|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seriale
oooooooo widze jakiś wątek dal mnie
![]() ![]() ![]() ja nałogowo oglądam: Czarodziejki oczywiście kości detektyw Monk brzydula pierwsza miłość,na wspólnej niania w tamtym roku pokochałam meega serial Piękni i gorące hawaje w te wakacje oglądam Przygody w siodle i radiostacja Roscoe ![]() o przypomniało mi sie,strasznie uwielbiałam Veronice Mars, każdy odcinek oglądałam, było mi przykro jak sie skonczyło :P teraz jakoś moge sobie przypomnieć wszystkich seriali...
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
odnośnie seriali to ja uwielbiam mentalistę
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- dr.house tez mi sie strasznie podoba
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
popieram i również oglądam
|
|
|
|
#544 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio do mojej listy dołączyli:
Californication (świetny David Duchovny w zupełnie nowej odsłonie )i Dexter oprócz tego już od dawna: 39ipół, pierwsza miłość, zagubieni, skazany na śmierć
|
#545 |
|
Konto usunięte
|
hałsa ja tez lubie
![]() i greek kochane klopoty siostrzyczki zycie na fali chirurgow
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie!
zapomniałabym o moich kochanych chirurgach ale juz nie leca na polsacie ;( a ostry dyżur mi sie kompletnie nie podoba choc czasami z nudów obejrze jeszcze podoba mi sie I kto tu rządzi nie słyszałam o tym serialu siostrzyczki... gdzie to leci? życia na fali nigdy nie oglądałam..
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#547 |
|
Konto usunięte
|
cherry ja chirurgow na foxlife ogladam teraz leci 5 sezon
![]() siostrzyczki na tvn7 lecialy http://www.filmweb.pl/f111527/Siostrzyczki,2002 a zycie na fali jet zajefajne mam 4 sezony na plytach, o ile sie nie myle na tvn lecialo jkiedys a na tvn7 na bank ![]() http://www.filmweb.pl/f112367/%C5%BBycie+na+fali,2003 POLECAM!
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
wiem właśnie,ze na foxlife leci i juz na tym ubolewałam ;(
bo nie mam! ;( cos mi sie kojarzy nazwa i kojarze,że na tvn to leciało ale jakos nigdy nie ogladałam ale i tak Piekni mi sie nabardziej wryli w pamieć o jeszcze przygody Merlina,nie wiem czy pisałam.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-06-28 o 23:43 |
|
|
|
#549 |
|
Konto usunięte
|
chirurgow mozesz sciagnac z greysanatomy fora czy jakos tak
![]() saciagalam stamtad i wiem jak 5 sezon sie skonczy
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha tylko ja nie wiem który sezon ostatnio ogladałam na polsacie
aż tak strasznie sie skonczy? ![]() edit:cholewcia szukam i nie wiem który sezon ściągnąć... edit2:wiem! wiem! jestem z siebie dumna! ostatnio było jak Christina miała mieć ślub,ale cos tam było,ze go nie miała :P i Meredith pomagała jej ściągnąć szybko sukienke..tyle pamietam :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-06-29 o 09:10 |
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałabym sobie Przystanek Alaska!
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
czyli skończyłam 3 sezon ;D
haaa kocham wikipedie ![]() oo ja jeszcze bardzo lubiałam..hm jak to sie nazywało, wiem Uwaga Faceci. Fajne to było kurcza to na rapidzie jest..eh szkoda,ze już nie mam konta premium.Lipa.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-06-29 o 09:14 |
|
|
|
#553 |
|
Konto usunięte
|
chirurgow na odsiebie tez znajdziesz
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co to, ale zaraz lukne :p
ściagłam JUŻ 1 część ostatniuego odcinka 3 sezonu juuupiii:P wkurza mnie,że trzeba czekac pomiędzy kolejnymi ściąganiami na rapidzie.
|
|
|
#555 |
|
Konto usunięte
|
http://www.odsiebie.net/
tu masz forum zaloguj sie i bezlimitow sciagasz
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
ooo dzięki bo ja weszłam na inne od siebie :P
jest tam 3 sezon chirurgów?
|
|
|
#557 |
|
Konto usunięte
|
jest ale musisz poszukac w serialach gdzies jest na bank
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
hmm średniawo się w tym łapie :P
to jest z lektorem czy po angielsku..gubie sie edit: jest 1,2,4 i 5 sezon. edit2:dobra ten ost odcinek z 3 sezonu ściagam juz na rapidzie.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-06-29 o 10:02 |
|
|
|
#559 |
|
Konto usunięte
|
nie pamietam czy z lektorem ale pisac powinno tam
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
a nie ma czasem na Comedy Central?
|
|
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
od ponad roku kontakt z tv mam niemal zerowy, ale jest jeden serial, który zmusza mnie bym na godzinkę usiadła przed ekranem. godzinka w tygodniu jest dla 'Londyńczyków', wyjątkowo polubiłam ten serial
|
|
#562 |
|
Przyczajenie
|
Nie oglądam seriali, bo nie mam czasu śledzić każdego odcinka ; d
Chociaż jest parę, które bardzo lubię ; ]
|
#563 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez do tej pory nie ogladalam zadnych seriali,ale z okazji wakacji
sciagnelam sobie 2 pierwsze sezony House'a,ktorego juz uwielbiam i tak dla odmozdzenia Gossip Girl
|
|
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie House, teraz czekam na 6 sezon, a w między czasie oglądam powtórki w tvp2. Poza tym, to jeszcze oglądałam 'czas honoru', od października ma być nowy sezon i ostatnio zaczęłam oglądać nowy serial 'nurse jackie'
|
|
#566 |
|
Rozeznanie
|
Oglądam Lost. Uwielbiam ten serial
Oglądałam też polską BrzydUlę, ale nieregularnie A dawniej z archiwum X
|
|
|
|
#567 |
|
BAN stały
|
Dr.House kilka odcinków widziałam z pierwszego sezonu, teraz oglądam powtórki na tvp2
![]() Radiostacja Roscoe ubóstwiam ten serial
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
oooo Radiostacje Roscoe również uwielbiam
![]() jescze Na fali
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
a widziałyście może "Dom Saddama"? to taki serial o zupełnie innej tematyce, niż te omawiane przez nas wcześniej ale wydaje mi się, że wart uwagi. leci o ile się nie mylę na HBO.
|
|
|
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
Tak, ogladalam. Serial ma chyba tylko 4 odcinki. Jest naprawde ciekawy i wart obejrzenia, zeby latwiej zrozumiec co sie dzieje na swiecie. Przynajmniej ja zawsze dowiaduje sie czegos nowego z takich produkcji. Jutro bedzie 3 odcinek.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.