![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Filmy, które zachwycają publikę, a Was nie
Z najnowszych to Sala samobójców. Gwiezdnych wojen tez nie lubię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Rozeznanie
|
Kilka lat temu oglądałam "Wojne polsko-ruska"
Podchodziłam kilka razy i nawet na ziole nie zrozumiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie Avatar, totalnie przereklamowany,nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, nie rozumiem zachwytów nad tym filmem, przewidywalna fabula i kiepskie 3d
![]()
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
"Sala samobójców" i "Zabiłem moją matkę"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zadomowienie
|
To mi przypomniało o "Wyśnionych miłościach" - z wyjątkiem kilku ciekawie zmontowanych scen nic ciekawego, taki film o niczym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzeniona
|
"Władca pierścieni" - ani książka, ani film mi się nie podobają. Jasne, Tolkiem super wymyślił ten świat, ale podchodziłam do obydwu kilka razy i nigdy nie dałam rady. Nie zachwyca mnie i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapomniałam jeszcze o najnowszych, nolanowskich Batmanach. Obejrzałam, podobało mi się, ale kompletnie nie rozumiem fenomenu i uwielbienia, które te filmy otaczają ![]() Edytowane przez LyraPotter Czas edycji: 2011-09-25 o 23:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
"Matrix" nigdy mi się nie udało obejrzec tego filmu w całości - zazwyczaj są to napisy początkowe, pierwsza scena, jakieś dwie sceny w środku i napisy końcowe, resztę "nagrywam" - może powinnam spróbować obejrzeć do w ciągu dnia po dwóch kawach - o chociaż nie zasnę
iny film to polski "Rejs" - no sorry ale ja nie wiem, no po prostu nie rozumiem co w nim jest tak fenomenalnego - jestem zdecydowanie za głupia na tego typu "obrazy"
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Matrix, Władca Pierścieni, Avatar, Sala Samobójców też niekoniecznie. Bardzo nie lubię przereklamowanych produkcji
![]()
![]() |
![]() |
#551 |
Konto usunięte
|
zdecydowanie Czarny łabędź. przerost formy nad treścią i przereklamowana Natalie Portman.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
Alicja w krainie czarów, Incepcja, Podziemny krąg, kilka by się jeszcze znalazło.
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- O właśnie Avatar również, zasnęłam nad nim! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Rozeznanie
|
Matrix. ;]
![]() |
![]() |
#554 |
ReklaMO(D)żerca.
|
1. Zmierzch - przereklamowany, z beznadziejnymi aktorami i Edziem, który pojawiał się wszędzie.
2. Sala samobójców - podobno osoby, których nie zachwycił są niedojrzałe emocjonalnie i nie mają w sobie w ogóle empatii. Okej, więc nie mam. 3. Nie bój się ciemności - jeden z bardziej beznadziejnych filmów jakie było mi dane obejrzeć. Jako,że okropnie boję się ciemności, liczyłam, że po seansie który skończył się grubo po północy wyjdę z kina na trzęsących się nogach. Wyszłam i zapaliłam papierosa ziewając co chwilę. 4. Gwiezdne jaja - TŻ zachwycał się nim, obejrzałam i stwierdziłam " łomatkobosko" w trochę mniej cenzuralnej wersji. 5. Turysta - film na tyle przewidywalny, że nawet boski Johny nie wynagrodził mi 1,5h nudy. 6. Step Up, zarówno pierwsza jak i druga część. 7. Drive - moją opinię (i tak bardzo niską) nt tej produkcji uratował jedynie Mustang GT. Podobnie jak "Turysta" - trailery ciekawsze niż sam film. A szkoda, bo tak się napaliłam... Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2011-10-09 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Konto usunięte
|
Fight Club
![]() coś okropnego, nie obrażając fanów tego filmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
BAN stały
|
Drive - niestety! Byłam niesamowicie podjarana, kiedy zobaczyłam trailer. Uwielbiam taki klimat, uwielbiam Goslinga, jeszcze na dodatek, każdy mi mówił, że to świetna produkcja. Nakręciłam się więc strasznie. Jestem świeżo po obejrzeniu i (niestety!) muszę napisać, że film nie spełnił do końca moich oczekiwań.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
BAN stały
|
Powiem Ci szczerze, że ciężko mi wytłumaczyć dlaczego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Rozeznanie
|
czarny łabędź - jak dla mnie tragedia!!!!
