![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Kostko Natalka chyba wyszczuplała troche
![]() ![]() ![]() A u mnie z mężem też raczej nie mam problemów, choć powiem szczerze że on raczej ze mną ma ![]() ![]() ![]() Joasiu może jeszcze w czasie jazdy ucina sobie pogawędke z twoim swertem ![]() ![]() Ide wstawiać pranie, bo pogoda się popsuła a w środe wielkie pakowanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Dzięki Joasiu, ale nie wiem czy mati mi wypije to mleko
![]() ![]() ![]() Właśnie a tam jest w tym zajeździe jakaś restauracja? Haniu walcz z linomagiem, nam pomaga i to szybko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
Witam
Fajnie Wam z tym spotkaniem, tylko za bardzo nie obgadujcie nieobecnych ![]() ![]() Ja właśnie wróciłam ze szkoły. Byłam załatwić sprawy papierkowe, przy okazji dostałam przydział godzin; jestem w szoku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Ch_ago wierzymy w Ciebie dasz rade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Chaga, z wychowawstwa też mogą być korzyści
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Cytat:
Kociulek a gdzie Ty sie kobieto podziewałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Płatku, ja cały czas jestem
![]() ![]() ![]() No i ta moja praca mgr której za chiny nie mogę skończyć ![]() ![]()
![]() |
#548 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuję
![]() Kociulku -- ja za rok idę na studia magisterskie więc za jakieś dwa lata też będę narzekać na pisanie pracy magisterskiej ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
Coś nie mogę wysyłać postów z pracy
![]() Kamilek bardzo płakał w żłobku rano, ale szybko go oddałam, bo im dłużej tym mocniej płacze. Szybciej go odebraliśmy dzisiaj, ale był radosny i nie było widać by płakał w ciągu dnia, pani powiedziała, że ładnie jadł i spał nawet. Nie jest źle ![]() Ch_ago, to rzeczywiście wyzwanie przed tobą, ale na pewno dasz radę. KRA KRA. Jaką postawę przyjmiesz? HAniu, nie jestem pewna czy takie mleko w kartoniku będziesz mogła zabrać ze sobą na pokład. Nie można nawet jogurtów, bo mają 150 ml. Ale podróż chyba nie trwa tak długo, ja bym wzięła z domu butelkę i nakarmiła ją przed odprawą celną. Zaraz jak zrobicie odprawę biletowo-bagażową. A do samolotu jakieś kanapki. Wodę można zabrać, kupioną po odprawie celnej. Ja na wyjazdy zawsze biorę wodę w termosie, możesz dać sobie do dużego bagażu, a po przyjeździe przyrządzić mleko. Taki termosik 0,5 l by się wam przydał, na całodzienne wyprawy. Może zadzwoń do biura podróży lub lini lotniczych i zapytaj o zasady, co możesz a co nie, ponieważ ty lecisz lotem charterowym, być może reguły są inne, choć wątpię. Natalcia śliczna, naprawdę jak aniołeczek i te niebieskie oczka ![]() Joasiu, KAsiulek jak tam dziewczyny, mają jeszcze biegunki? Trzymacie dietki? JA wczoraj wróciłam do mleka, jest OK, tylko 1 dzień coś było nie tak. Ale trzymałam dietę od środy. Tak się zastanawiam, czy to czasem nie od wody mineralnej z butelki? Płatek, dzwoniłam do zajazdu, na wyposażeniu nie ma czajnika, na dole jest restauracja i można zjeść śniadanie, obiad. Właśnie pichcę obiad, naleśniki meksykańskie, a TŻ szaleje na podwórku z Kamilem. Pozdrawiam
#551 |
Zadomowienie
|
Chaga trzymam kciuki
![]() Płatku no troche mam stresa, chyba najbardziej boje się tego że złapiemy tam biegunke ![]() ![]() Agika ograniczenia są ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
witam kobietki
termos dobra sprawa. ja nawet jezdzac po rodzince m ialam w samochodzie termosik z ciepla woda. jak byla pora karmienia to rach ciach i sie prosic nie musialam zeby zagotowac wode. Platku co do malzenstwa jest tak jak piszesz. z nami tez. zyjemy nie ze soba ale obok siebie. nawet TZ nie pamieta o drobnych waznych dla mnie datach. nie bede mu jeszcze przypominac. ale jak dowale to mu w piety wejdzie. wczoraj mielismy jechac na dymarki ale zachmurzylo sie wiec pojechalismy do siostry ciotecznej TZ ta. jak sie okazalo wrocil z hiszpanii jej maz ktory jest chrzestnym Wiktorii wiec bdziagiewka dostala prezenciki przy okazji. nie wiem czy slyszalyscie w wiadomosciach ale u mnie w miescie nie kursuja autobusy. jako ze dalam dwa tygodnie temu buty na gwarancje i zadzwonili do mnie ze wrocily juz to musialam na piechotke do miasta isc. upal jak diabli. wiec troche mnie zmeczyl taki spacerek. jak sie okazalo to dostalam nowa pare. a jutro musze posprzatac w lazience umyc u mnie okno. i obiecalam sobie ze posegreguje ubrania. na stryszek male Wiktorii ubrania a swoje co juz nie chodze tez komus musze dac.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Agiko, że zadzwoniłaś
