![]() |
#541 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]()
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
ej dziewczyny wy juz widze ze jestescie po
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#545 |
Wtajemniczenie
|
lenka, świetnie. I tak trzymać
![]() A ja od świtu (dla mnie o 8) uprawialam dzialalnośc sałatkową , na impreze dla małżona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
hoho, Martuko, a cóż to za okazja?
a ja planuje mini imprezke urodzinową dla mężola. w srodę przyszla ![]() ![]() ![]() pozdrawiam, milej kawki Wam zycze dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest co prawda jeszcze parę rzeczy, które warto zmienić (np. nasza rodzinna sytuacja mnie dołuje), ale powolutku, jakoś.... jakoś to będzie ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj tez mam luźniejszy dzień - bo byłam na badaniach kontrolnych, i korzystając z wolnego dnia... uzupełniam sobie fugi w łazience
![]() bo oczywiście biedny małżo siedzi w robocie
#549 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A nasze urodzinki dopiero w przyszłym roku, za to niedługo pierwsze wspólne święta ![]() okazja byla zawododwo-awansowa ![]() Cytat:
![]() Tak bym poszła do fryzjera,. ale znam jedna fryzjerkę gdzie mogłabym tak z miejsca pójśc a juz chciałam sobie znaleźć kogoś nowego. Gdzie Ty byłas Lenka??? A soczewki to mam już dawno i jestem bardzo zadowolona choć trzebaby pójśc do okulisty sprawdzic czy oczy je lubią. Bo czasem mnie pieka przyzakładaniu Mam trochę domowych rzeczy do zrobienia, małż dziś do 13 w pracy, jutro znow ja całe popołudnie więc chcialabym jakos sensownie ten dzień wykorzystac. Cytat:
siadlam na chwilke z kawką i tez już lece coś robic, obiad jakiś trzeba wymyślić.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Soczewki też już wcześniej nosiłam, dlatego mi tak tęskno do nich było... ![]() Co do badań, to ja sobie w zeszłym tygodniu robiłam takie kontrolne, morfologia, cukier, wyniki jak zwykle bdb ![]() A dziś wybieramy się na 2 dni do Zamościa, może się trochę rozerwiemy... Czekam tylko aż mój mężuś wróci z pracy, nie mógł się powstrzymać, żeby nie pójść na nadgodziny do południa..... Pracoholik jeden ![]()
![]() |
#551 |
Wtajemniczenie
|
kurde kurde, polazilam tu ostatnio troche po sklepach....i po prostu konsumpcyjny raj!! wpadlam na zaglebie sklepow turystycznych, jest caly wielgachny sklep tylko ze sprzetem do wspinaczki, i jeszcze odkryliśmy (razem) sklep który się nazywa "Natura i Odkrycia" tak tłumacząc dosłownie, gdzie można znaleźć wszystko od luksusowych sprzętów turystycznych (rozwalił mnie profesjonalny nozyk dla grzybiarzy z jedwabnym pędzelkiem do czyszczzenia kapelusza), przez genialne gry logiczne i sprzęty ogrodnicze (np do pielęgnacji drzewek bansai), aż po aromaterapię i masaże. i teraz moje pomysły wydały mi się dosyć banalne. ale jakoś będzie, myśle że chyba jednak się zdecyduję na portfel... zresztą za chwilę urodziny ma, a chwilę potem mikołaj... Swięta... tak więc będe miała możliwości sie wykazać
![]() Lenka, miłego Zamościa życzę, strasznie lubię to miasto ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trochę się zrelaksowaliśmy i czas wrócić do tej codzienności... Mam tyle nauki, nie wiem w co w ręce włożyć... Czuję, że znowu pójdę nieprzygotowana bo się nie wyrobię... Gdzie Wy się podziewacie wszystkie? ![]()
Martynka Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-21 o 20:56 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie ? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
indygo, trzymaj się dzielnie, zdrówka zyczę!!!
Lenka, a gdzie byliście? Ciesze się że tu jestem szkoda tylko ze sa takie durne przepisy dot. pracy, ze stażem tez problem bo potrzebna konwencja, umowa między stażodawca a moją uczelnią...(a już znalazłam taki fajny- facet powiedział ze mnie bierze od juz jak tylko będe miaal konwencję). Odezwali sie na szczęście z wolontariatem, za tydzień mam rozmowę. ja właśnie ruszam w miasto po prezent dla mężola. Zrezygnowałam z portefla, bo taki który mi sie naprawdę spodobał (i przypuszczam że jemu też by przypadł do gustu) kosztował 79 euro... I uznałam ze to troche głupio za pieniądze zarobione przez niego bym mu miała kupowac taki drogi prezent. jestem na jego utrzymaniu i uznalam ze najlepszy będzie drobiazg- rewerso, bo się wspina i każdy tego typu sprzęt sprawi mu radochę, no i do tego różne niespodziewanki od rana, pyszna kolacja i tort- w kształcie slimaka, bo mnie katuje że chce spróbować ślimaki, a mnie wzdraga na samą myśl. No i na wieczor przygotowałam romantyczna playlistę i trochę dla niego potańczę ![]() sorasy za tego kata prezentowego, ale troche się musiałam wygadać i jak widzę moje plany zapisane, to jakoś potrafie sie do nich odnieść i ewentualnie wprowadzać poprawki |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Wtajemniczenie
|
pola, no co ty, fajnie posluchać
![]() a my byliśmy dziś przy okazji spróbowac sushi. Już dawno mialam ochotę bo otworzyli taki sushi bar, a że poszłam do Olimpu to sobie poszliśmy na chwilkę. Scięłam tez wloski trochę, nie moge się nadziwić jak mogłam tak długo wytrzymac z zapuszczonymi włosami ![]() indygo trzymaj się i NIE DRAP!!!! dobrze że przez net nie można sie ospą zarazić bo juz by Cię coniektóre omijały szerokim łukiem ![]() lenka, mam nadzieję, ze melancholia Cię opuściła??? Teraz sa bardziej słoneczne dni, korzystaj i spaceruj. mMnie szlag trafia jak wychodze do pracy i już zaraz jest ciemno, albo co gorsza jak wychodze gdy jest ciemno. Nie dogodzi mi, no nie... |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym jutro idę na zakupy ![]()
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
o a ja mam listopadowe raz dołki raz górki, heheh śmiać mi sie trochę z tego chce, ale czasem nie jest mi wesoło - no cóż, chyba jestem skazana na taką huśtawkę
![]() w pracy jest okrrrropnie w domu właściwie jestem bardzo mało ![]() na dworze zimno ![]() to co mi daje odetchnąć to jak sobie chudzę na orbitreka i na aerobik, bo wtedy sie mecze i nie myślę - super ![]() słuchajcie kochane, nawet do sklepu nie chce mi się łazić ![]() ![]()
#561 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, widzę że nie tylko mi smutno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#563 |
Wtajemniczenie
|
Ogólnie w firmie dużo zmian, zwonienia grupowe zapowiadane już od jakiegoś czasu tak więc każdy mógł się spodziewać takiej decyzji. Wiadomo że łatwiej nie przedłużać komuś umowy niż zwalniać kogoś kto ma na czas nieokreślony bo wtedy i odprawa się należy. Nie tylko mi nie przedłużyli ale wszystkim na moim stanowisku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#565 |
Wtajemniczenie
|
Sonia, a wjakiej branży pracujesz/ Moze ktos coś będzie wiedzial, w końcu cud gospodarczy nas czeka
![]() jak tam dziewczyny Wasze maleństwa????? |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki, książki albo płyty....
wg mnie rewelacyjne prezenty ![]()
#567 |
Wtajemniczenie
|
oj, mozna jeszcze wiele, wiele więcej. Ja kupowałam już na allegro zabawki. można kupić bizuterię a nawet artykuly spozywcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, biżuterię tez można
![]() a Ty martuko pewnie kupujesz materiały do jej robienia i jako upominki wręczasz własnoręcznie zrobioną? ![]()
#569 |
Wtajemniczenie
|
heh, mam zapasy i przygotowując się do ślubu nie miałam kiedy się za nie zabrać.... Małżon ciągle mnie pyta kiedy mu cos nowego pokaże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do maleństwa to nie mogę się już doczekać kiedy zacznie kopać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.