Jestem nowy - NL - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Pokaż wyniki sondy: Który z wymienionych kolorów podoba się Tobie najbardziej?
Czerwień 19 20,43%
Pomarańcz 1 1,08%
Żółty 3 3,23%
Niebieski 14 15,05%
Fiolet 18 19,35%
Czarny 34 36,56%
Biały 4 4,30%
Głosujący: 93. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-11-07, 10:21   #541
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Dot.: Byłem nowy - zamiana miejsc - NL

Cytat:
Napisane przez Niko Laos Pokaż wiadomość
Już nie chce podnosić tekstu: "winny się tłumaczy" - bo o co innego mi tutaj chodzi. Nie wiem czy te dane będą mi w czymś przydatne - no chyba, że miałbym Tobie kupić jakiś prezent.

Dobra, nie komentuję tego. Szanuję zasady tego forum.

Cytat:
Napisane przez Niko Laos
Dlatego chciałbym się pojawić na jakichś innych wątkach. Jest ich jednak całe mnóstwo i mam problem, żeby się na jakiś zdecydować.

Może macie jakieś propozycje - wątki na które koniecznie powinienem zajrzeć, na których chciałybyście mnie zobaczyć
Może sobie poczytaj Chętnie poznam kobietę... to zrozumiesz dlaczego odnosimy wrażeniel, że Ty to Arrio i na odwrót.
Cytat:
Napisane przez kate6o Pokaż wiadomość
Nie zasłaniaj się medycyną W medycynie bada się i na podstawie tego czego konkretnie widać wyciaga się odpowiednie wnioski... Ty wyciągasz wnioski na podstawie własnych teorii.
Takie samo odnoszę wrażenie.
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 13:14   #542
benito_mruffkolini
BAN stały

Dot.: Jestem nowy - NL

Cytat:
Niezależna, samowystarczalna singielka, tak?
si
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 13:25   #543
syntagma
Zakorzenienie

backie ostro Najbardziej mi sie podoba "watek do lektury"

nazywanie takiej ankiety rodem z psychozabaw na onecie badaniami i tte wnioski, no ja cie prosze. Chyba to nasze poczucie humoru raczej ma badac? ja sie nie usmialam jakos
Stary 2007-11-07, 13:28   #544
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
si
to teraz tym bardziej Niko sie na ciebie rzuci

stanowisz wyzwanie, boj sie!
Stary 2007-11-07, 13:45   #545
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:

Ok - zakładam, że ta ankieta niekoniecznie spełniała Wasze oczekiwania...

Założyłem zatem nową ankietę (http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz...jbardziej.html) tym razem jednak już bez haczyków i z dokładnym omówieniem każdej odpowiedzi na zakończenie.

Wbrew pozorom sporo dobrego można się o kims dowiedzieć na podstawie jego lęków i strachu - naprawdę
Niestety - nie ma w tej ankiecie tego, czego boję się najbardziej...

nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ żadna z wymienionych tam rzeczy nie powoduje u mnie strachu

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 15:05   #546
Niko Laos
BAN stały

GG do Niko Laos

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217689

Nazbyt sugestywne...

Naprawde nie chce mi się komentować i tłumaczyć po raz setny.

Kolejna notaka w zeszycie brzmi tym razem: "kobiety potrafią być wybitnie ....". Rada: "Nie wkładać kija w mrowisko". Dupa mnie już swędzi - tak mnie pogryzło.

"Obleśny uśmiech zboczonego Mikołaja" - przegięcie, po prostu przegięcie

Są pewne granice - koleżanki wizażanki...

Nie chce generalizować - to byłoby głupie - ale "inteligencja grupowa" chyba właśnie przegięła. Nawet ja mam granice wytrzymałości...

Zdania nie zmienię - sonda spełniła swoją funkcję.

Odnoszę, wrażenie, że niektóre z Was mają naprawdę dziwne podejście do facetów. Nie wiem, może to kwestia anonimowości forum, może zranienia przez jakiegoś samca, a może faktu, jak wiele można się o Was tutaj dowiedzieć.

Nie wiem - może wszystko naraz. Ale wiem jedno, tego co osiągnąłem nikt mi nie odbierze. Badania nieraz nieprzyjemne, jednak pouczające. Jeśli chciałyście się mnie pozbyć - to muszę pogratulować ambicji i wytrwałości.

Przybyłem tutaj z misją lepszego zrozumienia kobiet - aby umożliwić bardziej harmonijne współżycie kobiet i mężczyzn. Najwyraźniej obserwacja uczestnicząca dobiegła końca.

Prawdę mówiąc czułem się jak w Seksmisji...

