Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-28, 23:01   #541
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

Doridee a Aluska tak pozuje czy ty ci sie daje takie chwile uchwycic hehe czadera A ta lasencja to chyba siostra tz-ta? Super dupencja flanelka by jej nie pasowala hehe Co do tz-ta oj moj to samo Ma pare takich wad ktore mnie denerwoja i ja sie gotuje Sprzatac nie sprzata bo go nie ma wstanie rano i do pracy wraca po polnocy A jak wroci wczesniej to skarpetki porozrzucane i ich nie podniesie i tak sobie leza i leza Ja sie wkurzam ostro ale powtarzam i mowie mu tez ze nie ma 5 lat zebym ja mu mowila co ma robic niech sie domysli a ja nie jestem jego sprzataczka Dostal od boga rece nogi to niech z nich korzysta Czasem skutkuje czasem cos lezy juz nie podnosze az sie nauczy Sa to drobnostki ale wkurzajace na maxa Tam na starym mieszkaniu tez tak robil ale sam posprzatal czy lzienke czy odkurzyl teraz na to czasu nie ma .Toalete po sobie umyje Truje mu nawet Spisz w tym lozku? to posciel od czasu do czasu Dbaj o to bo to twoje twoj dom Razem tutaj balaganimy i razem musimy o czystosc dbac a jakims tam stopniu Ja sie nie urodzilam po to zeby po jakims kolesiu robic cos co sam moze zrobic .I tak mu mowie ble ble a on mnie na miny bierze wyglupia sie itd ale zrobi .

Bo to cala wina matek Jak matka tak wychowa tak potem kobieta chajta sie z dzieckiem ktory mysli ze ochajtal sie z matka i kochanka Matka ktora zrobie wszystko jak dotychczas i kochanka ktora spelni jego fantazje.Ja sobie obiedcalam ze dzidka mojego tak nie wychowam Przynajmniej bede sie starac Niech doceni co to praca w domu dbanie Niech sie sam nauczy porzadku czystosci i tego ze jak cos nie ejst zrobione To nie ze sie zrobi ale moze pomysli "o to musze jeszcze zrobic" Ja widze co moja mauska zrobila z moim bratem Bo gadka bo ty jestes dziewczyna I co z tego co ja gorsza ? co ja mam uczyc sie uslugiwania komus? O nie to jest nasze wspolne i wspolnie musimy o to dbac.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 23:06   #542
Sniezynka21
Zakorzenienie

Doridee naprawde Ala swietnie wychodzi na zdjeciach, tak jakby do nich pozowala, ale chyba za mala na pozy (?) Siostra TZ rzeczywiscie ladna Tak,jak Monka pisze flanelka nie dla niej A tak poza tym fajna umywalka jest na tym zdjeciu bardzo mi sie podoba
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 23:13   #543
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monka świeta racja To naprawdę wina matek, teściowa jest taka ze chodzi tylko i pyta czy moze coś jeszcze dla nas zrobić, usługuje wszystkim a mnie szlag trafia i ciagle jej powtarzam, ze mam ręce i sama sobie wezmę czy coś zrobie... Na zdjeciach to siostra Andrzeja, no laska z niej nizła, dobra dziewczyna ale rozpuszczona przez matkę jak dziadowski bicz, ma 18 lat a nawet śniadania sobie sama nie zrobi Mama lata koło niej i tylko pyta na co Justynka ma ochotę. A Justynka jak ma dobry humor to jest miła a jak zły to też nie oszczędza w słowach, też ma juz dosyć tego nadskakiwania.
Andrzej nie wie co dać Alicji jeść, w co ja ubrać... no do cholery, ma dziecko już 1,5 roku, chyba czas najwyższy sie tego dowiedzieć!!

