![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent dla mamy. Pomocy!
Czy Twoja mama ma jakieś hobby?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
Zabierz mamę do kina albo teatru, albo ugotuj coś dobrego
![]()
![]() |
#543 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo ładne te ozdoby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłem swojej mamie czekoladową fontannę, była bardzo zadowolona, słodki i fajny prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Przyczajenie
|
![]()
ja swojej uczyniłam naszyjnik
![]() stwierdzam, że mamy chyba lubią prezenty "handmade" by córa bo 1. wkłada sie w to trochę serducha przy robieniu bo 2. przypominają im się cudowne czasu zamłodyzmu kiedy to dostawały laurki w przedszkolu od Was - dzięki czemu czują się znowu młode bo 3. handmade jest niepowtarzalny bo 4. żadna inna mama nie będzie miała tego samego ![]() bo 5. z próżności - zawsze możesz zgarnąć pochwałę jaka jesteś cudotwórczyni mojej np dostały się naszyjne kwiaty i nie dość, że mamie się spodobały, to koleżanki zazdrosne no i mama podbudowana, że ma zdolną córuchnę jak to mówią ![]()
![]() |
#546 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, że się podpinam pod temat, ale nie chcę zaśmiecać forum nowym wątkiem o podobnym tytule.
Wiem, że do dnia Matki jest jeszcze dużo czasu, ale tak jakoś nagle wpadł mi do głowy pomysł na niecodzienny prezent dla mojej mamy. Zawsze lubiłam Jej dawać prezenty od serca, wyrażające jak bardzo Ją kocham i jak wielce jestem Jej wdzięczna za to, że mnie wychowała na porządną, odpowiedzialną osobę. ![]() ![]() ![]() Jednak chciałabym poznać Waszą opinię- co o tym myślicie?
![]() |
![]() |
#547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Przyczajenie
|
Pomysł z kinem lub tetarem jest świetny. Może też być to np. koncert. Jeśli nie wyjścia, to dobrym pomysłem jest też zestaw do kąpieli, przy którym będzie mogła się zrelaksować i przy okazji poczytać książkę w wannie - skoro tak to lubi - przy lampce dobrego wina.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Przyczajenie
|
może to nic specjalnego ale my z bracm izawsze staramy sie na urodziny jednego z rodziców kupic jakiś bilet do teatru, kina ostatnio zafundowalismy rodzicom z okazji urodzin taty bilet na Smoki byli zachwyceni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przez chwilę pomyślałam, że chyba mamy wspólną mamę ![]() Wszystko się zgadza - jakbym ja pisała ten post, tylko że nie mam siostry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Przyczajenie
|
Znalazłam świetną stronę FEEMEE.pl. Kupiłyśmy z siostrą biżuterię, taki zestaw z żywiołami jako odpowiedniki naszych charakterów + grawerki. Wygląda świetnie i naprawdę super zapakowany. Realizacja w 2 dni co też ważne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Przyczajenie
|
![]()
Już za miesiąc dzień mamy. Pomyślałam, że może kupię jej jakiś ciekawy zestaw nowoczesnych noży kuchennych. Znalazłam taką promocję
http://www.hotprice.pl/offer/details...lne-na-prezent Noże z nowoczesnej stali z taką obniżką. Biorę! ![]() ![]() Asia P.S. Czytałam sporo opinii, że są to super noże i wyglądają o niebo lepiej niż na zdjęciach. Super do kolorowej kuchni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent na dzień mamy
reklamie podziękujemy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Przyczajenie
|
O dzięki za podrzucenie pomysłu na prezent.