![]() ![]() ![]() Dzisiaj mieliśmy kolejną ciężką noc ![]() ![]() Agiko Kamilek znowu przywyknie do żłobka, oby tylko nie zachorował ![]() ![]() Tiaaro ja chodziła niecale dwa miesiące i to nie codziennie w nowych butach i już musiałam oddać do reklamacji, ale byłam zła, bo stare dwie pary przez piasek z placów zabaw mi się porwały i muszę chodzić w addidasach, takiego mam pecha w tym roku na buty bo co kupie każde mi się rozwalą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Wtajemniczenie
|
Płatek Wy macie trochę daleko
![]() Ja się za to boje że Julka odstawi koncert jak zobaczy tyle obcych osób. Najwyżej będziecie podziwiać jak się drze. Julka nie ma już biegunki ![]() Chago dasz sobie radę. Tylko krótko trzymajswoich uczniów żeby Ci na głowę nie weszli. Stary nauczycielski patent - jak uczeń zada pytanie a Ty nie znasz odpowiedzi to mówisz że to bardzo ciekawy problem i zadajesz go na pracę domową ![]()
#555 |
Zadomowienie
|
Dzięki w imieniu Natalki
![]() Chago, ja też myslę że dasz sobie radę. Potraktuj to jako wyzwanie ![]() Jak to dobrze, że z Kamilkiem i Julcią juz wszstko w porządku ![]() Płatku to mamy taką samą drogę..... dłuuuugą ![]() ![]() Mój TŻ się nieco zdenerwował jak usłyszał że mamy byc na 14-tą. Własnie dziś zaczęlismy gruntowny remont dachu, to znaczy zrzucamy stary i robimy całkiem nowy. Nie pasuje mu jechac w sobote, żeby nie zostawiac chłopaków samych. Stwierdził, ze mozemy nawet nie pojechac na spotkanie. Wkurzam sie, bo o spotkaniu wiedział juz od paru miesiecy i nie jest to mój wczorajszy wymysł. Mam nadzieję, że nie zrobi mi tego bo normalnie........ ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
Bardzo Wam dziękuję
![]() ![]() Joasiu -- dzięki za pomysł, mam nadzieję, że jednak nie będę musiała z niego korzystać ![]() Bardzo się cieszę, że dzieciaczki już zdrowe i biegunki odeszły. Będą mogły hasać na całego podczas spotkania ![]() Pozdrawiamn |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zadomowienie
|
No ja też się cieszę, że na razie biegunka i temperaturka z głowy
![]() Kostko nawet nie pisz takich rzeczy ![]() ![]() ![]() Hania pewnie już spakowana siedzi na walizach, ciekawe czy jeszcze zajrzy do nas ![]() ![]() Dziewczyny co to jest ten diphergan, bo nawet nie wiem? Jak działa? Myśmy jechali nad morze ponad 8 godzin z dwoma postojami, nie wiem jak Kamil to zniósł ![]() ![]() Joasiu pomysł przedni normalnie ![]() ![]() Tiaara, słyszałam o tym strajku w Kielcach, nie wiedziałam tylko, że tak długo się ciągnie. Ale żeś się zaparła z tym sprzątanie, ja jak wracam z pracy, to naczyń ze zmywarki mi się nie chce wyciągnąć. Wczoraj się zawzięłam i wystawiłam w końcu wózek na allegro, bo stał i się kurzył. A poza tym obiad i nic więcej. Ale mam porażkę w pracy, nic mi się nie chce, zero motywacji, bez sensu jest takie chodzenie do pracy w okresie wypowiedzenia, naprawdę strasznie męczące. Siedzę ciągle na forum budowlanym i się dokształcam. A nie mogę wysyłać wiadomości na wizaż, nie wiem dlaczego ![]() buziaki cmokaki ![]()
#558 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja chyba jednak nie przyjade
![]() ![]() Martwie sie tylko jak Oliwka zniesie podróż samolotem (ja tez sie boje, nienawidze latac), i jak rodzina zareaguje - na razie trzymamy gęby na kłódke bo by nas chyba wyklęli. A z naszym spotkaniem ![]() ![]() No i tak o wygląda, nie gniewajcie sie na mnie - z jednej strony sie ciesze bo juz myslałam ze nici z wakacji, a z drugiej mi smutno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#560 |
