|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
a za mna chodzi musztarda... chrzanisko bym jakies wrabala
butelke octu wypila... a wszystko to najchetniej zapilabym coca-cola ![]() noz kurna, ja to mam zachcianki ciazowe obiecalam sobie ze narobie se galarety z kurczaka na swieta i bedziemy sie z Panem Siusiakiem obzerac
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka dzięki, że trzymałaś
pani właśnie mi odpisała i mogę sobie zamówić ![]() też mnie naszło na lody, pożarłam pół litra śmietankowych, a jestem ostro przeziębiona. ćśśśś nic nie powiem tżtowi
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Djkika, no to dziecie niespodzianke Wam szykuje jak trza
. Ja stawiam na faceta . Tez nie znosze cytologii.Anisia, koniecznie te galaretke zakrop wiec octem, taka jest pyszniutka, a chrzanisko to zjadlam dwa sloiki w dosc krotkim czasie .Kasiulka, co Ty sie tak obzerasz tymi lodami, a z kolezankami to sie nie podzielisz? Nie no dziewczynki, czuje sie jak baryla...czy to normalne? |
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Marticia kochana, wybacz - zapraszam na lody
mam jeszcze prawie całe pudło ![]() Moja Olcia się strasznie po nich rozszalała, zaraz mi skóra pęknie oj jak miło kocham to moje dziecię szalejące ![]() Djkika super, gratuluję zdrowo rozwijającego się maleństwa Werstuś życzę udanych zakupów i proszę się potem pochwalić co wybrałaś
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_pr=t107
http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_pr=t062b http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_pr=t112 Kasiulka te zamówiłam. wg wymiarów mają być ciut za luźne, ale takie wolę |
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
bry.
mąż dzwonił właśnie, w sobtę przyjeżdżają teście do nas a taką miałam nadzieję na zwykły, leniwy weekend. musimy jutro zrobić zakupy i jakieś sałatki ![]() oni wiedzą, że ja nie "świąteczna" i koszyczka ze święconką próżno u mnie szukać. ale tak czy siak w lodówce na weekend coś musi być jak ludzie zjeżdżają |
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Och Wersta jakie boskie sa te jeansy! te ostatnie to identyczne mam tylko ze czarne i nie takie szerokie na dole.
Nic dziwnego ze czuje sie jak slonica, jak popatrzylam na te sliczne ubranka, te koszule..tez takie chce! tylko wiecie co, szkoda mi wydawac mnostwo kasy na cos, co zaloze pare razy.. jednka taka ladna koszulke kupie sobie na pewno..i ladna sukieneczke chce! |
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo wygodne a pierwsze i trzecie piękne. są supera i powiem wam, że wczoraj z ciekoawości popatrzyłam na ceny pajacyków welurowych u nas w sklepach. Padłam, bo za rozmiar 56 pajacyk welurowy-nie powiem kochański był ale kosztował 38 zł..... a na allegro znalazłam babkę która ma głównie pajacyki a zaden nie kosztował tyle co ten na mieście. Zazwyczaj po 20 kilka złotych są. już mam kilka upatrzonych
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i tesciowa sama zabrala sie za gotowanie, w koncu jedli to co zrobili...wkurzylam sie i juz ich nie zapraszalam, bo zrobili mi chlew z kuchni...
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Marticia te spodnie można nosić też normalnie - bezbrzuchowo. przynajmniej tak tam napisali, więc myślę, że się ogólnie przydadzą. a jak nie to 2ga dziecko mamy w planach najbliższych 2 lat
mam tylko 2 pary dżinsów, w których wyglądam tak "pracowo", więc muszę coś dokupić, żeby przetrwać. |
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
A to co innego, moje spodnie to sa tylko i wylacznie ciazowe i jakies takie szerokie, ze i tak spadaja z czterech liter...ech....jakas taka workowata sie czuje, wlasnei obejrzalam sobie sliczne sukieneczki i koszulki na tej stronie, co podalas..ech...chyba dzis sobie cos kupie, bo wybieram sie na wieeelkie zakupy..r.elacja wieczorem
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Judi u nas to samo, najlepsze ciuszki i tak są w marketach takich jak Tesco, L'eclerk i Auchan, w sklepach dla dzieci to takie badziewie, że głowa boli. A w marketach ceny różne, za welurowy komplecik bluzeczka i śpioszki lub spodenki i bluzeczka 40 zł, jak w pysk strzelił że tak brzydko powiem Dlatego ja uwielbiam Allegro jak się kupuje u jednego sprzedającego to mimo przesyłki można zaoszczędzić, ciuszki są takie że mucha nie siada, doskonała jakość, kolory i jeszcze prosto do domu Jowiszku współczuję nalotu, my jedziemy do teściów w pierwszy dzień z moją mama, bratem i babcia
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
A ja drapie sie po brzuchu jak ta glupia...swedzi..oj swedzi..
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis po lewym cycku
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku wyluzuj - weekend raz dwa minie, a chcociaż zmobilizuje Cię to do zrobienia przysmaków - płodzik już pewnie zaciera rączki
będzie wyżerka Marticia czekam na relację z zakupów ![]() u nas jest tak, że wchodzę do ciążowego i wychodzę załamana - same wory. dlatego zaryzykowałam kupno przez net. |
