![]() |
#541 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
Są takie błędy, których nie da się naprawić... Są takie słowa, których nie da się cofnąć... Są takie łzy, których nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć...Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć... a tu te krótsze: 'bo bez Ciebie wszystko jest głupie!' brak mi twego głosu, uśmiechu. Całego Ciebie mi brak. Odezwij się.
A najgorsza jest ta cisza. ;( Wypowiedziałam o jedno słowo za dużo. ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
WIZAŻANKI! Pilna sprawa. Moja naj ale to naj qmpelka w sobote obchodzi 18 - naste urodziny, macie coś o tym ? wiem, wiem- dużo tego było. Ale coś krótkiego i na temat?! ^^ z góry dziękuujęę. ;*** opis;
`idealna kombinacja- kobieta i mężczyzna. ;> `odliczam minuty i dni. Twoja twarz mi się śni.
![]() |
#543 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
You should be with me I gotta pocket full of reasons.. mam kieszenie pełne powodów dla których powinieneś być ze mną I be at your rescue when you don’t even need me Będę Twoim ratunkiem, nawet jeśli nie bedziesz mnie potrzebować. She wanna do it do it with no delay...!! Ona chce to robić, robić to bez zwlekania..!! I can have you dreaming when you ain't even sleeping.. Mogę Cię mieć marzącego, również kiedy śpisz. I inne takie moje: Opalona blaskiem oczu twych.. ![]() Piecze.. Spalił mnie ogień naszej miłości.. Bujana w marzeniach, straciła życia smak.. Przyjaciółki od tych lepszych dni.. ;/ Wcale nie tęsknię.. to pyłek wpadł mi do oka.. ..W zmywarce.. Spłukuję resztki Ciebie.. I wszystkie wspomnienia wrzucić do przystankowego kosza.. ..patrzeć na świat przez serca soczewki Proszę.. Daj mi się zachłysnąć Twoją miłością.. ;*** ..i z Tobą być. Nic więcej? Nic więcej. ..bo z Tobą to nawet wódka ma słodki smak.. wysiadłam z autobusu wspomnień. to dobry przystanek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
Kochane . ! Proszęęęę . potrzebne mi są opisiki o tym, że wyjerzdżam i że będę tęskniła bardzo za moim TŻ [
![]() ![]() majne: Lenistwo to nic więcej jak zwyczaj odpoczywania, zanim się zmęczysz ; D .. coś co tygryski lubią najbardziej !? <69 pokaż mi gwiazdy na betonowym niebie ;* !
#545 |
Raczkowanie
|
Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zacząć od nowa.
#546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() utknęła. pomyślała chwilę i... wybuchnęła śmiechem. bijąc się o kawałek nieba po złej stronie tęczy . Mam żałobę, bo straciłam wiarę w ludzi. Czas Odsłania Prawdę... dlaczego myślisz że sie smuce ? czyżbyś miał coś na sumieniu ? obudziłam się, a garbaty anioł zniknął. bo choć twarzyczkę masz jak z gazety, w środku nie różnisz się niczym ode mnie. błysnąć choć na chwilę by ogrzać chłód tej nocy. gdzie kończy sie miłośc a zaczyna egozim. I prefer to be YOUR bitch than someone's girlfriend. "jeśli świat zrobi ze mnie dziwkę, to ja zrobię z niego burdel." nie kłęb w sobie uczuć. nie duś tego w sobie. po prostu wrzaśnij. może ktoś usłyszy... bo moje życie wymknęło mi się spod kontroli. I wszystko traci sens nie umiem bronic sie..moje mysli płona . bo gdy szepczesz mi zbreźnie na ucho, czerwienię się. bo gdy namiętnie mnie dotykasz, podnosi mi się ciśnienie. bo gdy jesteś tuż obok, serce bije jak oszalałe. ...bo gdy wspominasz o swojej dziewczynie, czuję się jak twoja dziwka.
![]() |
#547 |
Przyczajenie
|
już tyle razy uczyłeś mnie życia bez Ciebie.. że się w końcu nauczyłam.
