|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obozy - Kto w tym roku wybiera się do Hiszpanii ?
Odpisali mi:
"Witamy ! O 15.30 planowany jest wyjazd, prosimy zatem o przybycie na zbiórkę 15 min wcześniej. Pozdrawiamy !" Ja wiem tylko, że jest tam basen, o boiskach nic mi nie wiadomo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech ja nie jadę w tym roku ![]() ![]() I zgadzam się z Tobą ![]() Nie bójcie sie tej świnskiej grypy tylko jedzcie i cieszcie się wakacjami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
i będziemy
![]() ![]() dzięki. a szkoda, że Ci nie wyszło z wyjazdem w tym roku... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
czy za 10 dni jedziemy ;D
Edytowane przez afus Czas edycji: 2009-07-29 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
Ile bierzecie/braliście bagaży? Ja mam walizkę z ciuchami itp. + bagaż podręczny (i tu się pojawia problem)... mama nie chcę mnie jutro wypuścić z domu bez 3l wody mineralnej, torby słodyczy i miliona kanapek, w sumie część już spakowałam, ale czarno to widzę, przecież trzeba jeszcze zabrać kupe innych rzeczy ( strój k., coś na zmianę, krem do opalania, paszport, książkę, gazetę mp3 itd.) . Czy nie będę wyglądać trochę dziwnie z tak wielkim b. podręcznym ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
już jutro jedziesz? ale fajniee
![]() zrób zdjęcia i się potem pochwalisz ![]() ee tam. ja też dużo będę brać, co się będziesz przejmować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
Hah!Dzisiaj wyjazd. Ja cały bagaż podręczny spakowałam do plecaka i jeszcze mam miejsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
Jangdzia i astrum, bawcie sie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Przyczajenie
|
w tym roku jade do blanes z olimpu, od 8 do ktoregos tam sierpnia :p znalazlam to forum i zalozylam konto bo chcialam spytac co bierzecie do bagazu podrecznego? bo jak tak sobie mysle to nie wiem jak sie zmieszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Przyczajenie
|
Cześć wam
![]() Edytowane przez nacia7748 Czas edycji: 2009-08-01 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
uhh ja zaraz do polski yeaaah ;d
nie bede wchodzic juz na wizaz raczej do konca wakacji, no i chcialam tylko powiedziec do tych co jadą ósmego do blanes - nos vemos amigos ;D a z karolkuuu to sie juz we wrocku na zbiorce czy jak to sie tam zwie spotkamy z tego co pamietam. heheh (; adios *; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#557 |
Rozeznanie
|
Mart94 - Canona a70 chyba, nie pamietam dokładnie, bo mój się popsuł i pożyczałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Zadomowienie
|
Sory, że teraz odpisuje, ale nie miałam neta ;d nie, nie jadę. Tak po prostu pytam, bo cos wspomniałaś o Bielsku więc tak sobie pomyslałam, że może jesteś stąd. Ja miałam jechac do lloret de mar w tym roku, ale nic z tego nie wyszło. Mam nadzieje, że sie uda w 2010
![]() |
#559 |
Przyczajenie
|
Siema
![]() Jadę już po raz x ( nie pamiętam ) na obóz z Olimpem. W tym roku wypadło na Blanes 08.08 ![]() - Jeżeli jedziesz z Olimpem to odrazu możesz się nastawić na to że jedzenie bedzię słabej jakości (lekko mówiąc), no ale cóż można wymagać za 1200+ zł. - Jeżeli jedziesz z ekipą znajomych poinformuj Olimp o tym, ponieważ spotkałem sie w ch*j razy z akcją jak 15 osób napiera " Kur** czemu ja nie siedzę z moimi znajomymi?Dlaczego nie mogę zmienić miejsca w autobusie! " Niestety ale Olimp już wcześniej zaplanował gdzie i kto z kim bedzie siedział ![]() - Nigdy ale to przenigdy nie trafiłem na wrednych wychowawców ![]() - Świńska grypa? Huh, w tamtym roku w Bułgari w Hotelu było chorych ponad 200 ludzi . Wydaje mi się że przez zmiane klimatu, zresztą po wyjściu z 30 godzinnej jazdy autbusem KLIMATYZOWANYM , katar czy ból gardła gwarantowany ![]() - Co do wyjść to zależy od wychowawców lecz zazwyczaj było tak że 1 noc na mieście ( w sumie to czas wolny, kto chciał szedł gdzie chciał ) a drugi dzień w dyskotece - oczywiśćie mowa tutaj o osobach niepełnoletnich. Z doświadczenia wiem żę nawet jak nie masz tych 18 lat a potrafisz sie zachować ( po upojeniu alkoholowym lub innych specyfkiach) to wychowawcy traktują Cię z ulgą . Pamiętam jak pijane 17'nastki które nie potrafiły sie ocząsnąć były o wiele bardziej pilnowane niż pijane 15'nastki które spokojnie i bez szwanku wracały z imprez ![]() Warunki na campingach są moim zdaniem lepsze niż w Hotelach - mowa tutaj o wydanych 1200+ zł . Jednak nikt na to nie zwracał uwagi ponieważ w pokojach/namiotach się tylko spało ( leczyło kaca itp). Olimp polecam ludzią którzy liczą na dobrą zabawe , nie polecam kobiętą "Barbie" czy innych tego typu , nie macie co tam szukać dobrego jedzenia czy pokoji bez robaczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
RosjaRosja - szkoda, że nie jedziesz.
Falcore, informacje się przydadzą ![]() ale szczerze to zaczynam się martwić tym autobusem i namiotami, chodzi tu o ten przedział. Namioty jeszcze zlecą, dużo czasu tam spędzać nie będę.. Ale gorzej z autobusem. Jadę z przyjaciółką i cała rezerwacja była na dwie osoby. Moi i jej rodzice załatwiali te wszystkie formalności razem. Wątpię żeby zaznaczali wyraźnie w wypowiedzi że 'one muszą być razem', Ale skoro rezerwowane razem było to może ta kobieta z biura wie ocb. Nie wiem, w każdym razie jeśli razem nie będziemy to myślę że da się to pokojowo załatwić. Kogo będzie interesować że po chwili jazdy z kimś tam się zamienimy ![]() aaaaa. jeszcze dwa tygodnie iii... Viva Espana ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
jezeli jestescie wpisane na jednej karcie wyjazdowej to bedziecie siedzialy razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
BAN stały
|
Obozy - Kto w tym roku wybiera się do Hiszpanii ?
A moze ktos jest tu z Lublina i wybiera sie na oboz studencki do Hiszpanii?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
BAN stały
|
hej ja sie zastanawiam nad hiszpania z almaturu w terminie od 18 wrzesnia do 28 wrzesnia, albo wyjazdem od 22.08 do 4.09 do bułgarii z biura cogito. jakby co to pisz na gg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
nie ma obozu 0.o
my zmieniamy na Bulgarie, bo we Włoszech juz bylem ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Raczkowanie
|
dzwonili dzis do mnie ze odwołali....
wam nic nie mowili? i powiedzieli ze albo oddadza kase albo mozna zmienic na 13 Włóche lub Bułgaria |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
O matko ! Jak to możliwe jest wogóle?
Ja bym była nieźle wściekła. Wziełabym kase bo skoro cały czas myślałam o Hiszpani to czemu mam się np. Bułgarią zadowolić ? Żenada;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
na kase sie czeka strasznie długo. My tez juz bylismy napaleni na Hiszpanie. Ale my poprostu chcemy wyjechac razem wiec zmienilismy.
To przez ta grype. Sanepid zakazal wyjazdow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Z jakiego biura jedziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
pff gdyby odwolali to bysmy juz o tym wiedzieli, a nie dowiedzieli sie o tym od Ciebie...wczoraj pisalalm e-maila do nich w sprawie wystawienia faktury i nie dostalam zadnej informacji na temat odwolania obozu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.