Widocznie w samotnym świecie kobiet nie ma miejsca dla mężczyzn... Szkoda

Będę się przyglądał - mam już dość dostawania po dupie...
Niko Laos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 15:21   #547
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217689

Są pewne granice - koleżanki wizażanki...
Ktoras przegiela- z tym usmiechem.
Duzym atutem Niko jest usmiech wlasnie.
Jak mozecie mi go obrazac
On jest moj

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-07, 15:35   #548
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Cytat:
Odnoszę, wrażenie, że niektóre z Was mają naprawdę dziwne podejście do facetów. Nie wiem, może to kwestia anonimowości forum, może zranienia przez jakiegoś samca, a może faktu, jak wiele można się o Was tutaj dowiedzieć.
Przykro mi to stwierdzić po raz kolejny, ale jesteś dorosłym mężczyzną, więc powinieneś dać radę.

Tak się składa, że moi koledzy przeglądają to forum.
Nie wiem czy w nim aktywnie uczestniczą, czy tylko są obserwatorami - nie afiszują się z tym - w przeciwieństwie do Ciebie.
Jedno ich łączy - reakcja na Twój wątek - podobna do mojej - czytaj .
Czy w takim razie nasze podejście jest tylko kwestią tego, że jesteśmy kobietami? Nie jestem tego pewna.

Co do powyższego cytatu, odpieram argument:
a może Ty nie lubisz kobiet??

Jeżeli chodzi o wyniki sondy - nikt Ci ich nie zabierze, ale być może powinieneś zastanowić się głębiej w ramach wniosków, czy Twoje podejście do kobiet jest aby na pewno właściwe skoro spotykasz się z takim odbiorem Twojej osoby.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 15:47   #549
Niko Laos
BAN stały

GG do Niko Laos

Cytat:
Napisane przez backie Pokaż wiadomość
Przykro mi to stwierdzić po raz kolejny, ale jesteś dorosłym mężczyzną, więc powinieneś dać radę.
Może - ale są pewne granice...

Cytat:
Tak się składa, że moi koledzy przeglądają to forum.
Nie wiem czy w nim aktywnie uczestniczą, czy tylko są obserwatorami - nie afiszują się z tym - w przeciwieństwie do Ciebie.
Jedno ich łączy - reakcja na Twój wątek - podobna do mojej - czytaj .
A niby co mieli Ci powiedzieć - taki fajny koleś, uwielbiamy go, dlaczego Ty go tak nie lubisz?...

Cytat:
Co do powyższego cytatu, odpieram argument:
a może Ty nie lubisz kobiet??
Owszem, możemy grać w ping ponga - ale nie wiem czy to ma sens...

Cytat:
Jeżeli chodzi o wyniki sondy - nikt Ci ich nie zabierze, ale być może powinieneś zastanowić się głębiej w ramach wniosków, czy Twoje podejście do kobiet jest aby na pewno właściwe skoro spotykasz się z takim odbiorem Twojej osoby
Nad kilkoma innymi rzeczami też się zastanawiam, wiesz...
Stary 2007-11-07, 15:55   #550
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Cytat:
Może - ale są pewne granice...
Zgadzam się i Ty je pierwszy przekroczyłeś.

Cytat:
A niby co mieli Ci powiedzieć - taki fajny koleś, uwielbiamy go, dlaczego Ty go tak nie lubisz?...
Bez komentarza.
Bo nie wiem jak to określić - samouwielbienie, czy dziecinada?

Cytat:
Owszem, możemy grać w ping ponga - ale nie wiem czy to ma sens...
Powtórzę się: pierwsza piłeczka wyszła od Ciebie.

Cytat:
Nad kilkoma innymi rzeczami też się zastanawiam, wiesz...
Po raz trzeci sprawiasz, że będzie mi to przykro stwierdzić, ale NIE WIEM. Nie interesuje mnie to.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 16:02   #551
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Cytat:

Jeśli chciałyście się mnie pozbyć - to muszę pogratulować ambicji i wytrwałości.
Do tej pory patrzyłam sobie na "działalność" Niko na Wizażu z lekkim przymrużeniem oka... Przyznam, że nie traktowałam tego poważnie... Bo ani mnie to ziębi, ani parzy co pisze w swoich wątkach, kto odpowiada na pytania itd... Nie udzielałam się, ale obserwowałam sobie czytając i jeden i drugi wątek... I wiecie co, patrząc na niektóre posty i zachowanie niektórych z Was, też muszę Wam pogratulować... Potraficie zniechęcić do siebie takim pustym, agresywnym czepialstwem... (oczywiście nie generalizuję i podkreślam, że tyczy się to NIEKTÓRYCH wypowiedzi - takie moje wrażenie z dystansu)