Śnieżynko mi sie wydaje, ze Twój maż to jest taki do dogadania?? Mój Andrzej to uparciuch straszny, nic do niego nie dociera Powiem Teściowej, ze umywalke pochwaliłaś to sie ucieszy

Eeee, idę spać. Ala cos pojękuję, idę sie do niej przytulić A zdjecia oczywiście ze nie są pozowane, cieżko Ali zrobić jakieś logiczne zdjęcie bo prawie ciagle w ruchu
Stary 2007-12-28, 23:21   #544
monka23
Zakorzenienie

Doridee no to tesciowka sie spisla Wina jest w tym i wilki blad ze typ taki jak tesciowka mysli ze robi dobrze ze takie nadskakiwanie to tylko dla dobra dziecka A bo glodne a bo przyszlo ze szkoly i zmeczone to nie moze posprzatac itd o nie to jest najgorszy blad jaki mozna zrobic Dzicko tez musi nauczyc sie samodzielnosci odpowiedzialnosci Od malego powinno sie etapowo dziecko w to wdrazac Chocy od dzis zaczac i uczyc dzieci zbierania zabawek Wiemi z jakim to skutkiem bedzie ale wazny jest pierwszy krok a potem tylko isc dalej zgodnie z wiekiem.
My jak sie ubieramy rano ja w tym czasie susze wlosy to mowie tz-towi ubierz malego A on w co A ja ubierz w co chcesz I juz wie co ma brac Bardziej mi sie wydaje ze nie wiedzial w co Czy za cieplo czy za zimno Ale juz widzi jak ja malego ubieram i teraz codziennie tak ja sie szykuje zeby on mogl malego ubrac .Z jedzeniem tez ciezko looo matko nie pamietam kiedy ostatni raz malego karmil Mowie mu dzis daj dzidkowi jajca a on ze nie wie jak No biedaczek To mu mowie Wiesz ze to co robisz teraz to pracujesz na przyszlosc ,na drugie dziecko Nie dajesz sobie teraz rady drugiego dzicka nie bedzie bo ja nie dam radynp w tym samym czasie dac jesc dzidkowi i drugie karmic czy ubrac itdA nie wiem jakie bedzie drugie dziecko czy takie jak dzidek czy bardziej wymagajace mojej uwagi.
Stary 2007-12-28, 23:23   #545
Sniezynka21
Zakorzenienie

Doridee no moj akurat nie ma wyjscia, jak rykne to wie co ma robic Ale jak czasami Olivie ubierze to wole sama to zrobic... Kiedys zalozyl jej gore od pizamy ( rozowa, myslal, ze to bluzeczka ) na dol spodenki, koloru zielonego , do tego czerwone butki i kucyki niebieskie ale nauczylam go juz jak ja ma ubierac z jedzeniem nie ma problemu bo Olivia je wszystko to co my.... Dajcie sobie troche czasu, moze jakos samo sie ulozy....
A tak wogole to nic sie do siebie nie odzywacie ???? Ja nigdy nie mialam takiego calego dnia, zeby sie nie odzywac, najwazej kilka godzin.
Stary 2007-12-28, 23:31   #546
monka23
Zakorzenienie

[quote=Sniezynka21;6143708]Doridee no moj akurat nie ma wyjscia, jak rykne to wie co ma robic ] dobre dobre hehe Niezla kombiacja z ciuszkami hehe tenczowa Oliwka haha

Ja za to mialm ciche dni ale oczywiscie to ja jestem miszczem focho hehe Teraz jak wkurzona bylam na tz-ta to nie zrobilam prania z bialymi koszulami tz-ta To sobie sam nie zrobil i chodzil 3 dni do pracy w tej samej HAHA podkoszulki sobie zmienial ale tej koszuli do pracy to nie hehe Potem sie pogodzilismy to mowi ze tyle dni chodzil w jednej bo mu nie wypralam i nie wyprasowlam To mu powiedzialm ze wie jak wlaczyc pranie i prasowac A on mi ze lubi jak ja mu zrobie Rece opadaja hehe Pracownikom to wypierze a sobie to nie.

Pije ostatnia lampke szampana , przydalo by sie jescze z 2 butelki
Stary 2007-12-28, 23:34   #547
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka dlugo jeszcze bedziesz ????? Bo jak tak to tez walne sobie jakiegos drina, a jak nie to ide spac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-28, 23:37   #548
monka23
Zakorzenienie

Siezynka a idz idz po drina ja jeszcze w lodowce mam wiskacza i zubruweczke hehe takze dopijam ostatki hehe a co pijesz?

Pijesz czy nie? hehe
Stary 2007-12-28, 23:46   #549
Sniezynka21
Zakorzenienie

Ja sie nie znam na alkoholu wcale ale przytargalam sobie szampana pol mi z Wigilii zostalo, mam jeszcze jakies likiery, wiesz ja takie kobiece pije

Wklej jakies nowe foty !!!
Stary 2007-12-28, 23:52   #550
monka23
Zakorzenienie

hehe ja sobie fotek nie robie tylko dzidkowi ja tam tez kobiece pije Teraz drinka z zubruweczki sobie z cola zrobilam lepiej mi sie zasnie
A twoj tz tak wczesnie chodzi spac? nie ci nie mowi?Ja sobie na sylwka kupilam pinacolade i cos truskawkowego hehe takze lajcikDawaj ty foty jakies Oliwki to juz wieku tutaj na watku nie bylo.

Wogule snilo mi sie wczoraj ze moj brat bedzie mial dziecko to rano szybko dzwonie do niego i mu mowie a on mi mowi No wlasnie ide po ta tabletke Pogromca czy cos takiego Ta co w 72 godziny po stosunku dziala zeby do zaplodnienia nie doszlo haha myslam ze furtyny ze smiechu poobgryzam .
Stary 2007-12-29, 00:10   #551
Sniezynka21
Zakorzenienie

Chyba Ci narysuje te foty , przeciez wiesz, ze nie mam aparatu jutro klisze zasniose do wywolania to w przyszlym tygodniu walne fotusie a jak aparat bedzie naprawiony to odrazu wrzuce jakies 30 zdjec

Ile Twoj brat ma lat ??? Kiedy jedziesz do PL ??? Ja uwielbiam Pinacolade

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-29, 00:17   #552
monka23
Zakorzenienie

Zapomnialam o aparacie Moj bracholek ma tyle co ja czyli 18 a tak serio to mamy po 21 lat . Do Polski jade w nastepna sobote apiety kalendarz hehe umowilam sie juz do kosmetyczki na oczyszczanie i grzebien a we wtorek fryzjer hehe I oczywiscie papiery skladam na studia .Ile ci sie okres spoznia bo mi wogule ale mam taka sajce na ciaze ze szok zrobilam juz 5 testwo ciazowych oczywiscie wszystkie wyszly ze nie jeste .Ale piersi mie tak bola juz od miecha dobrego ze cos nie tak jest Niechce byc teraz w ciazy bo to przepasi moj plan .Gol na dzidka bedzie szczelany dopiero w listopadzie o ile mnie tz nie wkurzy

Sniezynka to co serio serio sie odchudzamy od stycznia? w grupie razniej ja chce zejsc do 48 kg i odrazu mowie ze szkieletorem nie bede A ty do ilu chcesz zejsc?
Stary 2007-12-29, 00:26   #553
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka Ty chyba jestes juz ostro na prana 48 kg ???????????? Boze a co zrobisz, jak silniejszy wiaterek zawieje ??? ile masz wzrostu ???? Ja bym chciala tak ok 60-63 kg
Okres ostatni mialam ( od 6-11 listopada ) wiec troche sie spoznia, ale miewam tak czasami, ale cycuszki mam ogromniaste
Naprawde masz 21 lat ???? Mlodziutka jestes
Stary 2007-12-29, 00:33   #554
monka23
Zakorzenienie

hehe nie nie mam tyle ale moge miec hehe tak serio to mam 24 jeszcze No wiem co mowie z kg bo ostatni raz jak schudlam doszlam 50 kg i dalej mialm boczki takze 48 szkieletorem mi nie grozi hehe.Jak dlamnie 60 kg to za duuuuzo o wiele za duzo czuje sie duza i ociezala .Mam 170 cm .No ja cycory to tez mialam fajne w ciazy Kaplam sie u gina Przyszlam do niej i jej mowie ze mnie bola i bola i nie wiem o co chodzi a ona domnie Kochana toz to ty w ciazy hehe daltego mam dygawke teraz .Ale ty chcesz miec juz takze zycze trafioego A chcecie teraz konkretnie dziewczynke znowu czy chlopca teraz? Myslals juz o imieniu? Moj tz to by chcial teraz chlopca a 3 dziewczynke Wogule mowi ze dziewczynki to sa drogie do utrzymania i tak sobie zartuje Ale ja mu mowie poczekaj jak sie dziewczynka urodzi to sie tak zakochasz w niej ze skarb twoj najdrozszy bedzie i nie bedziesz w tym momencie liczyc ile wydasz na blyszczyki czy balsamy albo szmatki hehe.

