![]() |
#541 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() No, no no ![]() ![]() Cytat:
![]() Herbatkę do zlewu i nalej sobie czegoś mocniejszego ![]() Posłuchajcie http://pl.youtube.com/watch?v=QzNTc7...eature=related Stare i sentymentalne, ale bardzo lubię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Wiedźma
|
Nie ma to jak uśmiechnięta micha.
![]() ![]() Obejrzałam właśnie (wreszcie!) 3.10 do Yumy i powiem Wam... Jestem zachwycona! Nie spodziewałam się tego, ale film równie dobry, jak książka. Wspaniale zagrany! Jestem poruszona (po raz kolejny, bo 3:10 do Yumy poruszyła mnie już ze dwa kilkanaście lat temu). Kagan, zawsze do usług. ![]() O ile, oczywiście, cokolwiek w swoim śmietnisku w łepetynce wygrzebię... ![]() ![]() Mocniejszej herbaty?! ![]() Ale paskudka jaśminowego wylałam wedle rozkazu. I to bez żalu... ![]()
#544 |
Zakorzenienie
|
Przyłaczę się, jeśli można, 2 piwa i Carolans Irish Cream.... nie wiedziałam, że to takie dobre
![]() Ivanno, mentalnie to nie tylko Ciebie dziś rozkłada... ![]() Gryksiu, Ty to prawie jak mój TŻ, on tylko Hennesy, whiskey, cuba libre, gin z tonickiem, czysta i piwo pszeniczne ![]() Na szczęście nie wszystko na raz. Podobno zasada, by nie mieć kaca jest taka żeby zwiększać procenty w następnych alkoholach ![]()
#545 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Naprawdę ?????????????? Szybko mów gdzie ![]() ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-10-26 o 15:52 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
BAN stały
|
25 km na północ od Bydgoszczy
![]() Do Koszalina mam jakieś 160 km ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Wiedźma
|
Tak prawdę mówiąc, w środę po wywiadówce miałam straszną ochotę na piwo. Kupiłam w tym celu świeże owoce i świezy imbir oraz miód wielokwiatowy, coby sobie grzańca zmajstrować... Niestety, nie miałam towarzystwa, może teraz jest pora?
![]() ![]() Idę kroić... ![]() Kagan - Ty kusicielko! ![]() ![]()
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mruczka ładne ![]() Duży Kot może jej parę razy przylać łapą, ale to raczej niegroźne. Później - idę o zakład, że się zgodzą. Potwierdzam... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#550 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Wtajemniczenie
|
Eeee, to całkiem blisko
![]() Cytat:
![]() ![]() I daj tego grzańca, też chcę . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
A tam nie działa, od razu...
![]() Następnego dnia rano może kaca nie ma, ale za to jest pół promila na alkomacie ![]()
#553 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Mogę chlać wszystkie trunki świata zapijając spirytus piwem i odwrotnie, mogę żłopać wino, gin, wódę, spirol, likiery i nalewki, rum, piwo i wszystko to zmieszane w drinki i dostarczane hurtem lub naprzemiennie przez dwie doby bez przerwy - byle nie w wędzarni. Kaca nie miewam (choć czasem pić się chce ![]() Za to w dymie mogę pić mineralkę bez gazu i nie dość, że natychmiast się wzruszam (to znaczy płaczę), to jeszcze następnego dnia boli mnie łeb. ![]() Teraz i ja o tym wiem. ![]() Cytat:
![]() ![]() Dużo chcesz miodu i goździków? ![]()
![]() |
#554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę spać, bo zaraz padnę na klawiaturę. Dobranoc wszystkim ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-10-26 o 15:54 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast fajek kadzidełka kupiłam, niech się coś dymi wieczorem... Chociaż największą pokusą będzie wyjście do miejsca w którym wszyscy palą i ja razem z nimi chętnie. A łeb to zawsze miałam mocny, nawet bardziej od większości facetów z którymi siedziałam, ale ostatnio mam dietę i chudnę (8kg!!) i po trzech piwach mam już dość.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Wiedźma
|
![]() Ja też. I to nie tylko miodu i goździków. ![]() A grzańca podpatrzyłam w knajpie pewnej. Wrzucasz do dzbanuszka, albo kufla ze trzy plastry jabłka, dwa pomarańczy (ze skórkami), z sześc plastrów świeżego, obranego imbiru, goździki i miód. Grzejesz razem z piwem i jest pychota! ![]() A w kwestii kota Favkes - nie wiem, czy na na Jej miejscu nie nazwałabym kocura Pontiac. To pierwsze imię, jakie przyszło mi do głowy dla zwierzaka w domu Feniksa... ![]() W załączniku cudowny, niezrównany, nieopisanie piękny Pontiac Firebird. ![]() (choć Silver Arrow to i tak top of the tops ![]()
