![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Doridee a Aluska tak pozuje czy ty ci sie daje takie chwile uchwycic
![]() ![]() ![]() ![]() Bo to cala wina matek Jak matka tak wychowa tak potem kobieta chajta sie z dzieckiem ktory mysli ze ochajtal sie z matka i kochanka Matka ktora zrobie wszystko jak dotychczas i kochanka ktora spelni jego fantazje.Ja sobie obiedcalam ze dzidka mojego tak nie wychowam Przynajmniej bede sie starac Niech doceni co to praca w domu dbanie Niech sie sam nauczy porzadku czystosci i tego ze jak cos nie ejst zrobione To nie ze sie zrobi ale moze pomysli "o to musze jeszcze zrobic" Ja widze co moja mauska zrobila z moim bratem Bo gadka bo ty jestes dziewczyna I co z tego co ja gorsza ? co ja mam uczyc sie uslugiwania komus? O nie to jest nasze wspolne i wspolnie musimy o to dbac. |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Doridee naprawde Ala swietnie wychodzi na zdjeciach, tak jakby do nich pozowala, ale chyba za mala na pozy (?) Siostra TZ rzeczywiscie ladna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Monka świeta racja
![]() ![]() ![]() Andrzej nie wie co dać Alicji jeść, w co ja ubrać... no do cholery, ma dziecko już 1,5 roku, chyba czas najwyższy sie tego dowiedzieć!! Śnieżynko mi sie wydaje, ze Twój maż to jest taki do dogadania?? Mój Andrzej to uparciuch straszny, nic do niego nie dociera ![]() ![]() Eeee, idę spać. Ala cos pojękuję, idę sie do niej przytulić ![]() ![]()
#544 |
Zakorzenienie
|
Doridee no to tesciowka sie spisla Wina jest w tym i wilki blad ze typ taki jak tesciowka mysli ze robi dobrze ze takie nadskakiwanie to tylko dla dobra dziecka A bo glodne a bo przyszlo ze szkoly i zmeczone to nie moze posprzatac itd o nie to jest najgorszy blad jaki mozna zrobic Dzicko tez musi nauczyc sie samodzielnosci odpowiedzialnosci Od malego powinno sie etapowo dziecko w to wdrazac Chocy od dzis zaczac i uczyc dzieci zbierania zabawek Wiemi z jakim to skutkiem bedzie ale wazny jest pierwszy krok a potem tylko isc dalej zgodnie z wiekiem.
My jak sie ubieramy rano ja w tym czasie susze wlosy to mowie tz-towi ubierz malego A on w co A ja ubierz w co chcesz I juz wie co ma brac Bardziej mi sie wydaje ze nie wiedzial w co Czy za cieplo czy za zimno Ale juz widzi jak ja malego ubieram i teraz codziennie tak ja sie szykuje zeby on mogl malego ubrac .Z jedzeniem tez ciezko looo matko nie pamietam kiedy ostatni raz malego karmil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Doridee no moj akurat nie ma wyjscia, jak rykne to wie co ma robic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wogole to nic sie do siebie nie odzywacie ???? Ja nigdy nie mialam takiego calego dnia, zeby sie nie odzywac, najwazej kilka godzin. |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
[quote=Sniezynka21;6143708]Doridee no moj akurat nie ma wyjscia, jak rykne to wie co ma robic
![]() ![]() ![]() Ja za to mialm ciche dni ale oczywiscie to ja jestem miszczem focho ![]() ![]() ![]() Pije ostatnia lampke szampana , przydalo by sie jescze z 2 butelki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Monka dlugo jeszcze bedziesz ????? Bo jak tak to tez walne sobie jakiegos drina, a jak nie to ide spac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Siezynka a idz idz po drina ja jeszcze w lodowce mam wiskacza i zubruweczke hehe takze dopijam ostatki
![]() Pijesz czy nie? hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Ja sie nie znam na alkoholu wcale
![]() ![]() ![]() ![]() Wklej jakies nowe foty !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
hehe ja sobie fotek nie robie tylko dzidkowi
![]() ![]() A twoj tz tak wczesnie chodzi spac? nie ci nie mowi?Ja sobie na sylwka kupilam pinacolade i cos truskawkowego hehe takze lajcik ![]() ![]() Wogule snilo mi sie wczoraj ze moj brat bedzie mial dziecko to rano szybko dzwonie do niego i mu mowie a on mi mowi No wlasnie ide po ta tabletke Pogromca czy cos takiego Ta co w 72 godziny po stosunku dziala zeby do zaplodnienia nie doszlo haha myslam ze furtyny ze smiechu poobgryzam . |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Chyba Ci narysuje te foty
![]() ![]() ![]() ![]() Ile Twoj brat ma lat ??? Kiedy jedziesz do PL ??? Ja uwielbiam Pinacolade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Zapomnialam o aparacie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka to co serio serio sie odchudzamy od stycznia? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Monka Ty chyba jestes juz ostro na prana
![]() ![]() ![]() ![]() Okres ostatni mialam ( od 6-11 listopada ) ![]() ![]() ![]() ![]() Naprawde masz 21 lat ???? Mlodziutka jestes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
hehe nie nie mam tyle ale moge miec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia co tam wogule slychac widze sie ooo hehe dawaj fotke szkrabika |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Monka obojetnie czy chlopwiec czy dziewczynka, ale na razie nie ma co gdybac, bbo nie wiem czy wogole jestem, a tak poza tym to chcialabym jeszcze jakas 4
![]() ![]() ![]() Pokaz swoje zdjecie, ja Ci napisze co i jak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() OH Sniezynka ja tez chcialm 5 dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() Ty a wogule dobry pomysl zrobie sobie fotki tu i tam hehe a potem jak mi sie uda wyrzezbic cialko to wkleje do porownania Tylko zebym miala silna wole hehe ale jak zaczne studia to wiem ze od marca na silke zowu wracam i sobie prywatnego treera znajde i areobik wiec moze moze hehe Ogladam doktorka 90210 i jego zona chce remont kuchni za 1 milion dolarow No kopara mi opadla haha |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Monka, gdzies Ty uciekla ???? Ja juz lece spac, nie wiem czy Ty wrocisz czy nie. W kazdym badz razie fajnie sie pisalo, dziewczyny jutro beda mialy troche do czytania
![]() Cos mnie plery bola, ale nie wiem czy juz pisalam ja zawsze siedze z lapkiem na przedpokoju i trzymam go na kolanach, bo tu mam kabelek ![]() ![]() ![]() Dobranoc....ide jeszcze TZ sniadanie do pracy naszykowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Ja bylam zapalic
![]() Idzi idz spac do .... dzisiaj hehe ja jeszcze doktorka skoncze i tez pojde .Jak chcesz to dam twojemu tz-towi golabki bo jeszcze mi zostaly haha ![]() ![]() Milej nocki ![]() http://www.smog.pl/wideo/15175/polak_tez_potrafi/ powiem wam ze mislismy kiedys z bratem taka baje hehe ale u nas nie zadzialalo ale to bylo bardzo dawno dawno temu haha teraz tz-ta namawiam ale nie daje sie nakrecic hehe Ide spac Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2007-12-29 o 01:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Monka nie otwiera mi sie ten link. A tak poza tym to szybko chodzisz spac ![]() ![]() ![]() Milego dnia.... |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a ja sie tam wyspalam
![]() Milej soboty ![]() Doridee a jak tam mala ktora sie oparzyla? chyba od twoich znajomych? Straszne ma te blizny? jakies operacje sie szykuja? czy udalo sie jej i nie bedzie tak strasznie Wogule czy wyzdrowiala juz? |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Monka ja widze, ze wiekszosc postow to ja z Toba pisze