A teraz możecie na mnie krzyczeć

------------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do galerii zdjęć

Syringa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-07, 16:12   #552
piotrek-1983
Zadomowienie

Cytat:
si
Och, Ty kocico...

pomarańczowa

piotrek-1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 16:24   #553
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Syringa Pokaż wiadomość
Do tej pory patrzyłam sobie na "działalność" Niko na Wizażu z lekkim przymrużeniem oka... Przyznam, że nie traktowałam tego poważnie... Bo ani mnie to ziębi, ani parzy co pisze w swoich wątkach, kto odpowiada na pytania itd... Nie udzielałam się, ale obserwowałam sobie czytając i jeden i drugi wątek... I wiecie co, patrząc na niektóre posty i zachowanie niektórych z Was, też muszę Wam pogratulować... Potraficie zniechęcić do siebie takim pustym, agresywnym czepialstwem... (oczywiście nie generalizuję i podkreślam, że tyczy się to NIEKTÓRYCH wypowiedzi - takie moje wrażenie z dystansu)

nie bede krzyczec .. przyklasne

Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 16:36   #554
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja krzyczeć nie będę Odbierałam to podobnie do Ciebie. Z przymrużeniem oka, nawet kiedy czasem nie rozumiałam motywacji Niko (sonda).
W końcu chłopak przyszedł tu z dobrymi intencjami...Ba, kochając nas! Nie zauważyłam żeby się wywyższał, był chamski czy arogancki. A został powoli i systematycznie odpychany ... Dlaczego?
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 16:54   #555
syntagma
Zakorzenienie

ja bym powiedziala, ze to Niko zniecheca do siebie swoimi postami. Moznaby miec troche poczucia humoru i dystansu, i moze byloby to zabawne.

Jednak jak sie pisze o badaniach, a zadaje sie pytania rodem z bravo girl i wnioskuje sie, z tego, ze wizazanki wybraly kolor czarny bog wie co upierajac sie przy tym i piszac o swojej misji lepszego zrozumienia kobiet - aby umożliwić bardziej harmonijne współżycie kobiet i mężczyzn to efekty sa jakie sa.

Jezeli sie twierdzi, ze po zadaniu takiego infantylnego pytania i wyciagnieciu tak stereotypowych wnioskow, opartych na wlasnych fantazjach poznaje sie kobiety, to albo to zart albo ktos tu jest nieco...szalony?

a ja widze, ze sie wywyzsza
Stary 2007-11-07, 17:04   #556
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość
ja bym powiedziala, ze to Niko zniecheca do siebie swoimi postami. Moznaby miec troche poczucia humoru i dystansu, i moze byloby to zabawne.

Jednak jak sie pisze o badaniach, a zadaje sie pytania rodem z bravo girl i wnioskuje sie, z tego, ze wizazanki wybraly kolor czarny bog wie co upierajac sie przy tym i piszac o swojej misji lepszego zrozumienia kobiet - aby umożliwić bardziej harmonijne współżycie kobiet i mężczyzn to efekty sa jakie sa.

Jezeli sie twierdzi, ze po zadaniu takiego infantylnego pytania i wyciagnieciu tak stereotypowych wnioskow, opartych na wlasnych fantazjach poznaje sie kobiety, to albo to zart albo ktos tu jest nieco...szalony?
Każdy ma jakieś swoje "schizy" I czasem zdrowiej jest przymknąć oko na takowe, jeśli nie szkodzą one nikomu, nie obrażają itd, a osobie poruszającej temat w jakiś tam sposób pomagają - w czym, nie wnikajmy, bo po co...
Bo z tego Jego "zniechęcania" do siebie, urosły dwa pokaźne wątki Więc chyba jednak wcale nie zniechęca, a zachęca do nagonki...
Ale to mniejsza o to, już drugi raz dziś spotkałam się z taką właśnie nagonką na pojedynczą osobę, która naraziła się Wizażankom swoimi wątkami... Ja wszystko rozumiem, ale... po co? Przecież takie coś to tylko psuje atmosferę i w ogólnym rozrachunku zniechęca do samego przebywania na Wizażu... O ile skuteczniej by było ignorować, niż sypać złośliwościami w najgorszym stylu... To się tyczy OGÓŁU, a nie akurat konkretnego wątku czy wypowiedzi.
Takie tam moje marudzenie odbiegające całkiem od tematu... ale... gdzieś musiałam napisać

------------------------------------------------------------------------------------------

Stary 2007-11-07, 17:18   #557
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie zgadzam się. Ale każdy ma prawo odbierać jego posty inaczej.

Cytat:

a ja widze, ze sie wywyzsza
Sonda jak sonda.
Jeśli miałoby zaznaczenie przeze mnie odpowiedzi (trwa to 2 sekundy) w jakikolwiek sposób pomóc NIKO zrozumieć kobiety to uważam, że nie przepracuję się zabardzo jak mu pomogę.
Bez względu na to, że uważam że w taki sposób poznać nas się nie da. Zrobił "badania", jakie wnioski z nich wyciągnął to jego. Nie traktuje jego badań jak praca nad rewelacyjnym lekiem, który ulepszy kontakty damsko-męskie na całym świecie, lecz bardziej jako jego indywidualną pasję.

Jakoś argumenty typu: nieprofesjonalna sonda, do mnie nie przemawiają. Kto powiedział, że wszystkie sondy na wizażu mają być zrobione idealnie? Jeśli Niko wyciągnął z niej wnioski jakie chciał (a pisze, że sonda się udała) to ja w tym nie widzę ani problemu ani dalej nie widzę powodu, dla którego miałoby się atakować Niko? Czy wyniki sondy zawierają jakieś raniące informacje?
Poza tym, widziałam na wizażu więcej sond gorszej jakości.

Syringa, zgadzam się w 100%
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2007-11-07, 17:27   #558
Konto usunięte

Cytat:
Aż poszłam i przeczytałam co, kto i dlaczego takie rzeczy powypisywał...
I wiesz co, ja nie chcę Cię ranić, bo może wydaje Ci się, że tylko o Tobie można pisać, aleeeee to nie było o Tobie. Tak mi się przynajmniej wydaje. Afra ma charakterystyczny sposób pisania i uwierz mi nie wydaje mi się, aby pisała o Tobie wydaje mi się, że raczej pisła o św. Mikołaju... zresztą można się jej zapytać. Afry posty są naprawdę charakterystyczne, przekonasz się jak trochę posiedzisz w tym forum i poczytasz jej wątki. Czasami daje takie wstawki, które nie mają na celu obrażenia kogokolwiek. Takie ja odnoszę wrażenie.

Niko posłuchaj. nikt Cię nie obraża i nikt nie jest złośliwy. Popełniłeś wiele błędów podczas "badań" staramy Ci się pomóc, nakierować na właściwą drogę. Dziewczyny przerabiają na studiach sposoby właściwego konstruowania sond, tak aby były miarodajne, wiarygodne, rzetelne. Dają Ci celne i dobre rady, a Ty się obrażasz i twardo stoisz przy swoim. Choć moim zdaniem nie masz racji. Ja wiem, że może jest Ci trudno przyznać się do błędów, może nawet przed samym sobą nie potrafisz tego zrobić, ale zastanów się, jeżeli na poważnie traktujesz to o czym pisałeś w poprzednim wątku (poznawanie kobiet, pisanie pracy) to może warto posłuchać rad? I nie poddawać się od razu?
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 17:33   #559
°Alchemia
Zadomowienie

Afra często wstawia (ja zresztą, też <zgapiacz> ) jakies wyrazy w dwa nawiasy <wyraz> co ma umownie znaczyc wizualizację jakby wyglądała taka emotka, gdyby była. Z Mikołaja lałam sama, bo już się to okreslenie (emota) pojawiło u Afry onegdaj tak jak <janda> i inne.

Niko, po prostu nie rozumiesz tego rodzaju humoru (masz inne, chyba). A ja owszem i Afrę znam równiez z różnych pogawędek tutaj. Jest zabawna <lizus, szykuje mydło> i przegięciem jest nazywanie jej emotek przegięciem <usmiecha się z satysfakcją> [teraz kumasz o co biega? ]
Trochę dystansu.
°Alchemia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-07, 17:38   #560
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez °Alchemia Pokaż wiadomość
Afra często wstawia (ja zresztą, też <zgapiacz> ) jakies wyrazy w dwa nawiasy <wyraz> co ma umownie znaczyc wizualizację jakby wyglądała taka emotka, gdyby była. Z Mikołaja lałam sama, bo już się to okreslenie (emota) pojawiło u Afry onegdaj tak jak <janda> i inne.
O, o, dokładnie tak. Ja czasami też tak robię, np:
"<głosem Osiołka ze Shreka>"
badź....
"<uśmiech Gargamela gdy złapie Smerfa>"
Stary 2007-11-07, 17:39   #561
00aga00
Wtajemniczenie

Aha, ja tez (już) uważam, że sonda jednak się udała... (bez względu na to, czy była sporządzona według sposobó właściwego konstruowania sond czy nie).
Głównym celem było POZNANIE nas. Więc zadając z pozoru płytkie pytanie o kolorach Niko nieświadomie doprowadził do właśnie takiej dyskusji jaka się toczy obecnie. Więc nie z samej sondy, ale i całego wątku chcąc nie chcąc może się o nas dużo więcej dowiedzieć niż tylko to, jaki kolor w danym momencie zaznaczyłyśmy w sondzie
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2007-11-07, 18:13   #562
Niko Laos
BAN stały

GG do Niko Laos

Cytat:
Napisane przez 00aga00 Pokaż wiadomość
Aha, ja tez (już) uważam, że sonda jednak się udała... (bez względu na to, czy była sporządzona według sposobó właściwego konstruowania sond czy nie).
Głównym celem było POZNANIE nas. Więc zadając z pozoru płytkie pytanie o kolorach Niko nieświadomie doprowadził do właśnie takiej dyskusji jaka się toczy obecnie. Więc nie z samej sondy, ale i całego wątku chcąc nie chcąc może się o nas dużo więcej dowiedzieć niż tylko to, jaki kolor w danym momencie zaznaczyłyśmy w sondzie

Stary 2007-11-07, 18:18   #563
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Cytat:
Owszem...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-07, 18:21   #564
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
to teraz tym bardziej Niko sie na ciebie rzuci

stanowisz wyzwanie, boj sie!
pfff
niech się rzuca
dowie się jeszcze jaka jestem asertywna

Cytat:
Napisane przez piotrek-1983 Pokaż wiadomość
Och, Ty kocico...

pomarańczowa

się ma ten wrodzony seksapil
pociągające (obłe) kształty
mięciutkie rude (to nie pomarańcz!!) włoski

mrrrrraaaauuu

Stary 2007-11-07, 18:31   #565
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez piotrek-1983 Pokaż wiadomość
Och, Ty kocico...
Yyyyy eeee
Czy ja o czymś nie wiem?
Garfield to samiec... więc nie wiem czy wypada mówić o nim Ty kocico...
Chyba, że zmienił płeć...

Stary 2007-11-07, 18:34   #566
benito_mruffkolini
BAN stały

Niko odchodzi??
już na dobre, po wsze czasy??
mogę iść wyłączyć stoper??

NL miałam się nie wypowiadać, ale Twoje zaślepienie (że się tak eufemistycznie wyrażę ) jest odrobinę dobijające...

naprawdę dziwi Cię reakcja wizażanek (oprócz egzaltowanych zachwytów Ilony)??
i naprawdę nie wiesz z czym masz problem??

wyjaśnię Ci (bo dobre serce mam )
traktujesz kobiety PRZEDMIOTOWO już nie powiem, że jak króliki doświadczalne, przedmiot badań czy materiał statystyczny
ale mam wrażenie, że uważasz nas za jakieś idiotki - maskotki, którymi można się pozachwycać, pogłaskać po główce, ale niech nie daj boże nie mają swojego zdania
a jeszcze jak to zdanie jest mocno krytyczne - to już jesteśmy zmaskulinizowane, poturbowane emocjonalnie i mamy problemy z facetami (w domyśle - ze sobą i swoją seksualnością )

podsumowując:
chłopcze - ośmieszasz się
i jeśli tak ma wygląda Twoja obecność na forum to rzeczywiście nie marnuj więcej naszego czasu
Stary 2007-11-07, 18:42   #567
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez moee Pokaż wiadomość
nie bede krzyczec .. przyklasne

cholera, znowu myślę to samo co Wy

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 18:45   #568
°Alchemia
Zadomowienie

Cytat:
Bez obrazy, ale nawet ja sama siebie dobrze nie znam, a co dopiero tutaj na forum ktos mialby mnie poznać? W jednym wątku? Niemozliwe.. Bardzo pobłażacie Niko Laosowi, a Benito dobrze napisała.
Ale dziewczyny takie są, zlitować się lubią
[ja nie, wolę od razu prosto między oczy ]

Pozdrawiam anyway
°Alchemia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-07, 18:46   #569
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Cytat:

i jeśli tak ma wygląda Twoja obecność na forum to rzeczywiście nie marnuj więcej naszego czasu
Recepta - nie wchodzić na wątki, nie czytać
Prośba - nie wypowiadać się w liczbie mnogiej w imieniu wszystkich Wizażanek

Dziękuję ^^

Stary 2007-11-07, 18:49   #570
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Recepta - nie wchodzić na wątki, nie czytać
Prośba - nie wypowiadać się w liczbie mnogiej w imieniu wszystkich Wizażanek

Dziękuję ^^

to było w imieniu moim i mojego alter ego
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości