|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Ufff już mam wszystko kupione na studniówke
![]()
![]() |
#542 |
Rozeznanie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10666480]witam
dziewczyny chyba sie zdecydowałam ![]() uwaga . chce isc na turystyke i rekreacje. potem moze wziaśc drugi keirunek : dziennikarstwo i komunikacja społeczna ambitnie ;] i znowu milion myśli. z warszawa mam tak cudne wspomnienia... wiecie poczatki wielkiej miłości.... ;/ esh no ale wawa to wielki wyscig szczurów. wiec chyba nawet nie bede tam składała papierów. złoże do krk i moze Pzn? tylko ze turystyka w krk jest na 3 uczelniach : UJ, AGH, i UE. zależy mi na AHG mają lepszej jakosci i wiecej akademików. zawsze zostają prywatne no ale... heh najlepiej wolałabym mieszkanie ale ja tam jade sama bo nikt odemnie ze znajomych nie idzie (licealisci juz poszli i zaden nie psozedl w kierunku krk) wiec bylabym jak kolek sama. to ejszcze samemu meiszkac to masakra heh co myslicie?[/quote] Pomysł dobry, ale to czy dasz rade na dwa kierunki to raczej dopiero wyjdzie już na studiach... ale co do ucelni to sie nie wypowiem, bo ja tylko do Gdańska idę ![]() Wymysłiłam co z tą prezentacją, jutro pójdę do pana od polskiego i się go zapytam o książki. Zaznaczyłam też pare awaryjnych tematów, więc na którys na pewno znajdzie się pare utworów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny chyba sie zdecydowałam ![]() uwaga . chce isc na turystyke i rekreacje. potem moze wziaśc drugi keirunek : dziennikarstwo i komunikacja społeczna ambitnie ;] i znowu milion myśli. z warszawa mam tak cudne wspomnienia... wiecie poczatki wielkiej miłości.... ;/ esh no ale wawa to wielki wyscig szczurów. wiec chyba nawet nie bede tam składała papierów. złoże do krk i moze Pzn? tylko ze turystyka w krk jest na 3 uczelniach : UJ, AGH, i UE. zależy mi na AHG mają lepszej jakosci i wiecej akademików. zawsze zostają prywatne no ale... heh najlepiej wolałabym mieszkanie ale ja tam jade sama bo nikt odemnie ze znajomych nie idzie (licealisci juz poszli i zaden nie psozedl w kierunku krk) wiec bylabym jak kolek sama. to ejszcze samemu meiszkac to masakra heh co myslicie?[/quote] Ja idę na dziennikarstwo i komunikację społeczną, a przynajmniej chcę iść ![]() Problem w tym, że nie wiem gdzie chciałabym studiować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny chyba sie zdecydowałam ![]() uwaga . chce isc na turystyke i rekreacje. potem moze wziaśc drugi keirunek : dziennikarstwo i komunikacja społeczna ambitnie ;] i znowu milion myśli. z warszawa mam tak cudne wspomnienia... wiecie poczatki wielkiej miłości.... ;/ esh no ale wawa to wielki wyscig szczurów. wiec chyba nawet nie bede tam składała papierów. złoże do krk i moze Pzn? tylko ze turystyka w krk jest na 3 uczelniach : UJ, AGH, i UE. zależy mi na AHG mają lepszej jakosci i wiecej akademików. zawsze zostają prywatne no ale... heh najlepiej wolałabym mieszkanie ale ja tam jade sama bo nikt odemnie ze znajomych nie idzie (licealisci juz poszli i zaden nie psozedl w kierunku krk) wiec bylabym jak kolek sama. to ejszcze samemu meiszkac to masakra heh co myslicie?[/quote] też ide na turystyke i rekreacje do Szczecina albo Gdanka, ale bardziej Szczecin, bo chce jak najblizej domu... TŻ i w ogole. nie chce isc na zadne studnia ;/ znaczy chce, ale che zeby wszyscy byli razem ze mna ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Rozeznanie
|
Haha, a ja cały czas chciałam isć albo na Gospodarkę Przestrzenną na UG albo na ekonometrie na PG i co? Dzisiaj znalazłam broszurki z perspektyw i się przeraziłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
maszyna, nie człowiek
|
Ech. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym cofnąć czas, wszystko zmienić i w ogóle
![]() ![]() ![]() Jutro mam oddac ostateczna deklaracje (tak, jutro:|), chyba zostawie temt jaki mam ale mam za to problem z lista lektur do niego... Musiałabym znaleźc jakieś zgrabne, na poziomie, opracowanie np. do Wallenroda (takie jak z Biblioteki Narodowej), co oznacza mnóstwo szukania ;| Poza tym, że mi okropnie źle, to boli mnie głowa 9zatoki) :c Pouczę się na WOS i moze pojde spac wczesniej. W ogóle to moj "partner" studniowkowy straszy mnie, zalozy pomaranczowy krawat ;/
#547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() matko, po co ja wczoraj poszłam na tą dyskotekę.. niby było super gdyby nie ON ![]() za dużo wypiłam i oczywiście do niego podeszłam ![]() ![]() ![]() pewnie czytacie a i tak nie wiecie nic z tego.. bo to jest strasznie pogmatwane. Cytat:
![]() ![]() wstałam dziś 10:40.. wcześnie jak na mnie i to jeszcze po balandze ;p posprzątałam u brata w pokoju, posiedziałam przed tv, pogadałam z mamą a teraz zabieram się za kserówki z biologii ![]() nicRu ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-01-26 o 13:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
maszyna, nie człowiek
|
Renia90, tak to jest, żadne nic nie mówi i nic nie wychodzi. Ja też mam taką sytuacje uczuciową zagmatwaną...nie, ona jest prosta. Możnaby o mnie napisać ksiązkę, rzucić w lektury do romantyzmu obok Wertera i ludzie by to czytali i sie zastanawiali po co napisali kolejna ksiazke o zyciu frajera/frajerki.
#549 |
Rozeznanie
|
To ja do kompletu, u mnie równiez jest zagmatwana sfera uczuciowa
![]() Tylko to jest takie dziwne, bo to jest mój kolega z klasy i chociaż 'flirtujmy' ze sobą codziennie i inni już też zauważyli, że się zbliżyliśmy to wiem, że nic z tego nie będzie. Trochę to takie dziwne. Musze znależć sobie kogoś innego ![]() NicRu nie przejmuj się tak, może się w koncu ułoży albo ty znajdziesz kogoś innego ![]() ![]() Edytowane przez kasiunia0504 Czas edycji: 2009-01-26 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10666480]witam dziewczyny chyba sie zdecydowałam ![]() uwaga . chce isc na turystyke i rekreacje. potem moze wziaśc drugi keirunek : dziennikarstwo i komunikacja społeczna ambitnie ;] i znowu milion myśli. z warszawa mam tak cudne wspomnienia... wiecie poczatki wielkiej miłości.... ;/ esh no ale wawa to wielki wyscig szczurów. wiec chyba nawet nie bede tam składała papierów. złoże do krk i moze Pzn? tylko ze turystyka w krk jest na 3 uczelniach : UJ, AGH, i UE. zależy mi na AHG mają lepszej jakosci i wiecej akademików. zawsze zostają prywatne no ale... heh najlepiej wolałabym mieszkanie ale ja tam jade sama bo nikt odemnie ze znajomych nie idzie (licealisci juz poszli i zaden nie psozedl w kierunku krk) wiec bylabym jak kolek sama. to ejszcze samemu meiszkac to masakra heh co myslicie?[/quote]AGH owszem jest bardzo dobrą uczelnią, ale techniczną. turystyka kierunkiem technicznym nie jest. jakoś dziwi mnie tworzenie kierunków całkiem nieścisłych na uczelniach ścisłych. dlatego ja bym się zastanowiła nad jakością kształcenia na tym kierunku na AGH. na UJ pisałaś, że jest tylko specjalizacja związana z turystyką. także najpierw większość czasu uczyłabyś się tylko geo. sumując, ja jeśli bym wybierała spośród tych 3 uczelni, to poszłabym na UE. zresztą... chyba idąc na studia i wybierając uczelnie, nie powinno się patrzeć na standard akademików, a na standard uczelni i kierunku. nawet jak nie będziesz miała znajomych w Krk, to przecież w takiej sytuacji jest cała masa innych osób, które też będą szukać mieszkania, wiec będą potrzebować współlokatorów ![]() poczytaj opinie studentów o tych kierunkach. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
kafofinka - cudna sukieneczka!
![]() Ależ Wam zazdroszczę lenistwa, też już chcę ferie! U nas nareszcie koniec walki z dekoracją, zostało tylko zawiesić ją na sali. ![]() To mogę w końcu odeprać farbę z adidasów i zabrać się za robienie się na bóstwo przed sobotą. ![]() Edytowane przez invissible Czas edycji: 2009-01-26 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
maszyna, nie człowiek
|
Sydunia, nawet nie strasz. pytam sie go jaka bedzie mial koszule (gdy juz mu wmówilam ze nie moze miec pomaranczowego krawata), a on na to, ze ... pomaranczowa.
#553 |
Rozeznanie
|
Pewnie się tylko tak droczy z Tobą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
maszyna, nie człowiek
|
Wiem, że się droczy, ale weszłamd ziś do pokoju, spojrzałam na moja sukienkę (wisi przykryta folią na szafie) i jak sobie wyobraziłam ten krawat/koszulę... Moja mina była przepiękna. W zanadrzu wymyślił jeszcze kolor żółty, co skwitowałam, że bedzie pięknie współgrać z sińcami na jego ciele, jesli go zalozy...No wai. To nie na mój ból głowy.
A szantaz, że "jak tak, to nie idziemy razem" nie wchodzi w gre, to zbyt skomplikowane ;P Wiem, że on nie chce zadnego srebrnego, szarego, blekitnego, czarnego, stalowego czy innego krawata, bo sobie wymyslil piekne kolory w stylu fioletowego, ale no...przykro mi.
