |
#566 |
Przyczajenie
|
Czesc wam ,wczoraj po raz pierwszy sie wydepilowalam depilatorem i załuje gdyz nie wiedzialam o wrastaniu wloskow.dotad golilam sie maszynka i nie mialam zadnych problemow oprocz golenia co dwa dni ale to kwestia przyzwyczajenia:p Powiedzcie jaki krem polecacie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
do kicikicikicikici
Na wrastanie włosków nie ma kremu. Najlepiej użyć pilingu: przed depilacją, na 2 dzień po i każdy następny.
![]() |
#568 | |
Zadomowienie
|
Dot.: do kicikicikicikici
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Przyczajenie
|
który depilator lepszy braun czy philips?
zastanawiam się który z nich wybrac oba są w podobnej cenie bo 65 i 67 zł i nie wiem który będzie lepszy?
DEPILATOR BRAUN 1170 PHILIPS HP 6400 HP6400 w ogóle czy takie tanie depilatory są coś warte?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Raczkowanie
|
słyszałam że philipsy są lepsze ale nie używałam więc pewna nie jestem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.