|
|
#541 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Suknie Maggie Sottero
vvvvv
Edytowane przez Locat Czas edycji: 2012-11-04 o 12:39 |
|
|
|
|
#542 | |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Sofi86;27962575]
Cytat:
Przy okazji dziękuję PatrycjaMarta za wskazanie tego salonu na forum. Dzięki temu dużo zaoszczędziłam i nie muszę się martwić o sprzedaż sukni. Edytowane przez moniani Czas edycji: 2011-07-07 o 10:18 |
|
|
|
|
|
#543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a suknię odkupiłam za 2100 zł. [QUOTE=moniani;27986132] Cytat:
|
|
|
#544 |
|
Przyczajenie
|
Ja do wysokich osób nie należę i też miałam obawy. Mnie Pani powiedziała, że nie ma problemu by suknię zmniejszyć o dwa rozmiary bo mają super krawcową. Po zmniejszeniu suknia nie straciła fasonu.
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Zmniejszyć tak, ale z długości nie zetną.
|
|
#546 |
|
Rozeznanie
|
u mnie nie było problemu, z ucięciem długości w przypadku Reese.
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
W przypadku sukni wypożyczanej?
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
anies5 Reese to świetny wybór
widziałam tą suknię, którą początkowo wybrałaś ale Reese to jest zdecydowanie to |
|
|
|
|
#549 |
|
Rozeznanie
|
a chyba ze mowicie o wypożyczeniu, ja swoją kupiłam, używaną
|
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, też jestem tego zdania. Szkoda, że późno się obudziłam . Tak, pisałyśmy o wypożyczeniu.
|
|
|
#551 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Ja jestem już po ślubie. Miałam Martinę. Suknia wygladała fantastycznie ![]() Warto było szukać a potem czekać na nią tyle miesięcy
|
|
|
|
|
#552 |
|
Przyczajenie
|
Jestem tydzień po ślubie. Moja suknia Caprice świetnie się spisała - jest naprawdę lekka, wygodna i bardzo ładnie układa się podczas tańczenia. Goście weselni byli pod wrażeniem..
|
|
|
|
|
#553 |
|
Rozeznanie
|
A ja wkleję zdjęcia mojej Reese
już dwa miesiące od ślubu minęły!
Edytowane przez olla83 Czas edycji: 2011-09-28 o 13:28 |
|
|
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
PIĘKNIE WYGLĄDAŁAŚ!!! Jaki rozmiar ma Twoja sunia? Będziesz ją odsprzedawać?
|
|
|
|
|
#555 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będe sprzedawać. rozmiar małe 36. na 63-64 cm w pasie
|
|
|
|
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny jak wczesniej wspominałam wybrałam Reese i nie żałuję czułam się w niej bardzo kobieco a zarazem komfortowo i lekko.
Wklejam link z innego wątku tam można zobaczyc mnie w Reese Jesli ktos ma watpliwoscii czy wybrac te suknie to niech nie waha sie ani chwili ![]() Pozdrawiam przyszle panny młode https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=295682&page=59 Edytowane przez MARINA Czas edycji: 2011-10-10 o 19:12 |
|
|
|
|
#557 |
|
Raczkowanie
|
Ja z mojej Milany również byłam bardzo zadowolona. Mam wrażenie, że wszystkie suknie Maggie są piękne i wygodne
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
witam!!!
A ja miałam NEVAYĘ i również byłam mega zadowolona niestety nie mogłam jej wypożyczyć tylko musiałam kupić. Tak się po czasie zastanawiam że gdybym cofnęła sie w czasie i musiała wybierać jeszcze raz to na pewno byłby to ten sam model ![]() Jestem w niej po prostu zakochana |
|
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Jejku kocham suknie Maggie Sottero...
Jestem właśnie na etapie poszukiwania sukni ślubnej i co druga suknie MS mi się podoba...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#560 |
|
Raczkowanie
|
Ja też uważam, że suknie Maggie Sottero są przepiękne. Mnie najbardziej podoba się Nora.
|
|
|
|
|
#561 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny suknie Nore możecie wypożyczyć w salonie Happy Days teraz są chyba w Pionkach podobno to jest blisko Radomia. Cena wypożyczenie z tego co pamiętam to 1600 zł bo też byłam nią zainteresowana, ceny zakupu nie pamiętam, ale teraz mają ceny umieszczone na stronie więc łatwo sprawdzić.
