![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Spaza, spełnienia marzeń słonko
![]() ![]() ![]() hyhy w końcu marzę o Tobie od zawsze ^^ ![]() ![]() Cytat:
![]() heh dziś była wywiadówka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
cześć dziewuszki
![]() ech, padam na twarz... Dzień maratonów - ksero-dziekanat-zajęcia-zakupy-ksero-dom-bank-dom ![]() No, ale już mam święty spokój i mogę na dziś oddać się błogiemu lenistwu... To znaczy mam trochę roboty, ale to na piątek więc znając siebie dziś nic nie zrobie bo to przeciez "duuuuuzo czasu" ![]() korki są niemiłosierne, zapewne w całej Polsce. Niekiedy bardziej opłaca się zapylać z buta niż kisić w busie :P a pogoda... rrraaany jakie dzikie boje musialam rano stoczyc sama ze soba,zeby zmusic sie do wyjscia to nie macie pojęcia :/ Wciąż mi się nic nie chce. Poza jednym - chce mi się mieć już weekend. I ogólnie jestem pod wrażeniem waszej pracowitości ![]() btw. a propos pracowitosci - dostalam pracę asystentki, ale zrezygnowałam. Praca jak praca - papierkowa, kwestia przyzwyczajenia, ale nie byłoby źle. Tylko... to była praca asystentki agenta ubezpieczeniowego no i odbywałaby sie w domu u niego. Zatem zero towarzystwa. 4-5godzin dziennie w czterech ścianach przy kompie. Ech, to nie dla mnie :/ Zwłaszcza, że i stawki niezbyt dobre. Będę szukać dalej. Atmosfera w pracy jest jednak bardzo ważna, a ludzie potrzebni. Żeby chociaż to było w biurze, ale u niego w domu? I to jeszcze na takim zadupiu, że sam dojazd zajmuje tyle,ze hoho... Nie wiem, moze wybrzydzam, ale nie chce takiego zajecia. Wole poczekac na cos co mi bedzie bardziej odpowiadac. śnieżko, nie ma to jak sianie postrachu maturalnego ^^ Nieodłączna część trzecioklasowego życia... Ale nic sie nie martw, wiecej gadania niz rzeczywistej masakry ![]() Powodzenia w nauce i miłego popołudnia ![]()
#543 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Karolinko pisz większymi literkami bo ja ślepa jestem i nie widzę ![]() Cytat:
![]() nie wygrałaś ![]() ![]() wiedza jest ciężka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze zę się nie zdecydowałaś ![]() posprzątałam, zjadłam podwieczorek i myślę co dalej... chyba się przygotuję na jutrzejsze zajęcia, co by mieć to z głowy i już do końca dnia zajmować się samymi przyjemnymi rzeczami ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
cześć
miłego.. wieczoru ![]() podołuję trochę, w sumie nic się nadzwyczajnego nie działo, dzień jak co dzień ..ale.. ![]() to chyba ta pora roku, wychodzę z pracy o 16, po drodze jakieś zakupy, coś załatwić i zanim dojadę do domu jest ciemno ![]() czuje sie jakby była 22 a nie 18... zakupy, warzywa rzucone na stół, poczekają na krasnoludki chyba aż je poszatkują na sałatkę i ugotują zupę (albo się zepsują) bo ja wiem że już się nie zabiorę do tego mam kupę czasu - mogłabym posprzątać, poćwiczyć, popracować (mam pilny temat), poszukać pracy (popisać listy cv itd) eh albo przynajmniej odpocząć, w końcu mam czas - poczytać coś? obejrzeć dobry film - już czeka na mnie z 7 tytułów na dysku ![]() ALE NIC ZUPEŁNIE MI SIĘ NIE CHCĘ ![]() poproszę o trochę energi
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wygrałam? ;( A to pech.. ehh ![]() ![]() A ja dalej nad ksiązkami.. angielski skończe i koniec. Tylko powiedzcie mi dlaczego ja takl nienawidze gramatyki z angielskiego? Nie potrafię wykuć tych czasów przeszłych ;( Jest ich TYLKO 6 a sprawiaja mi trudności ;( Eh.
![]() |
#546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobra ja się biorę do pracy bo takim sposobem do jutra nie skończę ![]() najpierw ogranąć w pokoju potem w kuchni zadanie z fizyki sonety krymskie mickiewicza dwa wiersze miłosza poczytać coś dla przyjemności ![]() btw. wspominalam już ze zostałam prawie zmuszona krzykiem przez klasę i wybieram sie na 4 olimpiadę? ![]() ![]() ![]() miłego wieczoru ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja teeż .. ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Wtajemniczenie
|
Sniezko i juz Was strasza?
![]() Nie rozumiem tego, po co w szkolach robia taki stres z ta matura... wogole slowo "matura" kojarzy sie strasznie. A tak naprawde wiecej tego straszenia niz to warte...