#557 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdyby Sałać wiedziała, co tam Sabb chce majstrować, to by się w celach wiadomych siłą na chatę zwaliła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fav, będzie dobrze ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#558 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Podzielisz się dietą? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Czekam na Ragnarok
|
Jaka to dieta Betty?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O diecie mojego TŻ, ktory schudł 26kg nie wolno mi pisać publicznie bo książkę pisze... Ja schudłam tylko słuchając o tym ... Moja dieta, to śniadanie węglowodanowo-białkowe, drugie śniadanie, obiad, i białkowa kolacja. Do tego mniej piwa niż wcześniej, ale to wymóg badań lekarskich. W załączniku końcówka planu odchudzania mojego TŻ. W marcu tego roku ważył 123 kg, teraz ok 95. Ma prawie 2 m. wzrostu, stąd ta waga. Wszystko miał rozpisane na każdy dzień, ilość kalorii, godziny snu, stan psychiczny ![]()
![]() |
#561 |
Czekam na Ragnarok
|
A co Ty jesz Betty dokładnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Jato wogóle bardzo mało jem w stresie. Ale słuchając o jego odchudzaniu wyrobiłam sobie dobre nawyki.
Po pierwsze jem śniadanie. A wcześniej było z tym ciężko... Jak mi zależało na chudnięciu, to jadłam, przede wszystkim chleb z oliwą i łososia na sniadanie, na drugie jakieś warzywa, orzeszki pini, takie tam, na obiad warzywa na patelnię z mięsem albo rybą tylko przyrządzane w piekarniku i jakąś kolację... albo osławiony serek wiejski i jakieś warzywo/owoc, albo normalne kanapki. Plus do tego 2 razy na tydzień piwo, żeby organizm się nie odzwyczaił, a później nie rzucił się znienacka.
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W kwestii posilkow- jak Dziewczyny juz wspomnialy, bedziecie musieli dopilnowac by koty jadly ze swoich misek. Oczywiscie, kiedy podkradna sobie troche zarelka, nic sie nie stanie, ale generalnie warto przyzwyczaic je do odpowiedniej karmy. Mysle tez, (mam przynajmniej nadzieje), ze za kilka dni dogadaja sie po kociemu ![]() Najwazniejsze, zeby starszy kot nie poczul sie teraz nagle odtracony, bo z zazdrosci moze zaczac sie dziwnie zachowywac- np. dokuczac malej kici. ------------------------------ Madzik- ![]() ![]() ------------------------------ Zuziuniu- trzymam kciuki za pieska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki aby się udało
![]() Cytat:
![]() tylko gdzie ja dorwę świeży imbir ![]() ![]() Dzisiaj przestawiony czas i fajnie się wstawało ![]()
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaserwowałam sobie wyjątkowo "zdrowe" śniadanie: banan z kremem czekoladowym (efekt wczorajszego czytania "czym dziś pachniesz..." ![]() ![]() ![]()
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Favkes
![]() Również mam nadzieję, że już wkrótce moja Beauty będzie miała nowego towarzysza/towarzyszkę ![]()
#567 |
Czekam na Ragnarok
|
W wątku "Szukam chętnych na wspólne zakupy" szukam chętnych na dwa flakony Lutensa. Zależy mi na zakupach "już". Jakby ktoś był chętny to zapraszam na tamten wątek.
Betty - dzięki za opis, ale ja chyba nie miałabym czasu i chęci na długie pichcenie osobnych obiadów... Właśnie zjadłam pizzę :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poszłam wczoraj na Mamma mia (Meryl Streep - boska). Kurde, jedna piosenka potrafi obudzić emocje, które wydawały się być już pogrzebane...
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z drugiej strony - kojarzyłam wcześniej piosenkę Slipping through my fingers, ale w życiu nie kojarzyłam tego z ABBĄ. Słyszałam ją w wykonaniu jakiejś młodej dziewczyny jak byłam w USA, potem mignęła mi w radiu, ale zawsze w innych wykonaniach ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.