A co do pytania, to coś kiedyś słyszałem, że się noży nie daje, ale nie wiem czy to nie było związane z teściową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Zadomowienie
|
To już bardziej na urodziny by pasował zestaw nozy. Na Dzień Mamy to coś bardziej ymbolicznego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Przyczajenie
|
Super te Twoje szkice!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
BAN stały
|
Noże to bym kupiła bez okazji - ot tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Wypróbowane przeze mnie:
- bilety do teatru, na jakiś dobry spektakl - herbaty kwitnące, yerba mate, białe...na allegro jest ich całe mnóstwo. Uważam to za świetny prezent, bo stosunkowo tani i jeszcze nie spotkałam osoby, która nie lubiłaby luksusowej herbaty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
chciałam połączyć DM z urodzinami taty i wysłać ich razem na weekend gdzieś zeby sobie odpoczęli od domu i obowiązków ale nie wiem czy uda mi się to zorganizować tak jakbym chciała
a jak nie to kupię jej piżamkę bo ciężko jej samej trafić w rozmiar xxs tak ,żeby piżama była z naturalnych materiałów bez dodatków sztucznego ( ma uczulenie). Ewentualnie kino + pyszna kolacja ![]()
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
Amoże jakiś łańcuszek z inicjałami waszymi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Przyczajenie
|
widzę, że ludzie kupują na Dzień Mamy poważne prezenty, a ja się prawie zdecydowałam już na statuetkę w kształcie serca z osobista dedykacją :| oraz lody i kawa poza domem..... teraz już sama nie wiem
dorzucam załącznik Edytowane przez girl_with_draem Czas edycji: 2013-05-07 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Przyczajenie
|
fuj, brzydka ta statuetka. no i pomijając już to, ze mi osobiście sie nie podoba to będzie to kolejna rzecz, która stoi na półce i się kurzy... nie lepiej kupić coś praktycznego..?
"Są takie dni gdy myślisz, że już nie możesz, że masz dość. Ale mimo to się nie poddajesz, mimo to walczysz. A potem, nawet jeśli umrzesz nie dopinając swego, to możesz powiedzieć, że miałeś dobre życie bo nigdy się nie poddałeś. Byłeś głupi ale przynajmniej uparty był z Ciebie skur*ysyn."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Przyczajenie
|
Faktycznie kolejna rzecz, która się kurzy na półce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
ja kupuję swojej mamie nowy telefon.
![]() |
#565 |
Przyczajenie
|
A co lubi Twoja mama?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Przyczajenie
|
Moja mama ma już swoje lata. Jest już na emeryturze i jedyne czym się zajmuje to pielęgnowanie ogródka. Tak sobie pomyślałam, żeby iść w tym kierunku i znalazłam voucher na czasopismo "twój ogrodnik". Myślę, że będzie to dla niej duże zaskoczenie, bo w życiu nie dostała ode mnie nic do czytania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
ja w tym roku mam bardzo latwo.
Bylam u mamy na urodziny 2 tyg temu i mowila, ze bardzo jej sie podobaja mydelka na wage ( zapachowe, z roznymi motywami kwiatow), tylko nie wie gdzie jej kupic. Wiec na pewno jej kupie taki zestaw mydelek. I tez mowila, ze marzy jej sie ciasto drozdzowe z jagodami, ale piekarnik wlasnie jej sie zepsul. Dostanie wiec mydelka i ciasto upieczone przeze mnie, wlasnie drozdzowe z jagodami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
Żadnych noży!! Taki prezent może być dobry na urodziny. A na Dzień Matki to najlepiej kwiaty lub coś słodkiego. Też bardzo mi się podoba pomysł mydełek w kształcie kwiatów, gdzie takie można nabyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Widziałam w sklepach,gdzie sprzedają mydelka na wagę, np w mydlarni itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Przyczajenie
|
A ja uważam, że to ma być prezent, który odda nasze uczucia do tej wyjatkowej osoby. Nie musi być drogi, ważne zeby był specjalnie dla mamy. Ja zamawiam duze czekoladowe serce z dedykacją od Krakowskiej Manufaktury Czekolady, na Szewskiej. Wyrobom ufam i uwielbiam, a takie serce wyglada pięknie!
http://imageshack.us/a/img153/4200/zakadka.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.