Zadomowienie
|
Agika jeszcze jestem
![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulko co do wczasów to nie martw się my też zrobiliśmy debet ![]() ![]() U mnie właśnie burza się rozpętała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Agiko ja jeszcze mam nadzieje ze cos sie zmieni i zrobie Wam niespodzianke.... kurcze, naprawde mi przykro
![]() ![]() Haniu ciesze sie ze nie jestem sama, ja juz uszami wyobraźni słysze gadke mojej mamy nt. braku odpowiedzialnosci, ze zamiast oszczedzac wydajemy wszytsko co mamy i gdzie my to biedne dziecko ciagniemy i tak niebzpiecznie samolotem. Juz czuje co sie bedzie działo i dlatego nawet sie nie umiem w pełni cieszyc bo mam stresa A jeszcze dodatkowy stres mam bo wczasy wykupilismy na wakacje .pl. Umowe zawarlismy z biurem z Gdanska, zupełnie mi nieznanym, wszystko odbyło sie drogą mailowo-faxową. Cholera zebysmy tylko nie zostali stać na lotnisku w oczekaiwaniu na samolot który nie przyleci. Czy któras z Was rezerwowala juz moze wczasy w ten sposób? |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#563 |
Zadomowienie
|
Kasiulko, nawet nie gadaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do spotkania, to tak szczerze, nam pasowałaby bardziej godzina 16-ta, ale wiem, ze niektóre z was,m.in. Kasiulka przyjechałybyście tylko na spotkanie, wiec to byłoby trochę późno ![]() Haniu, szczęśliwej podróży tam i z powrotem oraz udanego wypoczynku ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje że urlop się uda i nie będziecie mieć jakiś przykrych niespodzianek. Edit: przejrzałam ofertę na Krecie, mają standardowe hotele jak np Itaka: powinno być ok
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Jestem smutna i przykro mi
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny ale nie wykruszajcie się bo moj tż nie bedzie chciał pojechać, a jak go okłamie to bedzie obrażony. Mam ostatnio problemy z netem i nie mogę dostać się na wizaż, a jak się już dostane i chcę napisać posta to znowu mi siada ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny bez jaj rezerwowałyśmy noclegi, ustawiałyśmy osobiste plany pod spotkanie nie ma mowy żeby teraz się wycofać. Dla mnie ostatecznie może być 16, ale to trochę późno
![]() Ja proponuję już dzisiaj dokładnie wszytsko ustalić: kto na 100% przyjedzie, na którą się umawiamy. Co wogóle planujemy po spotkaniu w Pasażu? Ja proponuje jak będzie ładna pogoda jechać do zoo. A co z niedzielą? Wracacie do siebie już od rana. My mamy blisko do domu więc raczej zostaniemy do popołudnia. Płatku nie wiem co Ci poradzić. Ktoś mi mówił że pomaga postawienie na zimnej podłodze w łazience ale nie wiem czy to jest skuteczne prowokowanie sikania. Dlaczego dajesz mocz do badania?
#567 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pogadam jeszcze z małżem, ale obiecac nie moge. Ja nie bedzie kasy to niestety nie przyjade, bo taki wypad to jakies 2 stowy w plecy. A małż jeszcze wczoraj wieczorem do dentysty jechal bo go zab rozbolał i juz naprawde jestesmy max do tyłu.
Joasiu, wakacje.pl sa posrednikiem. A biuro nazywa sie Mati ![]() to ta oferta, z tym ze my lecimy z Krakowa: http://www.wakacje.pl/oferty/grecja/...ay-111265.html |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
Kasia ten hotel jest opanowany przez małe, lokalne biura. Czyli musicie się liczyć że standart nie będzie szałowy, tym bardziej że na Grecje 3 gwiazdki to tak przeciętnie. Ale byliście już więc to napewno wiecie. Okolica ładna, w hotelu siedzieć nie będziecie więc mogę jedynie życzyć udanego wypoczynku.
Rozumiem że ciężko Wam wyskrobać kase ale poprostu strasznie szkoda że Cię z Oliwką nie będzie ![]()
#569 |
Zadomowienie
|
Kasiulko -- życzę udanych wczasów, wszystko wygląda wiarygodnie
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Joasiu, my nigdy do luksusów nie jeździmy bo nas na to nie stac
![]() ![]() Mnie tez jest okropnie szkoda, czuje sie jak zdrajca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.