Gosia co tam wogule slychac widze sie ooo hehe dawaj fotke szkrabika
Stary 2007-12-29, 00:37   #555
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka obojetnie czy chlopwiec czy dziewczynka, ale na razie nie ma co gdybac, bbo nie wiem czy wogole jestem, a tak poza tym to chcialabym jeszcze jakas 4 dzieciaczkow

Pokaz swoje zdjecie, ja Ci napisze co i jak

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-29, 00:46   #556
monka23
Zakorzenienie

dobre dobre hehe jak kiedys fote zrobie to wkleje nigdy nie robilam sobie fotek bo jeste niefotogeniczna i sie tak zaparlam

OH Sniezynka ja tez chcialm 5 dzieci ale na te czas az tak sie nie wylaniam Co innego bylo by gdybym miala kolo siebie rodzine znajomych A tu zonk Samica Znajomych mam pare ale wiesz jak to jest trzeba czasu zeby solidnie sie z kims zaprzyjaznic Nigdzie nie chodze no bo jak sama wiesz dzidka samego nie zostawie w domu bo mam ochote isc gdzies i poznac kogos Wiec kolo sie zamyka Fryzjerki super kljetki mnie wyciagaja ale co nie nada bo nie ma jak.A wiem ze jakbym miala dziecko za dzicko to bede z 10 lat tak siedziec sama w domu bo tz bedzie albo do pracy bujnie Taka ma juz prace nasz biznes znaczy jego hehe on pracuje ja wydaje wiec musi pilowac to nasz "chleb".Wiem ze jakby te sklep byl u mnie w miesie to bylby totalny lajcik Bo tu mamuska to brac babuska ciotki rodzinka znajomi ktos z malym moze zostac ja do tz-ta ide i nie czuje pustki hehe.Wracajac do dzieci to zeszlismy z 5 na 3 ale tez mi sie marzy duuuuuuuuuuuza rodzina.A tobie sie nie teskni za rodzina sprawami znajomymi starym zyciem?

Ty a wogule dobry pomysl zrobie sobie fotki tu i tam hehe a potem jak mi sie uda wyrzezbic cialko to wkleje do porownania Tylko zebym miala silna wole hehe ale jak zaczne studia to wiem ze od marca na silke zowu wracam i sobie prywatnego treera znajde i areobik wiec moze moze hehe

Ogladam doktorka 90210 i jego zona chce remont kuchni za 1 milion dolarow No kopara mi opadla haha
Stary 2007-12-29, 00:49   #557
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka, gdzies Ty uciekla ???? Ja juz lece spac, nie wiem czy Ty wrocisz czy nie. W kazdym badz razie fajnie sie pisalo, dziewczyny jutro beda mialy troche do czytania

Cos mnie plery bola, ale nie wiem czy juz pisalam ja zawsze siedze z lapkiem na przedpokoju i trzymam go na kolanach, bo tu mam kabelek a ten stick mi nie dziala co mozna z nim po chalupie latac wiec jest mi strasznie niewygodnie

Dobranoc....ide jeszcze TZ sniadanie do pracy naszykowac paaaa
Stary 2007-12-29, 00:56   #558
monka23
Zakorzenienie

Ja bylam zapalic hehe to fest masz z lapkiem Ja siedze na kanapie tv dziala i zeram jedym okiem w lewo i w prawo haha

Idzi idz spac do .... dzisiaj hehe ja jeszcze doktorka skoncze i tez pojde .Jak chcesz to dam twojemu tz-towi golabki bo jeszcze mi zostaly haha bedziesz miec z glowy sniadanie

Milej nocki

http://www.smog.pl/wideo/15175/polak_tez_potrafi/ powiem wam ze mislismy kiedys z bratem taka baje hehe ale u nas nie zadzialalo ale to bylo bardzo dawno dawno temu haha teraz tz-ta namawiam ale nie daje sie nakrecic hehe

Ide spac

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2007-12-29 o 01:28
Stary 2007-12-29, 11:38   #559
Sniezynka21
Zakorzenienie

