Wielbicielki Piękna - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 14:31   #541
<<livia>>
Rozeznanie

Dot.: Wielbicielki Piękna

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Dziewczyny pasuje mi taki makijaż oka? Pomalowałam sie tak przed chwilka przy okazji testowania mojego nowego nabytku - bazy pod cienie artdeco. Ale nie jestem pewna czy do koloru mojej teczówki pasuje fiolet
Jasne,ze pasuje,masz bardzo ladny kolor teczowki.W jakims artykule dot.makijazu czytalam ,ze fiolet nawet uwidoczni niebieski kolor oczu

<<Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach>>

<<livia>> jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 14:38   #542
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez <<livia>> Pokaż wiadomość
Jasne,ze pasuje,masz bardzo ladny kolor teczowki.W jakims artykule dot.makijazu czytalam ,ze fiolet nawet uwidoczni niebieski kolor oczu
Dziękuję bardzo. Aparat zjada kolorki. Daje jeszcze jedno zdjęcie. Ja jakoś do fioletów nie mogę sie przekonać bo wydaje mi sie ze wygadam jakby mi ktos dał w oko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oko1.jpg (9,3 KB, 52 załadowań)

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 14:49   #543
tequilla.sunrise
Zadomowienie

hej laseczki
wrocilam z zakupow i sie wkurzylamwykupili mi moja jeansowa kurteczke z h&m. tzn wykupili moj rozmiar. wczoraj przymierzalam bylo jedyne 34 i dzis przychodze i tylko od 36 wzwyz. a 36 za duze juz bylo ( h&m ma jakas zawyzona rozmiarowke bo normalnie nosze 36 a u nich najczesciej 34). moglismy jeszcze pojechac do centrum 2 przystanki metrem ale juz mi sie nie chcialo. na pocieszenie kupilam sobie lekki, wiosenny, kremowy szaliczek. a ta kurteczka jest poprostu idealna
a co do skorek to ja mam jedna prawdziwa skorzana kortke- piaskowa, zamszowa z Vero Mody i jedna ekoskorke ciemny braz z jakiegos zwyklego sklepu no name (kupiona za grosze) ale ja po prostu uwielbiam
ide robic z tż spaghetti...mmmm....

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

messinka wyslalam Ci maila na pw. jakby co to pisz co tam bys chciala ewentualnie z tymi fotkami zrobic
fajny makijaz. ja mam brazowe oczy i tez uwielbiam fioletowy cien. fajnie podkresla kolor. tylko ja lubie taki ciemny fiolet. wogole lubie mocny makijaz bo mam dosc ciemna oprawe oczu.
tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:03   #544
2406kamila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo. Aparat zjada kolorki. Daje jeszcze jedno zdjęcie. Ja jakoś do fioletów nie mogę sie przekonać bo wydaje mi sie ze wygadam jakby mi ktos dał w oko
bardzo fajnie wyglada ja akurat uwielbiam fiolet...
kocham wręcz niebieski
mam czarne wlosy i b.fajnie to wyglada oczywiscie musze miec troszke opalana buzie .. bo jak jestem blada i zafunduje sobie ciemny makijaz wygladam jak trup

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

2406kamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:05   #545
ewula83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
hej laseczki
wrocilam z zakupow i sie wkurzylamwykupili mi moja jeansowa kurteczke z h&m. tzn wykupili moj rozmiar. wczoraj przymierzalam bylo jedyne 34 i dzis przychodze i tylko od 36 wzwyz. a 36 za duze juz bylo ( h&m ma jakas zawyzona rozmiarowke bo normalnie nosze 36 a u nich najczesciej 34). moglismy jeszcze pojechac do centrum 2 przystanki metrem ale juz mi sie nie chcialo. na pocieszenie kupilam sobie lekki, wiosenny, kremowy szaliczek. a ta kurteczka jest poprostu idealna
a co do skorek to ja mam jedna prawdziwa skorzana kortke- piaskowa, zamszowa z Vero Mody i jedna ekoskorke ciemny braz z jakiegos zwyklego sklepu no name (kupiona za grosze) ale ja po prostu uwielbiam
ide robic z tż spaghetti...mmmm....

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

messinka wyslalam Ci maila na pw. jakby co to pisz co tam bys chciala ewentualnie z tymi fotkami zrobic
fajny makijaz. ja mam brazowe oczy i tez uwielbiam fioletowy cien. fajnie podkresla kolor. tylko ja lubie taki ciemny fiolet. wogole lubie mocny makijaz bo mam dosc ciemna oprawe oczu.
Ja tez mam upatrzone juz dwie rzeczy i mam zamiar jechac po nie w poniedziałek i jak mi wykupia to tez sie wkurze!!
Stary 2009-03-20, 15:07   #546
2406kamila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
A skąd są??? Świetne

z NEW LOOKa

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

2406kamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:10   #547
Soph
Zakorzenienie

no to raczej ich nie dorwę..

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 15:21   #548
ckin2u
Zakorzenienie

tylkokasia - ale oczy..
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:23   #549
Soph
Zakorzenienie

"Czas bezwzględnego panowania wąskich rurek dobiega końca. Spodnie się rozluźniają. Szczególnie w okolicach bioder. Im bardziej przypominają szarawary lub dresy, tym lepiej. Supermodna długość to ta do połowy łydki. Sezonową nowością są spodnie połączone z górą, czyli kombinezon. Z jedwabiu (Derek Lam), z dżinsu albo satyny (DKNY). Nawet jako jednoczęściowy garnitur (Stella McCartney). Uwaga: z kombinezonami ostrożnie - to jeden z tych pomysłów, w których wygoda wygodą, ale ostateczny dobry efekt niekoniecznie. Do noszenia takich jak nic trzeba mieć dobrą figurę, czytaj: mały tyłek. W tym sezonie temat szerokich spodni drążono tak bardzo, że niektórzy projektanci zajrzeli nawet do sypialni. Dolce & Gabbana zaproponowali kobietom męską piżamę. Pomysł z pozoru oryginalny, ale... w sumie oczywisty, bo która z pań zaprzeczy, że w piżamie męża jest najwygodniej? Satynowo-szlafrokowe pomysły pojawiły się również w kilku innych kolekcjach (Marni, Jean-Paul Gaultier)."

aaaaaa...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2009-03-20, 15:26   #550
*MaYa*
Raczkowanie

GG do *MaYa*

Hej Ale naprodukowałyście Wreszcie mam czas Was nadrobić- jestem już po kole z kosmetologii i mam relaks Ale na zdjęcia to już się nie załapałam

Niedawno któraś z Was pisała, że na suchą skórę używa wazeliny. Jednak trzeba z nią uważać bo może powodować trądzik kosmetyczny. Tak samo mogą działać kosmetyki z wazaliną, lanoliną i olejami roślinnymi.

Z pasji do gotowania http://dietetycznie-fantastycznie.blogspot.com/
*MaYa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:30   #551
ckin2u
Zakorzenienie

co to jest tradzik kosmetyczny? dokladnie?

o kurcze ide zobaczyc czy moja oliwka nie ma czegos takiego.. bo cos mi sie zrobilo na buzi dzisiaj

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

ma sezamowy i migdalowy, to moze to po tym? chyba odstawie..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 15:30   #552
Soph
Zakorzenienie

ja dziś może jakieś zdjęcia wrzucę, żebyście mi doradziły z fryzurką

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2009-03-20, 15:42   #553
*MaYa*
Raczkowanie

GG do *MaYa*

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
co to jest tradzik kosmetyczny? dokladnie?

o kurcze ide zobaczyc czy moja oliwka nie ma czegos takiego.. bo cos mi sie zrobilo na buzi dzisiaj

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

ma sezamowy i migdalowy, to moze to po tym? chyba odstawie..

Pojawia się około 20 r.ż.,występuje na czole, brodzie i policzkach i objawia się jako zaskórniki i krostki.
To, że dzisiaj coś ci się zrobiło to spokojnie, bo to wcale nie musi być od oliwki. Jeśli dopiero zaczęłaś ją stosować to użwaj jej przez jakiś czas i obserwuj skórę- jeśli ciągle będzie coś wyskakiwać to rzeczywiście lepiej ją odstaw.

Ta oliwka to Hipp? Dziewczyny pisały o niej same zalety ale z 2 str może całkiem inaczej działać na różne osoby bo to też zależy od rodzaju cery. A olej sezamowy i migdałowy mogą poprawić ci stan skóry i nie muszą wywołać trądziku kosmetycznego. Także spokojnie, możesz używać, tylko obserwuj czy nic ci po nim nie wyskakuje

Stary 2009-03-20, 15:49   #554
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Soph tego co mowia projektanci nigdy nie traktuje doslownie no przeciez nie kazdemu pasuja te rozszezane spodnie z obnizonym krokiem (chociaz duzo tego widze tu w sklepach i nawet przymierzalam). ale dunczycy z rurek nie zrezygnuja na pewno. tutaj wszyscy je nosza i sa w kazdym sklepie( tak jak legginsy w kazdej postaci i wkazdym kolorze) dunskie ulice to istny obraz jak z jakiegos blogu o street fashion. kolorowo, ekstrawagancko i tak naprawde malo kogo interesuje co masz na sobie. wlasnie za ta ogromna tolerancje cenie ten kraj. kurcze ja ostatnio przymierzylam rozszezane spodnie i wydawalo mi sie ze mam jakies takie klockowate nogi nie chce z rurek rezygnowac
a co do fryzurki to tez chce wstawic fotki do galerii w roznych kolorach wlosow co byscie mi dziewczynki doradzily ale musze sie nauczyc je wstawiac
Stary 2009-03-20, 15:53   #555
chitty
Rozeznanie

dołączam się do was, będe pisać tu i na ag

wymianka.

tylko w weekendy.

chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:57   #556
Soph
Zakorzenienie

pokazy mają tylko być inspiracją.

street fashion duński podziwiam
nie to co w Polsce

chitty witamy!

będę wieczorkiem

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2009-03-20, 15:57   #557
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *MaYa* Pokaż wiadomość
Pojawia się około 20 r.ż.,występuje na czole, brodzie i policzkach i objawia się jako zaskórniki i krostki.
To, że dzisiaj coś ci się zrobiło to spokojnie, bo to wcale nie musi być od oliwki. Jeśli dopiero zaczęłaś ją stosować to użwaj jej przez jakiś czas i obserwuj skórę- jeśli ciągle będzie coś wyskakiwać to rzeczywiście lepiej ją odstaw.

Ta oliwka to Hipp? Dziewczyny pisały o niej same zalety ale z 2 str może całkiem inaczej działać na różne osoby bo to też zależy od rodzaju cery. A olej sezamowy i migdałowy mogą poprawić ci stan skóry i nie muszą wywołać trądziku kosmetycznego. Także spokojnie, możesz używać, tylko obserwuj czy nic ci po nim nie wyskakuje
tak hipp. no wiem wiem tylko ze mam jakies dziwne cosie.. i nie wiem czy to od nowego podkladu, pudru, od tony zjedzonej przeze mnie osttanio czekolady, od alkoholu... czy moze od oliwki, albo tej maseczki ganiera ?

Ale jak mowisz ze moze poprawic mi stan cery to chyba bede jednak uzywac..
Stary 2009-03-20, 16:08   #558
<<livia>>
Rozeznanie

tequilla sprobuje Ci pomoc- wchodzisz w swoj profil i po lewej str.masz Zdjecia & Albumy,klikasz w to i mysle ,ze dalej sobie poradzisz
acha,kliknij w prywatne wiadomosci i dalej juz wsyzstko zobaczysz

Edytowane przez <<livia>>
Czas edycji: 2009-03-20 o 16:11
Stary 2009-03-20, 16:12   #559
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2406kamila Pokaż wiadomość
messinka powiem Ci ze nie wygladasz na 1990 rocznik
troche tak powazniej
ale ślicznotka jesteś
dziekuję, wiem że nie wyglądam dużo osób mi to mówi, ale nie zamierzam się zmieniać hehe

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1237549970 boskie buty takie mi się najbardziej podobają bez żadnych udziwnień i wysokie

Messinka bardzo ładne zdjęcie podoba mi się twój kolor włosów
czeroladowy-brąz
Cytat:
aniusiunia,podziwiam za odwage..
jak chcesz je nosic, to znaczy masz juz jakis zestawik w glowie?

mmm mam pizze pychotke
smacznego kochanie ;*
Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Przed chwilą stwierdziłam,ze musze sie troche odchudzic,zero słodyczy,zero chpsów duzo wody i zdrowe jedzenie-do lata juz niedaleko.Zaczne tez ćwiczyc8 Minute Abs.Zobaczymy co wyjdzie z moich postanowien.
W poniedziałek jade na zakupy,chce sobie kupic czarna kurtke z eko-skóry i jakies fajne rurki
odchudzajmy się razem

Cytat:
WhiteCherry Ty leniuszku

Co do szczerosci jest to zauwazalne na wielu forach ,ze jak wyrazisz negatywne zdanie na temat jakiejs rzeczy to jestes bee
Najlepiej jak pyta ktos CO SADZICIE, a pozniej sie oburza jak komus sie nie podoba
Mnie to nie interesuje co kto sobie pomyśli, wolę być szczera niż każdemu pisać jakie to jest piękne etc. a mieć wyrzuty i być nie fair w stosunku do siebie, nie umiem tak.

Cytat:
Napisane przez KOLETA :) Pokaż wiadomość
oooo Ewula to bedziemy sie razem dietowac
i ja i ja

Cytat:
Napisane przez chitty Pokaż wiadomość
dołączam się do was, będe pisać tu i na ag
witamy

wklejam zdjęcie kartki zakupionej dla TŻ zielony kolor - który on uwielbia kupiłam buty z ccc takie siwe, cudo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0485.jpg (154,1 KB, 74 załadowań)

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 16:14   #560
*MaYa*
Raczkowanie

GG do *MaYa*

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
tak hipp. no wiem wiem tylko ze mam jakies dziwne cosie.. i nie wiem czy to od nowego podkladu, pudru, od tony zjedzonej przeze mnie osttanio czekolady, od alkoholu... czy moze od oliwki, albo tej maseczki ganiera ?

Ale jak mowisz ze moze poprawic mi stan cery to chyba bede jednak uzywac..
No właśnie, może to nie wina oliwki a jakiegoś innego kosmetyku albo z tysiąca innych powodów.
Olejki przede wszystkim nawilżają i odżywiają. Migdałowy najlepszy jest do suchej a sezamowy do normalnej

Stary 2009-03-20, 16:30   #561
messinka
Zakorzenienie

tequila - wysłałam fotkę

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Ale jestem zła ! Ta wstrętna jędza znów mojego Tż odwiedza na nk :/ a na mnie się gapi krzywo jak w autobusie jedziemy, a co najgorsze kiedyś spotkałam ją z TZ i jego kolegami w klubie to na mnie uwagi w ogóle nie zwracała pchała się koło mojego Tż ;/
wieśniara :[

walczę o marzenia

Stary 2009-03-20, 16:36   #562
anusiuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość

Ale jestem zła ! Ta wstrętna jędza znów mojego Tż odwiedza na nk :/ a na mnie się gapi krzywo jak w autobusie jedziemy, a co najgorsze kiedyś spotkałam ją z TZ i jego kolegami w klubie to na mnie uwagi w ogóle nie zwracała pchała się koło mojego Tż ;/
czyli pani szmata z niej jednym słowem;/

dziewczyny jakie sa wasze ulubione piosenki do ćwiczeń??
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 16:41   #563
messinka
Zakorzenienie

to mało powiedziane, łeb do góry zawsze uniesiony pewną siebie zgrywa, a maszkara z Niej niesamowita

TŻ mnie drażni. Nie widzieliśmy się cały tydzień, on sobie poszedł z chłopakami na piwo, chociaż pić nie powinien no bo kreatyne bierze. a ja siedzę jak idiotka i czekam aż łaskawie wróci, bo potem oczywiście jeszcze siłownia.

walczę o marzenia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 16:42   #564
<<livia>>
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
tequila - wysłałam fotkę

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

nieznosze takich...(sama wklej odpowiednie slowo)
Najlepiej ja olej, glowa do gory i nie zwracaj uwagi bo szkoda Twoich nerwow!!

Stary 2009-03-20, 16:46   #565
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
nieznosze takich...(sama wklej odpowiednie slowo)
Najlepiej ja olej, glowa do gory i nie zwracaj uwagi bo szkoda Twoich nerwow!!
pewnie, gdybym tylko miała naszą-klasę napisałabym jej kilka słów, ale nie ma sensu dla niej zakładać
zła jestem idę do łożka

walczę o marzenia

Stary 2009-03-20, 16:48   #566
anusiuniaa
Zakorzenienie

aj nie wiem z którym spedzic dziś wieczór... tŻ czy p... ?? hmmm...
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 16:49   #567
tequilla.sunrise
Zadomowienie

messinka napisz mi jeszcze szybko co zrobic z ta fotka-wyretuszowac, zmienic tlo, wyostrzyc kolory, jakies napisy, wzorki itp, itd. napisz na pw albo na maila ze by tu juz nie zasmiecac
Stary 2009-03-20, 17:37   #568
<<livia>>
Rozeznanie

Anusiunia a ja myslalam ,ze Ty do Tz'ta wrocilasCos sobie wkrecilam, pewnie dlatego ,ze nic juz nie pisalas
A co serducho podpowiada?

Stary 2009-03-20, 17:40   #569
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

głupia laba*dzi*ara
drażnią mnie taki laski...
chociaż nie powiem tez takie znam

Feel sexy day by day !!
bastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 18:07   #570
Eloska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
dla mnie Kat ma boskie buty, zwlaszcza te z Run the show, co lezy na glosniku. Hit, powalaja mnie na kolana
lubię jej styl, taniec i te piegi

a co do hiciorów, to w tv promują Run the show i In the end, a ja jakoś wolę Whine up i I'm dreaming :P a z tych nowszych to Be remembered
Eloska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości