|
|
#541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
Tak,tak liczę się z tym,że za perfumy będzie trzeba oddać kilka rzeczy. Napisz co byś za nie chciała a ja się zastanowie,ok? Tam gdzie nie jest nic napisane o ubytku tzn.że produkt jest nowy.
EDIT: Jeżeli masz do zaoferowania jeszcze jakieś perfumy(interesują mnie tylko flakoniki a nie odlewki) to z chęcią się skuszę. Może zaraz zrobię jakąś dokładkę kosmetyków to jeszcze coś znajdziesz.
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2010-05-04 o 19:36 |
|
|
|
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze nowość Galenica Offensive Cellulite, zaczęłam używać- zostało ponad 2/3 produktu. Używałam jej wcześniejszego poprzednika który był moim number 1 więc skusiłam się teraz na ten. Mogę ewentualnie odstąpić.
EDIT: Dokładka w poście 7,ale nie ma tam żadnych wyszczuplaczy
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2010-05-04 o 20:27 |
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
poniewaz kremik jest duuzo warty to bym mogla sie wymienic np na tigera plus miracle i jakas miniaturka
|
|
#546 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
niestety, mgielka juz nieaktuana, ale filtr jak najbardziej jest do wymianki
postaram sie tez pokusic Cie jakimis ksiazkami, tradycyjnie ![]() tak na wstepie moge zaproponowac swiat zofii gaardera (twarda oprawa) lub rolanda kinga albo moze james abbot "strach"?
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Hej wszystko aktualnie i jeszcze troszkę, bo nie dopisywałam ostatnio książek do wątku wymiankowego (z ciekawszych na pewno "Wojna Klary", "Dieta (nie)życie" itd.). Tylko Spiskowców musiałabym sprawdzić czy nadal posiadam, bo chyba dałam ich przyjaciółce.
![]() Kiedy będziesz w Polsce? W jutro wyjeżdżam do Austrii, a później na mała wycieczkę, więc wizaż-owanie siła rzeczy będzie mocno okrojone zwłaszcza, że nie biorę z sobą laptopa, dlatego jak możesz napisz mi co tam ciekawego masz i nie gniewaj się jakbym odpisała ze sporym poślizgiem czasowym. Do kraju wracam w ostatnim tygodniu maja i będę na pewno do lipca. Fajnie byłoby się wymienić po raz trzeci. ![]() Moc pozdrowień
Edytowane przez amber2046 Czas edycji: 2010-05-06 o 10:57 |
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Po 2ml..
Byc może będą
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Podoba mi się u Ciebie:
EDM: Ballet Slippers, In the Garden, Cliche, Good China, Morning Cup, Bare Escentuals - Prime Time i naszyjnik https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1272807835 ![]() Wymiary bolerka: długość całkowita: 39cm, szerokość po najciaśniejszym związaniu: 36cmx2, długośc rękawa od pachy: 53cm
|
|
|
|
|
#551 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh no i nie doczytałam;p
W zasadzie to aż 2,5 miesiąca jeszcze;/ Powiem tak- na razie wrzucam to w rezerwacje.Myślę,że nic nie powinno się zmienić. Największym problemem jest to,że ja również planuję urlop w środku lipca,ale myślę że i to się da załatwić. Najwyżej dam mamie,aby wysłała ![]() Wrzucam kosmetyki pod Twój nick,gdybyś się rozmyśliła to daj szybko znać. Pozdrawiam
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
dobra kobieto przebieraj we wszystkich wątkach
interesuje mnie mnóstwo najbardziej zależy mi na żółtym korektorze Sunlight EDM, następne w kolejności są próbki cieni Good China, Cypress EDM potem się ustawiają w kolejce pełne cienie Bubble tea, Pressed olive i Starlit a i chętnym okiem popatrzałabym na pudry i podkłady ![]() Ale obawiam się, że Ty aż tak dużo nie znajdziesz dla siebie Niestety nie mam nic więcej z Twojej wish, choć kto wie może do końca czerwca coś by się więcej znalazło ( bo widzę że dopiero w połowie lipca jesteś w Polsce naszej) bo ciekawe książki, masz w tej liście to i może się na coś skuszę do tego czasu. Nie mam pojęcia jaki przelicznik kosmetyki-książki chcialabyś zastosować więc proszę o propozycję w sumie mam nadzieję, że trochę zluzuję półki, bo już zaczyna mi miejsca brakować.