Dla Ciebie nei ma już miejsca w moim życiu.. Tym razem nie zwróce... Nie zawróce.. nei wybbacze.. Nic mnie tu nie trzyma.. wyjechała daleko.. bez daty powrotu.. Trzeba mieć do kogo wracać.. nikt tu na mnie nie czeka.. przyjaciele są jak jesteś im potrzebna.. |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
BAN stały
|
1. Co kochałaś,wszystko znika.
2. Mimo czasu..Na przekór przeszłości..Jestem z Tobą. 3. "Gwiazdko..Kochać to czasem umieć nie być razem.." 4. Dotykasz..jakbyś chciał wyczuć każą moją cząstkę. I zapamiętać na zawsze. 5. Więc plotkuj,opluj,zbesztaj kotku.! ja i tak się będę smiala.! 6. Serce pełne pozostałości po Tobie. 7. "Promise that you'll love me..Love me like you'll never see me again.." |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
Bo ja chciałabym żyć w mieście miłości.!
![]() Dumni ze zwycięstwa, wierni po porażce.! Świat mój tak zwyczajny.! Pod niebem biało- czarnym.! ![]() Ajjj.! Serducho mi usycha z tęsknoty.! No.! ![]() Produkcja łez.! Sprzedaję hurtowo.! Jak chłodny jedwab w kolorze nieba.! ![]() Zbieram na farby, żeby jeszcze bardziej ubarwić swój świat.! Kolorowo.! Ale bez kolorów.! :[ I po raz kolejny zaśpiewa nam słowik.!
![]() |
#550 | |
Raczkowanie
|
Kradnij, kradnij na zdrowie. ;*
A nie ma za co dziękować polecam się na przyszłość. ![]() Cytat:
A może coś takiego: 100 lat [imię jubilatki]. Ale kto tyle z Tobą wytrzyma? ![]() witamy w świecie obowiązków. skończyłaś upragnione 8nascie lat. Najlepszego. ;* później może jeszcze coś się pomyśli a teraz muszę spadać. ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
łihhhhi dziękować baaardzo ;* Cytat:
![]() Cytat:
podziękowała ;* i mam dziwne przyzwyczajenia, lubię patrzeć w twoje oczy, kiedy pada, i leżąc na krawężniku opowiadać tobie jak wygląda świat. do Ciebie słońcem rzucam w twarz. niebo zaraz skończy się. hej, nawet cześć mi nie mówisz. chcesz mnie zgubić? ja nic nie mówiąc. Ty mnie rozumiejąc. ciągle z podziwu nie wychodząc. jeden dzień w przedsionkach Twych lepszy niż tysiące innych. westchnąć cicho i kolejny raz powtórzyć 'będzie dobrze, bądź dzielna'. jesteśmy zafascynowani przekraczaniem granic. w świecie goryczy potrzebuję Twej słodyczy, tak strasznie.
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Mężczyzna pije na umór, kobieta bywa zawiana
Mężczyzna zdradza, kobieta przeżywa przygodę Mężczyzna rozwodząc się rozbija rodzinę, kobieta kończy związek bez perspektyw Mężczyzna wyżywa się na bliskich, kobieta odreagowuje stres Mężczyzna wrzeszczy, kobieta akcentuje swoje racje Mężczyzna katuje dzieci, kobiecie czasami puszczają nerwy Mężczyzna zaniedbuje rodzinę, kobieta realizuje się zawodowo Mężczyzna jest niezdarą, kobieta bywa zagubiona Mężczyzna jest skończonym chamem, kobieta bywa zmuszana do stanowczości Mężczyzna jest pracoholikiem, kobieta dba o niezależność Mężczyzna się leni, kobieta regeneruje siły Mężczyzna kłamie, kobieta stosuje dyplomację Mężczyzna przepuszcza pieniądze, kobieta musi czasami coś kupić także dla siebie Mężczyzna, kiedy dobrze wygląda, jest narcyzem, kobieta jest po prostu zadbana |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Raczkowanie
|
a macie cos o zaufaniu?! ; PP
off: z daleka - kocham cię. zaledwie pare zdan. biekitne wzgorze lez. po za mna bunt i bol. bo tak mi lżej. ta jedna łza - to moj krzyk! Kasia Lesing - Z daleka kocham cie
Jestes tajemniczy. chcialbys bym zrobila pierwszy krok! milosc w nas rodzi sie ; * czy to miłosc, czy zabawa? czy zostaniesz, tutaj ze mna? czytam z twych ust. Kashmir - Czy to miłość czy zabawa Takie sobie o! ;] chociarz nie wiem po co dadaje, bo nikt nie bierze. ![]()
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze robie staly opis na takie okazje niby nic a jednak ;p "Wszystkiego dorosłego!" i dalej dla kogo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja biorę :PP A coś o zaufaniu... Nie wiem czy o to chodzi ale proszę bardzo : ..nie masz zaufania, to tak jakbyś wszystko stracił... ...bo ufa się tylko raz .. and still the hardest part for you to put your trust in me.. ktoś kto mi ufa, tak po prostu, bez żadnych przyczyn, gdy zapuka do mych drzwi to może na mnie liczyć.. zaufanie - tak trudno zdobyć jak łatwo zniszczyć I will let u down, when u'll finally trust me, finally believe in me.. ... że zaufanie to taka czarna świnia ...
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
A teraz bardziej ostre: dostrzegaj coś więcej, niż tylko ten p.i.e.r.d.o.l.o.n.y hajs... Kiedy odniesiesz sukces wielu w.k.u.r.w.i się, Kiedy poniesiesz klęskę wielu się ucieszy... Mogę mieć to co chcę, p.i.e.r.d.o.l.ę cały materializm...
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
Może coś takiego się przyda:
- Po co ci ten rewolwer? - Abym mogła ufać ludziom... (P. Coelho) - Nie wierz mi... nie ufaj mi... bo z rąk ci się wywinę... - Przeprowadź mnie przez zaufania próg... - Obiecujesz wiele... coraz bardziej ufam Ci... - Nie wolno... nie ufać sobie... - Powiedz jak mam ufać sobie, kiedy sens życia umarł w tobie... - Odtąd tylko sobie ufam już!
#558 |
Raczkowanie
|
Bardzo proszę o opisy urodzinowe
![]() dla przyjaciolki w czwartek ma urodziny. MEGA PROSBA !
_________________________ _________________________ ____ > Piątkowy wieczór spędziłam tańcząc. W innych ramionach.
#559 |
Rozeznanie
|
Nadal szukam króla...
Królowa jest tylko jedna. Księżniczko! Wrócił, a z nim wspomnienia tamtych chwil... Mówi się "Brudno" i syfi się dalej ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
Uff... nic tylko siedzieć i czytać (tłum. podkradać)
![]() ![]() ![]() ![]() A tu jeszcze coś ode mnie: - Sama siebie nie poznaję... - Czuję, że dobrze jest... - Nie warto walczyć o to co już było... - Poczujesz gorzki smak, poczujesz ten sam ból... - Stworzymy sobie świat, o jakim każdy marzy... - Niekiedy ból w złość zmieniam... tak wiele nie doceniam... - Nauczyłam się do wiatru śmiać... - Nauczyłam się nie kochać...
#562 |
Przyczajenie
|
Haha Dzień Przyjaciela? O ironio.. ostatni umarł wczoraj..
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Daiquiri
genialne opisy ; ))) _______________ bądź mi muzyką, której dotykam nie wierz, nigdy, nie tym co ciągle udają i co ciągle uśmiechają się wciąż wierzę w miłość, bez chęci posiadania może to miłość w oczy zaświeciła ? zebrać swe siły i przed siebie biec mysle ile jeszcze mam kredytow w twoim sercu kilkanaście cm ponad chodnikami cała ulica błyszczała uśmiechem tego typa
#564 |
Raczkowanie
|
patriszjaa => rumieńce mi zaraz policzki przepalą...
![]() ![]() A tak na dobranoc, małe śmichy chichy ![]() - Może po prostu się przytulimy? - Alfadeglukopiranozoidobet adefruktofuranozyt <= cokolwiek to jest można sobie połamać język ![]() - Brzęczysz jak stary tramwaj. - Jak będzie tak dalej, to tak dalej nie będzie. - Naucz się lepiej polska mowa, a zwłaszcza literków! - Nie gadaj tyle, bo zrobi ci się odgniotek na języku! - Nie masz co robić? To się cyckiem pobaw!
#565 |
Zakorzenienie
|
mam kilka chwil w zyciu, w ktorych pamietam smak powietrza
byc przy Tobie jak nikt patrz ale nie dotykaj, dotykaj ale nie smakuj, posmakuj ale nie polykaj co ma przyjsc przyjdzie, co ma minac minie przeciez zycie to mia byc przywilej swiat zmienia sie ale to tempo mnie przeraza dozobaczenia chwilom ktore byly teraz ich nie ma kiedy przyjda dni deszczowe, naucz sie chodzic miedzy kroplami cisza w ktorej slychac wlasny oddech |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Raczkowanie
|
"czy ja k**** lubie poziomki?"
Ratujmy mrożone truskawki!!! Somebody Stole My Heart Cuz I don't Want It </3 Nigdy nie jest za mało miłości, Więc nie bój się że dasz jej za wiele .kiedyś mój miły zobaczysz... zrozumiesz... Spacer ulicami Śródmieścia podczas raniutko padającego deszczu... ta pewność, że jest tylko mój... niczyj więcej... to miłość sztuką jest kochać, nie zasłaniając sobie oczu... obojętna.. westchnęła ciszą złych wspomnień tysiące, kłębiące się po głowie, bez jakiejkolwiek nadziei Białe ściany ogarnęła cisza.... Kiedy skręcasz, żeby ominąć zwierzątko, i przez to zabijasz pieszych - to jest sentymentalizm Ideały - to malowane żłoby, w których jest malowana trawa, niezdolna nikogo nasycić. "A Wy panny czy rozwodki? -Roz piwa roz wódki!" "Kobiety dzielą się na: damy, nie damy i każdemu damy" Lubię siedzieć nisko upadek nie jest wówczas tak bolesny. A kim są dzisiaj oni, a kim nie oni, ci inni, którzy są przeciw tym, bo są za tymi ? Zatęsknić za niemożliwym jest możliwe. oczy zachodzą mgłą od wypatrywania źródła tej melodii. "Gdy odchodziłeś - milczałam, choć serce pękało... " "Jesli odejdziesz, zabierz odech... bez ciebie jest mi niepotrzebny" "Kiedyś spotkamy się tam, gdzie nie będzie smutku i nie będzie łez..." "Nic złego się nie stanie dopóki trzymamy się za ręce" "najbardziej nienawidzę tego, że Cię kocham." "-A jesli odejdziesz? -nie odejde. -znajde cie kiedys? -nie znajdziesz." "Gdyby nie było goryczy, słodycz nie byłaby słodka." "Najcudowniejszym organem seksualnym pozostaje mózg." "Czego jesteś taki smutny?-pytali wszyscy, nie zauważając, że od czterech dni nie żyję." "Piszę w ciszę- Twe milczenie boli." "Wszystko oprócz oczu można przykryć maską, nie wiedziała o tym..." "Nie pisz, nie pytaj, nie pamiętaj, nie rób już nic bo ranisz!!!" "Prawda jest takim nieprawdziwym słowem." Mam Cichą nadzieje ze przypadną komuś do gustu ^^
#567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Zadomowienie
|
jeśli kochać to wszystko z siebie dać
![]() Edytowane przez suspense Czas edycji: 2008-06-10 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#570 |
Raczkowanie
|
You know me better than I know myself...
Understand it - nobody understands you the way that I can Maybe this time will be fine or else tomorrow will be lost Hot nights and moonlight it's keeping me up were we angels after all? ![]() These are the consequences of loving you You're asking for more and I'm needing less
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.