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpuściłam sobie tye czasy. Ide poćwiczyć,. Jak wyładuję nerwy to może dalej pójde się uczyc ^^
![]() |
#550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie,o!. A masz ![]() ![]() Cytat:
![]() Oo,to coś nas łączy ![]() ![]() Właśnie Tż-et pojechał do domu,bo muszę się uczyć,a tak błogo było,eh ![]()
![]() |
#551 |
Wtajemniczenie
|
a ja mialam rano energie, posprzatalam praktycznie cale mieszkanie, pojechalam po zakupy i sie natargalam jak glupia (mam teraz warzyw az nadto
![]() ![]()
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
a ja nic nie robie tylko sie obżeram!
![]()
#554 |
Zakorzenienie
|
Smacznego! ;D Nie wiem.. Mam zamiar o 21 jeszcze za ten angielski sie wziąć ( 3 podejście ;D ) a czy mi wyjdzie to nie wiem ![]() Chyba, że dostanę takiej weny na nauke, takiego zapału, że ahh ![]() Dzisiaj i tak zapowiada mi się bezsenna noc - coś czuję ![]()
#555 | |
Wtajemniczenie
|
na zdrowie
![]() Cytat:
![]() a ja odwalilam dzis w pracy kawal dobrej roboty i mam nadzieje,ze juz w przyszlym tygodniu jak zacznie sie comiesieczny mlyn z przygotowywaniem wyplat bedzie mi znacznie latwiej niz w zeszlym miesiacu. Potem wrocilam,pojechalismy z TZ na zakupy,poszlismy na silownie,wykapalam sie zrobilam lunch na jutro,pomylam podlogi i ....wkoncu zasiadlam na sofie... ![]() nawet nie musze wam mowic,ze jestem zrabana jak pies.. Teraz siedze na sofie i ogladam Diet Doctors a potem bedziemy nadrabiac zaleglosci w Prison Break ![]() milego wieczora kochane! ![]()
![]() |
#556 | |||
Zakorzenienie
|
przesyłam
![]() ja mam namiar chyba ![]() Cytat:
![]() ![]() straszenie to chyba ich ulubione zajęcie ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oglądam właśnie You can dance ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wypunktowałam sobie tak jak ty co mam zrobić i -pozmywałam -ugotowałam ogromny gar zupy którą będę jadła teraz przez tydzień ![]() -wstawiałam rybkę do piekarnika -przygotowałam sałatkę na jutro -posprzątałam łazienkę - i sypialnie tak mniej więcej.. a teraz odpoczynek przy you can dance ![]() potem rowerek przy herosach będzie o! wysiłek umysłowy już dziś odpuszczę .. starczy asiek podziwiam 4 olimpiady wow a z tymi maturami naprawdę przesadzają z tego co słyszę u nas o maturze myślało się.. w klasie maturalnej i dopiero wtedy, po co wcześniej stresować? edit: ta rybka dochodzi i tak pięknie pachnie że nie wiem czy do jutra wytrzymam ![]()
![]() |
#558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zycze ci udanego wieczorka ![]() ![]() dobranoc robaczki ![]()
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
eh miałam się uczyć,a od godziny siedzę i nic nie robię,chociaż w sumie...
jem orzeszki ciągle,to już chyba z 900kcal,ale co tam,w końcu to zdrowe tłuszcze nie ? ![]() Mój Tż-et powiedział,że chcę żebym jeszcze trochę w pupie przytyła ![]() ![]() ![]()
![]() |
#560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() komu kibicujecie? Mi najbardziej chyba podoba się jednak gleba; (zreszta faceci w solówkach wszyscy są niesamowici) natalia też bo ta diana wg mnie za mało kobieca .. a maria aż za bardzo.. Anny jakoś nie lubię tak sztywna ale dla mnie dzis byli z roofiem fantastyczni
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
ehh wpadłam na chwilke bo nadal planuje w końcu wziaść się za naukę na jutrzejsze koło, ale zawsze jest coś ważniejszego... np teraz nie mogę bo schną mi pazurki ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
no i skończone
![]() co prawda wierszy miłosza nie przeczytałam i nie zrobilam zadania z fizyki ale cała reszta już za mną i nie idę jutro na dwie pierwsze lekcje bo mi sie nie chce. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
I znów nie wyszło >_> myślałam, że znajdę chwilkę czasu by napisać jakiś... esej
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój TŻ też by chciał żebym przytyła, najlepiej we wszystkim, a ja bym chciała przytyć we wszystkim tylko nie w brzuchu, a jak już tyję to tylko w brzuchu... i gdzie tu sprawiedliwość ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() miłych snów Dziewczęta ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#565 | ||
Zakorzenienie
|
Nie no bez przesady
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia dziewczynki
![]() ![]()
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia wszystkim ;*
Ja chyba teraz znowu sie za angielski wezmę, bo podobno rano lepiej do łebka wchodzi ![]()
#570 |
Wtajemniczenie
|
milego dnia
![]() u mnie wieje,leje. Paskudnie jest. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.