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
Po najluźniejszym...Nie bardzo wiem jak to zmierzyć... Tasiemka jest baaardzo długa i można zawiązać jak się chce. Moim zdaniem to bardziej 40 niż 38 bo nosze 36,38 i jest na mnie totalnie za duże. Odstaje mi paskudnie z tyłu nawet jak najciaśniej zwiążę, także to raczej większy rozmiar.
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
wątek dokładkowy
---------------------------------------------------------------------------------------- Witam, ![]() Wszystkie zasady jak w wątku głównym, proszę zapoznaj się z nimi. Dokładka: 10 czerwiec! Posty: 1, 6, 7 i 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- TIGI - Bed Head - Hard Head Bardzo mocne mleczko do układania wymyślnych fryzur. Ubytek: 2 testy Pędzle firmy Lancrone Podróżny zestaw. Niektóre były kilka razy testowane (zostały zdezynfekowane płynem MAC i uprane w delikatnym szamponie). / agatka661 + mały gratis ![]() EDM - Eye Kabuki raz użyty: zdezynfekowany i wymyty / ukrycior MAC - Płyn do czyszczenia pędzli ubytek widać na fotce /Agniesia666 ORAL-B 8500DLX OxyJet Cały zestaw jak na fotce. W pełni sprawny: był użyty dwukrotnie. Mnóstwo nowych, nierozpakowanych końcówek. Jedynie końcówki do samej irygacji nie były pakowane w kartoniki, ale używałam tylko jednej a trzy są nie ruszane. Oddaję tylko dlatego, że za granicą nie mam gniazdka w łazience, a z reguły po nocy nie chce mi się ciągać przedłużacza. ![]() Oddam jedynie za coś o podobnej wartości (allegro: 357-359 zł). Szary skórzany pasek Kupiony w sklepie za ok. 90 zł, ale nie noszę. ![]() Świetnie wykonany. --------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-27 o 10:07 |
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wątek dokładkowy
Agat - wisior ze srebra i prawdziwego agatu.
Bardzo efektowny, ślicznie wygląda na rzemyku. / Nowy ! Minus: niestety kamień ma skazę (dziurka), ale nie odbiera mu to uroku. Jubiler może wstawić w dziurkę np. malutką cyrkonię. Można nosić z obu stron - lewa również ładnie się prezentuje. Tylko za coś z wish listy! Kolczyki: Wszystkie mają srebrne bigle (niektóre także inne elementy). Niewiele noszone (1-3 razy) w bardzo dobrym stanie. czerwone dla ukrycior --------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-16 o 14:21 |
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Wszystkie mają srebrne bigle (niektóre także inne elementy). Kolczyki ze zdjęć: 3, 5, 7, 8 i 9 - nie były jeszcze noszone! Pozostałe: założone max.3 razy. muszle (fotka nr 6) lecą do ukrycior + pędzelek EDM do smoky --------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-16 o 14:22 |
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Wszystkie kolczyki mają srebrne bigle (niektóre także inne elementy). Założone ok. 2-3 razy, w bardzo dobrym stanie. Kolczyki ze zdjęcia nr 6 (niebieskie) są częścią kompletu: naszyjnik (nowy!) znajduje się w moim wymiankowym wątku. Jasno granatowy komplet - srebro granatowe kryształki ślicznie połyskują / był kilka razy założony Miodowy komplet - srebro + elementy posrebrzane / NOWY ! Śliczna, stylowa rzecz. NOC KAIRU - srebro / NOWY ! Ślicznie mieniące się kamienie. Biżuteria z klasą. Ponieważ kamienie "nocy Kairu" nie należą do tanich i za komplet zapłaciłam ponad 100 zł, oddam tylko za rzecz o podobnej wartości. --------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-10 o 14:07 |
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Naszyjniki: Nr 1, 2 , 3 i 5 : niewiele noszone, stan bardzo dobry. Naszyjniki nr 4 (śliwkowy) i ostatni (z perełek) - są nowe! --------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-05-08 o 16:51 |
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------------------------------------------------------
Kolczyki: 100% srebro
Wszystkie używane: stan bardzo dobry. Jedynie półkółka z czarnymi cyrkoniami są w stanie dobrym. Wada: wypadła jedna cyrkonia, ale przy ciemnych kamieniach nie jest to tak bardzo widoczne - na życzenie dołożę je do brakującej wymianki. Nr 3 to srebrny wisiorek z cyrkoniami - raz założony. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Książeczka "What men know about romance" W środku puste strony Fajny gadżet na prezent lub zrobienie kawału. Przepisy na różne rodzaje pizzy na grubym cieście (14 str.) Kupione na allegro od kucharza z pizzerii.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-10 o 16:55 |
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
------------------------------------------------------------------------------------------------
Nowa bielizna rozmiar M Kupowana na zapas, niestety teraz za mała i z żalem muszę ją oddać. Na niektórych majteczkach nie ma rozmiarów, ale moim zdaniem wszystko to M. Komplet moro ma jeszcze nawet karteczki z cenami (wartość 55 zł) I tu wyjątek! koszulka to L (ale małe - moim zdaniem to raczej M) majteczki: M różowe (fotka nr 8) lecą do /Agniesia666 ---------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-18 o 20:25 |
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
-------------------------------------------------------------------------------------------------
TRIUMPH - strój kąpielowy / NOWY ! Staniczek (wycięłam karteczkę) ale to 40 B Kupiłam razem z moro i nie nosiłam. A teraz jest za mały. Fason majteczek ładnie wydłuża nogi, a góra ładnie się mieni. Moro - strój kąpielowy używany w bardzo dobrym stanie. rozmiar 40/L/B Stringi (jak na fotkach) / NOWE! Pierwsze to świetna gatunkowo Gatta Również kupowane na zapas i nie noszone. Seksowny czerwony komplet 4 częściowy. / NOWY ! Staniczek Stringi Pas do pończoch Pończochy Wszystko to rozmiar M Tylko pończochy to S/M Dostałam w prezencie, ale nawet nie przymierzałam. Nie jest to mój rozmiar. ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-10 o 17:10 |
|
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
Co do tłumacza, to musze kupić baterie, zrobię to w poniedziałek. Linka żadnego nie mogę podać, bo to model sprzed 3 lat i juz go nie sprzedają, sa tylko nowsze, musze poszukać książeczki, narazie znalazłam tyle o nim:
Tłumacz zasilany jest 3 bateriami CR2032, z czego jedna bateria jest do pamięci translatora. Tłumacz tłumaczy 10 języków Polski, Angielski, Niemiecki, Hiszpański, Włoski, Francuski, Portugalski, Węgierski, Czeski, Rosyjski, posługując się 60 000 pojedynczymi słowami i 1 500 zwrotami, Posiada również notatnik, kalkulator, zegar czasu lokalnego i na świecie, przelicznik walut, konwersacje jednostek miary, hasło zabezpieczające, 2 liniowy wyświetlacz i funkcje automatycznego wyłączania zasilania po 3 minutach, |
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
ona w pasie ma 45x2
tylko powiedz mi w grę wchodzi wysyłka za granice czy do Polski ? ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- a to nie ma problemu ona się nie rozciąga i nosi się ją wyżej zaraz wstawię Ci całej fotki
|
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze zdjęcie rozjaśnione by było widać dobrze przód , potem dół i tył .
Sukienka była szyta więc drugiej takiej nie ma , ogólnie ładnie się prezentuje na osobie , jeśli znajdę lepsze foto to wstawię bo mi akurat baterie padły . Sukienka się nie rozciąga , można ją nosić wyżej niżej . Ja miałam troszkę wyżej ją wiadomo balówka więc nie nosi się ją jak teraz rzeczy nisko
|
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
mam 2 mineralne diory w wątku
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za tigi, suszarke z 2 wątku?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post18646581 po za wątkiem mam duzo minerałów typu EDM |
|
|
|
|
#568 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Kerastase - Ciment Thermique Mleczko do włosów aktywowane ciepłem, bez spłukiwania - śliczny zapach. Pojemność 125 ml / ubytek wielkości orzecha laskowego |
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#570 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
mimo wszystko odważę się zapytać
Kenzo - Jungle Tiger EDP (24/30)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

Niestety nie mam nic więcej z Twojej wish, choć kto wie może do końca czerwca coś by się więcej znalazło ( bo widzę że dopiero w połowie lipca jesteś w Polsce naszej)