![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
laski
kupiłam na poprawiny tą sukienkę http://allegro.pl/item579727451_luxu..._sukienka.html będę kupować jeszcze 2 kieckę.. więc jak będę wyglądać tak średnio to ubiorę tą drugą co kupię.. tż mi dał kaskę na tą sukienkę ![]() hihi
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jaki kolorek wybralas? ![]() eee to dobrego masz tego TZeta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki.A my mamy dluuugi weekend 4 dniowy
![]() ![]() diamondbabe nie przejmuj sie swoimi wloskami,przeciez z takiej krotkiej fryzury tez mozna cos fajnego zrobic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na nk tak troche przodobokiem widac. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
jaga aaaa no na nk to w ogole nie podibna ta fryzszura bokiem, ale przod bardzo ladny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#548 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajna ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
diamondbabe, wlosy mam prawie do pasa.
![]()
#550 |
Zakorzenienie
|
Ufff... zakonczył się ten zaganiany dzień....
Pobudka o 7.00. O 8.00 byliśmy w cukierni pogadać z babką o ciastach i torcie. Mają jakieś dziwne (brzydkie) stroiki na torty... ![]() ![]() ![]() ![]() O 8:30 miałam kolejną próbną fryzurę. Tym razem chyba było dużo lepiej. Przynajmniej babka używała lakieru i fryzura trzymała się do niedawna. Bardziej postawiła mi te włosy z przodu, że wyglądała tak torszkę okazyjniej, a nie tak codziennie, zwyczajnie. Umówiłam się z nią już na czesanie ślubne. W dniu ślubu tak ok. 8.30 mam przyjechać (moją mamę też będzie czesała). Przyjedziemy razem i najpierw uczesze mamę, a potem mnie. Mówiła że tak z 2 godz. to najmniej. Już bardziej to mi się podoba niż opcja: fryzjer na 11.00 i godzina niby miała jej wystarczyć. Potem miałam przymiarkę sukni. Trwało to jakieś 1,5 godz. Ale mam już halkę uszytą, zamówione bolerko i welon, szelka na szyję będzie (jednak, nie ramiączka). Pani skróciła mniej więcej suknię. W kwietniu mam odbiór. Potem pojechaliśmy na salę uzgodnić wystrój. Wymierzyliśmy stoły, ścianę ![]() Potem łaziliśmy po sklepach w poszukiwaniu biżuterii (niestety nic nie było). Na wieczór pojechaliśmy do przyjaciółki z zaproszeniem. Wróciliśmy do domu niedawno i kładziemy się spać, bo ciężki to był dzień. P.S. Jutro wkleję zdjęcia fryzury i z przymiarki (i tej ozdoby na tort) ![]()
#551 |
Zakorzenienie
|
diamonbabe to daj znac jak cos wymyslisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
Tak piszecie o fryzurach i makijażach, a ja nadal nie mam makijażystki i fryzjerki też nie wybrałam...buuu...a czas leci ...
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
dzieki
no my mamy ![]() u nas na poprawinach ludzie lepiej sie bawia jak na weselu ![]() Cytat:
![]() no kupilam ta szara ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#554 | ||
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale jak cos wymysle to dam znac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Wtajemniczenie
|
Strippi, śliczną sukienkę wybrałaś
![]() ![]() Jago, fryzurka bardzo elegancka, podoba mi się ![]() Azzis, no to dzisiaj baardzo wyczerpujący i pełen wrażeń dzień miałaś, już prawie jak w dniu ślubu ![]() My dzisiaj ruszyliśmy z dalszą częścią zaproszeń, TŻ kupił nową drukarkę i zrobiliśmy 10sztuk. W tygodniu już chyba wszystkie skończymy. Ale to wieeelką radość sprawia takie samodzielne robienie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki zebyscie wszystko ustalili... w krakowie bylo super, bylismy na 13;30 w aqua parku i siedzielismy do 19 poszlismy wieczorkiem na rynek, bylo swietnie tylko bardzooooo przemarzlam
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie gadułki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie Was wszystkie!
Proszę o wpisanie na 18.07.2009 ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek
![]() ![]() a co tak tu cichutko?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tu nauka czega grrrr ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze w Waszym miejscowosciach też taka wiosenka juz idzie?? ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez diamondbabe Czas edycji: 2009-03-15 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Yennko witaj ![]() Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-03-15 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Wtajemniczenie
|
Łoł
![]() ![]() Ja też miałam kiedyś długie ale oczywiście zachciało mi się ściąć w wakacje i zaraz potem Tżcik się oświadczył i zabraliśmy się za przygotowania do ślubu...ale żałowałam ![]() A co do fryzurki to bardzo fajna, też miałam taką na oku, ale skoro mówisz, że nietrwałą to nie wiem czy się zdecyduję zwłaszcza, ale mam bardzo mało podatne włosy na wszelkiego rodzaju układanie i kręcenie ![]() Ja myślałam o takich fryzkach: Yennka witaj! ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-03-15 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Witaj wśród Nas
![]() ![]() jak Ci ida przygotowania do ślubu?? Masz już suknię?? ![]() ![]()
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() witaj ![]() jaga fajną tą fryzurę miałaś strippi super kieckę zamówiłaś, ciekawa jestem jak na żywo wygląda |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekam na pierwsza przymiarke. Buty mark shoes, obcas 2,5cm, pokazywane w tym watku. Jestem na etapie wybierania fryzury i fryzjera oraz zamawiania zaproszen. Aha, mamy juz tez obraczki - biale matowe zloto (ale nie rodowane), moja z trzema malutkimi brylantami. Zdjec poki co nie bedzie, bo nie mam jak zrobc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-03-15 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Wtajemniczenie
|
Najbardziej podoba mi się 1. ale moje włosy są tak słabo podatne na kręcenie, że chyba z niej zrezygnuję bo boję się, że nie utrzymają się długo
![]() Chyba, że fryzjerka zadziała jakoś wsuwkami... ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czy już rozmawiałyście na ten temat, ale chciałabym poznać Wasze zdanie na temat księgi gości na weselu...Moja koleżanka miała taką na swoim i to jest teraz genialna pamiątka ![]() Mi podobają się takie (wszystkie znalezione na allegro) ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-03-15 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Witam! Ale tu dzis spokój!
Bardzo ładna! Cytat:
![]() Witam! Ja pomimo fajnej pogody od kilku dni jestem nie w sosie. Mój Tż teraz ciągle pracuje po 12h zaczyna o 6 kończy o 18 a potem to strasznie umeczony jest.Przez co tez strasznie mało i krótko sie widzimy - bo jak ja do niego przyjde ( a na tygodniu tez do18 pracuje) to jest juz 19 najwcześniej i tak koło 21 juz jade bo on mi usypia. I tak sie zapowiada najblizszy tydzień albo i dłużej. Nie ma nawet wolnych weekendów. A planowaliśmy ze ruszymy wczoraj i w tym tygodniu z zaproszeniami a tu d*** ![]() ![]() ![]() Cóż chyba musze sie przyzwyczajać. Jedyny plus tego to taki ze troche więcej zarobi - a teraz to sie nam przyda. Wczoraj "zrobiłam" nasz ślubne kieliszki do szampana. Tzn wziełam 2 z 3 kieliszków moich rodziców kupiłam ozdób za 7 czy 8 zł , troche kleju i gotowe. Tylko znowu Wam ich niestety nie pokarze, bo aparat u Tż! Jeśli chodzi o Ksiege Gości to my nie bedziemy miec. Niech goście sie na weselu bawia a nie myśla co tu wpisac . I wg mnie jest problem z tym jak to zorganizowac - puszczenie po stołach-to takie troche wymuszanie, położenie w okreslonym miejscu - mogą nie zauważyć! Edytowane przez eseska Czas edycji: 2009-03-15 o 15:24 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.