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marti, a zebys wiedziala ze gagarete robie bo poleje ja sowicie octem balsamicznym ![]() Jowiszku ja ci przysmakow moge narobic na przyjazd tesciow, swieta robie w rodzinnym gronie a wyzera bedzie jak na wesele bueheheh
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz po świętach na glukozę idę, oj będzie się działo
|
#559 |
|
Rozeznanie
|
A ja własnie wrociłam z przedświatecznych zakupów. Ale sie nalatałam, właściwie sama spożywka, ale ludzi w marketach tyle, no i jescze te kolejki do kasy, nawet nie chce mysleć co się bedzie dziłao wieczorem
No a najgorsze, że tak szybko sie mecze, weszłam z moimi tobolami 3 razy po schodach i teraz leże i zdycham, nie mam siły tych siatek rozpakować,, masakra!!! Chyba sobie strzele popołudniowa drzemke
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj po cycach sie drapalam i czerwone byly jak dwa buraki, az TZ musial mnie za lapy przytrzymywac.
Wersta, ja tu znalazlam super sklep gdzie ciuszki sa naprawde ladne, ale na bluzeczke wydac 50 euro troche mi szkoda, dlatego moze juz przecierpie i znajde jakas ladna rozciagliwa sukieneczke i bede tylko sweterki dobierac. A co do zakupkow, to znalazlam taka oferte w sklepie Prenatal, ze jak do 22 marca cos sie kupi to otrzymuje sie bonus 20%wy na zakupy do konca kwietnia...tak wiec zakupimy dzis lozeczko i przewijak z szafka i wanienka razem, jakies tam bibeloty ktore tak czy tak musimy kupic a ceny wszedzie sa takie same i dostaniemy prawie 100 euro znizki na wozek, ktory zakupimy w kwietniu. Oj nawydaje sie dzisiaj
|
|
|
|
#561 |
|
Rozeznanie
|
Judi - czy dostałas juz te spodnie z happy mum, co tu dzisiaj Wresta pokazywała? Bo z tego co pamiętam, zamawiałaś te szare? Jesli możesz to napisz jakie są, no i wogóle czy warto czy nie, bo mi też sie one strasznie podobaja
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Anisia ja mam to samo jak mnie dopadnie swędzenie to tylko jednego cyca-lewego
Ale wiecie co od wczoraj mnie nie zwędzi tak jakby zmiana stanika miała coś do swędzenia cycochów.... Zero drapania pierwszy arz od niepamiętnych czasów...Cytat:
![]() co do spodni-dla mnie super Jestem bardzo zadowolona Bałam się że będą za jakis czas za małe, ale już się nie martwię-materiał się naciąga. Jak ostatnio siedziałam na urodzinach siostzreńca w nich (kilka godzin) to zrobiły się luźne a to dla mnie ważne bo muszą starczyć za miesiąc na dwa wesela hihihja tez bym sobie już wózeczek kupiła, a tu do maja muszę czekać.... ufff jak ja to wytrzymam... nie wiem,,, już bym zasuwała bryką po domeczku nie mogę sie doczekać naszego małego szkaba na tym swiecie, oby do lipca
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy ciężarne mogą jeździć na rowerze? tak no wiecie, na niedaleką niemęczącą przejażdżkę?
no właśnie nie mogłam sobie przypomnieć kto kupował te portki lniane, a to Ty Judi na zdj wyglądają świetnie, mam nadzieję, że na żywo też
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
jeansy ja mam taki http://www.9fashion.com.pl/p/pl/237/spodnie+trend.html już noszę od 3 miesięcy.Bardzo wygodne,trochę z tyłka spadają,bo schudłam w biodrach a reszta mi rośnie.Reszty wam nie pokażę,bo mi się na necie nie chce szukać.Ogólnie na początku ciąży to była mowa,że mało ciuchów będę miała na ten okres,ale teraz tak myślę,że z 2tys.zł już poszły na samą mnie.A kupuję tylko w sklepach dla ciężarnych.
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to jak zakupie dzis to oni przywioza mi dopiero kiedy bede chciala, tak wiec mysle, ze lozeczko i szafka oraz wozeczek zeby na maj byly, bo wczesniej to po co mi to...ja wiem, ze tak jak Ty Judi jakbym to miala w domu to nie oderwalabym sie juz od tego ani na krok.
A wiecie jakie te bryki teraz robia dla dzieciackzow to lepsze niz zabawa w samochody . Nie moglam sie z mezem oderwac od tych wozkow, tyle maja bajerow...ech.
|
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym sobie na stacjonarnym trochę pojeździła w święta po piwnicy;p no to jak z tym rowerem jest???
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam takie:
http://www.9fashion.com.pl/p/pl/234/spodnie+code.html drogie w cholerę ale kupiłam w styczniu i do końca kwietnia ponoszę. noszę dzień w dzień, kolejne jakie kupię na maj-czerwiec to jakieś rybaczki. i to wszystko
|
|
|
|
#569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i polecam dziewczynki, nie będziecie załować![]() co do roweru czytałam ze nie powinno się ale głównie chodziło o ewentualną mozliwość wywrotki ![]() Jowiszku galatki cool szkoda że wszystko co ma "ciążowe" w nazwie jest 100% droższe niż zwykły ciuch a filozofia szycia i ilości materiału taka sama
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

obiecalam sobie ze narobie se galarety z kurczaka na swieta i bedziemy sie z Panem Siusiakiem obzerac 

) i tesciowa sama zabrala sie za gotowanie, w koncu jedli to co zrobili...wkurzylam sie i juz ich nie zapraszalam, bo zrobili mi chlew z kuchni...

że tak brzydko powiem