![]() ![]() ![]() ![]() Nadal szukam jakis fryzur dla mnie, z grzywka na skos. Po Nowym Roku ide dp fryzjera, na seseje musze dobrze wygladac ![]() ![]() Znalazlam nowa stronke dla osob mieszkajacych w DE www.mojemiasto.de i takich cwaniakow w zyciu nie widzialam, zachlysneli sie dobrobytem i juz wielkie Panstwo, wogole co jakis czas jak pisza to wtracaja slowa po niemiecku, bo zapomnili jak sie to po polsku nazywa. Niekotrzy mieszkaja tam po 3 m-ce i juz polowe slow zapomnieli. Szlag mnie trafia, jak czytam cos takiego. Monka a jak u Ciebie w UK z jezykiem i ludzmi z PL?? |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka mnie tez trafia jak widze takich ludzi hehe albo slysze Nie znam tego nie poznalam nikogo takiego albo zapomnialam ale kiedys kolezanka mi opowiadala ze ktos z Angli wrocil i co drugie slowo to po angielsku bo juz jezyka zapomnial Dlamnie to smiech na sali gwizdek w dupe i niech sie cieszy . Z tych Polakow co znam to sa spox Nie znam ich tez na tyle i tak dlugo zebym mogla cos powiedziec Ogulnie jest legal Ale wiesz jak to jest ja nie mam tak ze gadam z wszystkimi a bo to Polak Rownie dobrze moglabym tak w Polsce ze wszystkimi ale nie ma takiej osoby ktora tak ma Z niektorymi jakos pontanicznie kontakt sie nawiaze a z innymi czesc czesc skad ejstes i nara Moj tz przewaznie CHWALI sie POLSZCZYZNA hehe i zadowolony bo wszyscy z niego plewaja Bardziej on jak slyszy ze Polacy to mowi a on czyli ja ze Polka hehe Juz go opieprzylam zeby tak nie robil bo mi glupio
![]() A jak Oliwka? lepiej juz poszlo po kosciach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Monka z Olivia bez zmian, wlasnie ja slysze, ze nie spi jeszcze. A Twoj maly o ktorej chodzi spac ???
Ide na film TZ juz wola ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ja tak klade dzidka miedzy 18 a 19 i w tym czasie zasypia czasem to trwa dluzej a czasem ciach i komar
![]() Wogule to wczoraj wygralam 25 funtow grosze ale jak smiesznie bylo Kupilam karte zdrapke i bylo na niej 3 gry .W jednje 6 pozycji i jak byl symbol diamentu to sie wygralo i tak mialm w 6 pozycjach diamencika tylko ze groszowe sumki hehe Potem druga gra tez jak sie mialo szczesliwy symbol to tez wygrana haha W trzeciej jak byla trzy razy sumka taka sama to sie wygralo szkoda bo bylo to 3 funciaki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Monka to graj, pewnie kiedys wygrasz
![]() ![]() ![]() Ogladalismy "Moje, Twoje, Nasze " - rodzinka liczyla 21 osob z niania ![]() Kurcze, dziewczyny co tak rzadko tu zagladacie ?? Doridee i jak u Ciebie, juz dobrze ??? Kompromis jest ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no byla bym zla gdybym wygrala
![]() ![]() Puchy takie ze szok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie chociaz Ty sie pojawilas, ja juz chyba caly Wizaz oblecialam, bylam nawet na sexie
![]() ![]() Nie mam nawet pojecia co to za gra ???? i gdzie sie uczysz na niej grac, w necie ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
HEHE jestem jestem
![]() ![]() ![]() Tak tak na necie mozana sie nauczyc masz programiki pokoje gdzie ludzie z calego swiata polski graja albo dla zabawy albo dla szmalcu.Rozne sa gry no roznosci zalezy co cie interesuje Wogule to dzis dieta moja poszla do zyda haha , wszamalm wlasnie hamburgera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Ja jem bez opamietania, nie wiem co jest ze mi sie takie ssanie wlaczylo :P Caly czas mam apetyt. Ja swojego czasu gralam na www.kurnik.pl w tysiaca i pana
![]() Szukam jakiejs gry 2 osobowej ( planszowej ) dla mnie i tz, czasami chcemy pograc i nie ma w co, wszystkie gry co mamy to od 4 osob. Moze Ty znasz jakas ??? ![]() Nie mysl nic o diecie, pomyslisz po nowym roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka haha ja w dzien to dietka przepisowa a wieczor jestem sama z moim jedzonkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O link http://gryonline.wp.pl/gry.online-backgammon,n-21.html poczytaj moze wam sie spodoba hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.