![]() |
#541 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Cytat:
![]()
![]() |
#542 | |
Moderator
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
hej laseczki
wrocilam z zakupow i sie wkurzylam ![]() ![]() a co do skorek to ja mam jedna prawdziwa skorzana kortke- piaskowa, zamszowa z Vero Mody i jedna ekoskorke ciemny braz z jakiegos zwyklego sklepu no name (kupiona za grosze ![]() ![]() ide robic z tż spaghetti...mmmm.... ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- messinka wyslalam Ci maila na pw. jakby co to pisz co tam bys chciala ewentualnie z tymi fotkami zrobic ![]() fajny makijaz. ja mam brazowe oczy i tez uwielbiam fioletowy cien. fajnie podkresla kolor. tylko ja lubie taki ciemny fiolet. wogole lubie mocny makijaz bo mam dosc ciemna oprawe oczu. |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kocham wręcz niebieski ![]() mam czarne wlosy i b.fajnie to wyglada ![]() ![]()
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
no to raczej ich nie dorwę..
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
tylkokasia - ale oczy..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
"Czas bezwzględnego panowania wąskich rurek dobiega końca. Spodnie się rozluźniają. Szczególnie w okolicach bioder. Im bardziej przypominają szarawary lub dresy, tym lepiej. Supermodna długość to ta do połowy łydki. Sezonową nowością są spodnie połączone z górą, czyli kombinezon. Z jedwabiu (Derek Lam), z dżinsu albo satyny (DKNY). Nawet jako jednoczęściowy garnitur (Stella McCartney). Uwaga: z kombinezonami ostrożnie - to jeden z tych pomysłów, w których wygoda wygodą, ale ostateczny dobry efekt niekoniecznie. Do noszenia takich jak nic trzeba mieć dobrą figurę, czytaj: mały tyłek. W tym sezonie temat szerokich spodni drążono tak bardzo, że niektórzy projektanci zajrzeli nawet do sypialni. Dolce & Gabbana zaproponowali kobietom męską piżamę. Pomysł z pozoru oryginalny, ale... w sumie oczywisty, bo która z pań zaprzeczy, że w piżamie męża jest najwygodniej? Satynowo-szlafrokowe pomysły pojawiły się również w kilku innych kolekcjach (Marni, Jean-Paul Gaultier)."
aaaaaa... |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Niedawno któraś z Was pisała, że na suchą skórę używa wazeliny. Jednak trzeba z nią uważać bo może powodować trądzik kosmetyczny. Tak samo mogą działać kosmetyki z wazaliną, lanoliną i olejami roślinnymi.
#551 |
Zakorzenienie
|
co to jest tradzik kosmetyczny? dokladnie?
o kurcze ide zobaczyc czy moja oliwka nie ma czegos takiego.. bo cos mi sie zrobilo na buzi dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- ma sezamowy i migdalowy, to moze to po tym? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
ja dziś może jakieś zdjęcia wrzucę, żebyście mi doradziły z fryzurką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pojawia się około 20 r.ż.,występuje na czole, brodzie i policzkach i objawia się jako zaskórniki i krostki. To, że dzisiaj coś ci się zrobiło to spokojnie, bo to wcale nie musi być od oliwki. Jeśli dopiero zaczęłaś ją stosować to użwaj jej przez jakiś czas i obserwuj skórę- jeśli ciągle będzie coś wyskakiwać to rzeczywiście lepiej ją odstaw. Ta oliwka to Hipp? Dziewczyny pisały o niej same zalety ale z 2 str może całkiem inaczej działać na różne osoby bo to też zależy od rodzaju cery. A olej sezamowy i migdałowy mogą poprawić ci stan skóry i nie muszą wywołać trądziku kosmetycznego. Także spokojnie, możesz używać, tylko obserwuj czy nic ci po nim nie wyskakuje ![]()
![]() |
#554 |
Zadomowienie
|
Soph tego co mowia projektanci nigdy nie traktuje doslownie
![]() ![]() ![]() ![]() a co do fryzurki to tez chce wstawic fotki do galerii w roznych kolorach wlosow co byscie mi dziewczynki doradzily ale musze sie nauczyc je wstawiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
pokazy mają tylko być inspiracją.
street fashion duński podziwiam ![]() nie to co w Polsce ![]() chitty witamy! będę wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak mowisz ze moze poprawic mi stan cery to chyba bede jednak uzywac.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Rozeznanie
|
tequilla sprobuje Ci pomoc- wchodzisz w swoj profil i po lewej str.masz Zdjecia & Albumy,klikasz w to i mysle ,ze dalej sobie poradzisz
![]() acha,kliknij w prywatne wiadomosci i dalej juz wsyzstko zobaczysz ![]()
Edytowane przez <<livia>> Czas edycji: 2009-03-20 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i ja i ja ![]() witamy ![]() wklejam zdjęcie kartki zakupionej dla TŻ ![]() ![]() ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Olejki przede wszystkim nawilżają i odżywiają. Migdałowy najlepszy jest do suchej a sezamowy do normalnej ![]()
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
tequila - wysłałam fotkę
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Ale jestem zła ! Ta wstrętna jędza znów mojego Tż odwiedza na nk :/ a na mnie się gapi krzywo jak w autobusie jedziemy, a co najgorsze kiedyś spotkałam ją z TZ i jego kolegami w klubie to na mnie uwagi w ogóle nie zwracała pchała się koło mojego Tż ;/ wieśniara :[
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny jakie sa wasze ulubione piosenki do ćwiczeń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
to mało powiedziane, łeb do góry zawsze uniesiony pewną siebie zgrywa, a maszkara z Niej niesamowita
![]() TŻ mnie drażni. Nie widzieliśmy się cały tydzień, on sobie poszedł z chłopakami na piwo, chociaż pić nie powinien no bo kreatyne bierze. a ja siedzę jak idiotka i czekam aż łaskawie wróci, bo potem oczywiście jeszcze siłownia.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najlepiej ja olej, glowa do gory i nie zwracaj uwagi bo szkoda Twoich nerwow!!
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zła jestem idę do łożka ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
aj nie wiem z którym spedzic dziś wieczór... tŻ czy p... ?? hmmm...
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zadomowienie
|
messinka napisz mi jeszcze szybko co zrobic z ta fotka-wyretuszowac, zmienic tlo, wyostrzyc kolory, jakies napisy, wzorki itp, itd. napisz na pw albo na maila ze by tu juz nie zasmiecac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Rozeznanie
|
Anusiunia a ja myslalam ,ze Ty do Tz'ta wrocilas
![]() ![]() A co serducho podpowiada? ![]()
#569 |
Rozeznanie
|
głupia laba*dzi*ara
![]() drażnią mnie taki laski... chociaż nie powiem tez takie znam ![]()
#570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do hiciorów, to w tv promują Run the show i In the end, a ja jakoś wolę Whine up i I'm dreaming :P a z tych nowszych to Be remembered |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.