![]() |
#541 |
Rozeznanie
|
Dot.: Klub ORSAY
Oni wysłali 2 typy bonów bo do mnie przyszedł bon -20% RABATU NA DOWOLNY ARTYKUŁ. Czyli obowiązuje on na jedną rzecz z wyjątkiem biżuterii i akcesoriów.
A niektóre dostały VIPowskie bony. Chyba zależy od tego ile dana klientka należy do Klubu Orsay. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
hej mam takie pytanie , kupilam sukienke w orsay i wydrukwoano mi bon bo zdobylam juz iles punktow , znalazlam jednak zaraz po tym inna sukienke ktora podoba mi sie bardziej i chce zwrocic sukienke z orsaya ? jak to wygada z tym bonem mam go tez zaniesc i oni go uniewaznia czy automatycznie ten kod stanie sie niewazny ?? czy moze nie moge jej zwrocic bo mi ten bon wydrukowali ?
Razem od 7.01. 2004 ![]() W 7cs udało się Nasz Skarbek juz na swiecie http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png Edytowane przez wpaula Czas edycji: 2010-11-22 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Rozeznanie
|
dostalam taka karte po zakupieniu spodniczki, ale jak dobrze pamietam za 90 zl.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje slicznie za odpowiedz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
Witam . Z okazji mikolaja dostałam Bon Podarunkowy o wartości 50 z l. Dlugo szukałąam czegos dla siebie zeby nie doplacac i znalazlam swetr za 49.95
Nie moglam go kupic,bo musi byc kwota 50zl lub wyzsza, mimo to,ze swetr w sumie byl zaplacony tym bonem to jakis absurd. Czy to zalezy od sklepu czy wszedzie tak drwią i wykorzystują klientów. Kasę dostali wiec powinni sprzedac nawet kolczyki za 20 zl za ten bon .... smieszne,czy moze da sie to jakos przeskoczyc bądź wykłócic ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieważne czy to BON od orsaya, czy to bon zakupowy carrefourra czy choćby sodexho. Zawsze jest tak, że zakupy należy zrobić na kwotę równą lub wyższą niż wartość bonu. Nigdy nie spotkałam się z tym, aby było inaczej. I nigdy nie spotkałam się z sytuację, żeby z bonów resztę wydawali.
![]() |
![]() |
#550 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zadomowienie
|
mialam bon za punkty, ale mialam 04.12 urodziny i nadal na maila nie przyszedl zaden bon urodzinowy, czy juz go nie dostane?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
hihi - uwierz mi jak bys dostała bon za 50 zł jak ja , to znalazłabys cos za 49.99 i by Ci nie sprzedali naciągacze
![]() Ja dzis tam chyba pójdę i zrobie burzę, moze z jakims kierownikiem porozmawiać? Kto jest głównym'szefem' orsay cholercia ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Na stronie jest nr, polecam dzwonic.
Punktu są ważne do końca następnego roku kalendarzowego "Zgromadzone przez Ciebie PUNKTY będą ważne do końca następnego roku kalendarzowego. Jeśli na przykład w październiku 2009 r. zrobisz zakupy w sklepie ORSAY na kwotę 45 PLN ( art. nieprzecenione), do Twojego konta dopisane zostaną 225 PUNKTÓW. Od tego momentu możesz zbierać PUNKTY, które będziesz mogła wykorzystać do końca 2010 roku." więc na bon 20złl trzeba wydać w ciągu 2 lat 400zl... Jezu własnie uświadomiłam sobie ile kasy wydaje w orsayu, skoro w tym roku miałam już 3 bony na kwotę ok. 30zł ![]() ![]()
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
abrakatabra i hihi - nie zaówazylam tego,co napisałyście wcześniej - bzdura bzdura,ja nie chcę reszty ja chcę kupic cos za co zapłacę bonem = kasą,powinni mi to spedac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
A tam ja się swojego trzymam. Właśnie znalazłam jakiś stary bon na skrzynce mailowej i na nim jest WYRAŹNIE NAPISANE tak:
"*BON URODZINOWY KLUBU ORSAY moze byc zrealizowany wylacznie za okazaniem waznej KARTY KLUBU ORSAY oraz po przekazaniu BONU sprzedawcy w jednym ze sklepów ORSAY. Bon moze byc zrealizowany tylko przez wlasciciela KARTY KLUBU ORSAY, dla której zostal wydrukowany i w oznaczonym czasie moze byc uzyty tylko raz. Nie mozna kumulowac BONÓW oraz laczyc z innymi promocjami ORSAY. Jeden BON oznacza jeden zakup. Przedluzenie lub zmiana terminu waznosci BONU nie jest mozliwa. Realizacja BONÓW nie dotyczy artykulów przecenionych. Bon moze zostac zrealizowany tylko i wylacznie na terenie kraju , w którym zostala zalozona KARTA KLUBU ORSAY. Wyplata równowartosci BONU URODZINOWEGO oraz wydanie reszty przy jego realizacji nie sa mozliwe. W przypadku niezrealizowania BONU URODZINOWEGO w oznaczonym czasie, jego kradziezy lub utraty BON traci waznosc, a dopisane wczesniej 200 punktów zostanie automatycznie usuniete z konta punktowego osoby, której wystawiono BON URODZINOWY. Jakiekolwiek powielanie(kserowanie) BONÓW KLUBU ORSAY jest niedopuszczalne. BON URODZINOWY moze byc zrealizowany wylacznie na kwote wyzsza niz kwota widniejaca na BONIE! Towary niewadliwe, za które zaplata nastapila BONEM KLUBU ORSAY, nie podlegaja wymianie ani zwrotowi." I na ostatnim bonie, który dostałam za punkty na bodajże 28zł była podobnego typu adnotacja, nie sprawdzę, bo bon oddałam przy zakupach. I tylko jeśli tej adnotacji na bonie nie ma, to można ewentualnie robić "awanturę". Ale zwykle takie zastrzeżenie jest na większości bonów i nikt się temu nie dziwi...
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Hihi moze czytaj uwazniej
![]() ![]() ![]() Czyli ktoś zapłacił do Orsay 50 zł Oni wydali mu Bon który ja dostałam. Kase dostali więc powinni sprzedac kazdy towar za to. I te ztak jest tylko niektóre sklepy Orsay naciagają klientów. Poczytaj jesczze raz,co pisałam. Edytowane przez Senseds Czas edycji: 2010-12-15 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Ty też poczytaj. Przede wszystkim to co pisałam wcześniej.
Senseds ja podałam to co było na moim bonie urodzinowym. Podarunkowego z Orsaya nie miałam, więc nie wiem, jakie były na nim uwagi, ale miałam bony podarunkowe z sodexho pass, czyli dokładnie ten sam typ - ktoś go kupił i mi dał, żebym sobie zrobiła zakupy - i musiałam zrobić zakupy za conajmniej wartość bonu. Po prostu dla mnie jest jasne, że jak mam bon na jakąś wartość to tyle kupuję, a nie na mniej. No, chyba, że to karta podarunkowa typu Empik, z której się zdejmuje kwotę przy zakupach i resztę zostawia na nastepne zakupy. I szczerze mówiąc ja w pewien sposób rozumiem te politykę - powiedzmy, że zostałoby kilka złotych - co się z nimi dzieje? Znikają? Bo nie ma równego rachunku, gdzieś jakaś kasa "wisi" i na pewno ktoś kiedyś się za to będzie tłumaczył, jak inny ktoś będzie to kontrolował.
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
Ale to nie watek sodexhoo ani empik tylko orsay
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Rozeznanie
|
Senseds za przeproszeniem czepiasz się jak nie powiem czego.
Przeczytałaś w ogóle co było napisane na tym bonie? Takie są zasady i koniec, jeszcze skargę Ci się zachciało pisać, dla mnie to śmieszne...oskarżenia bezpodstawne tu nam przedstawiasz wobec sklepu nie zapoznając się z zasadami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
Bon podarunkowy czy np sodexho, różnią się od bonu urodzinowego czy drukowanego z punktów uzbieranych na karcie. Za te dwa pierwsze ktos zaplacil wczesniej wiec nie powinno byc problemu jezeli ktos chce na mniejsza kwote zrobic zakup niż ta która widnieje na bonie. Natomiast robiąc zakupy za bon za punkty lub urodzinowy, trzeba zrobic zakupy za kwote wyższą niż ta co widnieje na bonie i tego nie ma możliwości zmienic, poniewaz takie są zasady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Killing me softly
|
Dokładnie. Skoro tak się burzysz i skargi chcesz pisać, to lepiej powiedz bliskim, żeby nie robili ci prezentów na tak ogromną kwotę jak 50 zł
![]() ![]()
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Są pewne zasady których trzeba się trzymać. z BONÓW SIĘ NIE WYDAJE! I nie ważne jaki bon czy sodexo, czy podarunkowy, czy za pkt, czy 20zł urodzinowy. JEST ZASADA KAŻDEGO BONU- NIE WYDAJE SIĘ RESZTY! Proste! ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
POPIERAM! Ludzie nie znają zasad, nie czytają informacji na bonach i potem wielce sie kłóca, dlaczego po co i na co! Nie rozumiem, jezeli ktos dostaje jakiś bon to jeszcze wielki foch ze on musi kupic cos drozszego niz jest kwota na bonie;/ na bonie nie pisze MUSI PANI Z BONU SKORZYSTAĆ !! nie dość że bon dostaniesz na urodziny jakiś fajny ( nie każda firma je daje ) to jeszcze wielkie ALE że trzeba dopłacać - bezsensu . NIE MUSISZ KORZYSTAĆ z bonu! Ach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.