![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Miło Was zobaczyć,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Tutaj... Po przeciwnej stronie zamyślona Róża.
![]() Więcej nie wstawiamy, bo nie ma zgody. Liczę na jedno ładne, zbiorowe z Myszą, Bietą i Papugą - ale baby milczą. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
MoniaK, nie maluję brwi. Widzisz 3 tygodniową henne grafitową ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#544 |
czyli Endżi
|
Świetne zdjęcia i obejrzałam je z przyjemnością
![]() Najbardziej spodobała mi się Sabbath rozkładająca próbasy na kiecce i kryjąca się za Menu Różyczka ![]() Bjeatko, jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki ![]() ![]() Kate, skoro Ty jesteś niefotogeniczna (a nie odrzucam możliwości istnienia takiego zjawiska, bo sama kilkakrotnie cierpiałam z tego powodu ![]() ![]() ![]() Myszko, kurde, jaka Ty sexy jesteś ![]() Kropeczko, Ty mi też kogoś przypominasz. Aż nabrałam ochoty, żeby Cię przytulić ![]() ![]() ![]() Perfumeryjne zloty rulezzz ... ![]()
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluje udanego spotkania
![]() ![]() Sabbath, jak zwykle swietnie wyglada, mimo permanentnego zmeczenia i niedospania. ![]() ![]()
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie żadna magiczna, a prawidłowa. ![]() ![]() Namerdałam pewnie. ![]() To postaramy się następnym razem o wprawnego fotografującego i tysiąc prób. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanego spotkania śląskim koleżankom
![]() Miło obejrzeć Wasze sympatyczne i śliczne buzie ![]() Cytat:
![]() Sabbath, bardzo oryginalna poza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje udanego spotkania. Bardzo milo was zobaczyc
![]() Szkoda tylko, ze nie wszystkie ![]()
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
O, i znowu piękne dziewczyny
![]() Wszystkie ładnie wyszłyście - mnie też najbardziej podoba się zdjęcie z kiecką Sabbath ![]() Tylko nie wiem, o jakim płaszczu Kate mowa? I gdzie ona na fotkach? I Rózi tak malutko... Jakieś nowe olśnienia zapachowe, czy wrażenia czysto towarzyskie...?
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rózię mamy, ślicznie wyszła, ale jeszcze nie wyraziła zdania o fotach, które dostała. Kasia nie chce fot z zaskoczenia, a ja i Beata innych nie mamy. U Rozterki też nie widzę. ![]() Papugi nie będzie... Ostatnia fotka... miała być 3-osobowa, jest 2. Wstawiamy, bo pozostawione dziewczyny ładnie wyszły i warto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny GRATULEJSZYN kolejnego udanego spotkania !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Kochane, jakie miłe foty
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za szybkie ponowne spotkanie i oby nic żadnej z nas nie zatrzymało w domu.
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Róża ma nie tylko włosy, ale i charakterek. Mały diabełek taki, niesforny. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Może to kolor, Moniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Kilka zdjęć , ktore robiłam wystawiły Kropka i Beata , co do innych mam zakaz.
Na marginesie ja żadnych zdjęć od nikogo nie dostałam i nikt mnie o żadną zgodę na wystawienie moich nie pytał. Ale ja akceptuję siebie w całośći i oprócz wybitnie nieudanych ( każdemu się zdarzają ) , nie mam do zdjęć zastrzeżeń ( może to kwestia wieku , przez 50 lat życia człowiek przyzwyczaił się do siebie ). Jestem jaka jestem . Wklejone zdjęcia podobają mi się ![]() Dobrej nocki . Edit: Sabbath i ręce Papugi
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-11-25 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dobrej nocy. ![]() Zdjęcie, na którym wpijam zębiska w Rozterkę (nie mówiłam, żem smok) to żywy dowód mojej rozpaczy po tym, jak powąchałam na niej Kyoto. Było pięęęękne, pięęęęękne, pięęęęękne. ![]()
![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na spotkaniu nie miałam ze sobą aparatu i nie mogłam Ci wysłać żadnych zdjęć "z powrotem". Co do moich własnych zdjęć, to nie chodzi mi o to, czy akceptuję siebie, czy wyszłam dobrze, czy źle. Jak już napisałam w pw Kropce, nigdy nie zamieszczałam swoich fotografii na ogólnodostępnych stronach internetowych i byłoby mi bardzo miło ten stan rzeczy utrzymać. ![]() ![]() Mnie wklejone zdjęcia też się podobają. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#559 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Mnie Twoje wyglądają na całkiem przyzwoite, zaś na własnych zdaję się sobie potworem. No trudno. Widocznie tak wyglądam... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Otóż siedzimy juz dość długo, wszyscy pochowali swoje skarby, ja w końcu też, pijemy kawkę, a ja... taka jakaś niedowąchana się czułam. ![]() Cały czas myslałam o tym, ileż tu było nieznanych mi cudów, które niewytestowane mi umkną. Poprosiłam więc ładnie (no, z tym "ładnie" to może przesadziłam) o pudła z próbkami i leciałam po kolei systemem: - wysypanie zawartości - przeglądanie i wrzucanie do pudełka zapachów znanych, pozostawianie na zewnątrz tego, co mnie intryguje - przewąchanie wybrańców - następne pudło. Na stół wysypać nie mogłam, bo bałam się, że pospadają, a że akurat miałam długą spódnicę... Same widzicie rezultat. Bezwstydnie nie żałuję. ![]() PS. Contax - jesteś kochana. Nie wiesz nawet jak bardzo. ![]()
![]() |
![]() |
#560 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę (znowu ![]() ![]() Automne Micallef- cud, miód i orzeszki, tylko szkoda, że tak szybko znika ze skóry, buu... ![]() ![]() Night Aoud Micallef- tutaj mam podobnie jak Myszula, zapach wielce intrygujący, ale nie muszę go mieć (już teraz zaraz ![]() ![]() Muszę go koniecznie obadać jeszcze raz na spokojnie i bez perfumeryjnej chmury wokoło ![]() Poza tymi dwoma dodam, że zachwycił mnie jeszcze Opus Penhaligon's i Atlas Cedar z męskiej kolekcji Jean-Charles Brosseau (ale szkoda, że tak się na mnie pod koniec wysłodził, buu... ![]() Ciekawam pozostałych zapachów z męskiej serii: The Brun oraz Fruit de Bois ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pisklaczko słodziutka, nie ma problemu, będziesz wisieć mi kawkę na najbliższym spotkaniu, na które zjawisz się równie karnie jak na te minione ![]() ![]() ROZ-ter-KO, mam nadzieję, że moje info doszło bez problemu...? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zobaczywszy swoje pewne zdjęcie z fot Bjeaty straciłam wszelką nadzieję, umarłam z przerażenia i odkrywszy, że nie żyję, umarłam drugi raz, bo mój duch przypadkowo zerknął ponownie na ową fotę... Masakra i zgrzytanie zębów! ![]() Cytat:
![]() (oczywiście żartuję z tymi fiolkami ![]() Cytat:
![]() Do twarzy mi, prawda...? ![]() Taaa, Róża naćpana chmurą zapachów wokół niej... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Będą jeszcze z dwie nieziemsko szpetne foty, promissss! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fota nr 40 idzie koniecznie do niszczarki ![]() Cytat:
![]() ![]() O niesforności szatańskiej Różanej nie będę się wypowiadać, lalalala...... ! ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-11-26 o 01:49 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
witam
![]() dokładam poobcinane nieco z wiadomych ![]()
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Och och
![]() Małe pytanie: czy Rózia ma na imię Róża? Bo chyba nie wiem...
![]() |
#563 | ||
Zakorzenienie
|
Bardzo.
![]() Sądząc po zdjęciach, służy Ci ten stan. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _____________ A w ogóle to ja Wam wszystkim dziękuję za miłe spotkanie. ![]() A dodatkowo: Kasi za zawrócenie mi w głowie różykiem Bourjois nr 95 i przekonaniem (sms'em ze zniżką) do zakupu pędzla. ![]() Beacie za towarzystwo w wędrówkach po Sephorach i innych gadach, gdzie wydałam dużo za dużo. ![]() Papużce za wymiankę. ![]() ![]() I Sabbath za to, że tak pięknie na mnie patrzy na jednej z fotek. ![]() Zapachowo mnie to spotkanie kompletnie odmóżdżyło. Były jakieś kurczaki w curry, rosołki itp. cuda, ale wszystko zlało mi się w jedną całość. Zostało w głowie tylko Kyoto - bardzo ładne i najbardziej ludziowe z całej rodzinki. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A Kyoto wcale nie jest ludziowe. ![]()
![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisałam "najbardziej ludziowe". Dla Ciebie skoryguję na "najmniej nieludziowe". Lepiej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Zadomowienie
|
a jak
![]() ![]() a w pamięć najbardziej zapadł mi Opus Penthaligon's........ jest piękny ![]()
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
widac po fotkach ,że bawiłyscie sie swietnie(tylko jakiś brak widzę w składzie personalnym
![]() oby więcej takich spotkań ,pięknych kobietek ![]() Sabbath lubie Twoje kosci policzkowe,jedna z niewielu rzeczy na które zwracam uwage .I za ktorymi lekko wariuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - super wyglądacie! Tak ........nie wiem........ energetycznie!A włosy to macie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu na czynny udział w życiu forum, więc chętnie Was podglądam ![]() ![]() Wygląda na to, że bawiłyście się przednio, popijając smakowitości i wąchając różne cudeńka. Zazdroszczę! ![]() ![]() Mnie też to zdjęcie się podoba - dwie śliczne "kudłatki" ![]() ![]()
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.