![]() |
![]() |
#560 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
BAN stały
|
Wczorajsze "Ciacho" reklamowane w stacji, na której było nadawane, jako hit. Takiego g...na dawno nie zaczęłam oglądać. (nie skończyłam - to chyba jasne - cenię sobie swój czas wolny, nawet ten przeznaczony na odpoczynek i rozrywkę).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
-Gosling -Mustang GT - trwał TYLKO 1,5h, dlatego nie zdążyliśmy zasnąć z nudów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
Gwiezdne wojny - próbowałam, naprawdę próbowałam! Ale mój mózg samoistnie się wyłącza po kilku minutach seansu, po prostu nie jestem w stanie skupić się na tym filmie, jest taaaaak przeraźliwie nudny.
Wszelkie najnowsze polskie pseudo-komedie typu "ciacho", "lejdis" czy "testosteron" [było coś takiego czy zmyślam?]. Poziom tych filmów jak dla mnie jest niżej niż dno i dwa metry mułu. Plus ciągle, ciągle ta sama obsada, te same gęby powtarzają się na plakatach i zwiastunach i po prostu nie mogę na nich już patrzeć ![]() Bardzo zawiodłam się na Avatarze; spodziewałam się super efektów [swoją drogą teraz prawdziwą reklamą filmu wyświetlanego w kinie jest to, że nie wyświetlają go w 3d] i trochę innej historii niż ta, zerżnięta żywcem z Pocahontas. Beznadziejna fabuła, beznadziejne postacie, zupełnie nie rozumiem fenomenu tego filmu. hmm, jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę ![]()
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
mnie również Drive zawiódł, ma bardzo wysokie oceny, na filmwebie i imdb, a dla mnie był taki rozwleczony, senny itp. Do tego nie znoszę tej głównej aktorki
![]() za Incepcję się zabierałam 3 razy, i zawsze coś mi przeszkadzało, więc w końcu odpuściłam, bo jakoś mnie nie wkręcił początek , może kiedyś.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
W tym momencie przychodzi mi na myśl tylko jeden tytuł: "Incepcja".
Film faktycznie był mocno zachwalany, zebrał bardzo przychylne recenzje czy to na różnych portalach czy w prasie opiniotwórczej. Jednak dla mnie ta produkcja okazała się kompletnym niewypałem. Niby niezłe efekty specjalne, takowy, bo niepowtarzalny, scenariusz a jednak całość wzbudziła mnie permanentne ziewanie zaowocowane wreszcie ucięciem komara...
![]() |
#566 |
Raczkowanie
|
Co mi od razu przychodzi do głowy to " Fight Club". Tragedia...mój, zachwycona filmem, chciał mi go pokazać a ja po godzinie oglądania co minutę go pytałam,czy już mogę wyłączyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |||
Zakorzenienie
|
mnie sie podobał, nie byl przewidywalny, poruszł dota srednio znana tematyka bealetu, Natalie portman zachcwycała i generalnie taki powiew 'nowosci'
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Rozeznanie
|
Ostatnio skusiłam się na "Wojnę żeńsko-męską" na yt i przyznam, że większego gniota dawno nie widziałam. Obejrzałam do połowy, ale i tak żałuję tych kilkudziesięciu straconych minut. Zdecydowanie odradzam i dodam, że zawiodłam się na S.Bohosiewicz, miałam ją za całkiem dobrą aktorkę, ale w tym filmie kompletnie się nie popisała..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Konto usunięte
|
wszystkie filmy, ktore leca w kinach, no moze z wyjatkiem Piratow, ach, ten Johnny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Konto usunięte
|
"O północy w Paryżu" - obejrzałam ze względu na Owena Wilsona bo faceta strasznie lubię. Mimo wszystko główny aktor nie pomógł. Walczyłam ze sobą by nie usnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.