|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Który z wymienionych kolorów podoba się Tobie najbardziej? | |||
Czerwień |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 20,43% |
Pomarańcz |
1 | 1,08% |
Żółty |
3 | 3,23% |
Niebieski |
14 | 15,05% |
Fiolet |
18 | 19,35% |
Czarny |
34 | 36,56% |
Biały |
4 | 4,30% |
Głosujący: 93. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Byłem nowy - zamiana miejsc - NL
Cytat:
![]() Dobra, nie komentuję tego. Szanuję zasady tego forum. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
BAN stały
|
Dot.: Jestem nowy - NL
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
backie ostro
![]() ![]() nazywanie takiej ankiety rodem z psychozabaw na onecie badaniami i tte wnioski, no ja cie prosze. Chyba to nasze poczucie humoru raczej ma badac? ![]() ![]()
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
to teraz tym bardziej Niko sie na ciebie rzuci
![]() stanowisz wyzwanie, boj sie! ![]()
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ żadna z wymienionych tam rzeczy nie powoduje u mnie strachu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217689
![]() Nazbyt sugestywne... ![]() Naprawde nie chce mi się komentować i tłumaczyć po raz setny. Kolejna notaka w zeszycie brzmi tym razem: "kobiety potrafią być wybitnie ....". Rada: "Nie wkładać kija w mrowisko". Dupa mnie już swędzi - tak mnie pogryzło. "Obleśny uśmiech zboczonego Mikołaja" - przegięcie, po prostu przegięcie ![]() Są pewne granice - koleżanki wizażanki... Nie chce generalizować - to byłoby głupie - ale "inteligencja grupowa" chyba właśnie przegięła. Nawet ja mam granice wytrzymałości... Zdania nie zmienię - sonda spełniła swoją funkcję. Odnoszę, wrażenie, że niektóre z Was mają naprawdę dziwne podejście do facetów. Nie wiem, może to kwestia anonimowości forum, może zranienia przez jakiegoś samca, a może faktu, jak wiele można się o Was tutaj dowiedzieć. Nie wiem - może wszystko naraz. Ale wiem jedno, tego co osiągnąłem nikt mi nie odbierze. Badania nieraz nieprzyjemne, jednak pouczające. Jeśli chciałyście się mnie pozbyć - to muszę pogratulować ambicji i wytrwałości. Przybyłem tutaj z misją lepszego zrozumienia kobiet - aby umożliwić bardziej harmonijne współżycie kobiet i mężczyzn. Najwyraźniej obserwacja uczestnicząca dobiegła końca. Prawdę mówiąc czułem się jak w Seksmisji... Widocznie w samotnym świecie kobiet nie ma miejsca dla mężczyzn... Szkoda ![]() Będę się przyglądał - mam już dość dostawania po dupie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzym atutem Niko jest usmiech wlasnie. Jak mozecie mi go obrazac ![]() On jest moj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak się składa, że moi koledzy przeglądają to forum. Nie wiem czy w nim aktywnie uczestniczą, czy tylko są obserwatorami - nie afiszują się z tym - w przeciwieństwie do Ciebie. Jedno ich łączy - reakcja na Twój wątek - podobna do mojej - czytaj ![]() Czy w takim razie nasze podejście jest tylko kwestią tego, że jesteśmy kobietami? Nie jestem tego pewna. Co do powyższego cytatu, odpieram argument: a może Ty nie lubisz kobiet?? Jeżeli chodzi o wyniki sondy - nikt Ci ich nie zabierze, ale być może powinieneś zastanowić się głębiej w ramach wniosków, czy Twoje podejście do kobiet jest aby na pewno właściwe skoro spotykasz się z takim odbiorem Twojej osoby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Konto usunięte
|
Zgadzam się i Ty je pierwszy przekroczyłeś.
Cytat:
Bo nie wiem jak to określić - samouwielbienie, czy dziecinada? Powtórzę się: pierwsza piłeczka wyszła od Ciebie. Po raz trzeci sprawiasz, że będzie mi to przykro stwierdzić, ale NIE WIEM. Nie interesuje mnie to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz możecie na mnie krzyczeć ![]()
![]() |
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W końcu chłopak przyszedł tu z dobrymi intencjami...Ba, kochając nas! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
ja bym powiedziala, ze to Niko zniecheca do siebie swoimi postami. Moznaby miec troche poczucia humoru i dystansu, i moze byloby to zabawne.