Powodzenia w poszukiwaniach. |
|
|
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
Mnie najbardziej podobają się następujące modele: Destiny, Leoni i Jenna.
Poniżej zamieszczam ich zdjęcia w kolejności w jakiej je wypisałam
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
Hm ja chyba będę szyła na wzór. Wiem, że uszyta na pewno nie dorówna orginałowi, ale inspiracja marką nie zaszkodzi
Chciałabym mieć poczucie, że jest to suknia jedynie dla mnie, że jest to jedyna taka suknia...<marzy>
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i bardzo dobrze Ja też rozważam taką opcję, żeby uszyć na wzór tej sukni MS która najbardziej mi się podoba, tym bardziej, że nie stać mnie na oryginał a uszyta może być równie piękna ![]() Chyba, że znajdę coś na "gotowo" w salonach co mnie urzeknie to wtedy kupię i po kłopocie
|
|
|
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
To już jesteśmy co najmiej dwie
A to do kiedy postawiłaś sobie deadline? Co do Twoich typów, to ta druga suknia krojem przypomina mój wybór.Ładnie takie suknie leżą i podkreślają sylwetkę
|
|
|
|
|
#566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojojoj... Właśnie moje wszystkie typy legły w gruzach ponieważ dziś byłam na małym rajdzie po salonach i wybrałam sobie zupełnie inną suknię, w bardzo przystępnej cenie i jutro jadę ją zamawiać Ale moja miłość do sukni Maggie Sottero nadal pozostaje niezmieniona Taka moja mała rada, dobrze jest najpierw poprzymierzać rożne modele w salonach ![]() Aaaa i jeszcze takie pytanko,kiedy ślub?
|
|
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
To nic, jak tylko pogratulować ostatecznej decyzji i wyboru!
To może pochwalisz się jakimiś zdjęciami? Tak, masz racje, dobrze jest mierzyć suknie w rzeczywistości, a właściwie- trzeba! Nasz Wielki Dzień przypada na 07.07.2012, więc niewiele po Waszym Tak więc krok w krok hehe
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#568 |
|
Raczkowanie
|
Poniżej zamieszczam zdjęcia sukni, którą wybrałam ale póki co jest ona jeszcze nie dopasowana (za duża jak widać :P ) bo dopasowywać ostatecznie będziemy w maju
![]() Może Ci się nie spodobać tak jak i innym (bo zamieściłam zdjęcie tej sukni w innym wątku, z tym, że zdjęcie było z internetu i dziewczyny stwierdziły, że jest przesadzona, ja tak nie uważam) ale ja nie lubię zwykłych, prostych eleganckich sukni ślubnych, w których występuje co druga panna młoda ![]() ![]() Ps-ona ma tylko jedno ramiączko, ale ja zdolna, zapomniałam schować mojego od "cyckonosza" ...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2011-11-11 o 23:37 |
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do sukni, którą pokazujesz, to na Tobie rzeczywiście wygląda znacznie lepiej niż na tej fotce wklejonej z internetu. Suknia nie w moim stylu (ja jestem z tych prostych ), ale leży na Tobie idealnie i wcale nie jest przesadzona, więc jeśli taki styl Ci się podoba to świetny wybórTylko do bolerko do mnie zupełnie nie przemawia.. Edytowane przez ja :) Czas edycji: 2011-11-11 o 11:24 |
|
|
|
|
|
#570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bolerko podobnie jak welon, było darmowym dodatkiem do sukni więc jak dawali to wzięłam ale myślę nad zakupem czegoś innego... ogólnie nie znoszę bolerek... :/Czuję się w niej znakomicie, jest w moim guście bo ja nie jestem z tych prostych tak więc myślę, że będę zadowolona
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

i na jakich warunkach tj. na jak dlugo wypozyczaja?Ona jest sliczna i ladniejsza nawet od Reese, bo ma mniej swiecidelek 

.