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
A może po prostu powiedz mu, że Ci przykro, bo taki jest zwyczaj, że facet ma pasować do partnerki, a on to lekceważy... A jaki masz kolor sukienki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
no kurde
![]() Nicru, ten chłopak musi mieć dobry dystans do siebie i to mi się podoba ![]() ![]() ![]() Ja właśnie wstałam po kolejnej studniówce ![]() ![]()
#558 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
o tż nic nie mowie;/ jak to bylo w bibli? "i tak minal dzien i noc 5" ciszy ja chce KRK. niewiem głównie sie na to maisto nastawiam bo chce daleko. i w ogóle maisto. heh znajomi od podstaw? ładnie. nie wiem właśnei jak to ejst. nie chce wyadawać mnóstwa kasy na meiszkanie chociaż wolalabym kiedy nikt mi nie siedzi na głowie. zawsze jak cos to mam tam wujka u którego bukowałam cały maj na praktykach.ale 40 min do centrum. jak zoabczyłam budynek AGH (codziennie kolo neigo rpzejeżdżałam do hotelu) to mi szczeka opadła. a neidaleko ejst bibliopteka. taaaaka. heh poczytam popatrze co najlepiej. Na UJ najpierw gegra? nic takeigo nie pisałam teraz zaczynam sie bać że si enei dostane. boże |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
pomocy jestem w kropce a pojutrze ostateczna deklaracja...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 | |
maszyna, nie człowiek
|
Hm.. Nie jakoś bardzo "przeszkadza". Po prostu jak chce fioletowy, to jakby dobrze dobrać to by i fajnie wyglądało. Chociaż do jego niebieskich oczu
![]() Cytat:
Poza tym pomysl tez ktorego uczysz siedluzej i czy moze z ktoregos lepiej poszla Ci probna albo cos takiego? Takie czynniki tez sa wazne. Aha. Nie wiem jak jest z jezykami, ale na agh jak oj brat zdawal i matme i fize to wzieli mu do punktacji to, co dawalo lepszy rezultat ogólem (z matmyR ponad 90%, a z fizyR 70iles, wiec wzieli mu matme). Edit kolejny: wyślę mu chyba kawalek zdjecia sukienki z tym srebrnym i powiem zeby robil co chce ;p
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-01-26 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanko
![]() Czy jak zmieniam dość znacznie deklarację (poziom,zamiana miejscami przedmiotów + zmiana tematu na polski) to czy od nowa pisze deklarację, czy kreślę po starej ? Nie chcę kreślić,bo wyjdzie straszny bałagan i mogą się pomylić ![]()
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10669191] ja chce KRK. niewiem głównie sie na to maisto nastawiam bo chce daleko. i w ogóle maisto. heh znajomi od podstaw? ładnie. nie wiem właśnei jak to ejst. nie chce wyadawać mnóstwa kasy na meiszkanie chociaż wolalabym kiedy nikt mi nie siedzi na głowie. zawsze jak cos to mam tam wujka u którego bukowałam cały maj na praktykach.ale 40 min do centrum. jak zoabczyłam budynek AGH (codziennie kolo neigo rpzejeżdżałam do hotelu) to mi szczeka opadła. a neidaleko ejst bibliopteka. taaaaka. heh poczytam popatrze co najlepiej. Na UJ najpierw gegra? nic takeigo nie pisałam teraz zaczynam sie bać że si enei dostane. boże[/quote]40min to wcale nie jest tak daleko jak na tak duże miasto ![]() pisałaś. widziałam też na maturzystkach 2008 jak Ci odpisywali. no i sama weszłam na stronę UJ. kierunek geografia, specjalizacja turystyka. tzn że studiujesz geografię, a po jakimś czasie (nie wiem jak jest na UJ) wybierasz specjalizację z dostępnych. ale po skończeniu studiów masz skończoną geografię, tylko o określonej specjalizacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Rozeznanie
|
U mnie na stronie szkoły jest taka specjalna deklaracja i ja sie wypelnia. W ogóle jak chcesz pisać na tej starej? przecież do niej nie mamy już dostępu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
maszyna, nie człowiek
|
Serendipity, u nas po prostu skladamy deklaracje jeszcze raz, w wersjach ostatecznych.
#566 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() czyli zostaje UE. nic nie wiem o tej uczelni. na geo też mogłłabym isć. cho.era no! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wiecie, a ja Wam zazdroszczę tych zawirowań miłosnych. Melduję się dno towarzyskie (ja) ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaaa dziś miałam wyniki próbnej matury z angielskiego, rozszerzonego ofc ![]() ![]() ![]() ok, lecę na miasto ![]() ![]() ![]() miłego popołudnia ![]()
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2009-01-26 o 15:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Jak nie masz dostępu? chcesz zmienić to idziesz do dyrektora i zmieniasz,tylko nie wiem jak to sie odbędzie przy tak wielu zmianach jakie ja mam.
#569 |
Zakorzenienie
|
Iza ale przecież jeśli WOS R bedzie Ci za rok potrzebny, to mozesz go za rok zdawac, nawet jesli w tym roku nie
![]() Neszika slicznie wygladalas ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.