Hejka

Monka nie otwiera mi sie ten link. A tak poza tym to szybko chodzisz spac Ja dzisiaj jestem, jakas taka niedorobiona, przez te wczorajsze siedzenie Mala nie chce cos spac. Ide sprzatnac chate a pozniej jakis spacer trza walnac

Milego dnia....
Stary 2007-12-29, 14:17   #560
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka a ja sie tam wyspalam wstalismy ok 8 potem jedzonko chwila odpozynku i zowu spanko Wstalismy ok 12 maly mi teraz spi .Ja troche posprzatalam jeszcze odkurzyc mi zostalo ale to jak dzidek wstanie nie mam zamiaru go budzis teraz .

Milej soboty

Doridee a jak tam mala ktora sie oparzyla? chyba od twoich znajomych? Straszne ma te blizny? jakies operacje sie szykuja? czy udalo sie jej i nie bedzie tak strasznie Wogule czy wyzdrowiala juz?
Stary 2007-12-29, 16:07   #561
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka ja widze, ze wiekszosc postow to ja z Toba pisze Ja juz tez wysprzatalam i zaraz jade na jkies zakupki, a wieczorkiem mam zamiar z TZ milo posiedziec przy drineczkach
Nadal szukam jakis fryzur dla mnie, z grzywka na skos. Po Nowym Roku ide dp fryzjera, na seseje musze dobrze wygladac

Znalazlam nowa stronke dla osob mieszkajacych w DE www.mojemiasto.de i takich cwaniakow w zyciu nie widzialam, zachlysneli sie dobrobytem i juz wielkie Panstwo, wogole co jakis czas jak pisza to wtracaja slowa po niemiecku, bo zapomnili jak sie to po polsku nazywa. Niekotrzy mieszkaja tam po 3 m-ce i juz polowe slow zapomnieli. Szlag mnie trafia, jak czytam cos takiego.

Monka a jak u Ciebie w UK z jezykiem i ludzmi z PL??
Stary 2007-12-29, 18:14   #562
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka mnie tez trafia jak widze takich ludzi hehe albo slysze Nie znam tego nie poznalam nikogo takiego albo zapomnialam ale kiedys kolezanka mi opowiadala ze ktos z Angli wrocil i co drugie slowo to po angielsku bo juz jezyka zapomnial Dlamnie to smiech na sali gwizdek w dupe i niech sie cieszy . Z tych Polakow co znam to sa spox Nie znam ich tez na tyle i tak dlugo zebym mogla cos powiedziec Ogulnie jest legal Ale wiesz jak to jest ja nie mam tak ze gadam z wszystkimi a bo to Polak Rownie dobrze moglabym tak w Polsce ze wszystkimi ale nie ma takiej osoby ktora tak ma Z niektorymi jakos pontanicznie kontakt sie nawiaze a z innymi czesc czesc skad ejstes i nara Moj tz przewaznie CHWALI sie POLSZCZYZNA hehe i zadowolony bo wszyscy z niego plewaja Bardziej on jak slyszy ze Polacy to mowi a on czyli ja ze Polka hehe Juz go opieprzylam zeby tak nie robil bo mi glupio Kozakow tez nie widac zeby ah oh co to nie ja .

A jak Oliwka? lepiej juz poszlo po kosciach

moj dzidek atak na ananasa zrobil i je juhuuuuu jupi ja jej wydymanca Ide go nakarmic o ile teraz cos zje po ananasie
Stary 2007-12-29, 19:38   #563
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka z Olivia bez zmian, wlasnie ja slysze, ze nie spi jeszcze. A Twoj maly o ktorej chodzi spac ???

Ide na film TZ juz wola ale jak sie skonczy to wroce, Ty w tym czasie zwolaj wszystkie babki
Stary 2007-12-29, 19:54   #564
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka ja tak klade dzidka miedzy 18 a 19 i w tym czasie zasypia czasem to trwa dluzej a czasem ciach i komar No nie licze jakis wyskokow jego ale standardzik to jak wyzej pisalam . A jaki filmik ogladacie? ja wczoraj godziny szczytu zaczelam 3 zaczelam ogladac ale nie skonczylam ,wypozycze sobie jeszcze na sylwka to ogladniemy wszyscy .

Wogule to wczoraj wygralam 25 funtow grosze ale jak smiesznie bylo Kupilam karte zdrapke i bylo na niej 3 gry .W jednje 6 pozycji i jak byl symbol diamentu to sie wygralo i tak mialm w 6 pozycjach diamencika tylko ze groszowe sumki hehe Potem druga gra tez jak sie mialo szczesliwy symbol to tez wygrana haha W trzeciej jak byla trzy razy sumka taka sama to sie wygralo szkoda bo bylo to 3 funciaki hehe ogulnie to mozna wygrac 250 tysiecy funtow -glowa boli szkoda ale moze innym razem:p liz:
Stary 2007-12-29, 21:57   #565
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka to graj, pewnie kiedys wygrasz Gratuluje
Ogladalismy "Moje, Twoje, Nasze " - rodzinka liczyla 21 osob z niania

Kurcze, dziewczyny co tak rzadko tu zagladacie ??

Doridee i jak u Ciebie, juz dobrze ??? Kompromis jest ???
Stary 2007-12-29, 23:58   #566
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka no byla bym zla gdybym wygrala haha Filmu nie znam chyba .

Puchy takie ze szok ja sie ucze grac w blackgammon zobaczymy czy cos zakumam Mam zamiar tz-towi dupsko skopac Dowalil mi ze to nie gra dlamnie ehe ja mu jeszcze pokaze
Stary 2007-12-30, 00:06   #567
Sniezynka21
Zakorzenienie

Wreszcie chociaz Ty sie pojawilas, ja juz chyba caly Wizaz oblecialam, bylam nawet na sexie Ciekawe niektore tematy
Nie mam nawet pojecia co to za gra ???? i gdzie sie uczysz na niej grac, w necie ???
Stary 2007-12-30, 00:11   #568
monka23
Zakorzenienie

HEHE jestem jestem tez czasem z udow na sexowy wchodze haha A ta gra taka jakas dziwna jest tak jakby szachy ale uklad takich trojkatnych kolumn i pionkami ruszasz a srele morele hehe Moj tz dobry w tym jest kiedys w to gral i teraz akurat w tv zobaczylismy ta gre i tak po necie latam i znalazlam i czytam i moze cos zakumam.
Tak tak na necie mozana sie nauczyc masz programiki pokoje gdzie ludzie z calego swiata polski graja albo dla zabawy albo dla szmalcu.Rozne sa gry no roznosci zalezy co cie interesuje

Wogule to dzis dieta moja poszla do zyda haha , wszamalm wlasnie hamburgera a feeeeee hehe.
Stary 2007-12-30, 00:23   #569
Sniezynka21
Zakorzenienie

Ja jem bez opamietania, nie wiem co jest ze mi sie takie ssanie wlaczylo :P Caly czas mam apetyt. Ja swojego czasu gralam na www.kurnik.pl w tysiaca i pana lubie gry karciane.
Szukam jakiejs gry 2 osobowej ( planszowej ) dla mnie i tz, czasami chcemy pograc i nie ma w co, wszystkie gry co mamy to od 4 osob. Moze Ty znasz jakas ???

Nie mysl nic o diecie, pomyslisz po nowym roku OK 15 stycznia najlepiej ( wtedy mam termin do gina ) to bede wiedziec czy jest sens sie odchudzac
Stary 2007-12-30, 00:33   #570
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka haha ja w dzien to dietka przepisowa a wieczor jestem sama z moim jedzonkiem hehe coty do 15 to ja juz sie w spodnie nie wsadze hehe.Ja tez do ginki skocze w nastepnym tyg Boze zebym ja w ciazy nie byla bo sie potne No raczej nie znam gier ale wlasnie ta blackgammon jest dla dwoch osob Tez planszowa i trzeba oj myslec hehe dlatego chce sie nauczyc na necie i potem kupie sobie do domu.Linka ci zaraz podesle ale cos mi szwankuje komp . Weszlam wlasnie do pokoju z turkami haha napisalam ladnie po turecku dobry wieczor i cisza wiecj nie umiem haha a ci sie rozgadali

O link http://gryonline.wp.pl/gry.online-backgammon,n-21.html poczytaj moze wam sie spodoba hehe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości