![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
moze Wacek?
![]() kiedys na angielskim robilismy konkurs na.. imie dla łasicy ![]() ![]() ale do tej slodkiej owieczki nie pasuje ![]() ![]() moj misiek od tzta nazywa sie Dziubek ![]()
#542 |
Zakorzenienie
|
Krówko:Naprawde wedlug mnie masz świetną figure
![]() Oo ja nie wiedzialam,ze z Zabrza jesteś:P Ja byłam na esce 2 lata temu ![]() Blaque:Mam nadzieje,ze weszłaś ![]() Ja sobie wypiłam wkońcu te piwo i myślalam sobie o tobie ![]() Nija: ![]() A z tą olimpiadą to wierze w ciebie,Tyle pracy poświęciłaś musi coś z tego wyjść,A dobrze wiem jaka historia jest ciężka.Przyjaciół zaś nie można szukać na siłe,wiecej na temat przyjaźni nie napisze bo mi też jest z tego powodu ciężko Mathilda:Boska owieczka ![]() ![]() ![]() Wróciłam od TŻ wariat z niego ![]() ![]() Za to smutno mi strasznie bo heh myślalam,ze mam dobre koleżanki w klasie,że pospotykamy sie w wakcje itp...wyszło inaczej,one sie spotykają,ale bezemnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
oglądalam ta "taneczna Eurowizje '
Cichopkowa i Hakiel 4 miejsce . nienajgorzej . tzn lepiej niz spiewanie wiec chyba nie jest zle ; p mialam dzis isc z kumpelkami na piwo . ale mi sie nie chcialo . zreszta zle sie czulam i napisal do mnie kumpel ze robią jakąś impreze ze mam wpasc . a ja ze sie zle czuje i bla bla zachwile drugi kumpel dlaczego nie chce przyjsc na ta impreze i wgl . normalnie zyc beze mnie nie mogą ! :P a ja chcialam zostac w domku , wygrzac sie , obejrzec Sopot festiwal i Eurozwizje i dobrze mi tak . taka spokojna sobota ... dawno takiej nie mialam .
#544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mathilda- śliczne świeczniki i owieczka ![]() ![]() ![]() też oglądałam eurowizję i Polska rzeczywiscie całkiem nieźle....chociaz w tym drugim tancu mogli tanczyć juz całą rumbe, a nie jakieś pseudosambowe pierdy....
![]() |
#545 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podobało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Owieczka śliczna, fajnie w tym kapturze wygląda ![]() Cytat:
![]() Oglądałam trochę tę eurowizję w tańcu, świetnie tańczą, też bym tak chciała. Właśnie przeczytałam, że Cichopek jest 4, a wiecie kto na tvnie wygrał, bo nie widzę nigdzie wyników. Pierwszą cześć Feel a potem? Edit: Zapomniałam napisać, Uhahana Ty się mnie pytałaś, czy robię jeszcze A6W, ale niestety muszę powiedzieć, że na 29 dniu przerwałam, wcześniej straciłam jeden dzień, a potem jak wyjechałam na kilka dni to też tam nie zrobiłam, a ja albo robię tak jak jest napisane czyli z max 1 przerwą, albo wcale i przestałam ![]() Ale za Ciebie trzymam kciuki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mathilda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oooo...a może LUCEK?? ![]()
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Ide już spać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |||
Zakorzenienie
|
Sory ja mam ze wszystkim skojarzenia więc tak:
Wacek- ostatnio kolega mówił o jakimś kolesiu że mu mówi "panie Wacku" a drugi na to " a ja bym mu bezpośrednio pojechał Ty fj***cie" ![]() LUCEK kojarzy mi się z kolegą ze szkoły a on taki dziwny jest ![]() Teodor z bohaterem M jak miłość poza tym z żabą Nevila Longbotoma (jakkolwiek się to pisze ![]() Norman wygrywa ![]() ![]() Nie wiem głupie skojarzenia ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że w szkole będzie już dobrze. Może nie mogły się z Tobą skontaktować koleżanki? Głowa do góry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() marta a propos małej marysi ![]()
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam, dziewczyny
![]() za zainteresowanie i w ogóle ![]() nie, ja nie chcę pierwszego lepszego, ja chcę tego jedynego, nie chcę się bawić w jakieś chodzenie dla wiecie czego, wolne związki i inne, ja bym chciała kogoś kto mnie pokocha naprawdę i ja jego : ( mam 18 lat a coraz mniej wierzę,że ktoś taki istnieje i czeka własnie na mnie : (
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
heyyyy Dziewczonkiii z 89
![]() ![]() ![]() hihi mam nadzieje ze mnie milee przywitacie i ugosciciee bo zamierzam troszkee zostac na tym forum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | ||
Zadomowienie
|
Dobranoc
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zdjęcie wymiata ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#554 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny...
Zaczynam walczyć o szczęście ponownie! Tak, tak... Wracamy do siebie... Nie wiem czy robie dobrze czy źle. Wiem, że boję się tego bardzo ale zgodnie z książkami Coelhio wiem, że strach przed cierpieniem jest gorszy niż samo cierpienie... Życzcie mi (nam!) powodzenia...
#555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Oj, Dziewczyny...
![]() Fajne jesteście, wiecie? ![]() ![]() /zabalowałam/ Nija nieźle z tą książką ![]() I nie smuć się, Moja Droga. Każdy ma czasem takie chwile, a jak mówiłam Ci na żywo, sytuacja zmienia się czasem bardzo gwałtowanie i nigdy nie wiadomo, co będzie za jakiś czas. A i mam takie samo zdanie, jak Veiovis. O jeszcze chciałabym wspomnieć, że czasem nie posiadanie właśnie chłopaka jest super sprawą. Zauważyłam to właśnie między innymi wczoraj. Można bawić się z każdym i nie mieć wyrzutów sumienia, a jak bym była z kimś, to jednem pewna, że byłabym skazana na niego i nie miałabym okazji 'poobcować' z tymi 3 czy 4 sympatycznymi typkami ![]() Jezu, ale gadam bez sensu... Aż boję się sprawdzić, ile ten post ma długości ![]() Aha, jeszcze jedno ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: IW moim zdaniem robicie chyba dobrze. W każdym razie z całego serca życzę szczęścia. ![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' Edytowane przez uhahana Czas edycji: 2007-09-07 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zadomowienie
|
uhahana- powiem
![]() ![]() ![]() ![]() Różyczka- jak tam taniec TŻ-a? ![]() dobranoc ![]()
#558 |
Zakorzenienie
|
uhahana ja też z Zabrza mam nie najlepsze wspomnienia
![]() nawet nie chcę do tego wracać... szpital kliniczny, dziecięcy czy jakoś tak...? chyba tylko jeden jest taki wielki i wszystkich z okolicy do niego kierują ![]() ![]() działo się widzę ![]() Mam nadzieję, że u mnie coś ruszy, jak nie teraz to że na studiach będę miała wreszcie swoją paczkę : ) a póki co jestem umówiona na poniedziałkowy poranek ![]() mszę mamy na 9, potem jakiś wykład zawsze jest, ale chodzą na niego tylko nieuświadomione pierwszaki ![]() no to w tej przerwie na wykład idziemy na lody do Plazy z jedną koleżanką na pewno a z drugą na 90% ![]() IW ![]() Czytam jak mnie pocieszacie i utwierdzam się bardzo mocno w tym, że lepiej zwierzyć się i wygadać ludziom obcym (tzn. nie wiem jak to wyrazić, nie, że obcym, tylko ... no, wiecie ![]() ![]()
#559 | |
Zakorzenienie
|
Czemu się nie dziwię?
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie pamiętam chyba ani jednego pozytywnego szczegółu z całego bodajże 5 tygodniowego pobytu. No ale na szczęście już jestem 'dorosła' i nie będę musiała tam wracać ![]() Jak dzisiaj zadzwonił do mnie tata [wszak poszłam na lody, a wróciłam o wpół do jedenastej], to zapytał, czy nie przesadzam. Rozumiem, że chodziło mu tak ogólnie, o wychodzenie ![]() Ale to dobrze, trzeba będzie przestawić się na szkolny, edukacyjny tryb. No i jesienią mniej przyjemnie się gdziekolwiek wychodzi...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale trafiłaś w setkę z tym! Już się przyzwyczaiłam do mojego Normana ![]() No jak byłam mała i się wściekłam to taką minę robiłam ![]() A kto pomalował sobie zdjęcie na zielono? haha ![]() Cytat:
![]() ![]() Uhahana to poszalałaś ![]() Poza tym korzystam z każdej możliwej chwili którą mogę spędzić z TŻ bo niedługo nie będzie tego czasu :/ I też nienawidzę obmacywaczy. Obleśni się Ci kolesie :/ blee Policjanci za to w dechę ![]() I dobranoc! ![]() A zapomniałabym! Jak ktoś mi powie że wstanę jutro na 10:30 do kościoła to jestem święta ![]() ![]()
![]() |
#561 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Wlasnie wrocilam z imprezy
![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Konto usunięte
|
IW bardzo się ciesze ze probojecie ejszcze raz
![]() ![]() Uhahana no to fajna impreza ![]() Kurcze cos widzę że Wszystkie wczoraj świętowałyscie zakończenie wakacji ![]() A mnie dzis czeka takie spotkanie ze znajomymi z okazji końca wolnego włąsnei (tzn dla cześci z nich to nie koniec bo ida na studia od pazdziernika wiec robią to bardziej dla nas - mlodszych ![]() A wszystko przez tego kolege czyli M. (tego od naleśnikow i spagetti, przyjaciela R.) on chyba coś na powaznie do mnie - w sensie zainteresował sie a ja nie chce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
Czesc wszystkim!
Śniła mi sie dzis uhahana i durga ![]()
#564 | ||
Zakorzenienie
|
Mathilda:Norman też świetne imię dla owieczki
![]() ![]() ![]() ![]() Co do koleżanek to miały jak sie skontaktować,ale cóż nie chciały... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uhahana:Swietne zakonczenie wakacji ![]() Nija:Zawsze możesz pisać jak coś cię trapi nam ![]() A tak wogle to dzien dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Proponuje zrobić za jakiś czas megaspotkanie ślazaczek :P Wczoraj uświadomiłam sobie jakim mój ex był idiotą i z takim przekonaniem chce żyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mathilda na tym zdjeciu maszmine jak jakis prezes ![]()
![]() |
#567 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powiem Wam, że strasznie się tego boję. Nie wiem czy postępujemy dobrze i rozsądnie. Dzisiaj będziemy rozmawiać i może dojdziemy do jakichś konkretów co do naszego związku ![]()
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem chora
![]() No tak dzisiaj 18,jutro pierwszy dzień szkoły,ja powinnam zakuwać historie,ale nie głowa boli,zimno jak diabli i mam ochote tylko spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |||||||
Zakorzenienie
|
Moiejmy nadzieje, że niebawem sie pojawi
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I nie martw się, każdy ma takie kryzysy, ja też miewam. A na tego jedynego nie tak łatwo trafić, i myśle, że bardzo nie wiele osób w naszym więku już spotkało swoją drugą połówkę : * Cytat:
![]() Mathildo- urocze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I też głosuje za Normanem ![]() Powodzenia! ![]() Cytat:
![]() Uhahana- świetna historia ![]() ![]() A Krówka ma sie dobrze ![]() Nie wiem czy Wam opowiadać, czy nie, bo w sumie nic ciekawego nie ma, ale to najwyżej w kolejnym poście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.