Jednak jak sie pisze o badaniach, a zadaje sie pytania rodem z bravo girl i wnioskuje sie, z tego, ze wizazanki wybraly kolor czarny bog wie co upierajac sie przy tym i piszac o swojej misji lepszego zrozumienia kobiet - aby umożliwić bardziej harmonijne współżycie kobiet i mężczyzn to efekty sa jakie sa. Jezeli sie twierdzi, ze po zadaniu takiego infantylnego pytania i wyciagnieciu tak stereotypowych wnioskow, opartych na wlasnych fantazjach poznaje sie kobiety, to albo to zart albo ktos tu jest nieco...szalony? a ja widze, ze sie wywyzsza
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo z tego Jego "zniechęcania" do siebie, urosły dwa pokaźne wątki ![]() ![]() Ale to mniejsza o to, już drugi raz dziś spotkałam się z taką właśnie nagonką na pojedynczą osobę, która naraziła się Wizażankom swoimi wątkami... Ja wszystko rozumiem, ale... po co? Przecież takie coś to tylko psuje atmosferę i w ogólnym rozrachunku zniechęca do samego przebywania na Wizażu... ![]() Takie tam moje marudzenie odbiegające całkiem od tematu... ale... gdzieś musiałam napisać ![]()
![]() |
![]() |
#557 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli miałoby zaznaczenie przeze mnie odpowiedzi (trwa to 2 sekundy) w jakikolwiek sposób pomóc NIKO zrozumieć kobiety to uważam, że nie przepracuję się zabardzo jak mu pomogę. Bez względu na to, że uważam że w taki sposób poznać nas się nie da. Zrobił "badania", jakie wnioski z nich wyciągnął to jego. Nie traktuje jego badań jak praca nad rewelacyjnym lekiem, który ulepszy kontakty damsko-męskie na całym świecie, lecz bardziej jako jego indywidualną pasję. Jakoś argumenty typu: nieprofesjonalna sonda, do mnie nie przemawiają. Kto powiedział, że wszystkie sondy na wizażu mają być zrobione idealnie? Jeśli Niko wyciągnął z niej wnioski jakie chciał (a pisze, że sonda się udała) to ja w tym nie widzę ani problemu ani dalej nie widzę powodu, dla którego miałoby się atakować Niko? Czy wyniki sondy zawierają jakieś raniące informacje? Poza tym, widziałam na wizażu więcej sond gorszej jakości. Syringa, zgadzam się w 100% ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I wiesz co, ja nie chcę Cię ranić, bo może wydaje Ci się, że tylko o Tobie można pisać, aleeeee to nie było o Tobie. Tak mi się przynajmniej wydaje. Afra ma charakterystyczny sposób pisania i uwierz mi nie wydaje mi się, aby pisała o Tobie ![]() ![]() ![]() Niko posłuchaj. nikt Cię nie obraża i nikt nie jest złośliwy. Popełniłeś wiele błędów podczas "badań" staramy Ci się pomóc, nakierować na właściwą drogę. Dziewczyny przerabiają na studiach sposoby właściwego konstruowania sond, tak aby były miarodajne, wiarygodne, rzetelne. Dają Ci celne i dobre rady, a Ty się obrażasz i twardo stoisz przy swoim. Choć moim zdaniem nie masz racji. Ja wiem, że może jest Ci trudno przyznać się do błędów, może nawet przed samym sobą nie potrafisz tego zrobić, ale zastanów się, jeżeli na poważnie traktujesz to o czym pisałeś w poprzednim wątku (poznawanie kobiet, pisanie pracy) to może warto posłuchać rad? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
Afra często wstawia (ja zresztą, też <zgapiacz>
![]() ![]() Niko, po prostu nie rozumiesz tego rodzaju humoru (masz inne, chyba). A ja owszem i Afrę znam równiez z różnych pogawędek tutaj. Jest zabawna <lizus, szykuje mydło> i przegięciem jest nazywanie jej emotek przegięciem ![]() ![]() ![]() Trochę dystansu.
![]() |
#560 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
"<głosem Osiołka ze Shreka>" badź.... "<uśmiech Gargamela gdy złapie Smerfa>" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Wtajemniczenie
|
Aha, ja tez (już) uważam, że sonda jednak się udała... (bez względu na to, czy była sporządzona według sposobó właściwego konstruowania sond czy nie).
Głównym celem było POZNANIE nas. Więc zadając z pozoru płytkie pytanie o kolorach Niko nieświadomie doprowadził do właśnie takiej dyskusji jaka się toczy obecnie. Więc nie z samej sondy, ale i całego wątku chcąc nie chcąc może się o nas dużo więcej dowiedzieć niż tylko to, jaki kolor w danym momencie zaznaczyłyśmy w sondzie ![]()
![]() |
![]() |
#562 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | |
BAN stały
|
Cytat:
niech się rzuca ![]() dowie się jeszcze jaka jestem asertywna ![]() się ma ten wrodzony seksapil pociągające (obłe) kształty mięciutkie rude (to nie pomarańcz!!) włoski mrrrrraaaauuu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
BAN stały
|
Niko odchodzi??
już na dobre, po wsze czasy?? mogę iść wyłączyć stoper?? ![]() NL miałam się nie wypowiadać, ale Twoje zaślepienie (że się tak eufemistycznie wyrażę ![]() naprawdę dziwi Cię reakcja wizażanek (oprócz egzaltowanych zachwytów Ilony)?? i naprawdę nie wiesz z czym masz problem?? wyjaśnię Ci (bo dobre serce mam ![]() traktujesz kobiety PRZEDMIOTOWO ![]() ale mam wrażenie, że uważasz nas za jakieś idiotki - maskotki, którymi można się pozachwycać, pogłaskać po główce, ale niech nie daj boże nie mają swojego zdania a jeszcze jak to zdanie jest mocno krytyczne - to już jesteśmy zmaskulinizowane, poturbowane emocjonalnie i mamy problemy z facetami (w domyśle - ze sobą i swoją seksualnością ![]() podsumowując: chłopcze - ośmieszasz się ![]() i jeśli tak ma wygląda Twoja obecność na forum to rzeczywiście nie marnuj więcej naszego czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dziewczyny takie są, zlitować się lubią ![]() [ja nie, wolę od razu prosto między oczy ![]() ![]() Pozdrawiam anyway ![]()
![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prośba - nie wypowiadać się w liczbie mnogiej w imieniu wszystkich Wizażanek ![]() Dziękuję ^^ ![]()
![]() |
![]() |
#570 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.